günaydın kızlar dün giremedim hiç ayaga kalkamıyordum halsizlikten baş agrısından çok kötüydüm her işim kaldı buarada mide bulsntım azaldı galiba dün halsizce yattım bişeyde yemedim ama midem bulanmadı herzamanki gibi şükür geçiyormu yoksa yavaş yavaş acaba bugün halim biraz var gibi inşallah geri devrilmem yataga birsürü iş beni bekliyor eşimde evde buarala ama bana hiç destekçi degil
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkes iyidir umarım.burda hava çok kapalı v çok yağmurlu böyle havalarda çok canım sıkılır bugün nasıl geçicek bakalım.bu kışda çok soğuk olcakmış sanırım evlerden çıkamıcaz.[/QUO
inşallah bebişlerimiz bizi ısıtıryerimseniben
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkes iyidir umarım.burda hava çok kapalı v çok yağmurlu böyle havalarda çok canım sıkılır bugün nasıl geçicek bakalım.bu kışda çok soğuk olcakmış sanırım evlerden çıkamıcaz.[/QUOTE
yağmurlu soğuk bir istanbul sabahından herkese günaydın..mutlu sabahlar..bulantısız rahat bir gün geçirmenizi diliyorum..kahvaltılar yapıldımı ?
günaydın kızlar dün giremedim hiç ayaga kalkamıyordum halsizlikten baş agrısından çok kötüydüm her işim kaldı buarada mide bulsntım azaldı galiba dün halsizce yattım bişeyde yemedim ama midem bulanmadı herzamanki gibi şükür geçiyormu yoksa yavaş yavaş acaba bugün halim biraz var gibi inşallah geri devrilmem yataga birsürü iş beni bekliyor eşimde evde buarala ama bana hiç destekçi degil
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkes iyidir umarım.burda hava çok kapalı v çok yağmurlu böyle havalarda çok canım sıkılır bugün nasıl geçicek bakalım.bu kışda çok soğuk olcakmış sanırım evlerden çıkamıcaz.[/QUOTE
yağmurlu soğuk bir istanbul sabahından herkese günaydın..mutlu sabahlar..bulantısız rahat bir gün geçirmenizi diliyorum..kahvaltılar yapıldımı ?
günaydın...ben daha kahvaltı yapmadım şöyle biri hazırlayıp getirse ne kadar güzel olur valla :)
saol canımcnm geçmiş olsun dikkat et kendine boşver işleri dinlen iyice :1hug:
yok bacım yok yapamaz beyefendi bilgisayar başı dururken olurmu hiç aaaturkocum gecmıs olsun dikkat et kendıne uff ne var eşin azcık bi işin ucundan tutsalmaz:
turko geçmiş olsun vitaminli şeyler yeki enerjin yerine gelsin eşine rica et ev işini bugün o yapsın canım
daha o benden hizmet bekliyor inanki bana böyle davrandıgı zaman ona olan düşkünlüğüm baya baya aşşagılara düşüyor buaralar çok düşüncesiz bende yüzüne bile bakmak istemiyorum soguyorum eşimden destek beklerim tabikide bu durumda ama nerdeee
günaydın...ne ev işi yapması allah aşkına yaww..bu halinle ev işimi yapıcaksın birde...bence sen bu şekilde davranmaya devam ettikçe eşin sana yardımcı olmayacak..çünkü herişini kendin görüyosun ..bırak bazı şeyler eksik kalsınki rahatsız olduğuna gerçekten ikna olsun...
günaydın...ben daha kahvaltı yapmadım şöyle biri hazırlayıp getirse ne kadar güzel olur valla :)
ben hazırlıyım diycem ama yerimseniben....en azından ekmek arası sandiviç yapıp ye...
günaydın...ne ev işi yapması allah aşkına yaww..bu halinle ev işimi yapıcaksın birde...bence sen bu şekilde davranmaya devam ettikçe eşin sana yardımcı olmayacak..çünkü herişini kendin görüyosun ..bırak bazı şeyler eksik kalsınki rahatsız olduğuna gerçekten ikna olsun...
ben hazırlıyım diycem ama yerimseniben....en azından ekmek arası sandiviç yapıp ye...
ayy teşekkür ederim :kedi: kalkıyorum şimdi bişeyler yemezsem daha çok midem bulanıyor zaten.
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkes iyidir umarım.burda hava çok kapalı v çok yağmurlu böyle havalarda çok canım sıkılır bugün nasıl geçicek bakalım.bu kışda çok soğuk olcakmış sanırım evlerden çıkamıcaz.
iş yapmaya devam ettikçe gerçekten sıkıntımız olduğuna inanmazlar..o yüzden ev berbat da olsa yapmamak gerek...walla ben bıraktım...eşim gelince kendi karnını doyursun yeter...ortalığı döküp saçmasın..en güzel yardım bu....
hava çok kötü burda da...saatlerdir yağmur yağıyor sicim gibi..yavaş yavaş....sıkıntısız yağıyor...ama her yağmur istanbulda sıkıntı olur o ayrı...
ben sabah bir fasıl çıkardım yine...artık geçmesi gerekmez mi...bugün 11.haftam bitiyor...:sinifsinif: normal hayatımı çok özledim..:gitme: eve gidip sevdiğimiz yemekleri yapmayı,ağız tadıyla bir çay içmeyi,gezip dolaşmayı...tahmin ettiğimden uzun mu sürecek bu durum bilmiyorum...kendimi yorgun hissediyorum artık....mafoldumben
dün mutfaga el süremedim herşey oldgu gibi kaldı aç yattım eşim yemek getireyimmi bile demedi daha benden yemek bekliyor hazırla dedi bende hazırlamadım yattım sanki halimi görmüyor mutfak berbat bey efendi el sürmez sözdede çok vicdanlı çok kibar dış görünüşte mkemmel gelsinde birde bana sorsunlar okumaklada adam olunmuyor işte neyseki bugün iyiyim bulantımda pek yok kızlar derler ya koca adamı sag sever benimki öyle valla
turko bak bugünelrde eşim evde diyorsun sabah yataktan kalkma naz yap caz yapma bebişim mama istiyor galiba filan de canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?