günaydın herkese...
ben ağlamak istiyorum artık içim sıkıldı şu bulantılardan,midemin ağzıma gelmesinden..onun verdiği sıkıntıdan..
siz ne güzel yemek yapıyormuşsunzu,temizlik falan..
ben mutfağa adım atamıyorum..
kahvaltı yaptım yumurta ve kaşar yedim zorla
şu an o kadar rahatsız ediyorki beni ağlamak için zor tutuyorum kendimi((([/QUO
günaydın ..merak etme seninle aynı durumda olan biçok kişi var ....mesela ben kaşar ve yumurtayı değil yemek adını duymak bile beni bulandırıyor...biraz daha sabret arkadaşım..
ayrıca ağlamak iyi gelcekse ağla ( ben çok ağladım hiççç iyi olmuyo bulantı artıyor )
tavsiyem yediklerine dikkat et...sabah yataktan kalkmadan bişeyler atıştır benim son zamanlardak favorim muz baya tutuyor...sulu gıdalardan uzak dur..su içmeyi kes..ekmek arası peynir kaşar sandiviç türü yada tost ye...aralarda meyve ye elma ve mandalina iyi geliyor...sulu gıdaları kesersen rahatlarsın bu arada kaç haftalıksın
muz midemi bulandırıyor..haftalardır ekmek peynir ve mandalinayla besleniyorum..onlardanda tiksinmeye başladım..dün ekmek peynirden tiksindiğim için çıkardım..bu sabah haşlanmış yumurta ve kaşar yiyeyim dedim..hadi midemde tutayım diye uğraştım ı ıhh olmuyor..geçenlerde ağlama krizine girdim zaten..öğür öğür fena oldum sonra başladım ağlamaya hemde zırıl zırılmafoldumben
arkadaşımla aynı gidiyoruz oda 12. hafatnın içinde onun 6-8 arası oldu geçti bulantısı benim 12 bitecek hala aynıyım
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama
Günaydın kızlar,
Zonox teşekkür ederiz..
Aglamayın lütfen istanbulda yagmurlu bir sabaha merhaba dedik ve işe geldik bende evimde olmak istiyorum bulantılı halim beni deli edecek...Çaydan tiksindim meyve suyu ayran süt tiksindim elim gitmiyor onlara canımın ne istediğini ben bile bilmiyorum agzımın tadı tuzu yok
muz midemi bulandırıyor..haftalardır ekmek peynir ve mandalinayla besleniyorum..onlardanda tiksinmeye başladım..dün ekmek peynirden tiksindiğim için çıkardım..bu sabah haşlanmış yumurta ve kaşar yiyeyim dedim..hadi midemde tutayım diye uğraştım ı ıhh olmuyor..geçenlerde ağlama krizine girdim zaten..öğür öğür fena oldum sonra başladım ağlamaya hemde zırıl zırılmafoldumben
arkadaşımla aynı gidiyoruz oda 12. hafatnın içinde onun 6-8 arası oldu geçti bulantısı benim 12 bitecek hala aynıyım
ben de öyleyim...iştahım yok,ağzımın tadı yok,her yiyeceği zorla tıkıyorum ağzıma...her sabah çıkardığım için aynı saatte ,servise geç kalıyorum,gözlerim şişiyor,kızarıyor...:sinifsinif:
günaydın kızlar, tüm geçmiş yazılarını okudum. aklıma gelen hamile olmak kolay değil ama o kadarda kötü değil. bebişlerimiz için çekilen her zahmete değer. mide bulantıları çok zor ama mecburen. çok şükür ben o konuda çok rahatım. sabahları bulantı oluyor. dün gece oldu biraz ama bunca zaman sonra zahmete değer kesinlikle. sabahları birşeyler yiyince de geçiyor. düne göre çok iyiyim.artık rüyaların etkisi altında kalmamaya karar verdim. herşey allahtan...
turko canım, erkekler her zaman düz mantıktır. onlardan iş konusunda birşeyler beklemek bana göre gereksiz. belki ucundan tutarlar ama o kadar. ha çok iyi kocalar var mesela bizim üst kat komşumuz. o da 4 aylık hamile. kadın 3 ay mutfağa giremedi. bütün herşeyi kocası yaptı. evi temizledi, yemek yaptı. aklınıza gelecek herşeyi. ben hep dedim ona. vallahi çok şanslısın. benim kocam bir iğneyi bile kaldırmaz bir tip ama manevi olarak hep yanımda. şu an yap dediğim şeyleri yapıyor sağolsun. ağır şeyleri filan kaldırıyor yani. biz çok şükür herşeyi konuşabiliyoruz. beni üzecek birşey dese ben üzülürsem bebeğimiz de üzülür diyorum. konu kapanıyor. birazcık iyi niyetini kullanıyorum hani:)). ee olsun o kadar diye düşünüyorum. allah bize güç kuvvet versin. yavaş yavaş yaparız işimizi gücümüzü. biz söylemedikçe onlar çok da düşünümezler öyle şöyleri. bence turko senin sorun hamilelikten önce başlayan bir sorun. bilgisayarın başından kalkmıyorsa bir sorun var demektir. öncelikle bilgisayar işini hallet ve çok da üzülme. sonuçta can taşıyorsun. o canda senin sağlığına sıhhatine bağlı.
