çok detaylı kan ve idrar tahlili yapıldı ama sanırım sadece bunun için gidicem. 6. haftamda başladı 4 haftadır sürüyor. daha önce söyle bişey yoktu. alt kat komşumda gaz sancın vuruyodur dedi. bakalım dr. ne dcek. bu arada ben çok çok az kusuyo ya da öğürüyorum yok denecek kadar az. ben de kuru bulantı var:1shok:
kızlar hep yemek konuşmuşsunuz son sayfalara bakayım dedim de..
merak ettim kilo alan varmı acaba
teşekkür ederim kızlar.geçti çok şükür.benim tam bir aydır hiç geçmeyen bir kusmaydı yani mahallden duyuluyormuş sesim o kadar şiddetli oluyordu lavabodan çıkınca gözlerim fırlıyodu resmen yaa.dr öyle dedi bilemiyorum zaten hafta sonu çok kötüydü o zamana kadar yoktu kanama yeni bakılmıştı bebeğe
hafta sonu çok şiddeli olunca öğürmelerim başlamış kusmam bitince kanamada kayboldu .çok zorlayınca oluyormuş kızlar aman dikkat ama benim gibi böğüren varmıdır zannetmiyorum
hamile öğretmenlerimiz okulda nasıl yapıyorsunuz stresle nasıl başediyorsunuz,sinirleriniz nasıl peki ya nöbet..
ya benim kanatim öğretmenlikte hamilelik çok sıkıntı (gerçi bütün mesleklerde sıkıntıdır ama)Allah bize sabır versin
teşekkürler ne güzel azalmış senin bide işe gidiyordun demi sen o halde yanlış hatırlamıyorsam .ben okul açılalı daha okula uğramadım çocuklarıma yazık yyaa ama insan kendi çocuğu olunca başka bişi görmüyor gözü
hoşbulduk canım çok sık olmasada arada bakıyorum size.ben 1 kilo verdim-tatlicadiarzu-
bu arada hoşgeldina.s.
2 gün hastanede kaldım 2 kilo almışım hemen mide bulantım olmasaydı şimdiye kadar dobiş olurdum heralde
kızlar hep yemek konuşmuşsunuz son sayfalara bakayım dedim de..
merak ettim kilo alan varmı acaba
iyi akşamlar kızlar
bende tedaviden sonra 2.5 kg almışım şuan 60.5
bugün doktora gittim çok şükür bebeğim çok sağlıklı gözüküyo.2.1 cm
bazı testleri yaptırıcam toxo...vs.dikkat et dedi kedi köpek yada çiğ etten bulaşan bi hastalık varmış.bebeğe ne kadar zararı varmış meğer korktum valla.ilk 3 ay çok önemliymiş.allah korusun hepimizi.
12. haftada da ikili test istedi.
böyle umarım hepiniz iyisinizdir.benim mide bulantım hiç olmadı dedim doktorda maaşallah dedi.herşeyi yiyiiyorum.sonra umarım bu kiloları veririz.:dance:
iyi akşamlar kızlar
bende tedaviden sonra 2.5 kg almışım şuan 60.5
bugün doktora gittim çok şükür bebeğim çok sağlıklı gözüküyo.2.1 cm
bazı testleri yaptırıcam toxo...vs.dikkat et dedi kedi köpek yada çiğ etten bulaşan bi hastalık varmış.bebeğe ne kadar zararı varmış meğer korktum valla.ilk 3 ay çok önemliymiş.allah korusun hepimizi.
12. haftada da ikili test istedi.
böyle umarım hepiniz iyisinizdir.benim mide bulantım hiç olmadı dedim doktorda maaşallah dedi.herşeyi yiyiiyorum.sonra umarım bu kiloları veririz.:dance:
selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?