umarım bendede durum öyledir =) haberleri yazarım canımkormayın bence.bende öyleydim gerçi 3 tane falan kalp doktoruna gittim her gece acile gidiyorduk kalp krizi geçiriyorum sanıyordum kalp grafisi falan çekiyorlardı bişey çıkmıyordu.zaten midende sorun varsa o yüzdendir canım ya.ama tabii yinede mutlaka doktora git ama kormayın kesin öyledir.
Zonox cum merhaba canımm....
Yıllar önce aynı agrıdan bende cektim hemde haftalarca..Dedim herhal ölüyom..doktora dedim dr ben kalp krisi geciriyorum galiba..Adam nasıl guldu..Olur mu canım dedi haftalarca sürermi kalp krizi bir an olur ve biter :)))
Meger sol tarafımda kulunc olmus ondanmıs nefes alırken zorlanmam yattıgım zaman tıkanmam..Adam 2 tane igne yaptı omzuma kaslarım acıldıkca nefesim duzeldi..Sonrada masaj falan derken gecti cok sukur....Haa bi de normalde doktorlar bile diyor sol tarafınıza yatıp uyumayın kalbe baskı olmasın..Ama bende inadına sadece solda uyuyabiliyorum...
Gönlünü ferah tut ama tedbiride elden bırakma canım..öptümmopuyorumnanaktan
kızzlar yaa..Siz ne guzel yazmıssınız kilonuzu benim yazmaya elim varmıyormafoldumben
4 yıl önce 50 kilo ile evlendim..ama annem yüzünden kafayı sıyırınca tam 2 yıl boyunca antidepresan kullandım..Tam 25 kilo aldımmafoldumben
Bi de tedavi sürerken doktorum iyi gelir sana diyerek işe girdim...Turkcellin müşteri hizmetleri...Hep otur hep otur iyice şiştim..Bu yaz cok sıcak gecince izmir de,dedim kıs gelsin öyle baslarım spora..Evime yakın bi salon var..ama gel gör ki bebiş geldi sporda kaldı..doktora ilk gittigimde hani hamilemiyim diye adam tabii ölçtü kilomu..Ben böle huzunlu bi şekilde baktım şişkoyum dimi dedim..guldu olur mu dedi,boyunuz uzun gayet iyi ama dikkat etmekte fayda var dedi..Boyum 1.75 bu arada...Kusma bulantı derken şimdi 73 kiloyum..Bakalım nasıl olcak..3 ay bi dolsa baslıcam yuruyuslere..Şimdi cok korkuyorum..Ya bişey olursa diye..Var mı aranızda yuruyuz yapan ya da spora devam eden??
umarım bendede durum öyledir =) haberleri yazarım canım
hoşgeldin hayatımm =))
kız hamile olmasam umrumda olmaz her ağrıda bebeğe zararı var mıdır diye düşünüyorum. ama benimde tahminim ciddi bir şey olmadığı çünkü mide gastritim yüzünden kalbime ara ara sıkışma girerdi. ama göğsümün altındaki kemiğe kadar girmezdi. benim dr.um mide sorunu ve gaz vucudundaki her uzuva etki edebilir demişti. doğruymuş.
sola yatmamın nedeni hamilelikte sola yatımı öneriyor doktorlar. ben sağa yatmaya alışkınım. dedim ki bari başlarda sola yatmaya başlimde şimdiden alışim dedim ama vucudum sola yatmaya alışkın olmadığı için tepki verdi sanırım. bir de ben asla yüz üstü ya da sırt üstü yatamam hep yan yatarımbilmiyorumkismile
sen nasılsın canım bebiş nasıl =))) bulantılar fln?
kızlar benim cildim biraz pürüzlü olduğu için fondeten kullanıyorum yani dışarı çıkarken mutlaka sürüyorum makyajda yapıyorum.çok mu sakıncalı bu ya eve gelince bende hemen temizliyorum.ama eskiden kullandığım makyaj temizleme ürünlerini kullanmıyorum gül suyuyla temizliyorum.
gülesram, sana diorum ben açım. gidimde kahvaştı yapim.
