2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaar biz ne zaman ögrendik içimde bebiş var,dukkanları kapadık..Eşim cok korkuyo..Doktor bişey olmaz hersey yolunda diyo ama gel de bunu bizim adama anlat...Cocuk daha önemli sıkarım ben dişimi diyo...Bakalım ne zamana kadar böyle ketum durabilcek:teytey:

mrb arkadaşlar

çalışan arkadaşlar kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz ? evde kahvaltı yapamadığım için ofiste herşeyide yiyemiyorum buda canımı sıkmaya başladı.

mrb arkadaşlar

çalışan arkadaşlar kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz ? evde kahvaltı yapamadığım için ofiste herşeyide yiyemiyorum buda canımı sıkmaya başladı.

yaaa ben kaç gündür simitle geçiştiriyorum evde kahvaltıyı yetiştiremiyorummm sabahlarııı.... bu konuda içim çok huzursuz ...:çok üzgünüm:

ben iyileşemedim ya ((
şükür düne göre iyiyim ama yinede çok kötüyüm
kötünün iyisi yani(

yaaa ben kaç gündür simitle geçiştiriyorum evde kahvaltıyı yetiştiremiyorummm sabahlarııı.... bu konuda içim çok huzursuz ...:çok üzgünüm:

aynen bende simit poça yiyerek geçiriyorum hadi şimdi ilk aylar ama ilerleyen aylarda bebiş bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak bilmiyorum nasıl olacak.mesela dünr sabah kahvaltısında canım haşlanmış yumurta istedi tabiki yiyemedimm akşam eve gidince kaynatıp yedim ama hiç tat alamadım o anda yesem harika olacaktı benneyaptımki

bende sabahları zeytin-peynir-bal-helva faln yiyorum
ama dediğiniz gibi hamura çamura düştüm ben ya
sebze yediğim yok ama meyve seviyorum

smgecim canım çok sevindim allah sağlık versin
darısı başımıza inşallah

ben iyileşemedim ya ((
kötünün iyisi yani(

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineee limonlu su falan içççç... ve deee aktardan kurutulmuş kuşburnu alll hemen kaynatt vee içç ekşi ekşii ohh.. aşırı derece c vitamini deposuu 1 kış boyunca depolamaya çalıştığın portakaldaki c vitaminini 5 dakikada kuşburnuyla depoluyosunnn...

ben iyileşemedim ya ((
kötünün iyisi yani(

Canım grip insanın yakasını hemen bırakıp gitmiyor,bir kaç gün çektiriyor....
İnşallah yavas yavas gider seninki,sabırla ve dikkat ederek bekle canım..olumunekankayizsmile

Bu arada kızlar,of sıkıldım düşünmektenalsanaalsanasmile
FIRINDA MAKARNA yapmasını bilen varmı?
Şöyle kuru olmayacak,lezzeti börek tarzı olucak bir tarif verebilirmisiniz???
Bakıyorum nette ama görüntüler dikkatimi çekmedi nedense....

bende sabahları zeytin-peynir-bal-helva faln yiyorum
ama dediğiniz gibi hamura çamura düştüm ben ya
sebze yediğim yok ama meyve seviyorum

sen yine çok iyi bunları yiyiyormuşsun adam akıllı kahvaltıyı pazardan pazara yapıyorum bende meyve yemeye alışmaya çalışıyorum normalde pek yemezdim

Bu arada özlemcim,karabiberli çayında çok faydası oldugu söyleniyor...
Ben denemeye çekinmişltim ama büyükler hep onu içmemi söyledi..
Sen bir dene istersen?
Olmadı ben bol karabiberli mercmek corbası yapıp içmiştim,çok iyi gelmişti elh...sende bir denesen...

valla öğlen yemeğimde burda bir lokantada yedim canımm amaaa çok temiz vee güzel biryerr fırında mahakrna yedim mükemmel yapmışlardıı keşke sorsaydım asçıbaşına falann ohhhh sıcak sıcakkk... ben bilmiyorum ama hazır beşamel sosla falan da yapılıyormuşş ben deen yankın zamanda kendim denicemm

kızlar aranızda temek yapanlar var valla nasıl imreniyorum ben ne yapsam midem bulanıyor

Oh ne güzel...olumunekankayizsmile
Bende besamel sosunu kendim yapıcam,ama işte bir ölçü alsam süper olur dubilmiyorumkismile

mrb arkadaşlar

Canım ben kahvaltılık kabına mutlaka kocaman bir peynir,arada bazen yanına zeytin koyuyorum. 1 tane tüm domates,1 tane salatalık alıyorum. yarım ekmek alıyorum. hepsini yiyorum. ama mide bulantımın geçmesini bekliyorum buda 10:30 gibi rahatlıyorum ve yiyorum. öğle yemeğimi biraz geç yiyorum. ayrıca yanımda mutlaka mandalina, muz, kivi, armut gibi meyveleri alıyorum. Bol bol meyvede tüketiyorum. ama iş yerim müsait bunun avantajını yaşıyorum.

Bu arada kızlar yazınca ne kadar çok yediğimin farkına vardım sırnaşık şey halbuki yerken bu kadar fazla gelmiyordu gözüme :roflol:

kızlar aranızda temek yapanlar var valla nasıl imreniyorum ben ne yapsam midem bulanıyor

Canım bende 3 hafta nerdeyse mutfaga adım atmadım,tiksindiğim için,miğde bulantısı da değildi....
Ama elh bir haftadır giriyorum,inşallah sizde giriceksiniz...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…