2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

baharat konusunda mide sorunum yokta bebişmi rahatsız olur acaba baharattan bilmiyorumkismile
bunuda sorayım dra

dilek hoşgeldin. afiyet bal şeker olsun. bulantın yok değil mi:) çok hamur iişi yeme dikkat et aman:dance:

sağol canımm..Bulantı değilde tiksinme var etli otlu yemek yapmaya cesaretim yokk .Yemeğin hemen peşine reflü benzeri şikayet oluyo içim kaynıyo ağzım sulanıyo peşine afedersiniz geğirti başlıyoo bu aralar havalarda kapalı psikolojik olarak hafif melankolikkkiimm:)))

Senin göğsünde batma varmışya o üşütüncede olur bende sırtım açık kalsa falan günlerce bişey batar göğüs kafesime soğuğada dikkat et tatlımm

şu liste yenileme işine ben bakarım ama nasıl olcakki güncel notlarımız bile yok testler bilmemne hiçbişey paylaşılmıyoo..1 aya cinsiyetler çıkıcak bu konuyla bağlantılı biri konuyu açsaydı keşke yaa

Son düzenleme:
benim sat 24 ağustos 8 ekimde ilk defa keseyi gördüm 5 mm di. Benim daha önce 11 haftalıkken karnımda ölen ve bundan 4 ayında dış gebelikle sonuçlanan olumsuz hamileliklerim oldu.şimdi ise korkuyorum heran dış gebelikden olasılığı kalktı keseyi gördüm ama sat tarhime göre keseyi daha erken görmem gerekmiyormuydu..

benimde bulantım çok oluyo bazen azalıyo gibi oluyo bazen şiddetleniyo zor ama sonu güzel olacak inş. biraz daha sabretmeliyiz galiba.bu arada canım kısır çekti kısır yaptım gelin beraber yiyelim arkadaşlar:)

Gezgin yemek yemeyi unutacak kadar meşguliyetin neki? bebiş hiçmi aklına gelmedi?

ben bulana bulana çıkarıcamı bilsemde meyve, galeta, sütlü nesfit yiyorum artık bebiş için beslememiz gereken dönemdeyiz

Valla ne deseniz haklısınız....bilmiyorumkismile
İki gündür fena halde mutfaga gidip gelip bişeyler yiyorum,boş duramadım bir türlü...
Ama bugün güne kendimi veremedim..
Şimdi yavas yavas o iştah geri geliyor...kaydirigubbakcemile2
Böyle giderse artık kimse beni tutamıcaakkk...kaydirigubbakcemile3

Evet size katılıyorum....
Listemiz güncel kaldığı sürece herkezden haberimiz ve bilgimiz olur...
Böylelikle paylasımlarımız daha bilinçli olur...

fdilek yapacagını söylemiş,çok iyi olur inş düzenlemesi...
Eğer bir aksilik olursa bende yardımcı olabilirim...
24 saat evde olan biriyim,sorun olmaz yani....
Arkanızdayım...
kaydirigubbakcemile5

Yvonna her zaman uğramıyor isterseniz özel mesaj atsın biri önerimizi?
Gelip cevap yazar girdiğinde...

zonox bende hep bu dönemde dışardan yediğim için kilo aldım canım dua ediyorum bir yemek yapmaya başlasam çok iyi olcak fırında sebzeler filan ohh mis gibi
süper olur kesinlikle. liste konusunda yardım etmeyi isterim ama hiç anlamıyorum o işlerden. bir de benim laptop her an gidebilir. eşimin çünkü.
canım çok iyi olur listeyi düzenlemen. zaten bir kaç kişi düzenler listeyi. sen olmadığın zaman. yvonna ya durumumuzu anlatan bi mesaj atabilşr misin? yapıcanı belirten. eminim yanlış anlamaz bizi. çünkü işleri var ve giremiyor siteye. anlayışla karşılar. tatlı bi kıza benziyor yvonna =)
Yvonna her zaman uğramıyor isterseniz özel mesaj atsın biri önerimizi?
Gelip cevap yazar girdiğinde...

katılıyorum canım. yvonna listeyi devredebilir. ve yanlışta anlamaz bence

benim sat 24 ağustosdu 8 ekimde ilk defa keseyi gördüm 5 mm di. Benim daha önce 11 haftalıkken karnımda ölen ve bundan 4ay sonra dış gebelik geçirdim 2 tane olumsuz hamileliklerim oldu.şimdi ise korkuyorum heran dış gebelik olasılığı kalktı keseyi gördüm ama bu sefer ya kese içi boşsa neden bu kadar geç gördüm sat tarhime göre keseyi daha erken görmem gerekmiyormuydu.. ne aşermem ne başdönmem nede mide bulantım var

