2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLARR NASILSINIZ BUGÜN TESTLERİM güzel çıktı ama 2 test yapmaya gerek yoktur dedi bebegin ense ölçümü gayet iyi dedi gelecek ay 3 lü test yapacakmış bir benim böbrek sorunum var üroloğla işbirliği yapacak bçbregimin teki az çalışıyor hep gözetim altında olacak böbregime önem veriyor bu dr çok memmun kaldım valla 4 hafta nasıl geçer ki gelecek ay cinsiyeti söyleyecek inşallahh

kızlar saabh kahvaltı bile yapmadan bir prasa muhabbeti vardıya ayy bir canım çekti ki doktordan gelirken aldım mis gibi pişirdim içine limon doldurdum valla gözüm doydu sanki bu bulantılar arasında canımızın çektiğini yemek iyi geliyor bugünde bulantım allahtan azdı sanki inşallah artık azalır geçmiş sayfaları okuyamadım baya geçmş sabah göz atarım artık kızlar tatlı uykularrrrr

Günaydın herkese

günaydın subaru

özlem483 çok geçmiş olsun canım. Bebişinin iyi olmanıza kanamanın durmasına sevindim inşallah tekrarlamaz. Allah korusun

ohcanımadeysin ben 4 kilo aldım

rainmistik sanada geçmiş olsun böğürtülerden olduğunu yazmışsın bende de çok fena oluyor korkuyorumda
dün gece yine berbattım öğürmekten ve kusmaktan başıma ağrılar girdi gece hiç uyuyamadım. İç orangalrım dışına çıkacak kadar oluyor bak şimdi merak ettim bebişim iyimi acaba ? Allaha emanet.

ademerve canım inşallah bizim gibi bulantılar yaşamazsın

FDilek sanada maşallah canım benimde canım ne sebzeler istiyor ama ( bir pırasa yedim ( aklıma geldikçe ((( daha da sebzelere dom.salatalık hariç yaklaşamıyorum

günaydınnnnn zemuszemus

özlem483 ve rainmistik çok geçmiş olsun arkadaşlar.Allah bidaha yaşatmasın.

GÜNAYDIINN ..mutlu sabahlar hepinize,bulantısız bol iştahlı bir gün geçirmek dileğiyle
sana da günaydın...bir gün elbet bitecek bulantılar ama o gün bugün değil sanırım:1no2:

Günaydın Baharnazcım...inş geçecek bu günler...ben de 4 gözle bekliyorum...dün erkek kardeşim gelip yemek yaptı bana...canım benim...olumunekankayizsmile dün akşam davul gibi şiştiğimi de farkettim...3 gün önce tartıldığımda 47.5 kg gelmiştim..dün gece tartıldım 50 kg geldim...3 günde bu kadar kilo almak mümkün mü yaaa....başka faktörler var gibi geldi bana...sabah kaktığımda o kadar şiş değildi karnım mesela...
çizelgen de hayırlı olsun bu arada...opuyorumnanaktan

10. Haftamıza Girmenin Büyük Sevinciyle Kocaman Günaydınlar Benim Melek Arkadaşlarımaaa opuyorumnanaktan

günaydın herkeze
evet canım yapıldı kahvaltı.
özlemcim çok geçmiş olsun canım
allah hepimizin bebişlerini korusun:1hug:

herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.dün bütün gün evde değildim hiç giremedim.yaa kızlar 2 günde bulantım azaldı hatta yok oldu gibi 8.haftadayım ben.dün doktorumu aradım sordum bulantım azaldı bebeğe bişey mi oldu acaba diye giderek azalır bu çok normal dedi ama içim içimi yiyiyor ya siz ne diyorsunuz ? doktor randevum da 5 kasımda daha çok var.böyle bi durum yaşayan var mı ?

çok geçmiş olsun.ama bazı hamileliklerde kanama olabilrmiş bebeğinde iyiymiş morelini bozmadan yat dinlen.allahın izniyle hiçbişey olmaz arkadaşım.

günaydın diana...ayy ne güzel işte allahtan başka ne istiyosun ne güzel işte hafiflemiş maşallah
dışarda olmanın etkisiyle bulantın azalmış olabilir..ortam değişikliğide bulantıları azaltıyor ..inş kesilmiştir bulantın...diğer konu aklına bile gelmesin

günaydın cnm sen içini ferah tut bende aynı endişeleri hep taşıyorum benim midem neredeyse hiç bulanmadı sanki hamile değilmişim gibi ama dr.um kanaman olmadığı sürece endişenlenme dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…