2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız? okukdan yorgun geliyorum erkenden de uykum geliyo arada okuyorum ama çokyazamıyotrum. ben biraz daha iyiyim.bugun 10 haftalık oldum. idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ilaç içmedim geçer diye .bol su içtim ama geçmedi ve mecbur kaldım antibiyotik kullanıyorum. aranızda var mı benım gibi sntibiyotik kullanan?? doktorum en hafifini yazdım dedi ama dua ede ede içiyorum Allah korusun ( bir ara da kahverengi lekelenmem olmuştu doktor progestan verdi ona devam ediyorum 12. haftaya kadar içeceksin dedi( ben ilaç içmek istemedikçe ilaç geliyo Allahım beterinden korusun tam organların oluştuğu dönem bir aksilik olacak diye çok korkuyorum...

bu arada elevit benı ishal yaptı arkadaşlar sizde böyle bir şey oldu mu?

bu arada zonox bende senın gibiyim deli gibi yiyorum:icecream: 2 ya da 3 saatte bir. bulantılarım neredeyse bitti çok şükür ama iştah açıldı bu sefer:) 2.5 kilo aldım bile şişko olucam snaırım:CüvCüv: yemezsem midem çok bulanıyo mecburen yiyorum. 58 kiloyla hamıle kaldım 60.4 um :CüvCüv:

canım içini ferah tut Alahın izniyle hiç bir şey olmaz hayırlısını iste her zaman Allah korusun bebişini benımde lekelenmelerim olmnuştu çok korkmuştum bol bol dua ettiim çok şükür iyiyim şimdi.hem baksana şili deki madenciler bile kaç ay sonra çıkıyorlar. öldürmeyen Allah öldürmüyor:lepi:

canım benim doktorum testini bile yaptırmadı gereksiz dedi.ama ben 2007 yılında yapılan toxo testini buldum ıgG pozitiftiyani bagışıklıgım var demi?kaç yıl önce yaptırdıgımın bi önemi varmı?

maşalaah zonox bende feci yiyorum okulda herkes yüzün tombik oldu diyo:) daha yemek b,tmeden bundan sonra ne yesem diye düşünüyorum:)).çok kilo almasam barı

hayır yok canım bende sormuştum doktora sonuçta bağışıklığın var.
nazo bu arada aynı kilodayız canım.bakalım kaç olcaz daha sonra çünkü bende çokkk yiyiyorum

zonox maşallah sen yemek bile yapıyorsun pilavvvv vayy süpersin ben mutfağa bulaşık makinasını boşaltmaya bile giremiyorum eşim dolduruyor dün bir çorba yaptım yağsız kokusuz ona bile dayanamadım sık sık az az yemeye çalıştığım halde benki yemek yapmaya bayılan biriyim hiç üşenmezdim neler ypardım o günler gelse çok iyi olcak dışardan da pek yiyemiycem sanırım test sonucuma göre(

etsiz çiğköfte baharatlı limonlu evde uyduruk ona benzer birşey yapsak kuru domatesle filan odamı yasak zonox?

Gezgin yemek yemeyi unutacak kadar meşguliyetin neki? bebiş hiçmi aklına gelmedi?

ben bulana bulana çıkarıcamı bilsemde meyve, galeta, sütlü nesfit yiyorum artık bebiş için beslememiz gereken dönemdeyiz

Saol canım darısıe diğer arkadaşların başına
maaşlah canım çok sevindim
Allah razı olsun valla ne zor şeymiş yiyememek
canım ben ilk kez bugün bu kadar yedim. mesela dün sadece 1 tost ile akşamı ettim. Allaha şükürler olsun eski halime dönüyorum. Bulantıdan dünyam kararmıştı. ben karbonhidrat yiyemem normalde. ama bugün uzun zaman sonra ilk kez pilav yedim. karbonhidrat yemememin faydasını inşallah hamilelik kilolarındada görürüm :)kaydirigubbakcemile5
bağışıklığın var canım. sorun yokolumunekankayizsmile
ama yinede bebeğin enfeksiyon kapmaması için çiğ ve az pişmemeiş et önermiyor dr.lar. önemli bir risk grubunda değilsin. yinede çok pişmiş ye.

