arkadaşlar bu arada makyaj yapıyomusunuz?parfüm vb. kullanıyomusunuz?
ben yapmıyorum sadece 1 kez bebe yağı kullandım ondada çok fena bulantılarım olmuştu
zaten korkarım hepsi kimyasal duş jeli bile kullanmıyorum, allık zararlı, arada bir elime nemlendirici sürdüm oda çoookk nadir 2-3 kez filan tam bakımsız halimdeyim saçlarda beyaz çıktı bu halimi çok seviyorum :)) bıraktıım dağınığım olsun bebişim sağlıklı olsunda ben bakımsız görüneyim umrumda değil.
maşallah canım minnoşuna nazardeğmesin bende 62 hamile kaldım bi lo aldım 63 üç ben çok korkuorum şu kilo olayından ne kadar dikkat etsemde 72 yada 73 le yapıorum doğumu sanırım buda 73 ü bulur kesin off vermek baya zor oluyo o yüzden:CüvCüv::CüvCüv:
ben yapamıyorum....makyaj malzemlerinin tümü kokuyo bana ...parfüm asla kullanamıyorum koku hassasiyetim sebebiyle inanın elime krem dahi süremiyorum...
selam....kızlar hıc ıyı haberlele gelmedım dun cok fena kanamam oldu gece bırbucukda...hastaneye zor yetıstık allahıma coksukur bebısım cok ıyıymııs bugun kesıldı ama dr um tedbır ıcın yatırıyo...moralım sıffır cok korktum....rabbım bebegımı korusun...onu hayırlısıyla bıze bagıslasın....
ya canım çok çok geçmiş olsun hiç korkma bebekle ilgili değildir kanaman inşallah doktor ne dedi bazı kanamalar bebekle ilgili olmuo bende minik kuzumda ilişki sonrası ciddi kanama geçirmiştim çok korkmuştum hatta kaybettik kesin dedik doktora umutsuz gittik ama bebekle ilgili deil demişti sonrada zaten uzunca bi zaman dikkat ettik bol bol dinlen işi gücü bi süre unut herşeyin normala dönmesini bekle canım ondan sonra yavaş yavaş normal hayatına döersin ama şimdi sadece bol bol yat bence ve iyi beslen canım inşallah kısa zamanda risk varsa atlatırsin allah korusun bebişini:Saruboceq::Saruboceq:
bugün dr.a gidicektim. vazgeçtim. şu kalbimin altındaki ağrı için. ve bugün sabah şunu farkettim. ben 5. haftadan beri sol tarafıma yatıorum. normalde sağ tarafıma yatardım. ve bu ağrım olduğundan beri sol tarafıma yattığımı farkettim. sanırım kalbime basınç yapıo sola yatmak. sadece sol tarafımdaki kemiklerimde kasılma ve ağrı var. 3 gün sonra kendi dr.uma gidicem. ağrıya dayanamıyorum
geçmiş olsun bende sağa veya sola yatınca ağrılarım oluo şimdiden sırt ustu yatıorum bakalım ılerde napcam:2:
bugün dr.a gidicektim. vazgeçtim. şu kalbimin altındaki ağrı için. ve bugün sabah şunu farkettim. ben 5. haftadan beri sol tarafıma yatıorum. normalde sağ tarafıma yatardım. ve bu ağrım olduğundan beri sol tarafıma yattığımı farkettim. sanırım kalbime basınç yapıo sola yatmak. sadece sol tarafımdaki kemiklerimde kasılma ve ağrı var. 3 gün sonra kendi dr.uma gidicem. ağrıya dayanamıyorum
canım benimde öyle ağrılarım oluyordu gecen yıl tam kalbimin altında bi kaç tame kalp doktoruna falan gittim bişey çıkmadı.sonra bi doktor eğer midende gaz varsa bu ağrıya sebeb olur demişti gerçektende öyleymiş bi kaç mide ilacıyla o ağrım kayboldu.
kaçıncı bebk seninki merzeh?sen tecrübelisin yaw az tüyo versene:uhm:
arkadaşlar bu arada makyaj yapıyomusunuz?parfüm vb. kullanıyomusunuz?
diana tam aklımdakini söyledin. benim dün komşumda aynısını dedi. gaz sıkışman vardır. bi noktayı bulur oraya vurur dedi ağrısı. aslında ben de öyle düşünüyorum canım. benim inanılmaz gazım oluo. hamilelikten sonra. ha bir de benim midemde gastrit ve reflü var. sanırım bu kalbime vuruyo. eşimde çok korkuo 3 gün sonra dr.a gidelim dio.eyvahedigeldismile
valla ececim ben evde yapmıorum öncedende evde yapamazdım zaten hamilelikten dolayı diğil ama dışarı çıktığımda mutlaka yapıorum sadece föndöten kullanmıorum gebelikten dolayı zaten eve gelincede hemen yıkarım genelde yüzümü alışkanlık fazla zararıda olmaz inşallah bu şekilde yapıorum ben
diana tam aklımdakini söyledin. benim dün komşumda aynısını dedi. gaz sıkışman vardır. bi noktayı bulur oraya vurur dedi ağrısı. aslında ben de öyle düşünüyorum canım. benim inanılmaz gazım oluo. hamilelikten sonra. ha bir de benim midemde gastrit ve reflü var. sanırım bu kalbime vuruyo. eşimde çok korkuo 3 gün sonra dr.a gidelim dio.eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?