saol canım inşallah koruruz kendimizi ve bebişlerimizi.
Gezgin negatif olması dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor et ve sebzeye karşı canım bende arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyorum
ama çoğunun şimdi canı sedasemin poaçasından çekiyor :)) hepsi acaba bize birisi yapsa getirse sıcak sıcak filan diye düşünüyor yani ben sadece eşime sipariş verebilirim o kadar o da evde pişen gibi olmaz
ya kızlar sizinde canınız çekti üzüldüm şimdi
yapamayanlar var
saol canım inşallah koruruz kendimizi ve bebişlerimizi.
aman ya insanlık ölmüş işte dahası yokevet yurt dısındayım....
Valla zor gerçekten,türkiyeden çıkıp buralara zamanında yerlesen türkler inan adetlerini nasıl unutmuslar...Ne misafirlik var ne baska birşey...
Düşünün bayramda evlere kapanılıyor,kimseyle görüşmüyorlar...
Banada çok ters bunlar,babamların evinden misafir eksik olmazdı,her akşam biri olurdu mutlaka....
Sanırım bir boşluğa düştüm birden...:1ninca:
valla yandık ki ne yandık :))))Kesin canım...:lepi:
Zaten yavas yavas herkezin iştahı açılmaya baslar,3ü aylara geldik sayılır,hele bir 4e girelim yandık....kaydirigubbakcemile2
bende çok koymuyorum tarçını kokusunu bastırıyor iyi oluyortarçına bayılırım
hamilelelere bir zararı yoktur umarım
bn pek baharat kullanmıyorum artık
süt bende içemiyorum ne yazık ki
üstelik kalsiyum eksikliği olmasına ragmen
yerine peynir yiyorum ama yeterli olmuyor
ekstra kalsiyum ilacı kullanıyorum zaten
süt yerine sütlacı deneyecem bu sefer
off canım offf yalnızlık çok zor olacak biliyorum ama ne yapayım başa gelen çekilirAhh ozlemcimm..seni en iyi ben anliyabilirim suan..benimde esim 1 haftadir turkiyede, ben yanlizim..acayip bunalim takildim...bebisime sarilip sarilip uyumaya calistim geceleri:))
Umarim senin icin o 1 hafta cok cabuk gecerr...cok zor walla
Allah iyilik versin canimm..bende cok iyiyim elhamdulillah
Bugun ablamla anlasip annemlere gittik, oturduk,sositososito
Guzel bir oglen yemegi yedik,cokacimcoook
sohbetler ettik, az evvelde eve geldim
Yine yanlizim...persembe esim gelicek 4 gozle onu bekliyorum:))yerimseniben
Adama bi sarilicam sanirim elimde kalicak hahahsempatiksalakcinni
okadar cok ozledim yani:))
Sende yurtdisindaki yasamdan yakinbmissin canim....
seni anliyabiliyorum, cevre kurmak oyle kolay olmuyor hemen
Ben burda dogma buyumeyim,
haliyle senin cektigin zorluklari hic cekmedim
Bende turkiyeye gidince kendimi yabanci hissediyorum herseye..
toplum farkli...hastanesi,,postanesi..izdiham:))
hersey zor geliyor bana yani..
ama sonucta insan nerde yasarsa yasasin, belirli bir zamandan sonra herturlu ayak uydurabiliyor..
Sende allahin izniyle 1-2 hafta sonra gidicekmissin TR ye. Nasip kismet canim, umarim hersey istedigin gibi gider. Annecinde cok ozlemistir seni
amannn ben hiç sevmem ....of ya...Şuan show tv de antepte hazırlanan patlıcanları gösteriyor,içim gitti...:gitme:
stresle baş etmek şöyle dursun sinir küpü olup geliyorumhamile öğretmenlerimiz okulda nasıl yapıyorsunuz stresle nasıl başediyorsunuz,sinirleriniz nasıl peki ya nöbet..
ya benim kanatim öğretmenlikte hamilelik çok sıkıntı (gerçi bütün mesleklerde sıkıntıdır ama)Allah bize sabır versin
yok ececıgım hastanede yatıyorum....
ya kızlar sizinde canınız çekti üzüldüm şimdi
yapamayanlar var
resmini ekliyorum mecburen kırılmayın bana ama
http://img209.imageshack.us/img209/5676/005zzm.jpg
gezgin inanamıyorum nasıl birşey yemezsin
hem senin hem bebişin sağlığı için yemen lazım
ekliyorum inşallah sorun yoktur şimdi
http://img842.imageshack.us/img842/7034/005rw.jpg
gezgin inanamıyorum nasıl birşey yemezsin
hem senin hem bebişin sağlığı için yemen lazım
ekliyorum inşallah sorun yoktur şimdi
oh afiyet olsun canım yarasın valla bu gün diğil ama en kısa zamanda yapıcam bugün sabah börekle yaptım kahvaltımı dayanamadım öğlen de börek götürdüm artık bi kaçgün ara hamur işine mecburenlmaz: lmaz: lmaz:
kusmanktan hayattan uzak kaldım..uzun süre kendime bakasım gelmedi zaten..geçenlerde çok hafif bi makyaj yaptım zaten hep çok hafif yaparım..ama parfüm sıkmadım midem bulandığı için ama geçince sıkarım.
ece bu arada senin ikiz değilmiydi başlarda öyle okudum sanki başkasımıydı yoksa.
Açıldı canım sağolasın..
Çok güzel görünüyor...Ellerine sağlık...cokacimcoook
Denerim ben inş bunu yarına....
Bu arada hazırlıyorm şimdi tostumu çayımı vs.. Valla bazen çok ihmal ediyorum farkındayım....bilmiyorumkismile
Hele dün en büyük yanlısı yapmısım,gece 11 geçiyordu aklıma geldi ki ben bütün gün bir damla bile su içmemişim...:1ninca:
Hemen kaç bardak içtim....alsanaalsanasmile
Düzene girmem zaman alıcak ya...
canım ikizimin birinin kalbi durdu keseside küçücük kalmış adı kaybolan ikiz sendromuymuş.allahım bize digerini bagışlar inşallah
yaa gezgincim sen napan böle yaa ben zonoxsa geç yapıon dedim kahvaltı valla senin durum çok çok vahim canım valla zorla kendini biraz canım ben suyu zaten normaldede çok içerim valla en az bi buçuk litre oda soğuktan dolayı yoksa ikiyi bulurum yani vücütün susuz kalmasın şekerimlmaz: lmaz:
kızlar maşallah bana. bugün 1 tabak pırasa, 1,5 tabak pilav, 1 tabak salata yedim. veeeeeeeeeeee en güzeli, pilavı, salatayı kendim yaptım. Allahıma şükürler olsun bulantılarım gitgide azalıyor. inanın bunbdan çok değil 1 hafta önce bırakın yemek yapmayı mutfağa giremiyordum. ben düzeliyosam herkes düzelir. benden daha ağır olan biri olduğunu sanmıyorum :icecream: Nazar değmesin. Maşallah deyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?