sağol nazo26 canım, hamilelik psikolojisi sanırım. sık rüya görmem,görünce de böyle kötü olunca insan endişe ediyor. herşey allahın elinde. onu bililyoum ama 7 yıl sonra gelince insan endişe ediyor. normalde rahattım ama iki gün üst üste kötü rüya görünce etkiledi sanırım.

bu arada beni de listeye eklerseniz çok sevinirim ark.

medusa bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım için rahat olsun bol bol dua et bebişin için ben ediyorum gün içinde ayrıca akşamları ve sabahları eşimede okutuyorum

medusa bizim bir listemiz yok vyonna liste hazırlamış ama çok eski çoğu arkadaşımız yok orda güncel değil yani gücenme paylaşmaya devam bizimle :)

yoo zarar vermez baharnaz. sonuçta et yok sadece baharat ve bulgur var. hiç bişi olmaz. sebzelerini iyi yıka. çiğ ve az pişmiş et yeme. sokak köpeği kedilerine yaklaşma. bu arada midede sorunun varsa baharatlı yeme derim ama. hamilelikte baharatlı yiyecekler önermiyolar. çok rahatsız ediyormuş hamileleri. bu duymuştum:hulya: dışardan ben yemeyi sevmem ama mecbur yiyodum. ama şimdi dr.um yasakladı. iyide oldu. evde temiz temiz yapar yerim. dışarda yemek yemek bana kilo aldırıyor. tecrübeyle sabittir.laelaelaelaelae

hayır yok canım bende sormuştum doktora sonuçta bağışıklığın var.
nazo bu arada aynı kilodayız canım.bakalım kaç olcaz daha sonra çünkü bende çokkk yiyiyorum

ben normaldede iştahkıyımdır ama hareketli birinsanım oyuzden çok kilo almıyordum bakalım napıcaz :)

medusa bizim bir listemiz yok vyonna liste hazırlamış ama çok eski çoğu arkadaşımız yok orda güncel değil yani gücenme paylaşmaya devam bizimle :)

ben bişey önericem ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum

bi forumda gördüm. orda bi kız "listemiz güncellenemiyor, çünkü forum sahibi hamile olmadığı için çok girmiyor. başkası listeyi takip edebilir mi" diodu

sanırım yvonna arkadaşımızda mayıs annesi değil ve çok uğramıyor mayıs annelerine. Acaba listeyi başkasına düzenlemesi için devredebilir mi?bilmiyorumkismile

kızlar nasılsınızz 1 gün giremedim yarım saattir okuyorum banada yazık ama :))
Özlem ve rainmistik geçmiş olsunn dikkat edin kendinizee ..
Ben bugün misafirlikteydiim çok hamurişi tedim yarında benim misafirim varr bu hızda gidersem çok kilo alırımm dikkat etmem lazımm.Kendim tok olunca eşimide aradım başının çaresine bak diye heheh:))

teşekkürler canım

dilek hoşgeldin. afiyet bal şeker olsun. bulantın yok değil mi:) çok hamur iişi yeme dikkat et aman:dance:

zonox evet arkadaşımıza ayıp olmasın diye bende bir öneri getirmedim ama günlerdir uğradığı yok birimizin üstlenmesi lazım benim kursum filan var o yüzden zaman ayırabilirmiyim bilmiyorum?

gönüllü olan varmı ?

dilek hoşgeldin. afiyet bal şeker olsun. bulantın yok değil mi:) çok hamur iişi yeme dikkat et aman:dance:

zonox bende hep bu dönemde dışardan yediğim için kilo aldım canım dua ediyorum bir yemek yapmaya başlasam çok iyi olcak fırında sebzeler filan ohh mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…