2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aslında öyle canım dün kahvaltı,öğlen ve akşm yemeğini dışarda yedim onun etkisi olmuş olabilir.ne biliyim ya işte böle zor hamile kalınca herşeyden korkar oluyor insan kendini dinliyor.aslında çok düşünmemek üstüne düşmemek gerekiyor ama yapabilsek.sen nasılsın ? bulantın devam ediyor mu ? kaçıncı haftadaydın ?

günaydın cnm sen içini ferah tut bende aynı endişeleri hep taşıyorum benim midem neredeyse hiç bulanmadı sanki hamile değilmişim gibi ama dr.um kanaman olmadığı sürece endişenlenme dedi bana.

saol canım ya endişeler hiç bitmiyor gerçekten.keseyi gördük kalp atışını bekledik duyucakmıyız duymıcakmıyız diye.biraz rahatlamam gerek sanırım.allahım hepimizin bebeklerini korusun

canım geçmş olsun kalbini ferah tut abimin eşide böyle oldu çok aşırı derece kanaması olurdu ama bebekler iyiydi şükür düşmediler çokta saglıklılardı ikizlerdi birde şimdi 9aylık oldular maşallah endişelenme kimi hamilede kanama olabiliyor bebişede hiçbişey olmuyor
10. Haftamıza Girmenin Büyük Sevinciyle Kocaman Günaydınlar Benim Melek Arkadaşlarımaaa opuyorumnanaktan
bebişinle daha nice güzel haftalara inşallah canım günaydıınn
valla benimde bulantım birazcık azalır gibi oldu sanki kek pasta türü şeyleri yiyemiyordum dün yiğenime yaptım valla 2 dilimi göttürdüm şaşırdım düzelme varmı ne dedim kendime
keşke geçse bulantılarımız ne güzel rahatlarız aklına kötü şeyler getirme hemen ne alakası var bebekle her bünye bir olmaz bebegin iyidir sen rahat ol

herekese günaydınlar;
ozlem483 geçmiş olsun canım ya, umarım tekrarlanmaz kanaman Rabbim hepimizi ve meleciklerimizi korusun..
Bu arada akşam tam iki dolu tabak pırasa yedim ve hiç miğdem falan bulanmadı maşallah subanallah.. bugünde gözümün önüne şööyle sarımsaklı yoğurtla sos yapılmış karnıbahar geliyor..:teytey: ekmeğimi banıp banıp yemek istiyorum..ohaoldumsmile

Son düzenleme:
dün çok yürüdüm akşam kasıgım agrıdı sizdede çok yürüyünce kasık agrısı oluyormu bilmiyorumkismile kızlar ya

canım meraklanma...bir de şöyle oluyor bazen hafifliyor,sonra eski haline dönüyor,sonra yine hafifliyor vs...ama inş kalıcı azalmıştır seninki..aynı endişeleri ben de yaşadım..bulansa şikayet ediyordum,bulanmasa neden bulanmıyor birşey mi oldu diye endişeleniyordumannelik böyle diyorlar...artık hep onlar için edişelenerek geçicelmiş ömrümüz...kulübe hoşgeldinvereliniortak

günaydınnn teşalıı panikkk acemiii mayıs annelerii.... çok komiğiz yaaa... biri pırasa derr hepimizz pırasa alırız(dün bende aldırdım bugün pişiricemd:) midemiz bulanır dert ederiz bulantımız geçer dert ederizz.... nee zorrr bu sorumlulukk dün eve giderken servisten inince ayağım tökezledii ondan sonrasını hiç hatırlamıyorum yemin ederim bacaklarımın bağı çözüldü ya düşseydim nolurdu diyee ağlıcaktım nerdeyse sonraa baktımmm fazla kaptırmışımmm kızlarrr gerçektenn çokkk kaptırdıkk biraz rahat olalım birbirimize telkinlerde bulunalım yoksaaa çocuklar doğduğunda anneleri çoktan panikatak olmuş olucak:)))))

gunaydın kızlar...bız hla hastanedeyız....son muayenemızı olcagız ıns beklıyoruz dr bugun taburcu edebılırız dedı...

