2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar dün giremedim hiç ayaga kalkamıyordum halsizlikten baş agrısından çok kötüydüm her işim kaldı buarada mide bulsntım azaldı galiba dün halsizce yattım bişeyde yemedim ama midem bulanmadı herzamanki gibi şükür geçiyormu yoksa yavaş yavaş acaba bugün halim biraz var gibi inşallah geri devrilmem yataga birsürü iş beni bekliyor eşimde evde buarala ama bana hiç destekçi degil

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine boşver işleri dinlen iyice :1hug:

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri :) herkes iyidir umarım.burda hava çok kapalı v çok yağmurlu böyle havalarda çok canım sıkılır bugün nasıl geçicek bakalım.bu kışda çok soğuk olcakmış sanırım evlerden çıkamıcaz.

turko geçmiş olsun vitaminli şeyler yeki enerjin yerine gelsin eşine rica et ev işini bugün o yapsın canım

burda da hava hem kapalı hem yağmurlu hem soğuk

günaydın...ne ev işi yapması allah aşkına yaww..bu halinle ev işimi yapıcaksın birde...bence sen bu şekilde davranmaya devam ettikçe eşin sana yardımcı olmayacak..çünkü herişini kendin görüyosun ..bırak bazı şeyler eksik kalsınki rahatsız olduğuna gerçekten ikna olsun...

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine boşver işleri dinlen iyice :1hug:
saol canım
turkocum gecmıs olsun dikkat et kendıne uff ne var eşin azcık bi işin ucundan tutsa lmaz:
yok bacım yok yapamaz beyefendi bilgisayar başı dururken olurmu hiç aaa

benim eşimde hiç yardım etmiyor.dediğin çok doğru her işi yaptığımı görüyor herşey tam o yüzden.ama artık ben de yapmamaya başladım birazda yardım etmeleri gerekiyo ama.kendinizi yormayın kızlar bende çok ayakta kalınca kasıklarım falan çok ağrıyor sonra çok korkuyorum bebeğime bişey oldu diye.

dün mutfaga el süremedim herşey oldgu gibi kaldı aç yattım eşim yemek getireyimmi bile demedi daha benden yemek bekliyor hazırla dedi bende hazırlamadım yattım sanki halimi görmüyor mutfak berbat bey efendi el sürmez sözdede çok vicdanlı çok kibar dış görünüşte mkemmel gelsinde birde bana sorsunlar okumaklada adam olunmuyor işte neyseki bugün iyiyim bulantımda pek yok kızlar derler ya koca adamı sag sever benimki öyle valla

turko bak bugünelrde eşim evde diyorsun sabah yataktan kalkma naz yap caz yapma bebişim mama istiyor galiba filan de canım ya

canım tabi senin eşin huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin ama derdini söylemezsen anlamayabilir..birde ne derler tatlı dil yılanı deliğindne çıkartırmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…