2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar turkmaxı olanlar herşey tadında programında yeni doğan bebek bakımı anlatılacakk imkanı olanlar izlesin ..İzleyemeyenlere güzel püf noktalarını ben yazarım burdan :)))

Zonoxcum annemlede konuşuyorum oda psikolojik dinleme kendini diyoo umarım geçerr yaa

Son düzenleme:

biz işyerindeyiz tatlımm sen püf noktaları not al bize bildir...:lepi:

kızlar inş.psikolojiktir ..değilsede telaş etmeyin ennn geç 2 haftaya kadar geçer..biz tecrübeli bulantıcıalr size neler yapmanız konusunda yardımcı oluruz daha kolay geçirirsiniz korkmayın..keyfinzie bakın...

canım bazı doktorlar riske atmıyomuş ama benimki ben sormadan söylerim dedi.sen biraz sıkıştır bakalım doktorunu

Umarım geçer saburu sizin tecrübeleri biliyorumm aç kalmamak falan :))ececim benim dr kaprisli değilmiş görünce hemen söylüyomuşş bakalım gösterecekmi bizimkiii:))

Tamam kızlar izliyoruumm güzel bilgiler olursa bilmediğimiz paylaşırım sizlerlee

hafta haftadelikafadulden

Eklentiler

• $images.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 64
canım bazı doktorlar riske atmıyomuş ama benimki ben sormadan söylerim dedi.sen biraz sıkıştır bakalım doktorunu

FDİLEK48 maşallah sana benimkide planlıydı...bende 28 ağustosta öğrendim adetime 2 gün kala pozitif çıktı... ama benim büyüklerim tutmamamı tavsiye ettiler...malum çok sıcak ben çalışıyorum zayıf düşersin dediler...

Kızlar biz minnoşumla beraber doktordan geldik...Herşey yolundaymış.....elleri kolları oluşmaya başlamış poposuna kadar gördük maşallah minnoşuma....kalp atışları artık hızlanmış...Güzel ilerliyor deid doktor...Gebelikte bu haftalar en önemli haftalar dedi....Dikkat dedi..Bulantıların 2 haftaya kadar gecer dedi....01 kasımda testler için tekrar görüşeceğiz..Biraz daha büyümüş olur dedi doktor amcamız...hala resmi elimde baka baka doyamıyorum....Allahım isteyen herkese nasip etsin..amin..Hamiş olan bizlerede saglıcakla hayırlısıyla kucagımıza alabilmemizi nasip etsin..amin..

ayy yerim ben onun poposunucokacimcoook Allah nazarlardan korusun maşallah

OYYY oyyy oyyyy maşallahh çok sevindimm....önünüde dönseydi bari azcık ucundan dönseydi belki görürdün aminn amiin amiinn darısı bizlerinde başına inş...

ECE cim ben okumadım galiba sen ikize hamileydi hayırdır kötü bişeymi oldu bebegin teki saglı derken hayırdır canım yaa gözmü degirdiler yoksa sana

:Saruboceq:
ayy yerim ben onun poposunucokacimcoook Allah nazarlardan korusun maşallah

OYYY oyyy oyyyy maşallahh çok sevindimm....önünüde dönseydi bari azcık ucundan dönseydi belki görürdün aminn amiin amiinn darısı bizlerinde başına inş...

Teşekkür ederim kızlar...Allahım bizleri ve bebişlerimizi korusun...O saglıklı olsun biz cinsiyetini şimdilik düşünmüyoruz...5 yıldır bekliyorduk tedavi ile geldi minnoşum annelik herşeye deger....Canım benim kıymetlim...Elleri,ayakları,poposu ekranda belirgindi maşallah...Bütün hamişlere saglık sihat nasip etsin rabbim. amin....

ECE cim ben okumadım galiba sen ikize hamileydi hayırdır kötü bişeymi oldu bebegin teki saglı derken hayırdır canım yaa gözmü degirdiler yoksa sana

Bende ara ara girebiliyorum topige ama ece bebeklerinden birisini kaybetmiş sanırım..Allah yardımcısı olsun....Dige rbebeğini korusun rabbim....İnşallah bebeğini saglıcakla kuycagına aldıgı günleride burda paylaşırız..

gözün n aydın canım allah kucagınada almayı nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…