2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar.geçti çok şükür.benim tam bir aydır hiç geçmeyen bir kusmaydı yani mahallden duyuluyormuş sesim o kadar şiddetli oluyordu lavabodan çıkınca gözlerim fırlıyodu resmen yaa.dr öyle dedi bilemiyorum zaten hafta sonu çok kötüydü o zamana kadar yoktu kanama yeni bakılmıştı bebeğe
hafta sonu çok şiddeli olunca öğürmelerim başlamış kusmam bitince kanamada kayboldu .çok zorlayınca oluyormuş kızlar aman dikkat ama benim gibi böğüren varmıdır zannetmiyorum

Evet, bir gorun doktora icinde rahat etsin. Sadece gaz sancisina benzemiyor cunki..

çok geçmiş olsun canım...ben de böğürenlerdenim...ama hafta ilerlediği için seyrekleşti tabii...tamamen kaybolsun diye dua ediyorum...Rabbim sabır versin....az kaldı inş..

teşekkürler ne güzel azalmış senin bide işe gidiyordun demi sen o halde yanlış hatırlamıyorsam .ben okul açılalı daha okula uğramadım çocuklarıma yazık yyaa ama insan kendi çocuğu olunca başka bişi görmüyor gözü

canım bende aynı dertten müzdaribim bi ara heyet raporu bile almayı düşündüm.o kadar sinirliyim ki volkan gibi patlıyorum hiç tahammülüm yok bakalım bu dönemi nasıl geçiricez

evet canım azaldı..darısı tez zamanda başına inş...walla mecbur gidiyorum işe...evde daha kötü oluyorum..yemek falan yapamadığım için bir de aç kalıyordum...şimdi hiç değilse öğlen güzel yiyorum...yanında senle ilgilenen birileri var mı?annen,kardeşin falan?varsa evde durman daha iyi....

ben 1 kilo verdim-tatlicadiarzu-

bu arada hoşgeldina.s.
hoşbulduk canım çok sık olmasada arada bakıyorum size.
2 gün hastanede kaldım 2 kilo almışım hemen mide bulantım olmasaydı şimdiye kadar dobiş olurdum heralde

bende 2 kilo verdim ama ben çok hızlı kilo alırım..ilk kızımda 3 ayda 2-3 kilo vermiştim..
ama 4. ay bulantım geçtiği için hızlıca kilo aldım..7 haftada nerden baksan 7 kilo almıştım ay çok kötü bunda böyle olmasın.

iyi akşamlar kızlar
bende tedaviden sonra 2.5 kg almışım şuan 60.5
bugün doktora gittim çok şükür bebeğim çok sağlıklı gözüküyo. 2.1 cm
bazı testleri yaptırıcam toxo...vs.dikkat et dedi kedi köpek yada çiğ etten bulaşan bi hastalık varmış.bebeğe ne kadar zararı varmış meğer korktum valla.ilk 3 ay çok önemliymiş.allah korusun hepimizi.
12. haftada da ikili test istedi.
böyle umarım hepiniz iyisinizdir.benim mide bulantım hiç olmadı dedim doktorda maaşallah dedi.herşeyi yiyiiyorum.sonra umarım bu kiloları veririz.:dance:

maşallah canım bebişin büymüş.

Oyy buyumus bebiskoo, cok guzel. Insallah testlerinde temiz cikicak canim.
Kilolari dert etme zamani diil simdi canim, sonrasinda insallah hepsini vericez:)

selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....

canım benim ya geçmiş olsun.ama bebiş iyiymiş çok şükür.bi süre yat canım kalkma kocişin baksın sana

canım çok geçmiş olsun. peki neden olmuş? gayet iyiydin sorun yoktu. ya bugün tamda kötü haberler duymauyalım artık diodum.

neyseki seninki çok kötü değil. tabi yinede çok sevindirici bi haberde vermedin.

Allah bebişini korusun inşallah

zonox sagol canım kanamam durdu sukurler olsun ......drsebeb soylemedı kı gorulebılırdyo onemlıolan devam etmemesı dedı....hayırdır kutu bısey mı oldu gecmısı okumadım...

yanlış hatırlamıosam rainmistik in de kanaması olmuştu. bebekte bişey yoktu allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…