2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nafilee ....istemiyorumda kendinden bişey allah bana güç versin yeter eline bırakmasın rabbim

ama öyle deme siz ailesiniz oda karnındaki bebişinin babası ve herkez kendi sorumluluklarını bilmek zorunda ..sıkma canını fazla üstüne gitme....herşey düzelir merak etme

canım tabi senin eşin huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin ama derdini söylemezsen anlamayabilir..birde ne derler tatlı dil yılanı deliğindne çıkartırmış....

valla karakterini degiştiremiyor odil malasef bende pes ettim akşamda benden yemek hazırlamamı isteyince baya sinirlendim ya halimi görseniz acırdınız aynaya baktım yzümde renk kalmamış acilliktim dün resmen sen bana bu durumumda destek çıkacakken daha bena eziyet ediyorsun yaa dedim kızdım yattım valla allah yüzüme baktıda bugün iyiyim dünküne göre bu aralar bahsediyorum ya hep sorun yaşıyoruz allah aramıza sıcaklık versin valla baya soğudum ondan 1 ay içinde

ama öyle deme siz ailesiniz oda karnındaki bebişinin babası ve herkez kendi sorumluluklarını bilmek zorunda ..sıkma canını fazla üstüne gitme....herşey düzelir merak etme

valla beni düşünmedikten sonra dünkü halimde bende artı pek muhattap olmayacam zaten bilgisayar başından kalkmıyor necisin demiyor bende oyok gibi davranırım okadar aynen bana yaptıgı gibi zaten halim yok birde kendini çeki yorum evin içinde vall başka şehirde kardeşim falan olsa toplayıp eşyayı gidecem okadarki daraldım evde eşimdede istediğim destegi göremiyorum birkaç hafta gelmedim ewe ama kardeşlerim şehir dışında degilller kendiden uzak kalmaya okadar ihtiyacım varki beni özlemeli 1 aydır hep sogk rüzgazlar esiyor evde

kızlar eşleiniz hamilesiniz diye üstünüze düşüyorsa kıymet veriyorsa sizde öyle bir eşin kıymetini çok iyi bilin bakın benimkine yanımdayken bile kendimi yanlız hissediyorum neyse hepinize tşkrler sizlede paylaşmasam çatlarım saolun kızlar

canımmm erkekler biraz sorrumsuz vurdumduymaz olabiliyolar ama tavşan dağa küsmüş dağın heberi olmamış lütfen sorunlarını konuşmaya çalış karşıan all vee sizin başka bi tane daha çocuğunuz varr senin eşinin kafası rahattır ilkinde bişey olmadı nasılsa diyeee suçlama hemen... evlilik böyle bişey bi dee hiç bişey ilk zamanlardaki gibi olmuyoo..

günaydın herkese...

ben ağlamak istiyorum artık içim sıkıldı şu bulantılardan,midemin ağzıma gelmesinden..onun verdiği sıkıntıdan..
siz ne güzel yemek yapıyormuşsunzu,temizlik falan..
ben mutfağa adım atamıyorum..

kahvaltı yaptım yumurta ve kaşar yedim zorla
şu an o kadar rahatsız ediyorki beni ağlamak için zor tutuyorum kendimi (((

canım ikizimin birinin kalbi durdu keseside küçücük kalmış adı kaybolan ikiz sendromuymuş.allahım bize digerini bagışlar inşallah

canım özür dilerim yaranı deştiysem..geçmiş olsun..Allah buna sağlıklı uzun ömürler versin,size bağışlasın inşallah..

günaydın canlarımmmmmmmm

inşallah güne güzel başlamışsınızdır :) Benim bulantılarım giderek azalıyor. Allah hepinize nasib etsin

bu arada yvonna arkadaşımıza mesaj attım. liste ile ilgili. mesaj aşağıda

Yvonna canım merhaba,

Biz arkadaşlarla listeyi senin yerine düzenlemeyi düşündük. Çünkü bir sürü yeni arkadaşımız aramıza katıldı ve listeye eklenemiyor. Sanırım mayıs annesi değilsin ya da çok giremiyorsun k.k. seni anlıyoruz ama çok karıştı mayıs anneleri. Insanlar listeye giremedikleri için yanlış anlıyor küsüyorlar. Umarım bizi yanlış anlamamış ve kırılmamışsındır. Rica etsek listeyi fdilek48 devredebilir misin.? Senin yerine o ilgilenebilir.

Bir de bir kaç kişi listeyi düzenleyebiliyor mu bilgin var mı:?

Çok öpüyorum, Anlayışın için şimdiden

bugün ben de aynı şeyleri hissediyorummmm.....ağlamak istiyorum ben de....beraber ağlayalım olmazsa...:gitme:

Günaydın kızlar,

Zonox teşekkür ederiz..

Aglamayın lütfen istanbulda yagmurlu bir sabaha merhaba dedik ve işe geldik bende evimde olmak istiyorum bulantılı halim beni deli edecek...Çaydan tiksindim meyve suyu ayran süt tiksindim elim gitmiyor onlara canımın ne istediğini ben bile bilmiyorum agzımın tadı tuzu yok

zonox eline sağlık canım güzel yazmışsın bakalım bir haftaya kadar bir cevap gelmezse yeni bir liste oluşturur FDilek en iyisi bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…