hadi bakalım. en çok kiloyu kim alıcak. kapışalım senle gönül ehehehe:sm_cool:
kızlar uzun zamandır yemiyordum poğaça
mayam yoktu o yüzden kabartma tozuyla yapılan malzemeyle yaptım şuan fırında bakalım sonucu yazarım
iyim kötümü oldu?
Malzemeler:
yarım paket margarin
2 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı zeytinyağı
2 yumurta (biri üzeri için sadece akı)
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
beyaz peynir
kızlar uzun zamandır yemiyordum poğaça
mayam yoktu o yüzden kabartma tozuyla yapılan malzemeyle yaptım şuan fırında bakalım sonucu yazarım
iyim kötümü oldu?
Malzemeler:
yarım paket margarin
2 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı zeytinyağı
2 yumurta (biri üzeri için sadece akı)
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
beyaz peynir
cnm ben hep poça yaparken bu tarifi kullanırım annemden öğrenmiştim.pratik ve lezzetli bir tarif.hamurun mayalanmasını beklemene gerek kalmadan kısa zamanda yapmış oluyorsun
NASIL YAPICAZ ONU DA ANLATIN DA BEN DE YAPAYIM KIZLAR...
EVDE DEREOTUM DA VAR PEYNİRİM DE
.süper olur...cokacimcoook
NASIL YAPICAZ ONU DA ANLATIN DA BEN DE YAPAYIM KIZLAR...
EVDE DEREOTUM DA VAR PEYNİRİM DE
.süper olur...cokacimcoook
kızlar şimdi kan test sonuçlarımın bir kısmını aldım Toxoplazmalar negatif druma haftaya gidince götürücem sonuçları
zonox seninde negatifdi sanırım dimi şimdi napmam lazım
cnm sedasem in tarifindeki malzemeler yalnız margarini ben ocakta eritmiyorum oda sıcaklığında bekletip elimin sıcağıyla eritiyorum kulak memesi kıvamına gelene kadar da un koyuyorum çok güzel oluyor.hihoyyyt
cnm benimde toxolarım negatif çıktı.meyve ve sebzeleri iyice yıka,çiğ et elleme ellemen gerekirse eldiven kullan,dışarıda yeşil yapraklı salatalar yeme,iyi pişmemiş et yeme dedi bana dr.um bunlara dikkat etmeye çalışıyorum
selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
kızlar dışarıdan mesela tavuk burger falan yiyiyormusunuz?
yada genelde ne yiyorsunuz
arkadaşlar bu arada makyaj yapıyomusunuz?parfüm vb. kullanıyomusunuz?
kızlar şimdi kan test sonuçlarımın bir kısmını aldım Toxoplazmalar negatif druma haftaya gidince götürücem sonuçları
zonox seninde negatifdi sanırım dimi şimdi napmam lazım
yumurtaların 2 sini de içine koymuyoruz sanırım...o kısmı açsanız biraz:asigim:
slmlar bizlerde mart anneleri olacaz sizinde topiklerinizi bir gezeyim istedim Allah sağ sağlim hyırlısıyla kucaklarınıza almak nasip etsin evlatlarınızı harika bir duygu bizde 5. ayımıza girdik hayırlısıyla doğumlarımız kolay olur inşallah hoşçakalın
canım bütün malzemeleri karıştır son unu ve kabartma tozunu koy.
1 yumurta, 1 beyazı oluyo sarısı da üzerine ayır .
oldu bile süper yumuşak resmini eklemeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?