kızlar dışarıdan mesela tavuk burger falan yiyiyormusunuz?
yada genelde ne yiyorsunuz

bende çok şükür geçen haftaalra göre çok iyiyim..bulantılarım hafifledi ama hala var...ben 10+3 haftaya dahada rahatalrım inş.

ay maaşallah afiyet olsun....sana da bebğine de yarasın inş..amin...yerimseniben

dün çok yürüdüm akşam kasıgım agrıdı sizdede çok yürüyünce kasık agrısı oluyormu bilmiyorumkismile kızlar ya

ben daha yürümeye başlayamadım turkocum....işte ne yürüdüysem o işte.ama zaman zaman kasık ağrım oluyor...yerleşme falan diyorlar...

kızlar valla yemeklerden bahsediyoruz ya birbirimizin aklına düşürüp canını istetiyoruz dün hepimiz prasa delisi olduk resmen yedimde rahatladım yaa dogru yapmıyormuyuz acaba bulamayan yapacak hali olmayan arkadaşlara eziyet çektiriyoruz can istetiyoruz yemeklerden çok bahsetmesekmi acaba yapabilen var yapamayan var yemeyincede gözünde uçuşup duruyor ama

KIZLARRRRRRRRRRR....Lütfen bu soruma cvp verin...Ağzınızda sulanma ve acılık var mı?Özellikle de birşeyler yedikten sonra....:bbo:

ben daha yürümeye başlayamadım turkocum....işte ne yürüdüysem o işte.ama zaman zaman kasık ağrım oluyor...yerleşme falan diyorlar...[/QUOTE]

benim bebeiş 2 gün önce 4.58 cm di hala yeleşememşmider kereta ki

:))) bencede gerçekten çok komiğiz.bende dün tam eve girdim elektrikler gitti nerdeyse ağlıcaktım 1dk önce gitseydi asansörde kalıcaktım diye.nasıl rahatlasak acaba.ayrıca dün topiğe giremedim ama yinede canım pırasa istedii yaa

KIZLARRRRRRRRRRR....Lütfen bu soruma cvp verin...Ağzınızda sulanma ve acılık var mı?Özellikle de birşeyler yedikten sonra....:bbo:

obende çok oluyor canım zehir gibi agzımın içi sanki birde hep bogazıma kıl kaçmış gibi yüregim büyürdü göbürürdüm bu sabah yok şimdilik çok berbat bişey

bakın işte demek istedigim bu okuyanın canı fena çekiyor yazık birbirimizin nefsini kaldırmayalım bak kızcazda benim gibi okumuş canı çekmiş valla benimde aklıma düşürdüler canım yemeden rahatlıyamadım yedimde gözümün önünden gitti

Teşekür ederim canım benim.. Şifa niyetine deyip deyip yiyorum herşeyi zaten..

evet turko haklısın sanırım, ben hiç bu açıdan düşünmemiştim.. günaha girmeyelim bide.. :kedi:mafoldumben

günaydın kızlar ben şimdi geldim hastaneden dün gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum ayy nasıl hızlı atıyo inanamadım çok güzeldi yani ilk duyduğumda bu kadar değildi.. herşey yolunda gayet ii dedi .. veee bütün tahlillerim yapıldı bu sabah akşam sonuçları eşim alıp göstericek özel hastanede sadece 12 tl ödedim bu yanıda çok güzeldi:) 26 ekimde 2 li test için gidicem ve cinsiyetini büyük ihtimalle söyleyeceğini söyledi ayyy çok sabırsızlanıyorum .. 2 li test için yapalım mutlaka dedi bende doktorum istediği için tabiki dedim hayırlısı olsun bakalım.. ee sizler nasılsınız??
çok okuyamadım özlem483 çoook geçmiş olsun canım umarım bian önce sağlığına kavuşursun..

günaydın arkadaşlar ...

Benim de ağzımda sürekli acılık midemde yanma var bazen boş ekmek iyorum o bıle ağzımı acıtıyor... Keske benimde sizin gibi canım birseyler istese ama nafile yemek deyince bile cok kötü oluyorum...:umursamaz::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…