Son düzenleme:

canım inş korktuğun gibi şeyler yoktur..bana kalırsa evham yapıyorsun...bu kadar konsantre olma...başka şeyler düşünmeye çalış...bir de aklına takılan herşeyi doktoruna sor...seni en iyi o bilir...başkalarının yorumları seni tedirgin etmesin de rahatlatmasın da...bence ...a.s

bana neden yorum yapmıyorsunuz

hoşgeldin mihriban. yorum yapıoruzda bu saatlerde forum biraz boş oluyor :) ondan mesajına cevap verilmemiştitr.

hayırlı uğurlu olsun bebişinnn.kaç haftalık hamilesin? ben keseyi 7+2 de gördüm. herkes aynı zamanda görücek diye bişey yok. bazıları erken bazıları geç görüyor. ama bunun bi zamanı yok. içini ferah tut. eskiyi düşünerek canını sıkma. içindekinin yeni bir umut olduğunudaopuyorumnanaktan

Hosgeldin mihribann;
Öncelikle saglıklı hamileligin beyinde basladıgını olumlu dusunmenin saglık için en önemli sey oldugunu unutmamak gerek..Benim ki planlı bi gebelik oldugundan günüm gecer gecmez test yaptım pozitif cıkınca solugu doktorda aldım...
O zaman 4 haftalıktım..Adam vajinal muayenede bile cok zor gördü..yarım saat aradı taradı..Bende dıs gebelikten cok korkmustum...2 hafta sonra tekrar gittim ve cok sukur 6.haftada kalp atısını duyduk,yolk kesesi olusmus hersey yolunda dedi..Ben co sık doktora gittigimden herseyi erkenden ögreniyorum..Sende gec mi ögrendim acaba diye evham yapma kendine..İçin rahat etsin istiyosan 15. gunde 1 git doktora valla cok iyi gelir..Aklına gelen her soruyu sor ki sonradan içini kurt gibi kemirmesin..Allahın izniyle hersey guzel olacakopuyorumnanaktan

Zonoxx

Çook sevindim yemek yiyebilmene...Yarasın şifa olsun bebişe inşallah
Seninde benimde azalcak inşallah bulantılar..Bugun yine geldi bi ara riz gibi,azcık yiyince bişeyler gecti cok sukur...Bitecek bitecek..Guzel gunler görecegiz hep birlikte :))

ya bende adetim geçtikten 3 gün sonra öğrendim ve dış gebelik yüzünden 2 günde bir test yaptırdım en son rahimden sıvı aldılar o kesin dış gebelikmi değilmi söylüyormuş sonuş temiz çıktı sadece kafamı kurçalayan kese görünmesi geçmi oldu neden midem bulanmıyor kasıklarım ağrıyor ben kaç haftalık hamileyim doktor şuan keseyi gördük dedi 5 mm miş dedi o kadar

mihriban hoşgeldin canım sen 6 haftalık falansın galiba çünkü benim o zaman gittiğimde 5 mm di.
şuan sat a göre 7+ 1 sin
5 gün önce doktora gitmişsin çok normal canım bunda kötü hissedicak bişey yok sakın üzülme
herşey çok iyi gidecek inan buna

Son düzenleme:
aaa ben kızarım valla o saate kadar aç kalınır mı ya.....
maşallah maşallah yarasın bebişe :)))
darısı başımıza ne diyelim
canım bu tür rüyaların bu dönemde normal olduğu söyleniyor
hayra yor hayırlı olsun kötü düşünme
herşey çok güzel olacak inşallah
benimde ilk gebeliğimde 12. haftamda kürtaj olmuştum bebiş karnımda ölmüştü
ama hep aynı senaryoyu yaşayacak değiliz değil mi
bu kez film inşallah çok güzel bitecek:)))
geç döllenme olabilir dr un birşey demedimi?
sen rahat olmaya çalış canım druna sor
benimde bulantım çok oluyo bazen azalıyo gibi oluyo bazen şiddetleniyo zor ama sonu güzel olacak inş. biraz daha sabretmeliyiz galiba.bu arada canım kısır çekti kısır yaptım gelin beraber yiyelim arkadaşlar:)

evet ya tam geçti derken yeniden artıyor ki ben çok bulantı yaşamadım diyenlerdenim
tiksinti çok bende et falan sevmiyorum

Arkadaşlar selamlar... Sizden yardım istiyorum. Bir avukat falan tanıdığı olan varda sorabilir mi acaba? Beni bugün işten çıkardılar... Ben çıkaramazlar diye biliyordum ama haklarım falan neler tam bilmiyorum. Yalnızca normal tazminatımı alıcam ama internette araştırdığıma göre beni mağdur ettikleri için her hamilelik ayım kadar tazminat vermeleri gerekliymiş ama bunu dava falan mı açıp alcam bilmiyorum... İşte tanıdık avukat falan varsa sorarsanız yada Aranızda avukat varsa bana yardımcı olabir mi.... Zaten sinir oldum hamile hamile işten çıkarılmaya... Bu arada yarın ikili testim var dua edin bana:Saruboceq:

öncelikle geçmiş olsun diyorum
kaç yıldır çalışıyosun eşime sorayım haklarını i.k. müdürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…