2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım inşallah koruruz kendimizi ve bebişlerimizi.

inş.cnm ben ilk zamanlar çok üzülmüştüm panik olmuştum ne yapacağım nasıl yapacağım diye ama sonra alışıyorsun sadece diğer hamişlere göre biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor o kadar sakın kafana takıp bebişinide üzme

Ben bir araştırayım bunu ya,varsa dikkat edilcek şeyler neden bana söylemedi ki...bilmiyorumkismile

Valla benide çekti bu poğaca..sempatiksalakcinni

Nerdeeee türkiyedeki pastaneler,gidip poğacamı alıp gelirdim,oohhh mis gibi.....
Şimdi mecbur el emeği olmak zorunda...boshayallersmile

saol canım inşallah koruruz kendimizi ve bebişlerimizi.

canım toxoplasma bağışıklığın yok demek oluyor bu. iki toxoplasmandan negatif ise.

çiğ et, az pişmiş et, çiğ köfte, salam,sosis,sucuk,kavurma,pastırma kesinlikle yemiceksin.

sokakta dolaşan kedi köpek gibi hayvanlarla haşır neşir olmıcaksın. dışarıdan mümkünse yemek yemiceksin. (temizliğini ve pişme derecesini bilmediğin için) et ye ama yanana kadar pişir derim ben :) bazı doktorlar önemsiz gibi konuşuolar, bazıları ise çok dikkatli ol diyorlar. ben eşeğimi sağlam kazığa bağlamak taraftarıyım.

bayadır et yemiorum en azından 3. ayı atlatim. meyve sebzelerimi çok çok iyi yıkıyorum. dışardan eve geldiğimde elimi hemen yıkıyorum.

çok geçmiş olsun canım

aman ya insanlık ölmüş işte dahası yok ((
Kesin canım...:lepi:
Zaten yavas yavas herkezin iştahı açılmaya baslar,3ü aylara geldik sayılır,hele bir 4e girelim yandık....kaydirigubbakcemile2
valla yandık ki ne yandık :))))
bende çok koymuyorum tarçını kokusunu bastırıyor iyi oluyor
sütleçte iyi fikir..........
off canım offf yalnızlık çok zor olacak biliyorum ama ne yapayım başa gelen çekilir
of ya...Şuan show tv de antepte hazırlanan patlıcanları gösteriyor,içim gitti...:gitme:
amannn ben hiç sevmem ....
stresle baş etmek şöyle dursun sinir küpü olup geliyorum
nöbette yorucu tabi
ay şu haftalar çabuk geçsede nöbetten yırtsam bari:))))
gerçi okulun kapanmasına 2-3 hafta falan kalıyor ama olsun 3 hafta 3 haftadır değğil mi:===
yok ececıgım hastanede yatıyorum....

geçmiş olsun canım benim
allah sağlık versin
dikkat et kendine

Şimdi bişey desem bana kızarmısınız...eyvahedigeldismile
Ben kahvaltı yapmayı bırak şu saate kadar bişey yememişim....eyvahedigeldismile
Şimdi geldi aklıma....

Taslar gelmeden kaçıyorum mutfaga...kaydirigubbakcemile

gezgin sen benden kötüymüşsün. ya bu kadar yememekte mide bulandırır. acil git ye.

gezgin inanamıyorum nasıl birşey yemezsin
hem senin hem bebişin sağlığı için yemen lazım
ekliyorum inşallah sorun yoktur şimdi
http://img842.imageshack.us/img842/7034/005rw.jpg

Açıldı canım sağolasın..
Çok güzel görünüyor...Ellerine sağlık...cokacimcoook
Denerim ben inş bunu yarına....

