bende 2. kontrolüme yarın gideceğim 2 li testi yarın ister herhalde..ense kalınlığına falan bakacaktı...inşallah sonuçlar iyi olur..
bu arada benim boyum 173.5 cmkaydirigubbakcemile3 buçuk diyorum çünkü aynen öyle çıktı..kilomda 62..64 le kalmıştım kaçla bitiririz Allah kerim.8-9. ayda heryediğin kilo oluyor nerdeyse benim öyle olmuştu..
Gebelerde Rastladmz Problemler Nelerdir ? - Op. Dr. Hakan PEKER - doktor sitesi.com
Gebelerde Rastladığımız Problemler Nelerdir ?
sorusuna cevap verilmiş. hani sürekli şuram ağrıo buram ağrıo die evham yapıoruz ya. ona güzel cevaplar.
gülesram site için tşk. çok güzelmiş
evet canım azaldı..darısı tez zamanda başına inş...walla mecbur gidiyorum işe...evde daha kötü oluyorum..yemek falan yapamadığım için bir de aç kalıyordum...şimdi hiç değilse öğlen güzel yiyorum...yanında senle ilgilenen birileri var mı?annen,kardeşin falan?varsa evde durman daha iyi....
kızzlar şu link girip bi okuyun cok ama cook guzel yazmıslar :))
http://www.doktorsitesi.com/yazi/5519/Anne-Karnindaki-BebeGinizin-Psikolojisi?a_id=4
Günaydın herkese
günaydın subaru
özlem483 çok geçmiş olsun canım. Bebişinin iyi olmanıza kanamanın durmasına sevindim inşallah tekrarlamaz. Allah korusun
ohcanımadeysin ben 4 kilo aldım
rainmistik sanada geçmiş olsun böğürtülerden olduğunu yazmışsın bende de çok fena oluyor korkuyorumda
dün gece yine berbattım öğürmekten ve kusmaktan başıma ağrılar girdi gece hiç uyuyamadım. İç orangalrım dışına çıkacak kadar oluyor bak şimdi merak ettim bebişim iyimi acaba ? Allaha emanet.
kızlar 2 li testte bebeğin 4d görüntüsünü veriomuş hastanem. cd ye çekipppp. artık evde izler izler dururum
çoooook mutlu oldum. hastaneneize sorun. bazıları yapmıyor
sağol tatlım bebiş iyiydi dün inşallah bişi yoktur çünkü kanamam içerden olmuştu farkedilmiyo yani c.tesi günü kontrolüm var şu an hergün serum yiyorum dünya varmış 1 aydır içim dışıma çıkmıştı ya kızlar ben tam hastalık hastası oldum 15 gündür ateşim var yüksek değil ama huzursuz oluyorum sinüzit heralde dr içmesende olur ilaç dedi ama buda bi geçmedi bi yandan toksoplazma şüphsi var onun sonucunu alacağız c.tesi çok problemli başladık allah sonunu hayretsin
yakınız senle 1.60 boyum 53 kilo ile hamile kaldım. evlendiğimde 49-50 kiloydum
şimdiki kilom 52. 1 kilo verdim. hamileliklehihoyyyt
Merhaba kızlar,
Benim de 8 hafta dün bitti ama bana da sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor.Dün dr.a gittik kol ve bacakları oluşmuş çok şükür, daha net görülebiliyordu.Kalp atışlarını da yine dinledim çok güzel bişeydi. Onunla bağımın gerçekten kurulduğunu dün tam olarak hissettim.
Çok ilginç; benim ne bulantım oluyor, ne istifram, ne de öğürtü, bazen korkuyorum neden olmuyor diye ama dr.um herkes de aynı olmaz dedi.İştah ise her zaman ki gibi gayet iyi (aldığım kilolarsa cabası,doğumdan sonra nasıl vereceğim bunları bilmiyorum) sadece yemeklerden sonra reflü oluyor o can sıkıcı işte. Bi de çabuk yoruluyorum ve duygusal dengesizlik yaşıyorum.
Kızlar Rabbim sağlıklı olarak bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder İnşallah ...
Merhaba kızlar,
Benim de 8 hafta dün bitti ama bana da sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor.Dün dr.a gittik kol ve bacakları oluşmuş çok şükür, daha net görülebiliyordu.Kalp atışlarını da yine dinledim çok güzel bişeydi. Onunla bağımın gerçekten kurulduğunu dün tam olarak hissettim.
Çok ilginç; benim ne bulantım oluyor, ne istifram, ne de öğürtü, bazen korkuyorum neden olmuyor diye ama dr.um herkes de aynı olmaz dedi.İştah ise her zaman ki gibi gayet iyi (aldığım kilolarsa cabası,doğumdan sonra nasıl vereceğim bunları bilmiyorum) sadece yemeklerden sonra reflü oluyor o can sıkıcı işte. Bi de çabuk yoruluyorum ve duygusal dengesizlik yaşıyorum.
Kızlar Rabbim sağlıklı olarak bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder İnşallah ...
Merhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
Zonox hamilelik dönemimiz aynı olduğu gibi kilo ve boyumuzda aynı :))
Maşallah sanada bebişinedebazı insanlarda olmuyor. benim annem 9 ay boyunca en ufak rahatsızlık yaşamamış. mide bulantısı bile olmamış. mesela yengem 4,5 aylık hamileydi ama bilmiyordu. önceki yeni doğum yapmıştı. bu yüzden regl olmuyordu. süt koruyor diye güvenmiş. tamamen farklı bir rahatsızlık için hastaneye gitti. 4,5 aylık hamilesin demişler. sok olmuştuk. karnı bile hiç yoktu. en ufak bir belirti yoktu. hamileliği kısa sürdü öğrendikten 4,5ay sonra bebeğini kucağina aldı :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?