2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar uzun zamandır yemiyordum poğaça
mayam yoktu o yüzden kabartma tozuyla yapılan malzemeyle yaptım şuan fırında bakalım sonucu yazarım
iyim kötümü oldu?
Malzemeler:
yarım paket margarin
2 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı zeytinyağı
2 yumurta (biri üzeri için sadece akı)
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
beyaz peynir

Son düzenleme:

bence güzel olucak...malzemeler tam..ellerine sağlık vede afiyet olsun :icecream:

sağol canım beyaz un koydum ama bir kısmınada kepekli un koydum ilk defa bakalım yumuşak olur umarım

cnm ben hep poça yaparken bu tarifi kullanırım annemden öğrenmiştim.pratik ve lezzetli bir tarif.hamurun mayalanmasını beklemene gerek kalmadan kısa zamanda yapmış oluyorsun

cnm ben hep poça yaparken bu tarifi kullanırım annemden öğrenmiştim.pratik ve lezzetli bir tarif.hamurun mayalanmasını beklemene gerek kalmadan kısa zamanda yapmış oluyorsun

NASIL YAPICAZ ONU DA ANLATIN DA BEN DE YAPAYIM KIZLAR...
EVDE DEREOTUM DA VAR PEYNİRİM DE
.süper olur...cokacimcoook

cnm sedasem in tarifindeki malzemeler yalnız margarini ben ocakta eritmiyorum oda sıcaklığında bekletip elimin sıcağıyla eritiyorum kulak memesi kıvamına gelene kadar da un koyuyorum çok güzel oluyor.hihoyyyt

kızlar şimdi kan test sonuçlarımın bir kısmını aldım Toxoplazmalar negatif druma haftaya gidince götürücem sonuçları
zonox seninde negatifdi sanırım dimi şimdi napmam lazım

vereliniortak

önce sıvı yağ yoğurt yumurta sonra margarini elimin sıcaklığıyla eritiyorum sonra un tuz en son kabartma tozu koyuyorsun kulak memesi kıvamına gelince hamur arasına peynir koyup fırına veriyorsun ha birde ben üzerine çörek otu serpiyorum harika oluyor cokacimcoook

ayy ne guzel mutfaga girip yemek yapan bile var..Ben haftalardır mutfaga giremiyorum..karnım cok acıktı corba yapayım dedim bulantıdan yapamadım..Az daha kalsam mutfakta kusacam yani...Aradım kocişi, saolsun bi yerden corba ısmarlamıs gelir birazdan..Cok sıkıldım artık yaa..Canım bişeyler ceker gibi oluyo ama ne zaman yapmaya baslasam içim dısıma cıkıyor...:sinifsinif:

slmlar bizlerde mart anneleri olacaz sizinde topiklerinizi bir gezeyim istedim Allah sağ sağlim hyırlısıyla kucaklarınıza almak nasip etsin evlatlarınızı harika bir duygu bizde 5. ayımıza girdik hayırlısıyla doğumlarımız kolay olur inşallah hoşçakalın

kızlar şimdi kan test sonuçlarımın bir kısmını aldım Toxoplazmalar negatif druma haftaya gidince götürücem sonuçları

cnm benimde toxolarım negatif çıktı.meyve ve sebzeleri iyice yıka,çiğ et elleme ellemen gerekirse eldiven kullan,dışarıda yeşil yapraklı salatalar yeme,iyi pişmemiş et yeme dedi bana dr.um bunlara dikkat etmeye çalışıyorum

cnm sedasem in tarifindeki malzemeler yalnız margarini ben ocakta eritmiyorum oda sıcaklığında bekletip elimin sıcağıyla eritiyorum kulak memesi kıvamına gelene kadar da un koyuyorum çok güzel oluyor.hihoyyyt

yumurtaların 2 sini de içine koymuyoruz sanırım...o kısmı açsanız biraz:asigim:

saol canım inşallah koruruz kendimizi ve bebişlerimizi.

canım bütün malzemeleri karıştır son unu ve kabartma tozunu koy.
1 yumurta, 1 beyazı oluyo sarısı da üzerine ayır .
oldu bile süper yumuşak resmini eklemeye çalışıcam

Hayırlı günler hepimize kızlar....opuyorumnanaktan
Nasılsınız bugün ?..
Ben moral bozuklugu ile uyandım,ama artık bebeğim için yeter dedim takmıcam kimseyi...Herkez ayrı sorun ya....
NEyse Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize...

Canım....
Okudum yazıları,çok geçmiş olsun...
Rabbim şifa versin...
Kanaman durmus ve bebek iyiymiş bu çok güzel haber...
İnşallah saglıkla sıhhatle evine gidersin....
Güzel haberlerini bekliyoruz...opuyorumnanaktan

kızlar dışarıdan mesela tavuk burger falan yiyiyormusunuz?
yada genelde ne yiyorsunuz

Ya ben çok severdim eşimden her akşam isterdim,ama şimdi alıyor valla poşetini görünce bile mahfoluyorum...:gitme:
Birtek burgere karsı böyle devam ediyor,gerisi geçti sayılır elh...
Şimdi ismini duydum gene garip oldum...sempatiksalakcinni

arkadaşlar bu arada makyaj yapıyomusunuz?parfüm vb. kullanıyomusunuz?

Ben hafif makyajımı yapıyorum canım...
PArfümde kullanıyorum...
Bir rahatsızlıgını görmedim çok şükür...olumunekankayizsmile

Canım bendede negatifti öyle hatırlıyorum,test elimde değil şuan...
Negatif olunca normal mi oluyor?
Doktorum testlerimi çok beyenmişti....

Maşallah canım bizde o aylara sağlıkla geliriz.
Allahın izniyle sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah hep beraber.

Gezgin negatif olması dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor et ve sebzeye karşı canım bende arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyorum
ama çoğunun şimdi canı sedasemin poaçasından çekiyor :)) hepsi acaba bize birisi yapsa getirse sıcak sıcak filan diye düşünüyor yani ben sadece eşime sipariş verebilirim o kadar o da evde pişen gibi olmaz

canım bütün malzemeleri karıştır son unu ve kabartma tozunu koy.
1 yumurta, 1 beyazı oluyo sarısı da üzerine ayır .
oldu bile süper yumuşak resmini eklemeye çalışıcam

Oh ellerinize sağlık canımmm...olumunekankayizsmile
Geçen gün canım mayalı pogaca çekti,yumusacık kalktım yaptım..
Meğer mayamın işi bitmiş,taş gibi oldular attım mecbur çöpe....
Hayatımda hiç böyle pogaca yapmamıstım..kaydirigubbakcemile3
Şimdi sen yumusak diyorsun dikkatmi çekti,mayasız birde ne güzel..i
Resmini bekliyorum...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…