:lepi:maşallah canım epey yol almışsın sen...
valla cinsiyeti hakkında hiçbirşey söylemedi dün bende dr gittim maşallah nasılda büyümş resimdeki benim bebiş gelecek ay geldiğinde söylerim dedi nasıl sabır edecem bilmiyorum bir kızım var buda erkek olsun hayırlısıyla diyorum rabbim hayırlısını versin inşallah cümlemizede bugün 3.20 da test sonuçlarımı alacam kan falan alındı
Kısslar ben geldim..Bebişimle dün zor bi gün gecirdik üzüldük agladık ama cok sukur bugün yeni bir gun,yeni umutlar,hava mis gibi pırıl pırıl bir guneş..Actım pencereleri hava evime doldu içim acıldı....
Sabahları kalkmak o kadar zor ki benim için..gözümü acamıyorum...Yemek yeme derdi olmasa hep yatsam ne guzel olcak.SAbah eşim giderken ekmek arası peynir yiyorum sonra yine yatıyorum böylece bulantım kalmıyo.Ama her sabah ay bulantım olcak mı korkusuyla uyanmak cok kötü
Zonoxcum allah yardımcın olsun..Ben 1 hafta yasadım o bulantı ve kusmayı en son hastane ile noktalandı..Rabbim yasayanlara kolaylık versin..Bu arada hiç iştahım yok kıslar..Canım hiçbişey cekmiyoBi tek limonu cok seviyorum..Salatalıgın üstüne sıkıp yemek harika oluyo ama onuda cok yedim mi acayip gazım oluyo..Bi de dun cok kasılmalarım oldu üzüntüden mi acaba??Sevdim oksadım kuzumu iyiyim ben annem dedim azcık iyi oldum gibi ama sonrada cok kızdım kendime niye bu kadar cok agladım diye..Ayy bebişim iyi olsun baska bişey istemem...12 hafta dolana kadar rahat yüzü yok bana..Her gün bi korku içimde..
ÜZÜLME arkadaşım allah başka dert keder, dermansız dert vermesin inş...kendi kendini motive etmen iyi olmuş...
nasıl hafta hafta sen 16 haftalıkmısın hay maşallahhh bilmiyodummohaoldumsmile
internetten buldum =)
Kızlarrr programı izledimmçookk değişik ve önemli şeyler öğrendim madde madde yazıcam şimdi aklınızda bulunsuunn biraz uzun olacak ama..
1-Normal doğumu kesinlikle önerdii ve çok şaşırdım duyduğum birşeye.Normal doğum esnasında vajinadan bir sıvı çıkıyomuş ve çocuk bunu yutuyomuş buda annedeki bağışıklığı çocuğa geçiriyomuş..Ve sezeryanda 15 dklık olduğu için ciğerleri tam hazır doğmuyomuş 5-6 saat doğum sancısı bebeği hazırlarmışş
2-Dünya sağlık örgütü göbek bağı bakımını kaldırmış artık alkol ve ilaçla temizlenmiyomuş ilerde kanser riski yaratıyomuş kendi kendine düşmeliymiş..
3-Kolik olayını anlattı gaz damla ve ilaçları önerilmiyomuş rezeneyi bebeğe değil sadece anne içmeliymiş.Bide kolik bebeğin anne karnını özlediğinden olurmuşş elektrikli süpürge sesi falan sakinleştirirmişş.bide annenin stresi tedirginliğide bebeği huysuzlaştırırmışş aman dikkattt
4-Sarılığı anlattı Allah hiçbirimize yaşatmasınn çok önemsenmeliymişş..
kızlarrr programı izledimmçookk değişik ve önemli şeyler öğrendim madde madde yazıcam şimdi aklınızda bulunsuunn biraz uzun olacak ama..
1-normal doğumu kesinlikle önerdii ve çok şaşırdım duyduğum birşeye.normal doğum esnasında vajinadan bir sıvı çıkıyomuş ve çocuk bunu yutuyomuş buda annedeki bağışıklığı çocuğa geçiriyomuş..ve sezeryanda 15 dklık olduğu için ciğerleri tam hazır doğmuyomuş 5-6 saat doğum sancısı bebeği hazırlarmışş
2-dünya sağlık örgütü göbek bağı bakımını kaldırmış artık alkol ve ilaçla temizlenmiyomuş ilerde kanser riski yaratıyomuş kendi kendine düşmeliymiş..
3-kolik olayını anlattı gaz damla ve ilaçları önerilmiyomuş rezeneyi bebeğe değil sadece anne içmeliymiş.bide kolik bebeğin anne karnını özlediğinden olurmuşş elektrikli süpürge sesi falan sakinleştirirmişş.bide annenin stresi tedirginliğide bebeği huysuzlaştırırmışş aman dikkattt
4-sarılığı anlattı allah hiçbirimize yaşatmasınn çok önemsenmeliymişş..
ÜZÜLME arkadaşım allah başka dert keder, dermansız dert vermesin inş...kendi kendini motive etmen iyi olmuş...
canım geçicek inşallah. sen de içini ferah tut. bebeğinle konuşopuyorumnanaktan o seni hissediyor annesiŞeniz
kızlar geçen alışverişte canım acayip turp istedii eve geldim hemen limonlu tuzlu yedim biraz önce yine istedi merak ettim netten bakim faydası ne dediim çok güzel bişe buldum.
C vitamini, kalsiyum, potasyum ve demir kaynağı turp, cildi güzelleştirip, bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanı sıra çok sayıda hastalığa doğal şifa kaynağı olarak gösteriliyor.
Mide ve bağırsağı çalıştıran, sindirimi kolaylaştıran, öksürüğe, romatizmaya ve damar sertliğine iyi geldiği yaygın olarak bilinen turp, bağırsakları adeta dezenfekte ediyor, kabızlığı gideriyor.
Turpun içeriğinde yüksek oranda bulunan folik asit ve demir vitamini kansızlığa iyi geliyor. Bu nedenle turpu hamile kadınların mutlaka tüketmesi öneriliyor. Turp, emziren annelere de süt yapıcı özelliği nedeniyle tavsiye ediliyor.
Ya ben folik asiti içmeyi 1 haftadır bıraktım acaba canım oyüzdenmi turp istediii:)) Ama mide sorunu olanlar dikkat etsin
valla cinsiyeti hakkında hiçbirşey söylemedi dün bende dr gittim maşallah nasılda büyümş resimdeki benim bebiş gelecek ay geldiğinde söylerim dedi nasıl sabır edecem bilmiyorum bir kızım var buda erkek olsun hayırlısıyla diyorum rabbim hayırlısını versin inşallah cümlemizede bugün 3.20 da test sonuçlarımı alacam kan falan alındı
Canım sen neden bıraktın Folikasit içmeyi?
Canım sen neden bıraktın Folikasit içmeyi?
Merhaba kızlar,ben geldimmm.......hihoyyyt
Nasılsınız bugün_????
Biz bebişimle elhamd iyiyiz...
Güzel bir kahvaltı ile güne basladık....
Hepimize hayır getirsin bugünümüz....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?