2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar geçmişşi okuyamadım...
Ama hepiniz dilerim iyisinizdir tabii bebişlerinizde iyidir...
Bulantısı çok olanların dilerim tez zamanlarda bu bulantıları azalır ve hayatları normale döner...

Selam mervecim, bizler iyiyyiz cok sukur.,.sende iyisin insallah? Masallah..yeni geldigin zamani hatirliyorumda cok yeniydi hamileligin, simdi 7 haftalik olmussun, zaman bize yavas geciyor desekte..hakikaten cabuk geciyor aslinda:))

Oyle canim oyle...yeterki birseyleri istiyelim ve karar verelim

mehaba anneler ooo hep yemek konuşmuşsunuz sütlaç,fırında makarna,pırasa mayıs anneleri tombik olacak anlaşılan:)))

Ece canim, mayis hamisleri hernekadar bulantilardan yemek yiyemesede, yemek konusma adina cok istahlilar:)))) Dilerim en kisa zamanda herkezin bulantilari biterde, ciddi ciddi yemeklerden keyif alirlar:))

Sen nasilsin canim bu arada? Nasil hissediyorsun kendini?

selam kızlar inşallah iyisinizdir ben bi kaç gündür siteye giremedim çok kötü günler geçirdin ı pazartesi günü toksoplazma şüphesi için için başka bir dr gittim.daha önce anlatmıştım .dr bir ultraonla bebeğe bakalım dedi.hafta sonu çok öğürmem olmuştu lavabodan çıkamıyodum zorlamadan dolayı rahimde kanama olmuş dışarı akmadığı içinde bebeği düşürmek üzereydi şoka girdim resmen hiç böle bişi beklemiyoum kendi dr um kusmanın felan zararı yok diyordu.2 gün hastanede kaldım çok şükürr yarabbim kanama dumuş bebişte iyiydi bugün çıktım ama serum yiyeceğim hergün .çok zormuşşşş ya düşük felan hiç aklımda yoktu baştan beri kanama hiç olmamıştı.tam zamanında gitmişiz.rabbim hepimizin yavrularını korusun.

Amin canımm...Bak sütlaç cekti canım ama bulantıdan mutfaga gidemiyom..Hatta ben biraz yatayım...cok sıkıldım yaa coook

hamilelerin heralde canı hep aynı şeyler çekiyor aklımdan ne geçse burada o yemeği görüyorum ama sizde benim gibimisin kızlar biri yapınca öyle tatlı geliyoki o yemek hamileyken hep hazıra yesek şimdi o sütlacı ben yapsam yiyememki:sinifsinif:

iyiyim canım kalan bebegim için dua ediyorum.doktor ikiz konusunda çok endişeliydi zaten boyum 1.58 karın aralıgın çok dar taşıyamazsın diyodu.erken dogum riski çok fazla olur diyordu.belki minnoşum kardeşi rahat etsin diye gitti.

saolun kızlar. inşallah yicem pırasam gelinceee =))

rainmistik çok geçmiş olsun en azından sorun çözülmüş. sonu hüsran olmamış. bir daha kötü haberler almak istemiyoruz kimseden:umursamaz: lütfen kendinize dikkat edin.

kızlar bu arada ben 10. haftama girdim ve ağrılarım başladı. noluo anlamadım. hele sol göğsümün altında acı var saplanmış gibi. diğer ağrılarım yerleşme ağrısı ama sol göğsümn altındaki bence değil

Son düzenleme:

Kimbilir canim, boylesi hakkinda en hayirlisiymis demekki..ve bebegininde. Giden bebegin melek oldu Allahin izniyle...
Rabbim sizleri korusun..hepimize guzel gunler gormemizi nasip etsin insallah.

Çok geçmiş olsun canım...
Rabbim bebeğini korusun...
Çok dikkat et kendine canım......
İlk defa duyuyorum bunları ama...
Neler var ya...bilmiyorumkismile

canım çok geçmiş olsun hiç böyle bişey duymamıştım hamileler hep ögürür ,çıkarır bu çok normal degil mi?doktorun böyle bir yorum yapmış olmasın?

Kimbilir canim, boylesi hakkinda en hayirlisiymis demekki..ve bebegininde. Giden bebegin melek oldu Allahin izniyle...
Rabbim sizleri korusun..hepimize guzel gunler gormemizi nasip etsin insallah.

çok saol canım hepimiz bebişlerimizi saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız inşallah

canım çok geçmiş olsun ya...çok üzüldüm böyle olumsuzluklar yaşamana...
demek çok fazla zorlanmıssın kı kanama başlamış.Allah'ım korusun bir daha asla yaşamazsın inşallah...Bol bol dinlen emi...Bebeğini Allah sana bağışlamış canım...Ne mutlu...

zonox..doktora gorunmeni tavsiye ederim..doktor derken, jinekolaga degil...gogus hastaliklari doktoruna...
Nedenmi?

Insanlarda, yasli genc ayirmiyorum, cok oksurmeden dolayi, ki hamilesin, oguruyor ve kusuyorsun, gogus altinda kaslarindan biri incinmis olabiliyor.,ve buda cok sanci yapiyor..incinmiste olabuilir..enfeksiyonda olabiliyormus. Onu kan tahlilinde bile anliyabiliyrlarmis canim...doktora bi gorun deri...aynisini benim babam yasadi gcen hafta, teshisini o sekilde koydular.

çok detaylı kan ve idrar tahlili yapıldı ama sanırım sadece bunun için gidicem. 6. haftamda başladı 4 haftadır sürüyor. daha önce söyle bişey yoktu. alt kat komşumda gaz sancın vuruyodur dedi. bakalım dr. ne dcek. bu arada ben çok çok az kusuyo ya da öğürüyorum yok denecek kadar az. ben de kuru bulantı var:1shok:

hamile öğretmenlerimiz okulda nasıl yapıyorsunuz stresle nasıl başediyorsunuz,sinirleriniz nasıl peki ya nöbet..
ya benim kanatim öğretmenlikte hamilelik çok sıkıntı (gerçi bütün mesleklerde sıkıntıdır ama)Allah bize sabır versin

kızlar hep yemek konuşmuşsunuz son sayfalara bakayım dedim de..
merak ettim kilo alan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…