2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bak bilmiyodum bunu..Daha doktorum bana bişey demedi ilacı ne zaman bırakacagım konusunda...Bende severek içmiyorum ama cok faydalıymıs onu biliyorum..Eger doktorun dediyse vardır elbet bir bildigi canım..

kızlar benım 2. adet gunum gelıo dıe mı yıne adet olcak gıbı sancılar cekıorum bgn:sinifsinif:

Evet arkadasım..Ben bugün nette okudum..Dünde bana aynısı olmustu..Korkulcak bişey yok diye yazıyor nette..Hatta alıp yapıstırayım buraya sizde okuyun...

Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.

Ne demek :)

benim kuru bulantı kusmam çok az. onun için önemsiz. sanırım bu ay sonunda biticek bu şikayetler,m,zzzdelikafadulden

bayılırım turpa ....faydası da çokmuş....ben de alayım bo bol yiyeyim...:lepi:

Ayy turp bana cok gaz yapıyor yaa..Hayatt yiyemem..Zaten zor cıkıyorum tuvalete..Onu yersem nolurum acabakafamçokkarıştı

Ne demek :)

benim kuru bulantı kusmam çok az. onun için önemsiz. sanırım bu ay sonunda biticek bu şikayetler,m,zzzdelikafadulden

valla kuru seyler yemekten içim kurudu...İnşallah şu 3 aylarımız bi dolsada rahata ersek hepimiz:Saruboceq:

Kızlar bendede çok sancı var alt tarafta. 11.haftaya girdim. Adet zamanımda yakın değil. zonox seninle aynıyız süre olarak. sendede oluyor mu bu tür sancılar??

ya kıslaaaarrr ....bişey sorucam siz ramazanda oruç tuttunuzmu birde hamileliğinizi öğrendiğinzide oruca devam eden oldumu aranızda ?

Ben full tuttum elhamd..Zaten daha ilk ayı yada haftaları,ne bir zararı olur bebeğe ne bir faydası...Sizin bünyenizle alakalı belki ama oda baslarda sorun değil ki daha hamile oldugunu bile bilmiyorsun,rahatsız edicek bir durum olmuyor yani....
Sonlarına dogrumuydu neydi öğrendim hamile oldugumu,sadece bel agrım vardı...
Çok şükür bırakmadım...kaydirigubbakcemile5

Hadi ya,ben burada haftalardır yağmur görmedim,38 derece ve şuan klima önündeyim....
Özledim o havaları yaa...:gitme:

Bu arada bende bıraktım bir haftadır folic acidi....
Şuanlık bir sorun yok elhamd...
Bende 11 haftalıgım nerdeyse artık....elh...kaydirigubbakcemile5

Hosgeldin kuzum...Maaşallah size
Biz bebişimle hala pek bişey yiyemiyoruz..Hİç iştahım yokkafamçokkarıştı

İnşallah eski iştahınıza kavusursunuz canım....

Gene ben böyle ilerlersem çokda iyi değil hani,kilo almak için davetiye çıkarıyorum resmen...:1ninca:
Şu iştahımın aşırılıgı hafiflesin de inşallah yakın günlerde dikkat etmeye baslıcam...
Önünü almak lazım....:mymeka:

Canım sen türkiyeye gelcektin zamanı belli oldumuu geldiğinde tam kış olcak özlediğin yemeklerede havalarada kavuşursuunn...Sendemi kendin bıraktınn folik asidii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…