ohcanımadeysin ve bluesky allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda geçer mide bulantılarınız
subaru muz kabızlıkta yapar ona göre dikkatli tüketmekte fayda var birde çok suda içmeyince sıkıntı olmasın
Sağol canım ....ohcanımadeysin ve bluesky allah yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda geçer mide bulantılarınız
peki ne zaman rahatlayacağız tam olarak Turko?kızlarr aglamayın benim bulantılarım azalmaya başladı öyle devam etmiyecek yakında rahatlıyacaksınız inşallah
Turkocum erkekler pek düşünemiyor öyle şeyleri...Biz kadınlar hep detaycıyız...Rabbim 2 eksiği birbirine verip tamamlamış işte...onlar bencil,mantıklı,soğukkanlı,iradeli...biz fedakar,duygusal,şefkatli....onlar senin düşündüğün paralelde düşünmez...benim eşim de söylersen yapar..söylemezsen düşünmez...birkaç kez kızdım neden ben söylemeden yapmıyorsun diye,aklıma gelmiyor ki dedi...ben de artık onun düşünmesini beklemekten vazgeçtim..kibar kibar söylüyorum...o da 2 letmeden yapıyor....canım benim...bu dönem çok hassas bir dönem...kendimizi sıkacak birşeyler arıyoruz galiba..ben de dün anneme kızdım...ilgilenmiyor benle,arayıp sormuyor diye...belki duygusallık yapıyorum ama -ki herkes öyle diyor-hergün olmasa da sık sık aramasını bekliyorum..alınganlığım had safhada...o yüzden lütfen sıkma canını...olumunekankayizsmile senin gibi tatlı ve neşeli bir insana,eşinin kötü davranabileceğini sanmıyorumkaydirigubbakcemile5canım agır eşyaları kaldırır ama onun haricinde dedigin gibi igne bile kaldırmıyor konuşmaya çalışıyorum bak bana çok eziyet etme ben senin bebegini taşıyorum diye işte bazen vicdana geliyor bazen acımasız ne anlayacak halimden ohh kenlerin kucagına dogan hazır bir bebek gerisi onları ilgilendirmiyor bilgisayara gelince çalıştıgı günlerde oturacak hiç vakti olmuyor pek oturmuyor bu aralar evde hiç kalkmaz oldu devamlı olan bişeyd egil tamam otursunda birazda bana destek olsa çok istekli hep hizmet bekliyor çok halim var gibi
canım inşallah listeyi alırız. çok karıştı. güncel hiç değil. bende öğrenirsem bende yardım ederim sana. zaten bir kaç kişinin yapması gerekio. gezginde ben yaparım demiştikızlar günaydın hepinizee..Ben kötü bir gece geçirdim hiç uyumadım desem yeridir böcek olayından dolayı okadar korkuyorumki kayınvalidem aradı ben yıldırım sesinden korktum kanamam oldu dedii herkes kızıyo niye okadar boşta tuttun kendini diyee haftaya kontrolüm var inş. bebeğime bişey olmamıştıırr.SAğolsun kötüyüm diye bugün eşim işe geç gitti ve kaçak böceği hala bulamadıııkk noluur çıkmış olsun evden görmek istemiyoruumm
Zonoxcum iyi yapmışsın mesaj atarak ama nasıl ben düzenliycem onu bilmiyorum mesajı sadece yazan kişi editleyebilir bakalım çaresi ne olcak .Buarada bende çizelgeyi bilmiyorum ama öğrenir hallederim :))
arkadaşım, liste sorunumuz var. çözülünce ekleriz. ama yeniden mesaj atman gerekicek. bana atabilirsin ya da fdilek48 arkadaşımıza. :lepi: hayırlı olsun bu aradabenıde lısteye eklermısınız ...bende 29 mayısta dogum yapıca m 7 haftalık gebeyım ..bebısımın kalbı atıyorr.....
