2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2. kontrolüme yarın gideceğim 2 li testi yarın ister herhalde..ense kalınlığına falan bakacaktı...inşallah sonuçlar iyi olur..
bu arada benim boyum 173.5 cmkaydirigubbakcemile3 buçuk diyorum çünkü aynen öyle çıktı..kilomda 62..64 le kalmıştım kaçla bitiririz Allah kerim.8-9. ayda heryediğin kilo oluyor nerdeyse benim öyle olmuştu..

kızlarr varsın bebişler için kilo alalım nolcak yanii....Zaten dogsunlar kosturma içinde anlamıcaz bile nasıl kilo verdigimizi..Hattta öyle yogun olcaz ki buraya bile girip hal hatır soramıcaz belki...Bebişler iyi olsun biz iyi olalım yeter gari....

kızzlar şu link girip bi okuyun cok ama cook guzel yazmıslar :))

http://www.doktorsitesi.com/yazi/5519/Anne-Karnindaki-BebeGinizin-Psikolojisi?a_id=4

annem geldi istanbuldan taaa benim için ama cuma günü gidiyor yandm valla alıştım ki

sağol tatlım bebiş iyiydi dün inşallah bişi yoktur çünkü kanamam içerden olmuştu farkedilmiyo yani c.tesi günü kontrolüm var şu an hergün serum yiyorum dünya varmış 1 aydır içim dışıma çıkmıştı ya kızlar ben tam hastalık hastası oldum 15 gündür ateşim var yüksek değil ama huzursuz oluyorum sinüzit heralde dr içmesende olur ilaç dedi ama buda bi geçmedi bi yandan toksoplazma şüphsi var onun sonucunu alacağız c.tesi çok problemli başladık allah sonunu hayretsin

kızlar 2 li testte bebeğin 4d görüntüsünü veriomuş hastanem. cd ye çekipppp. artık evde izler izler dururum

çoooook mutlu oldum. hastaneneize sorun. bazıları yapmıyor

bizim gibi küçük şehirlerde yaşayanlar çok şanssız böyle konularda maalesef bizim burda yok ne şanslısın

çok geçmiş olsun..inş kısa zamanda iyileşirsin

Merhaba kızlar,
Benim de 8 hafta dün bitti ama bana da sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor.Dün dr.a gittik kol ve bacakları oluşmuş çok şükür, daha net görülebiliyordu.Kalp atışlarını da yine dinledim çok güzel bişeydi. Onunla bağımın gerçekten kurulduğunu dün tam olarak hissettim.
Çok ilginç; benim ne bulantım oluyor, ne istifram, ne de öğürtü, bazen korkuyorum neden olmuyor diye ama dr.um herkes de aynı olmaz dedi.İştah ise her zaman ki gibi gayet iyi (aldığım kilolarsa cabası,doğumdan sonra nasıl vereceğim bunları bilmiyorum) sadece yemeklerden sonra reflü oluyor o can sıkıcı işte. Bi de çabuk yoruluyorum ve duygusal dengesizlik yaşıyorum.

Kızlar Rabbim sağlıklı olarak bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder İnşallah ...

rainmistik canım nolur guclu ol moralini yuksek tut..Hamilelerin duası kabul olurmus derler bak burda herkes senin için dua ediyor ben dahil..İnşallah bu zor zamanlar cabucak gecip sen ve bebişin iyi gunler göreceksiniz..:teselli:

Oyy maasallah allah nazarlardan korusun..Eger senin 8 hafta bittiyse demek ki aynı zamandayız..Benim sat:18 AgustosBende ctesi gunu gidicem öyle bebişimize bakmaya,ayy görürmüyüm bende acaba?? cok heyecanlandım simdi:sm_cool:
Vucudumuzda ne cok sey degişiyor sanki bastan yaratılıyoruz..Bu nasıl bir mucizedir yarabbim...

merhaba...aman maşallah hiiiçççç şikayet etme,sakın bulantım olmuyo diyede dert etmeopuyorumnanaktan

sağolasın cnm okadar dua ettim burda yanlızım inşallah sorunsuz geçiririm hamileliği diye maalesef muhtaç duruma düştüm.allahtan eşim destek oluyo ben böğürürken adam ağlıycak nerdeyse :kedi:

Maşallah sanada bebişinede bazı insanlarda olmuyor. benim annem 9 ay boyunca en ufak rahatsızlık yaşamamış. mide bulantısı bile olmamış. mesela yengem 4,5 aylık hamileydi ama bilmiyordu. önceki yeni doğum yapmıştı. bu yüzden regl olmuyordu. süt koruyor diye güvenmiş. tamamen farklı bir rahatsızlık için hastaneye gitti. 4,5 aylık hamilesin demişler. sok olmuştuk. karnı bile hiç yoktu. en ufak bir belirti yoktu. hamileliği kısa sürdü öğrendikten 4,5ay sonra bebeğini kucağina aldı :teytey:

aman sakın bulantım olmuyo falan diye düşünme allah yaşatmasın hamileliğin keyfini çıkar benim yerime bende bebeğin vücüut hatlarını gördüm dr renkli bişiyle baktı kol bacah hep belliydi bende o zaman bbeğimin varlığını daha iyi hissettim

çok enteresan ya BENİMDE Bİ YAKINIM 3.aya kadar hamile olduğunu anlamamış...3.ay adet görmeyince menapoza girdiğini düşünerek hastaneye gitmiş orda öğrenmiş hamile olduğunu...bünyeden bünyeye fark ediyo işte...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…