2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu paylaştığınız blogda kadın kendi kapı süsünü yapmışş ben el emeği olsun istiyorumm böyle şeyler ne hevesle yapılırr..Çok orjinal ve kullanılan malzemeler çookk mantıklıı bende böyle yapıcammm

kızlar süt içebiliyo musunuz?ben ne süt içebiliyorum ne yoğurt yiyebiliyorum ve bu duruma çoook üzülüyorummmm(

subaru ben ramazanda oruç tutmadım tedavi sürecindeydim

gulesram her bir damla gözyaşında bebişlerimiz irkilirmiş canım ona göre hem kendini hem bebişinin üzmemeye çalış

SMGE sanırım 2li test rutin muayene gibi galiba çok dtaylı yazmadığına göre sonucunun iyi olmasına sevindim çok şükür

Yeni gelen arkadaşlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

benim bulantı ve kusmalarım devam ediyor ne zaman geçiceğini aklım kesmiyor annem hiç yaşamamış kızkardeşimde, ablamda yaşamamış ama ben böyleyim

ya kıslaaaarrr ....bişey sorucam siz ramazanda oruç tuttunuzmu birde hamileliğinizi öğrendiğinzide oruca devam eden oldumu aranızda ?

evettt arkadasım aynen ben devam ettim çünki beklemediğim bişidi inanın üstünede ohh annecime bi bayram temizliği yaptımkii zaten bayramda örendim ve dedim kesinlikle bu kadar iş güç ve oruç gelişmiycek ve büyük ihtimal kaybederim dedim ama allah işte üstüne titrediğim zaman sorun yaşadım bu da böle tam tersi çok iyi maşalllah allahım korusun inşallah bende haftaya gidicem dr bakalım ne durumda miniğim

sağol canım benim limonu bayağı tükettim şimdi nane limon şeklinde içiyorum
kuşburnunda demek o kadar fayda var ha ama burada aktar yok hafta sonuna kaldı ((

sen yine çok iyi bunları yiyiyormuşsun adam akıllı kahvaltıyı pazardan pazara yapıyorum bende meyve yemeye alışmaya çalışıyorum normalde pek yemezdim
yiyiorum valla ama domates salatalıkta yesem fena olmazdı hani:)
hafta sonu bende daha iyi yapıyorum sabah atıştırma gibi oluyor

aslında karabiber öksürüğede iyi gelir bak yakar boğazımı en azından
ama midem ne olur onu bilemem......

İnşallah canım....olumunekankayizsmile

Ya kızlar fena sıkılıyorum,evde yalnızım ve eşimde çok geç gelicek...
Ne yapsam gitmiyor sıkıntım...
Yalnızlık ne garip ya....:sinifsinif:

haftayada benim eşim antalyaya gidecek seminere 1 hafta yok ne yapacağım ben ya gitme:

kızlar süt içebiliyo musunuz?ben ne süt içebiliyorum ne yoğurt yiyebiliyorum ve bu duruma çoook üzülüyorummmm(

ilk zamanlar süt içiyordum sonra bir ara midemi yaktı o sıra yoğurt yedim
şimdi ise yoğurt ekşitiyor midemi
bende sütü ısıtıp içine tarçın atıp içiyorum :)

haftayada benim eşim antalyaya gidecek seminere 1 hafta yok ne yapacağım ben ya gitme:

Of...Gerçekten çok sıkıcı herşey eşler olmayınca....:2:
Bir iki saat tamam oyalanıcak birşey buluyorsun da sonra yok yok yok.....

Burdaki insanlarıda anlamıyorum,kaç aydır burdayım davet eden gel cayımızı iç diyen yok....:gitme:

Hasta halimle ben aldım anlasınlar diye ama yok....

Ben hiç öyle insan değilim,cevrem hep genişti,eksik etmezdim görüşmeyi...
Kimseyi anlamıyorum...

insanlarda bir tuhaf oldu gezgincim allah iyi komşular nasip etsin.......
ben çok özenirim öyle komşulara ...

Bende yapamıyorum canım..Dun bi taze fasulye yapıyım dedim hayatım kaydı...
İnşallah gecicek bugunler:Saruboceq:

ben hala fasulye dedikçe tiksiniyorum
eşim pırasa almış ki ben severim o sevmez daha pişmemiş pırasadan midem bulandı:)

yap yap canım afiyet olsun yarasın bebişe
eşin çok geç gelecek bence aç kalma canım

ilk zamanlar süt içiyordum sonra bir ara midemi yaktı o sıra yoğurt yedim
şimdi ise yoğurt ekşitiyor midemi
bende sütü ısıtıp içine tarçın atıp içiyorum :)

sütü içmiyorum nezamandıırr mideme ii gelmiyo ama tarçına bayılırımm bu akşam öyle deniyceemm sağol bu fikir için arkadaşıımmm
komşuluk çook önemli çok şükür ben şanslıyım o konuda 4 yaşıt arkadaşız hepimizin ailesi uzakta ve birbirimize destek oluyoruz her durumdaa

Kızlaar kışın gelmesini karnıbahar ve brokoli için çook seviyorum sizde bu kış bolbol tüketiinn.Bu senenin ilk karnıbaharını yaptımm suyunu ziyan etmediimm makarna haşladım onlada boll vitaminli olsun diyee tavsiye ederiimm

Son düzenleme:
İnan bende çok özeniyorum ....:gitme:

Ne olurdu sanki beraber bişeyler yapılsa....
Of...
Gurbette herşey soguk....Hersey buz gibi....

sen yurt dışındaydın değil mi canım?
işin çok zor ya gerçi buradaki kendi insanımız bile yabancılaştı ((
kime güveneceğimizi şaşırdık...bilmiyorumkismile

yap yap canım afiyet olsun yarasın bebişe
eşin çok geç gelecek bence aç kalma canım

Yok oda ayrı dert,mutdakla oda arasında mekik dokuyorum...
Dünde aynısı oldu,canım bişeyler çekiyor ama çözemiyorum...
Ne bulsam atıyorum ağzıma...kafamçokkarıştı
Kilo alıcam ben yok yok....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…