pırasa pırasa dediniz canımızı istettnzz. kayınvalşdem yapmış getiriio oleyyyyyyyyyyyyy:smiley-cool:
sana da günaydın...bir gün elbet bitecek bulantılar ama o gün bugün değil sanırım:1no2:GÜNAYDIINN ..mutlu sabahlar hepinize,bulantısız bol iştahlı bir gün geçirmek dileğiyle
Günaydın Baharnazcım...inş geçecek bu günler...ben de 4 gözle bekliyorum...dün erkek kardeşim gelip yemek yaptı bana...canım benim...olumunekankayizsmile dün akşam davul gibi şiştiğimi de farkettim...3 gün önce tartıldığımda 47.5 kg gelmiştim..dün gece tartıldım 50 kg geldim...3 günde bu kadar kilo almak mümkün mü yaaa....başka faktörler var gibi geldi bana...sabah kaktığımda o kadar şiş değildi karnım mesela...Günaydın herkese
günaydın subaru
özlem483 çok geçmiş olsun canım. Bebişinin iyi olmanıza kanamanın durmasına sevindim inşallah tekrarlamaz. Allah korusun
ohcanımadeysin ben 4 kilo aldım
rainmistik sanada geçmiş olsun böğürtülerden olduğunu yazmışsın bende de çok fena oluyor korkuyorumda
dün gece yine berbattım öğürmekten ve kusmaktan başıma ağrılar girdi gece hiç uyuyamadım. İç orangalrım dışına çıkacak kadar oluyor bak şimdi merak ettim bebişim iyimi acaba ? Allaha emanet.
günaydınnnnn zemuszemus
özlem483 ve rainmistik çok geçmiş olsun arkadaşlar.Allah bidaha yaşatmasın.
10. Haftamıza Girmenin Büyük Sevinciyle Kocaman Günaydınlar Benim Melek Arkadaşlarımaaa opuyorumnanaktan
10. Haftamıza Girmenin Büyük Sevinciyle Kocaman Günaydınlar Benim Melek Arkadaşlarımaaa opuyorumnanaktan
Günaydın sana da...tebrikler :içelim:
sanada günaydın...sağlıkla mutlulukla diğer haftalarınıda görmen dileğiyle
selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.dün bütün gün evde değildim hiç giremedim.yaa kızlar 2 günde bulantım azaldı hatta yok oldu gibi 8.haftadayım ben.dün doktorumu aradım sordum bulantım azaldı bebeğe bişey mi oldu acaba diye giderek azalır bu çok normal dedi ama içim içimi yiyiyor ya siz ne diyorsunuz ? doktor randevum da 5 kasımda daha çok var.böyle bi durum yaşayan var mı ?
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.dün bütün gün evde değildim hiç giremedim.yaa kızlar 2 günde bulantım azaldı hatta yok oldu gibi 8.haftadayım ben.dün doktorumu aradım sordum bulantım azaldı bebeğe bişey mi oldu acaba diye giderek azalır bu çok normal dedi ama içim içimi yiyiyor ya siz ne diyorsunuz ? doktor randevum da 5 kasımda daha çok var.böyle bi durum yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?