2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben bekliyorum ağzımın tadı yerine gelsin biraz bakıcam kendime...çok bakımsız kaldım...işe git eve gel..evle ilgilen derken gerçekten ne takatim kalıyor ne zamanımfisfisfis

kaçıncı bebk seninki merzeh?sen tecrübelisin yaw az tüyo versene:uhm:

ya canım çok çok geçmiş olsun hiç korkma bebekle ilgili değildir kanaman inşallah doktor ne dedi bazı kanamalar bebekle ilgili olmuo bende minik kuzumda ilişki sonrası ciddi kanama geçirmiştim çok korkmuştum hatta kaybettik kesin dedik doktora umutsuz gittik ama bebekle ilgili deil demişti sonrada zaten uzunca bi zaman dikkat ettik bol bol dinlen işi gücü bi süre unut herşeyin normala dönmesini bekle canım ondan sonra yavaş yavaş normal hayatına döersin ama şimdi sadece bol bol yat bence ve iyi beslen canım inşallah kısa zamanda risk varsa atlatırsin allah korusun bebişini:Saruboceq::Saruboceq:

eşim her sabah koltu altı deo. sıkıo her sabah solenıorum neden sıkıosun ben mahvoluorum bılmıomusun dıe.baktım bgn salanda sıkıooo garıbım olumunekankayizsmile

blue-sky canım benimde ağzımın tadi yerine gelince canım bol bol alışveriş merkezlerine gezmeye giderim ama havalar soğuk yağmurlu nasıl olcak bilmiyorum :)
çok yürüyünce benimde sancılarım oluyor, belimde ağrıyor o yüzden kendimi fazla yoramam herhalde bu koca göbekle, alışverişide son aylarda yapmayı düşünüyorum

çok geçmiş olsun pekı nedenı bellı mı neden kanama başlamış?

bugün dr.a gidicektim. vazgeçtim. şu kalbimin altındaki ağrı için. ve bugün sabah şunu farkettim. ben 5. haftadan beri sol tarafıma yatıorum. normalde sağ tarafıma yatardım. ve bu ağrım olduğundan beri sol tarafıma yattığımı farkettim. sanırım kalbime basınç yapıo sola yatmak. sadece sol tarafımdaki kemiklerimde kasılma ve ağrı var. 3 gün sonra kendi dr.uma gidicem. ağrıya dayanamıyorum

geçmiş olsun bende sağa veya sola yatınca ağrılarım oluo şimdiden sırt ustu yatıorum bakalım ılerde napcam:2:

canım benimde öyle ağrılarım oluyordu gecen yıl tam kalbimin altında bi kaç tame kalp doktoruna falan gittim bişey çıkmadı.sonra bi doktor eğer midende gaz varsa bu ağrıya sebeb olur demişti gerçektende öyleymiş bi kaç mide ilacıyla o ağrım kayboldu.

diana tam aklımdakini söyledin. benim dün komşumda aynısını dedi. gaz sıkışman vardır. bi noktayı bulur oraya vurur dedi ağrısı. aslında ben de öyle düşünüyorum canım. benim inanılmaz gazım oluo. hamilelikten sonra. ha bir de benim midemde gastrit ve reflü var. sanırım bu kalbime vuruyo. eşimde çok korkuo 3 gün sonra dr.a gidelim dio.eyvahedigeldismile

arkadaşlar bu arada makyaj yapıyomusunuz?parfüm vb. kullanıyomusunuz?

valla ececim ben evde yapmıorum öncedende evde yapamazdım zaten hamilelikten dolayı diğil ama dışarı çıktığımda mutlaka yapıorum sadece föndöten kullanmıorum gebelikten dolayı zaten eve gelincede hemen yıkarım genelde yüzümü alışkanlık fazla zararıda olmaz inşallah bu şekilde yapıorum ben

kormayın bence.bende öyleydim gerçi 3 tane falan kalp doktoruna gittim her gece acile gidiyorduk kalp krizi geçiriyorum sanıyordum kalp grafisi falan çekiyorlardı bişey çıkmıyordu.zaten midende sorun varsa o yüzdendir canım ya.ama tabii yinede mutlaka doktora git ama kormayın kesin öyledir.

