günaydın diana...ayy ne güzel işte allahtan başka ne istiyosun ne güzel işte hafiflemiş maşallah
dışarda olmanın etkisiyle bulantın azalmış olabilir..ortam değişikliğide bulantıları azaltıyor ..inş kesilmiştir bulantın...diğer konu aklına bile gelmesin
günaydın cnm sen içini ferah tut bende aynı endişeleri hep taşıyorum benim midem neredeyse hiç bulanmadı sanki hamile değilmişim gibi ama dr.um kanaman olmadığı sürece endişenlenme dedi bana.
canım geçmş olsun kalbini ferah tut abimin eşide böyle oldu çok aşırı derece kanaması olurdu ama bebekler iyiydi şükür düşmediler çokta saglıklılardı ikizlerdi birde şimdi 9aylık oldular maşallah endişelenme kimi hamilede kanama olabiliyor bebişede hiçbişey olmuyorselam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
bebişinle daha nice güzel haftalara inşallah canım günaydıınn10. Haftamıza Girmenin Büyük Sevinciyle Kocaman Günaydınlar Benim Melek Arkadaşlarımaaa opuyorumnanaktan
valla benimde bulantım birazcık azalır gibi oldu sanki kek pasta türü şeyleri yiyemiyordum dün yiğenime yaptım valla 2 dilimi göttürdüm şaşırdım düzelme varmı ne dedim kendimeherkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.dün bütün gün evde değildim hiç giremedim.yaa kızlar 2 günde bulantım azaldı hatta yok oldu gibi 8.haftadayım ben.dün doktorumu aradım sordum bulantım azaldı bebeğe bişey mi oldu acaba diye giderek azalır bu çok normal dedi ama içim içimi yiyiyor ya siz ne diyorsunuz ? doktor randevum da 5 kasımda daha çok var.böyle bi durum yaşayan var mı ?
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.dün bütün gün evde değildim hiç giremedim.yaa kızlar 2 günde bulantım azaldı hatta yok oldu gibi 8.haftadayım ben.dün doktorumu aradım sordum bulantım azaldı bebeğe bişey mi oldu acaba diye giderek azalır bu çok normal dedi ama içim içimi yiyiyor ya siz ne diyorsunuz ? doktor randevum da 5 kasımda daha çok var.böyle bi durum yaşayan var mı ?
aslında öyle canım dün kahvaltı,öğlen ve akşm yemeğini dışarda yedim onun etkisi olmuş olabilir.ne biliyim ya işte böle zor hamile kalınca herşeyden korkar oluyor insan kendini dinliyor.aslında çok düşünmemek üstüne düşmemek gerekiyor ama yapabilsek.sen nasılsın ? Bulantın devam ediyor mu ? Kaçıncı haftadaydın ?
herekese günaydınlar;
ozlem483 geçmiş olsun canım ya, umarım tekrarlanmaz kanaman Rabbim hepimizi ve meleciklerimizi korusun..
Bu arada akşam tam iki dolu tabak pırasa yedim ve hiç miğdem falan bulanmadı maşallah subanallah.. bugünde gözümün önüne şööyle sarımsaklı yoğurtla sos yapılmış karnıbahar geliyor..:teytey: ekmeğimi banıp banıp yemek istiyorum..ohaoldumsmile
dün çok yürüdüm akşam kasıgım agrıdı sizdede çok yürüyünce kasık agrısı oluyormu bilmiyorumkismile kızlar ya
günaydınnn teşalıı panikkk acemiii mayıs annelerii.... çok komiğiz yaaa... biri pırasa derr hepimizz pırasa alırız(dün bende aldırdım bugün pişiricemd:) midemiz bulanır dert ederiz bulantımız geçer dert ederizz.... nee zorrr bu sorumlulukk dün eve giderken servisten inince ayağım tökezledii ondan sonrasını hiç hatırlamıyorum yemin ederim bacaklarımın bağı çözüldü ya düşseydim nolurdu diyee ağlıcaktım nerdeyse sonraa baktımmm fazla kaptırmışımmm kızlarrr gerçektenn çokkk kaptırdıkk biraz rahat olalım birbirimize telkinlerde bulunalım yoksaaa çocuklar doğduğunda anneleri çoktan panikatak olmuş olucak:)))))
KIZLARRRRRRRRRRR....Lütfen bu soruma cvp verin...Ağzınızda sulanma ve acılık var mı?Özellikle de birşeyler yedikten sonra....:bbo:
:))) bencede gerçekten çok komiğiz.bende dün tam eve girdim elektrikler gitti nerdeyse ağlıcaktım 1dk önce gitseydi asansörde kalıcaktım diye.nasıl rahatlasak acaba.ayrıca dün topiğe giremedim ama yinede canım pırasa istedii yaa
ay maaşallah afiyet olsun....sana da bebğine de yarasın inş..amin...yerimseniben
ben daha yürümeye başlayamadım turkocum....işte ne yürüdüysem o işte.ama zaman zaman kasık ağrım oluyor...yerleşme falan diyorlar...
kızlar valla yemeklerden bahsediyoruz ya birbirimizin aklına düşürüp canını istetiyoruz dün hepimiz prasa delisi olduk resmen yedimde rahatladım yaa dogru yapmıyormuyuz acaba bulamayan yapacak hali olmayan arkadaşlara eziyet çektiriyoruz can istetiyoruz yemeklerden çok bahsetmesekmi acaba yapabilen var yapamayan var yemeyincede gözünde uçuşup duruyor ama
KIZLARRRRRRRRRRR....Lütfen bu soruma cvp verin...Ağzınızda sulanma ve acılık var mı?Özellikle de birşeyler yedikten sonra....:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?