canım ağrın oluyosa iözellikle bu aralarda bebiş baya büyüyene kadar kesinlikle dikkat etmeni tavsiye ederim ben sorun yaşamıştım bu konuda inanılmaz bi kanama geçirdim hatta bbebek gitti bile demiştik umutsuz doktora koştuk şükür sorun olmadı ama sonrasında dört aylık olana kadar ciddi dikkat ettik dört aydan sonra tabi yine kendini çok zorlamıycak şekilde devam edebilirsin ama tabi en doğrusu doktoruna söle sana gerken zamanları söyler bence
burda çok değil geçen hafta hepimiz bu dertten yakınıyoduk...ama tedirgin olma en fazla 10 haftada geçer allahın izniyle
yediklerine dikkat et..
mrb arkadaşlar
çalışan arkadaşlar kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz ? evde kahvaltı yapamadığım için ofiste herşeyide yiyemiyorum buda canımı sıkmaya başladı.
yaaa ben kaç gündür simitle geçiştiriyorum evde kahvaltıyı yetiştiremiyorummm sabahlarııı.... bu konuda içim çok huzursuz ...:çok üzgünüm:
ben iyileşemedim ya((
şükür düne göre iyiyim ama yinede çok kötüyüm
kötünün iyisi yani(
ben iyileşemedim ya((
şükür düne göre iyiyim ama yinede çok kötüyüm
kötünün iyisi yani(
bende sabahları zeytin-peynir-bal-helva faln yiyorum
ama dediğiniz gibi hamura çamura düştüm ben ya
sebze yediğim yok ama meyve seviyorum
Canım grip insanın yakasını hemen bırakıp gitmiyor,bir kaç gün çektiriyor....
İnşallah yavas yavas gider seninki,sabırla ve dikkat ederek bekle canım..olumunekankayizsmile
Bu arada kızlar,of sıkıldım düşünmektenalsanaalsanasmile
FIRINDA MAKARNA yapmasını bilen varmı?
Şöyle kuru olmayacak,lezzeti börek tarzı olucak bir tarif verebilirmisiniz???
Bakıyorum nette ama görüntüler dikkatimi çekmedi nedense....
valla öğlen yemeğimde burda bir lokantada yedim canımm amaaa çok temiz vee güzel biryerr fırında mahakrna yedim mükemmel yapmışlardıı keşke sorsaydım asçıbaşına falann ohhhh sıcak sıcakkk... ben bilmiyorum ama hazır beşamel sosla falan da yapılıyormuşş ben deen yankın zamanda kendim denicemm
mrb arkadaşlar
çalışan arkadaşlar kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz ? evde kahvaltı yapamadığım için ofiste herşeyide yiyemiyorum buda canımı sıkmaya başladı.
kızlar aranızda temek yapanlar var valla nasıl imreniyorum ben ne yapsam midem bulanıyor
Oh ne güzel...olumunekankayizsmile
Bende besamel sosunu kendim yapıcam,ama işte bir ölçü alsam süper olur dubilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?