kızlar benim cildim biraz pürüzlü olduğu için fondeten kullanıyorum yani dışarı çıkarken mutlaka sürüyorum makyajda yapıyorum.çok mu sakıncalı bu ya eve gelince bende hemen temizliyorum.ama eskiden kullandığım makyaj temizleme ürünlerini kullanmıyorum gül suyuyla temizliyorum.

kızzzlarrr....Ben geldim...Güzel anneler ve bebişlerine selam olsun :)
Bazı arkadaslarımıza uff olmus ama cok sukur bebeişlerde onlar da iyilermiş..Coook coook gecmiş olsun canlarım size....
Yemek konusuna gelince bende hala iştah yok..arada bi bulantı geliyo geciyo..Gece tuvalete kalktıgımda hemen burdayım dercesine baslıyo bulantı..Basucumda kurabiye var bi tane yiyip yatıyorum geciyo hemen...
Her türlü kokudan nefret ediyorum..Parfüm kullanamıyorum..Eşimde işyerine götürdü orda kullanıyo parfümünü...
Ayrıca bugün 8.haftam doldu 9.haftaya merhaba dedik :)) İnşallah guzel guzel gecer günlerimiz....
01 Ekim' de doktora gittigimde 1 ay sonra geld emişti.Baktı ben cok telaslı biriyim o zaman 15 gunde bir gel en azından bebişi gösterir içini rahatlatrız dedi..Bende ok dedim hemen..bu ctesi gidicez nasipse..Bi göreyim kuzumu,duyayım pıtpıtları..:))İçim rahat etsin...

Zonox cum merhaba canımm....
Yıllar önce aynı agrıdan bende cektim hemde haftalarca..Dedim herhal ölüyom..doktora dedim dr ben kalp krisi geciriyorum galiba..Adam nasıl guldu..Olur mu canım dedi haftalarca sürermi kalp krizi bir an olur ve biter :)))
Meger sol tarafımda kulunc olmus ondanmıs nefes alırken zorlanmam yattıgım zaman tıkanmam..Adam 2 tane igne yaptı omzuma kaslarım acıldıkca nefesim duzeldi..Sonrada masaj falan derken gecti cok sukur....Haa bi de normalde doktorlar bile diyor sol tarafınıza yatıp uyumayın kalbe baskı olmasın..Ama bende inadına sadece solda uyuyabiliyorum...
Gönlünü ferah tut ama tedbiride elden bırakma canım..öptümmopuyorumnanaktan

kızzlar yaa..Siz ne guzel yazmıssınız kilonuzu benim yazmaya elim varmıyormafoldumben
4 yıl önce 50 kilo ile evlendim..ama annem yüzünden kafayı sıyırınca tam 2 yıl boyunca antidepresan kullandım..Tam 25 kilo aldımmafoldumben
Bi de tedavi sürerken doktorum iyi gelir sana diyerek işe girdim...Turkcellin müşteri hizmetleri...Hep otur hep otur iyice şiştim..Bu yaz cok sıcak gecince izmir de,dedim kıs gelsin öyle baslarım spora..Evime yakın bi salon var..ama gel gör ki bebiş geldi sporda kaldı..doktora ilk gittigimde hani hamilemiyim diye adam tabii ölçtü kilomu..Ben böle huzunlu bi şekilde baktım şişkoyum dimi dedim..guldu olur mu dedi,boyunuz uzun gayet iyi ama dikkat etmekte fayda var dedi..Boyum 1.75 bu arada...Kusma bulantı derken şimdi 73 kiloyum..Bakalım nasıl olcak..3 ay bi dolsa baslıcam yuruyuslere..Şimdi cok korkuyorum..Ya bişey olursa diye..Var mı aranızda yuruyuz yapan ya da spora devam eden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…