2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

umarım bendede durum öyledir =) haberleri yazarım canım

hoşgeldin hayatımm =))

kız hamile olmasam umrumda olmaz her ağrıda bebeğe zararı var mıdır diye düşünüyorum. ama benimde tahminim ciddi bir şey olmadığı çünkü mide gastritim yüzünden kalbime ara ara sıkışma girerdi. ama göğsümün altındaki kemiğe kadar girmezdi. benim dr.um mide sorunu ve gaz vucudundaki her uzuva etki edebilir demişti. doğruymuş.

sola yatmamın nedeni hamilelikte sola yatımı öneriyor doktorlar. ben sağa yatmaya alışkınım. dedim ki bari başlarda sola yatmaya başlimde şimdiden alışim dedim ama vucudum sola yatmaya alışkın olmadığı için tepki verdi sanırım. bir de ben asla yüz üstü ya da sırt üstü yatamam hep yan yatarımbilmiyorumkismile

sen nasılsın canım bebiş nasıl =))) bulantılar fln?

ama evlendiğinde fazlasıyla zayıfmışsın oda hiç iyi değil bence..o kadar da zayıflık yakışmıyor..sen doğum yap bi hele sonra verirsin takma o kadar..

kızlar 2 li testte bebeğin 4d görüntüsünü veriomuş hastanem. cd ye çekipppp. artık evde izler izler dururum

çoooook mutlu oldum. hastaneneize sorun. bazıları yapmıyor

Cok sukur gune guzel basladık..Acıkmadan yemek yersem bulantım olmuyo..
Hersey daha guzel olcak inşallah...gecicek bunlar

gülesram, sana diorum ben açım. gidimde kahvaştı yapim.

çok öpüorum kızlarrr

valla fondöten ağır bi ürün olduğu için ben tercih etmiorum bazı sitelerde makyajın yapılmamasının daha doğru nolcanı okumuştum kızım da normalde bende kullanırım ama bu aralar tercih etmiorum ama bak ben pudramı mutlaka kullanırım aslında sanırım oda iyi değil ama föndötenden iyidir bence canım oda fena değil bence kapatma konusunda haklısın insan föndöten kullanmaya lışık olunca sanki makyajı olmamış gibi gelio kullanmayınca ama bi süre sonra gözün alışır bence

baharnazcım walla gitmeyi düşünüyorum..kar kış da olsa...sıkıldım evde haftalardır...ben normalde evde çok vakit geçirmem..yani tatilllerde hep dışarı çıkardık eşimle...bulurduk gezecek biryerler...şimdi hem kendim hapsoldum hem eşimi hapsettim..acısını çıkarıcam inş...hele bir normale döneyim...
allah kısmet ederse canım üçüncü olcak bu iki kızım varzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Aman maaşallah canım..Rabbim sana bağışlasın hepsini...2 çocuk düşünüyorum ben de...3 bana biraz zahmetli geliyor.çalıştığım için sanırım..gerçi benim tüp bebkle oldu bu hamileliğim...2.yi düşünür müğyüm bilmiyorum ama tek çocuk olsun istemem..yazık haksızlık ona....sen ne güzel yapmışsın...alkisalkisalkis

aaa sende süper boy varmış arkadaşım biz napalım ya ben 1.63 birde kilo aldım 63 kilo oldum boyum olsa hiç takmam yaa:1no2:

gülesram, sana diorum ben açım. gidimde kahvaştı yapim.

çok öpüorum kızlarrr

afiyet olsun canım keşke biraz daha erken yapsan kahvaltını uyandıktan sonra çıkarsak bile bişiler yememizi istiolar doktorlar bu arada evet özellikle sanırım üçaydan sonra yanılmıosam bebek için özellikle sola yatmak gerekirmiş bi yerde okumuştum ama bende sola mutlaka yatmaya çalışıorum genelde sağa yatarım arkadaşlar internettende araştırabilirler

Kızlarr 2'li ve 3'lü test hakkında bi web sitesinde bi bilgi buldum sizlerle paylasmak istedim..Aramızda 2'li testi istemeyen doktorlar ve anne adayları var..Bu bilgi belki işe yarayabilir :

www.doktorsitesi.com

Bu testlerin en bilineni 3’ lü tarama testidir. ancak son dönemlerde yaygınlaşmaya başlayan ve 3’ lü teste göre bir çok avantajı olan diğer bir test ise 2’ li test veya diğer adıyla 11-14 hafta tarama testidir. 11-14 hafta testi adından da görüleceği gibi 3’ lü testten daha önce yani gebeliğin daha erken dönemlerinde yapılabilmekte (3’ lü test 16-20 hafta arası yapılmaktadır). ayrıca 11-14 hafta testinin hastalıkları yakalama oalsılığı (yaklaşık %90) 3’ lü teste (yaklaşık % 60) gör oldukça yüksektir.

ben de bunu savunuyorum. 2 li test çok önemli bence. erken tespit hayat kurtarıo.şahitim

saol canım. benim ne zaman canım çekerse o zaman yiyorum. canım istemediğinde yersem kusuyorum kaydirigubbakcemile

teşkler paylaştığın için

ahh canım 1,60 boyum var 56 kilo ile hamile kaldım vallla çok korkuyorum mantar gibi olucam...

yakınız senle 1.60 boyum 53 kilo ile hamile kaldım. evlendiğimde 49-50 kiloydum

şimdiki kilom 52. 1 kilo verdim. hamileliklehihoyyyt

evet canım ben 26 ekimde yaptıracam kısmetse çünkü doktorum yapılması gerekli bi test dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…