sütü içmiyorum nezamandıırr mideme ii gelmiyo ama tarçına bayılırımm bu akşam öyle deniyceemm sağol bu fikir için arkadaşıımmm
Kızlaar kışın gelmesini karnıbahar ve brokoli için çook seviyorum sizde bu kış bolbol tüketiinn.Bu senenin ilk karnıbaharını yaptımm suyunu ziyan etmediimm makarna haşladım onlada boll vitaminli olsun diyee tavsiye ederiimm
Yok oda ayrı dert,mutdakla oda arasında mekik dokuyorum...
Dünde aynısı oldu,canım bişeyler çekiyor ama çözemiyorum...
Ne bulsam atıyorum ağzıma...kafamçokkarıştı
Kilo alıcam ben yok yok....:CüvCüv:
sen yurt dışındaydın değil mi canım?
işin çok zor ya gerçi buradaki kendi insanımız bile yabancılaştı((
kime güveneceğimizi şaşırdık...bilmiyorumkismile
yarasın bebişe canım
hiç üzülme doğduktan sonra kendi aramızda zayıflama topiği kurarız
2011 mayıs anneleri zayıflıyor diye:)))
evet yurt dısındayım....
Valla zor gerçekten,türkiyeden çıkıp buralara zamanında yerlesen türkler inan adetlerini nasıl unutmuslar...Ne misafirlik var ne baska birşey...
Düşünün bayramda evlere kapanılıyor,kimseyle görüşmüyorlar...
Banada çok ters bunlar,babamların evinden misafir eksik olmazdı,her akşam biri olurdu mutlaka....
Sanırım bir boşluğa düştüm birden...:1ninca:
Gezgin merak etme canım TR de de durumlar aynı..Benim apartmanımda 40 daire var % 80'inini tanımam..ev alıp buraya tasınalı 6 ay oldu..Kudurdu apartmanın 50 yas ve üzeeri bayanları bana gelmek için..Seneler önce buraya gelin geldim ben..Sonra evsahibi evi satınca baska yere tasındık..yıllar sonrada yine bu apartmana gelmek nasip oldu..İlk evlendigimde gelmişlerdi bi 25 kişi..Onlara cay tasımaktan öldüm..Kendi aralarında sohbet edip,yiyip içip gittiler..Sonrada bi tanesi bile evine davet etmedi beni..Şimdide kuduruyorlar gelmek için hep bahane uyduruyorum..İstemiyorum..Eski işyerimden arkadaslarım var bizimle yasıt..Onlarla takılıyoruz..Napcam ben o yaslı kadınlarla yaaa..görünce bi mrb yeter yaniii
Bu linke tıkla arkadasım..Buradan yapabilirsinarkadaşlar iletilerinizin altında bebeğinizin kaç haftalık olduğu ile ilgili hareketli ikonlar var.Onları nerden yaptınız acaba :kedi:
Selam kizlarrr..aksaminiz hayirli olaaa
nasiliz bakalim??
Bende baya bi sayfa okudum simdi gecmisi, masallah topik nefes almadan duraksiz ilerliyor:))
SIMGE, 2 li testinden guzel sonuclar almissin canim, cok tebrik ederimmm, darisi bizlerin basina.
Valla annemlerden biliyorum bizimde kalabalıktı apartman,ama kimse gelip gitmezdi...
Ama en azından çevremiz vardı,arkadas eş dost gelip gidiyordu bu bile yetiyordu...
Burdada tanıyorum çogu kişiyi...
Ama garip herşey ya...
Bilmiyorum belkide ben garibim...kafamçokkarıştı
Selam kizlarrr..aksaminiz hayirli olaaa
nasiliz bakalim??
Bende baya bi sayfa okudum simdi gecmisi, masallah topik nefes almadan duraksiz ilerliyor:))
SIMGE, 2 li testinden guzel sonuclar almissin canim, cok tebrik ederimmm, darisi bizlerin basina.
pırasa pırasa dediniz canımızı istettnzz. kayınvalşdem yapmış getiriio oleyyyyyyyyyyyyy:smiley-cool:
ilk zamanlar süt içiyordum sonra bir ara midemi yaktı o sıra yoğurt yedim
şimdi ise yoğurt ekşitiyor midemi
bende sütü ısıtıp içine tarçın atıp içiyorum :)
Yurtdusunda yasamak zor tabii canımm..Allah yardımcın olsun..Bizimde eşli olarak görüştügümüz herkes calısıyo.İçlerinde en tembel benimlaelaelaelaelae
Anca haftasonları,akşamları bazen bir araya geliyoruz..Bende bazen cok sıkılıyorum hani olsa sölee yakın biri cat kapı gitsem..ama yok napalım...Allahtan kk var..Bi yatıyom bi yazıyom böle vakit geciyo....Sıkma sen canını arkadasım:teselli:
tarçına bayılırım
hamilelelere bir zararı yoktur umarım
bn pek baharat kullanmıyorum artık
süt bende içemiyorum ne yazık ki
üstelik kalsiyum eksikliği olmasına ragmen
yerine peynir yiyorum ama yeterli olmuyor
ekstra kalsiyum ilacı kullanıyorum zaten
süt yerine sütlacı deneyecem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?