çok öpüorum kızlarrr
baharnazcım walla gitmeyi düşünüyorum..kar kış da olsa...sıkıldım evde haftalardır...ben normalde evde çok vakit geçirmem..yani tatilllerde hep dışarı çıkardık eşimle...bulurduk gezecek biryerler...şimdi hem kendim hapsoldum hem eşimi hapsettim..acısını çıkarıcam inş...hele bir normale döneyim...blue-sky canım benimde ağzımın tadi yerine gelince canım bol bol alışveriş merkezlerine gezmeye giderim ama havalar soğuk yağmurlu nasıl olcak bilmiyorum :)
çok yürüyünce benimde sancılarım oluyor, belimde ağrıyor o yüzden kendimi fazla yoramam herhalde bu koca göbekle, alışverişide son aylarda yapmayı düşünüyorum
allah kısmet ederse canım üçüncü olcak bu iki kızım varzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kızzlar yaa..Siz ne guzel yazmıssınız kilonuzu benim yazmaya elim varmıyormafoldumben
4 yıl önce 50 kilo ile evlendim..ama annem yüzünden kafayı sıyırınca tam 2 yıl boyunca antidepresan kullandım..Tam 25 kilo aldımmafoldumben
Bi de tedavi sürerken doktorum iyi gelir sana diyerek işe girdim...Turkcellin müşteri hizmetleri...Hep otur hep otur iyice şiştim..Bu yaz cok sıcak gecince izmir de,dedim kıs gelsin öyle baslarım spora..Evime yakın bi salon var..ama gel gör ki bebiş geldi sporda kaldı..doktora ilk gittigimde hani hamilemiyim diye adam tabii ölçtü kilomu..Ben böle huzunlu bi şekilde baktım şişkoyum dimi dedim..guldu olur mu dedi,boyunuz uzun gayet iyi ama dikkat etmekte fayda var dedi..Boyum 1.75 bu arada...Kusma bulantı derken şimdi 73 kiloyum..Bakalım nasıl olcak..3 ay bi dolsa baslıcam yuruyuslere..Şimdi cok korkuyorum..Ya bişey olursa diye..Var mı aranızda yuruyuz yapan ya da spora devam eden??
gülesram, sana diorum ben açım. gidimde kahvaştı yapim.
çok öpüorum kızlarrr
Kızlarr 2'li ve 3'lü test hakkında bi web sitesinde bi bilgi buldum sizlerle paylasmak istedim..Aramızda 2'li testi istemeyen doktorlar ve anne adayları var..Bu bilgi belki işe yarayabilir :
www.doktorsitesi.com
Bu testlerin en bilineni 3 lü tarama testidir. ancak son dönemlerde yaygınlaşmaya başlayan ve 3 lü teste göre bir çok avantajı olan diğer bir test ise 2 li test veya diğer adıyla 11-14 hafta tarama testidir. 11-14 hafta testi adından da görüleceği gibi 3 lü testten daha önce yani gebeliğin daha erken dönemlerinde yapılabilmekte (3 lü test 16-20 hafta arası yapılmaktadır). ayrıca 11-14 hafta testinin hastalıkları yakalama oalsılığı (yaklaşık %90) 3 lü teste (yaklaşık % 60) gör oldukça yüksektir.
afiyet olsun canım keşke biraz daha erken yapsan kahvaltını uyandıktan sonra çıkarsak bile bişiler yememizi istiolar doktorlar bu arada evet özellikle sanırım üçaydan sonra yanılmıosam bebek için özellikle sola yatmak gerekirmiş bi yerde okumuştum ama bende sola mutlaka yatmaya çalışıorum genelde sağa yatarım arkadaşlar internettende araştırabilirler
kızlarr 2'li ve 3'lü test hakkında bi web sitesinde bi bilgi buldum sizlerle paylasmak istedim..aramızda 2'li testi istemeyen doktorlar ve anne adayları var..bu bilgi belki işe yarayabilir :
www.doktorsitesi.com
bu testlerin en bilineni 3’ lü tarama testidir. Ancak son dönemlerde yaygınlaşmaya başlayan ve 3’ lü teste göre bir çok avantajı olan diğer bir test ise 2’ li test veya diğer adıyla 11-14 hafta tarama testidir. 11-14 hafta testi adından da görüleceği gibi 3’ lü testten daha önce yani gebeliğin daha erken dönemlerinde yapılabilmekte (3’ lü test 16-20 hafta arası yapılmaktadır). Ayrıca 11-14 hafta testinin hastalıkları yakalama oalsılığı (yaklaşık %90) 3’ lü teste (yaklaşık % 60) gör oldukça yüksektir.
ahh canım 1,60 boyum var 56 kilo ile hamile kaldım vallla çok korkuyorum mantar gibi olucam...
ahh canım 1,60 boyum var 56 kilo ile hamile kaldım vallla çok korkuyorum mantar gibi olucam...
teşkler paylaştığın için
Kızlarr 2'li ve 3'lü test hakkında bi web sitesinde bi bilgi buldum sizlerle paylasmak istedim..Aramızda 2'li testi istemeyen doktorlar ve anne adayları var..Bu bilgi belki işe yarayabilir :
Bu testlerin en bilineni 3’ lü tarama testidir. ancak son dönemlerde yaygınlaşmaya başlayan ve 3’ lü teste göre bir çok avantajı olan diğer bir test ise 2’ li test veya diğer adıyla 11-14 hafta tarama testidir. 11-14 hafta testi adından da görüleceği gibi 3’ lü testten daha önce yani gebeliğin daha erken dönemlerinde yapılabilmekte (3’ lü test 16-20 hafta arası yapılmaktadır). ayrıca 11-14 hafta testinin hastalıkları yakalama oalsılığı (yaklaşık %90) 3’ lü teste (yaklaşık % 60) gör oldukça yüksektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?