Bu arada hazırlıyorm şimdi tostumu çayımı vs.. Valla bazen çok ihmal ediyorum farkındayım....bilmiyorumkismile
Hele dün en büyük yanlısı yapmısım,gece 11 geçiyordu aklıma geldi ki ben bütün gün bir damla bile su içmemişim...:1ninca:
Hemen kaç bardak içtim....alsanaalsanasmile
Düzene girmem zaman alıcak ya...

hayırlı akşamlar mayıs anneleri
bn yıne sütümü içemiyorum
ama bugun dr. tv de açıkladı
gebelik te beslenme konsuna değindi
süt içemeyenler yoğurt ve peynir yiyebilir dedi
bunlar kalsiyum içeren besinler ama
kalsiyumu emilimini artıranda d vitamini
yani d vitamini yeteri kadar alınmazsa kalsiyumun pek faydası olmaz
bnde kalsiyum eksiklğ ve d vitamini çktı troid ilacı yuzunden
2 aydır ilç kullanıyorum
ama ianın ilaçtan ziyade d vitamini güneşten alıyorum
ve çok yararnı gördüm
2 aydan beri bacağımda gözle görülür incelme olmuştu
şimdi bacağım daha dolgun eskisi gebi olmasa da
bakalım 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak
inş. sonuç olumlu çıkar
bu arda yumurta kabuğunu yoğurta katıp yedim..
ıgg hiç güzel değil ama mecburdum
bu arada yoğurduda zor yediğim için yoğurtlu makarna yıyorum
faydası olurmu bilmiyorum artık
ilaçlar iştahımı azalttı maalesef

canım ikizimin birinin kalbi durdu keseside küçücük kalmış adı kaybolan ikiz sendromuymuş.allahım bize digerini bagışlar inşallah

yaa gezgincim sen napan böle yaa ben zonoxsa geç yapıon dedim kahvaltı valla senin durum çok çok vahim canım valla zorla kendini biraz canım ben suyu zaten normaldede çok içerim valla en az bi buçuk litre oda soğuktan dolayı yoksa ikiyi bulurum yani vücütün susuz kalmasın şekerim lmaz:lmaz:

Aslında ihmalimden dolayı geç kalıyorum...
Yoksa bir şikayetim yok elhamd..Miğde bulantım olsa hiç yiyemezdim...
Çok şükür oda yok...Herşey normal...Ama ben anormalim...sempatiksalakcinni
Bazen unutuyorum işte,aklıma bile gelmiyor..
Bekarlıktaki rahatlıgımdayım sanıyorum heralde...
Zamanla oturur inşallah..

Su meselesine gelince,ben normaldede hiç su içmeyen biriyim...
Günde iki bardak zordu..Şimdi şimdi dikkat ediyorum çok şükür..
Ama dün nedense unutuvermişim...bilmiyorumkismile

kızlar maşallah bana. bugün 1 tabak pırasa, 1,5 tabak pilav, 1 tabak salata yedim. veeeeeeeeeeee en güzeli, pilavı, salatayı kendim yaptım. Allahıma şükürler olsun bulantılarım gitgide azalıyor. inanın bunbdan çok değil 1 hafta önce bırakın yemek yapmayı mutfağa giremiyordum. ben düzeliyosam herkes düzelir. benden daha ağır olan biri olduğunu sanmıyorum :icecream: Nazar değmesin. Maşallah deyin kızlar

selam arkadaşlar, bende sizin gibi mayıs annesi olacağım inşallah. şu anda 8 artı3 günlük hamileyim. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. benim mide bulantılarım fazla olmuyor. sabahları biraz oluyor ama mide yanması var biraz. iki gündür kötü rüya görüyorum. allah hayırlara vesile eylesin. ilkinde kanamam vardı. 2. de de benim haberim olmadan bebeğim karnımda ölmüştü. halam söylüyordu rüyamda. kurandan baktırdım filan diyordu. bu sabah ezandan sonra gördüm bu rüyayı. hala üstümden atamadım. inşallah bebeğime birşey olmamıştır. yasin okudum, kuran okudum biraz rahatladım. benim üç tüp bebek tedavisi sonrasında gelen bir mucize. doğal olarak geldi. inşallah sonuna kadarda gider.hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız.

Maşallah ...:lepi:alkisalkisalkis
Canım gözün aydın...
Dahada saglıgına kavucucaksın inşallaah...hihoyyyt

Bu arada herkez pırasa demiş,Allahdan hiç canım çekmedi,burda imkansız bulamazdım...sırnaşık şey Hepinize afiyet bal şeker olsun...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…