Önemli olan hamilelikten önce ve 8. haftaya kadar içmekmiş tabi drlardan iyi bilemeyiz ama bulantım oluyo hemde severek içmiyoduum kötümü ettim bilmiyorum ama bıraktımm yeşillik ceviz fındık semizotu yiyorum e turptada varmışş kendimi zorlamak istemiyoruumm..AMA BENİ ÖRNEK ALMAYINN BEN 12. haftaya giricemm 2 gün sonra
Günaydın gezgiinn burda hava yağmurlu ben bunalım havasındayımm :))
kızlar benım 2. adet gunum gelıo dıe mı yıne adet olcak gıbı sancılar cekıorum bgn:sinifsinif:
hepinize slm hamisler bugün nasilsiniz bakim
canımm cok tesekkür ederimm..Dün sizn sayenizde kendime geldim..Bugünde cok sukur iyiyiz bebişimle..Dünkü kasılmalarımın sebebinide buldum..Meger adet zamanım gelmiş..Cogu kadında hamileyken adet zamanı geldiginde böyle kasılmalar olabiliyormus..İçim rahatladı cok sukur...Bu arada senin bulantıların nasıl?? Sadece bulantımı var yoksa kusma da eslik ediyor mu?? Eger kusman varsa hiç vakit kaybetmeden Dr. git..Ben 3 gün bekledim gecer belki diye ama cok su kaybettim serumla kendime geldim..Aman dikkat et kendine..Aç kalmamaya ve az az beslenmeye dikkat et emi arkadasım..Ben gece tuvalete kalktıgım zaman agzıma hemen bi tuzlu kraker ya da kurabiye atıyorum sabaha kadar iyice bos kalmasın midem diye..Ama iyi geliyor..Basucumda her turlu nevala hazır zaten..Sabahları da kalkmadan bi parca yiyorum,biraz daha yatıp öyle kalkıyorum...
bayılırım turpa ....faydası da çokmuş....ben de alayım bo bol yiyeyim...:lepi:
Ne demek :)
benim kuru bulantı kusmam çok az. onun için önemsiz. sanırım bu ay sonunda biticek bu şikayetler,m,zzzdelikafadulden
mutlu mutlukaydirigubbakcemile2
Ne demek :)
benim kuru bulantı kusmam çok az. onun için önemsiz. sanırım bu ay sonunda biticek bu şikayetler,m,zzzdelikafadulden
insallah böyle hep mutlu olusun ömür boyu :)
ya kıslaaaarrr ....bişey sorucam siz ramazanda oruç tuttunuzmu birde hamileliğinizi öğrendiğinzide oruca devam eden oldumu aranızda ?
Önemli olan hamilelikten önce ve 8. haftaya kadar içmekmiş tabi drlardan iyi bilemeyiz ama bulantım oluyo hemde severek içmiyoduum kötümü ettim bilmiyorum ama bıraktımm yeşillik ceviz fındık semizotu yiyorum e turptada varmışş kendimi zorlamak istemiyoruumm..AMA BENİ ÖRNEK ALMAYINN BEN 12. haftaya giricemm 2 gün sonra
Günaydın gezgiinn burda hava yağmurlu ben bunalım havasındayımm :))
Hosgeldin kuzum...Maaşallah size
Biz bebişimle hala pek bişey yiyemiyoruz..Hİç iştahım yokkafamçokkarıştı
Ayy turp bana cok gaz yapıyor yaa..Hayatt yiyemem..Zaten zor cıkıyorum tuvalete..Onu yersem nolurum acabakafamçokkarıştı
eyvahedigeldismile
Hadi ya,ben burada haftalardır yağmur görmedim,38 derece ve şuan klima önündeyim....
Özledim o havaları yaa...:gitme:
Bu arada bende bıraktım bir haftadır folic acidi....
Şuanlık bir sorun yok elhamd...
Bende 11 haftalıgım nerdeyse artık....elh...kaydirigubbakcemile5
Midem çok kötü hiç birşey yiyemiyorum açım ve korkuyorum 9 ay nasıl geçecek diyemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?