dilek hoşgeldin. afiyet bal şeker olsun. bulantın yok değil mi:) çok hamur iişi yeme dikkat et aman:dance:
Gezgin yemek yemeyi unutacak kadar meşguliyetin neki? bebiş hiçmi aklına gelmedi?
ben bulana bulana çıkarıcamı bilsemde meyve, galeta, sütlü nesfit yiyorum artık bebiş için beslememiz gereken dönemdeyiz
ben bişey önericem ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
bi forumda gördüm. orda bi kız "listemiz güncellenemiyor, çünkü forum sahibi hamile olmadığı için çok girmiyor. başkası listeyi takip edebilir mi" diodu
sanırım yvonna arkadaşımızda mayıs annesi değil ve çok uğramıyor mayıs annelerine. Acaba listeyi başkasına düzenlemesi için devredebilir mi?bilmiyorumkismile
süper olur kesinlikle. liste konusunda yardım etmeyi isterim ama hiç anlamıyorum o işlerden. bir de benim laptop her an gidebilir. eşimin çünkü.zonox bende hep bu dönemde dışardan yediğim için kilo aldım canım dua ediyorum bir yemek yapmaya başlasam çok iyi olcak fırında sebzeler filan ohh mis gibi
canım çok iyi olur listeyi düzenlemen. zaten bir kaç kişi düzenler listeyi. sen olmadığın zaman. yvonna ya durumumuzu anlatan bi mesaj atabilşr misin? yapıcanı belirten. eminim yanlış anlamaz bizi. çünkü işleri var ve giremiyor siteye. anlayışla karşılar. tatlı bi kıza benziyor yvonna =)
sağol canımm..Bulantı değilde tiksinme var etli otlu yemek yapmaya cesaretim yokk .Yemeğin hemen peşine reflü benzeri şikayet oluyo içim kaynıyo ağzım sulanıyo peşine afedersiniz geğirti başlıyoo bu aralar havalarda kapalı psikolojik olarak hafif melankolikkkiimm:)))
Senin göğsünde batma varmışya o üşütüncede olur bende sırtım açık kalsa falan günlerce bişey batar göğüs kafesime soğuğada dikkat et tatlımm
şu liste yenileme işine ben bakarım ama nasıl olcakki güncel notlarımız bile yok testler bilmemne hiçbişey paylaşılmıyoo..1 aya cinsiyetler çıkıcak bu konuyla bağlantılı biri konuyu açsaydı keşke yaa
Yvonna her zaman uğramıyor isterseniz özel mesaj atsın biri önerimizi?
Gelip cevap yazar girdiğinde...
benim sat 24 ağustosdu 8 ekimde ilk defa keseyi gördüm 5 mm di. Benim daha önce 11 haftalıkken karnımda ölen ve bundan 4ay sonra dış gebelik geçirdim 2 tane olumsuz hamileliklerim oldu.şimdi ise korkuyorum heran dış gebelik olasılığı kalktı keseyi gördüm ama bu sefer ya kese içi boşsa neden bu kadar geç gördüm sat tarhime göre keseyi daha erken görmem gerekmiyormuydu..ne aşermem ne başdönmem nede mide bulantım var
bana neden yorum yapmıyorsunuz
benim sat 24 ağustosdu 8 ekimde ilk defa keseyi gördüm 5 mm di. Benim daha önce 11 haftalıkken karnımda ölen ve bundan 4ay sonra dış gebelik geçirdim 2 tane olumsuz hamileliklerim oldu.şimdi ise korkuyorum heran dış gebelik olasılığı kalktı keseyi gördüm ama bu sefer ya kese içi boşsa neden bu kadar geç gördüm sat tarhime göre keseyi daha erken görmem gerekmiyormuydu..ne aşermem ne başdönmem nede mide bulantım var
benim sat 24 ağustos 8 ekimde ilk defa keseyi gördüm 5 mm di. Benim daha önce 11 haftalıkken karnımda ölen ve bundan 4 ayında dış gebelikle sonuçlanan olumsuz hamileliklerim oldu.şimdi ise korkuyorum heran dış gebelikden olasılığı kalktı keseyi gördüm ama sat tarhime göre keseyi daha erken görmem gerekmiyormuydu..
istanbul avrupa yakasında olan arkadaşlar özel hastaneler hakkında bilginiz varmı doğum için.ben araştırıyorum ama karar veremedim
aaa ben kızarım valla o saate kadar aç kalınır mı ya.....Şimdi bişey desem bana kızarmısınız...eyvahedigeldismile
Ben kahvaltı yapmayı bırak şu saate kadar bişey yememişim....eyvahedigeldismile
Şimdi geldi aklıma....
Taslar gelmeden kaçıyorum mutfaga...kaydirigubbakcemile
maşallah maşallah yarasın bebişe :)))kızlar maşallah bana. bugün 1 tabak pırasa, 1,5 tabak pilav, 1 tabak salata yedim. veeeeeeeeeeee en güzeli, pilavı, salatayı kendim yaptım. Allahıma şükürler olsun bulantılarım gitgide azalıyor. inanın bunbdan çok değil 1 hafta önce bırakın yemek yapmayı mutfağa giremiyordum. ben düzeliyosam herkes düzelir. benden daha ağır olan biri olduğunu sanmıyorum :icecream: Nazar değmesin. Maşallah deyin kızlar
canım bu tür rüyaların bu dönemde normal olduğu söyleniyorselam arkadaşlar, bende sizin gibi mayıs annesi olacağım inşallah. şu anda 8 artı3 günlük hamileyim. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. benim mide bulantılarım fazla olmuyor. sabahları biraz oluyor ama mide yanması var biraz. iki gündür kötü rüya görüyorum. allah hayırlara vesile eylesin. ilkinde kanamam vardı. 2. de de benim haberim olmadan bebeğim karnımda ölmüştü. halam söylüyordu rüyamda. kurandan baktırdım filan diyordu. bu sabah ezandan sonra gördüm bu rüyayı. hala üstümden atamadım. inşallah bebeğime birşey olmamıştır. yasin okudum, kuran okudum biraz rahatladım. benim üç tüp bebek tedavisi sonrasında gelen bir mucize. doğal olarak geldi. inşallah sonuna kadarda gider.hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız.
geç döllenme olabilir dr un birşey demedimi?benim sat 24 ağustosdu 8 ekimde ilk defa keseyi gördüm 5 mm di. Benim daha önce 11 haftalıkken karnımda ölen ve bundan 4ay sonra dış gebelik geçirdim 2 tane olumsuz hamileliklerim oldu.şimdi ise korkuyorum heran dış gebelik olasılığı kalktı keseyi gördüm ama bu sefer ya kese içi boşsa neden bu kadar geç gördüm sat tarhime göre keseyi daha erken görmem gerekmiyormuydu..ne aşermem ne başdönmem nede mide bulantım var
benimde bulantım çok oluyo bazen azalıyo gibi oluyo bazen şiddetleniyo zor ama sonu güzel olacak inş. biraz daha sabretmeliyiz galiba.bu arada canım kısır çekti kısır yaptım gelin beraber yiyelim arkadaşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?