Mutfak Sırları ?? Fırında Beşamel Soslu Makarna Tarifi - En iyi Tarifler
şuna bi bak istersen canım yorumlarr falan iyiii...
Mutfak Sırları ?? Fırında Beşamel Soslu Makarna Tarifi - En iyi Tarifler
şuna bi bak istersen canım yorumlarr falan iyiii...
kızlar aranızda temek yapanlar var valla nasıl imreniyorum ben ne yapsam midem bulanıyor
baktım canım sağolasın,karsıma hep bu tarif çıkıyor,en iyisi ben baslayımda bir iki saate,ortaya ne çıkıcak bakayım...
Ilk deneme,tuttururum inşallah...:lepi:
bişi dicemmmm bu sıcak sıcak yenen bir yemnek soğuyunca kazık gibi hiçbişeye benzemiyoo o yüzden yemeğe yakın yapp.. çabucak olur zatenn...
Bende yapamıyorum canım..Dun bi taze fasulye yapıyım dedim hayatım kaydı...
İnşallah gecicek bugunler:Saruboceq:
mrb arkadaşlar
çalışan arkadaşlar kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz ? evde kahvaltı yapamadığım için ofiste herşeyide yiyemiyorum buda canımı sıkmaya başladı.
Ay dogru diyorsun....bilmiyorumkismile
Akşamı bekleyim o zaman...
Sağolasın...kaydirigubbakcemile
Canım ben kahvaltılık kabına mutlaka kocaman bir peynir,arada bazen yanına zeytin koyuyorum. 1 tane tüm domates,1 tane salatalık alıyorum. yarım ekmek alıyorum. hepsini yiyorum. ama mide bulantımın geçmesini bekliyorum buda 10:30 gibi rahatlıyorum ve yiyorum. öğle yemeğimi biraz geç yiyorum. ayrıca yanımda mutlaka mandalina, muz, kivi, armut gibi meyveleri alıyorum. Bol bol meyvede tüketiyorum. ama iş yerim müsait bunun avantajını yaşıyorum.
Bu arada kızlar yazınca ne kadar çok yediğimin farkına vardım sırnaşık şey halbuki yerken bu kadar fazla gelmiyordu gözüme :roflol:
canım ben sabah erken uyanıyorum..malum sebepten dolayı erken uyanıp yataktan çıkmadan yarım saat uazanıp 1 adet yataktan çıkmadan muz yiyorum..yavaş hareketlerle evden çıkıyorum..ani hareketler bulantıyı artırıyor..muz katı olduğu için şirkete gidene kadar tutuyor.....şirkette beyaz peynir sandiviç yada peynirli tost
cnm bence çok yemiyorsun bence gayet sağlıklı besleniyorsun benim işyerim müsait olmadığı için ben yiyemiyorum evde kahvaltı yapmayı denedim ama sabah 07.00 de servise biniyorum en geç saat 6 da kalkıp yemem gerekiyor o saattede canım istemiyor.
Evden çok erken çıkıyorsun canım. aslında bizim yememiz gereken en önemli şey yumurta. ben senin yerine olsam akşamdan yumurta haşlayıp sandviç ekmeğine peynir, yumurta, domates, sivri biber vs. gibi şeyler koyarım.ertesi günde lezzetle yerimcokacimcoook hem vitamin deposu olur, hemde için rahat olur beslenmene dair.
Merhaba hanımlar, 2010 nisan annesiyim bebeğim şu anda 5 aylık bende sizler gibi hamile kaldığım andan itibaren birçok konu hakkında araştırma yaptım şimdi tüm aradıklarımı, oğlumla olan hayatımızı anlattığım gokalpileseyrialem adlı bloğuma yazıyorum. Hamilelik,doğum,ihtiyaç listesi,gaz sancısı,Eminönü rehberi ve birçok konuda aradıklarınızı bloğumuzda bulabilir hatta izleyici olup merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.Hepinizi bekliyoruz…Sevgilerkaydirigubbakcemile5
Evden çok erken çıkıyorsun canım. aslında bizim yememiz gereken en önemli şey yumurta. ben senin yerine olsam akşamdan yumurta haşlayıp sandviç ekmeğine peynir, yumurta, domates, sivri biber vs. gibi şeyler koyarım.ertesi günde lezzetle yerimcokacimcoook hem vitamin deposu olur, hemde için rahat olur beslenmene dair.
kızlar ben bu bloğu bulamadım bakabilen var mı ?
Burdan baktım ben canım Gökalp ile Seyr-i Alem: Ekim 2010
dilekcim merabaalr öncelikle tabi herinsanda çok farklı olabilir ama tavuktan bende kızlarımda acaip tiksinmiştim ette bazen midemi bulandırıodu bilmirum sende farklı olabilir tabi cinsiyeti benim görümcede tiksinmişti kızında oğlunda rahattı o konuda bu sefer rahat yiyorum et tavuk balık orun yok şükür ama tatlı yiyene erkek derler ya tam tersi tuzlu hastası oldum resmen ara ara ekşde iyi gidioyanii tatlıdan da nefret ettim resmen midem kalkıodu adını duyunca bile yeni yeni pek rahatsız etmio işte yani bakalım hayırlısı
OO canım belliki sizin bulantınız olmamış maşallah ...yoksa değil kahvaltı yapmak mutfağa bile giremezdiniz ahh ahhhh unuttum domatesi salatalığı biberi ohaoldumsmile
Yook cnm nerde. çok bulanıyor. kahvaltım bitene kadar kaç kere öğürüyorum ama yemek için zorluyorum kendimi. 2 dk ara veriyorum sonra tekrar devam edemiyorum. böyle şeyleri hazırlıyorum. ama yemek yapamıyorum. olan yemeğin kapağını bile açamıyorum. aç aç eşimi bekliyorum gelsede yemek hazırlasa diye. midem bulanmadan yediğim tek şey meyve. yemesem canım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?