2010 Mayıs annelerinin görünce çok şaşıracakları bir başlık :1shok: zemuszemus
İnşallah bu ay bebek isteyenlerin göbişlerine bebekleri konar ve Mayıs 2011 annesi oluruz :)
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
İLK|zonox| 27 |1.AĞU | 8.MAY.11 | 53 | | |
1|turko| 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | |kese görüldü|
2|pembepink| 28 |3.AĞU | 10.MAY.11 | 75 | | |
3|Trimme| 25 |5.AĞU|12.MAY.11|56| |
4|ohcanimadeysin| 25 |25.TEM | 1.MAY.11 | 64 | | |
5|rezua| 32 |30.TEM|6.MAY.11|XX| |
6|cilginkiz| 33 |28.TEM | 4.MAY.11 | 62 | | |
7|KMKM| 24 |8.TEM|XX.MAY.11|58| |
8|ozlemilker| XX |28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | |
9|Zonnetje| 36 |31.TEM|6.MAY.11|XX| | | 21 Eylül ilk ultrason.
10|SUBARU| 33 |31.TEM | 7.MAY.11 | 65 | | |
11|felisimfelis| 33 |3.AĞU|10.MAY.11|55| | |
12|Gezgin..| 20 |6.TEM | XX.MAY.11 | 55 | | |
13|gülüm12| 26 |29.TEM|5.MAY.11|53| | |
14|ece1982| 27 |30.TEM | 6.MAY.11 | 54 | | |İkizler yoldaaaa :)
15|SICAKCUKULATA| 34 |5.AĞU|12.MAY.11|XX| | |
16|blue_sky| 32 |30.TEM | 6.MAY.11 | 47 | | |
17|ozlem483| 32 |10.AĞU|18.MAY.11|64| | |
18|Fdilek48| 25 |29.TEM | 5.MAY.11 | 61 | | |
19|betus19| 27 |XX.TEM|3.MAY.11|53| | |
20|baharnaz| 37 |1.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
21|nazo26| XX |3.AĞU|XX.MAY.11|XX| | |
22|buderus| XX |10.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
23|Ssouthernssun| 25 |28.TEM|4.MAY.11|57| | |
24|_DeReN_| 26 |4.AĞU | 22.MAY.11 | 63 | | |Kese Görüldü
25|sarıcivciv| XX|5.AĞU|1.MAY.11|XX| | |
26|ozlemayd| 23 |29.TEM | 5.MAY.11 | XX | | |
27|basubadelmevt| 24|8.AĞU|15.MAY.11|57| | |
28|WestLife| 27 |19.AĞU | XX.MAY.11 | 52 | | |
29|LOVER1984|26|15.AĞU|19.MAY.11|58| | |
30|lalehan| 33 |7.AĞU | 12.MAY.11 | 57 | | |
31|zhr84|26|14.AĞU|21.MAY.11|61| | |
32|adamerve| 24 |24.AĞU | 31.MAY.11 | 54 | | |
33|tulin034|34|18.AĞU|25.MAY.11|49| | |
34|MyWorLd| 29 |11.AĞU | 16.MAY.11 | 48 | | |
35|sedasem|28|11.AĞU|18.MAY.11|60| | |
36|nazo7| 35 |20.AĞU | 25.MAY.11 | 62 | | |
37|rabia01|XX|31.TEM|XX.MAY.11|46| | |
38|barisimm| 30 |11.AĞU | 18.MAY.11 | 56 | | |
39|avzen|27|18.AĞU|XX.MAY.11|XX| | |
[/TABLE]
canım inşallah listeyi alırız. çok karıştı. güncel hiç değil. bende öğrenirsem bende yardım ederim sana. zaten bir kaç kişinin yapması gerekio. gezginde ben yaparım demişti
arkadaşım, liste sorunumuz var. çözülünce ekleriz. ama yeniden mesaj atman gerekicek. bana atabilirsin ya da fdilek48 arkadaşımıza. :lepi: hayırlı olsun bu arada
canınızı sıkmayın kızlar. benim kadar midesi bulanan olmasın. tükürüğümü yutkunurken midem bulanıodu. şimdi kendi başıma kahvaltımı hazırlıyorum. birazdan yicem :) eskiden dışardan börek söylerdim ya da tost yapardım ama Allah canımı al diye diye.
bu arada bi,r dr. sitesinde bulantı ile ilgili şu yazıodu. "Bağışıklık sistemi çok kuvvetli olan annelede bulantılar çok şiddetli olur, çünkü vucut bebeği atmaya çalıştıkça bünye atmamak için savaş verir. 3. ayın sonuna kadar." hani bulantısı olanlara gebelik sağlıklı derler ya.nedeni buymuş. bulantısı olmayanlar evhama kapılmasın bulanmamasının nedenide vucudun gelen bebeği kabul etmesi. umarım bu bilgi moralinizi düzeltir kızlar
walla zonoxcum herkes birşey diyor...bağışıklık sistemiyle alaksı var mı bilmem ama benim kızkardeşim 2 gebelik geçirdi...çok da narindir..hemen hasta olur...bağışıklık sistemi çok düşüktür yani...ama 2 gebeliğinde de perişan oldu bulantı ve kusmadan...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?