nafilee ....istemiyorumda kendinden bişey allah bana güç versin yeter eline bırakmasın rabbim
canım tabi senin eşin huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin ama derdini söylemezsen anlamayabilir..birde ne derler tatlı dil yılanı deliğindne çıkartırmış....
ama öyle deme siz ailesiniz oda karnındaki bebişinin babası ve herkez kendi sorumluluklarını bilmek zorunda ..sıkma canını fazla üstüne gitme....herşey düzelir merak etme
valla beni düşünmedikten sonra dünkü halimde bende artı pek muhattap olmayacam zaten bilgisayar başından kalkmıyor necisin demiyor bende oyok gibi davranırım okadar aynen bana yaptıgı gibi zaten halim yok birde kendini çeki yorum evin içinde vall başka şehirde kardeşim falan olsa toplayıp eşyayı gidecem okadarki daraldım evde eşimdede istediğim destegi göremiyorum birkaç hafta gelmedim ewe ama kardeşlerim şehir dışında degilller kendiden uzak kalmaya okadar ihtiyacım varki beni özlemeli 1 aydır hep sogk rüzgazlar esiyor evde[/QUOTE
inş.en kısa zamanda aranız düzelir..bol bol dua et allaha...ailen uzaktamı birini yanına kalmaya çağırsan ..yada şu zor günlerini atlatana kadar sen yanlarına gitsen
valla beni düşünmedikten sonra dünkü halimde bende artı pek muhattap olmayacam zaten bilgisayar başından kalkmıyor necisin demiyor bende oyok gibi davranırım okadar aynen bana yaptıgı gibi zaten halim yok birde kendini çeki yorum evin içinde vall başka şehirde kardeşim falan olsa toplayıp eşyayı gidecem okadarki daraldım evde eşimdede istediğim destegi göremiyorum birkaç hafta gelmedim ewe ama kardeşlerim şehir dışında degilller kendiden uzak kalmaya okadar ihtiyacım varki beni özlemeli 1 aydır hep sogk rüzgazlar esiyor evde[/QUOTE
inş.en kısa zamanda aranız düzelir..bol bol dua et allaha...ailen uzaktamı birini yanına kalmaya çağırsan ..yada şu zor günlerini atlatana kadar sen yanlarına gitsen
canım annemle babaam ayrılar babam istanbulda annem şimdi hacda bir abim bir ablam var yakındalar ama kalmaya gidemem eşim göndermez ama şehir dışı olsaydı gider kalırdım bir kaç hafta inan canım eşimle aynı evi paylaşmak şuan çok sıkıcı geliyor bana karşı düşüncesiz oldugunda heralde onu bilmiyorum da ben baya sogudum ondan 1 aydır bana karşı tutumu çok ters buradaki arkadaşlarada bahsetmiştim ama sevgimin azaldıgının farkındamı bilmiyorum
canım annemle babaam ayrılar babam istanbulda annem şimdi hacda bir abim bir ablam var yakındalar ama kalmaya gidemem eşim göndermez ama şehir dışı olsaydı gider kalırdım bir kaç hafta inan canım eşimle aynı evi paylaşmak şuan çok sıkıcı geliyor bana karşı düşüncesiz oldugunda heralde onu bilmiyorum da ben baya sogudum ondan 1 aydır bana karşı tutumu çok ters buradaki arkadaşlarada bahsetmiştim ama sevgimin azaldıgının farkındamı bilmiyorum[/Q
allah annennin haccını kabul etsin...canım eşine çok rahatsız olduğunu söylersin hiçbirşey yapacak durumda değilim desen ablana yada ağbine yinede göndermezmi
kızlar eşleiniz hamilesiniz diye üstünüze düşüyorsa kıymet veriyorsa sizde öyle bir eşin kıymetini çok iyi bilin bakın benimkine yanımdayken bile kendimi yanlız hissediyorum neyse hepinize tşkrler sizlede paylaşmasam çatlarım saolun kızlar
canım annemle babaam ayrılar babam istanbulda annem şimdi hacda bir abim bir ablam var yakındalar ama kalmaya gidemem eşim göndermez ama şehir dışı olsaydı gider kalırdım bir kaç hafta inan canım eşimle aynı evi paylaşmak şuan çok sıkıcı geliyor bana karşı düşüncesiz oldugunda heralde onu bilmiyorum da ben baya sogudum ondan 1 aydır bana karşı tutumu çok ters buradaki arkadaşlarada bahsetmiştim ama sevgimin azaldıgının farkındamı bilmiyorum[/Q
allah annennin haccını kabul etsin...canım eşine çok rahatsız olduğunu söylersin hiçbirşey yapacak durumda değilim desen ablana yada ağbine yinede göndermezmi
amin canım saol..kalmaya göndermez akşam evinde o der
canımmm erkekler biraz sorrumsuz vurdumduymaz olabiliyolar ama tavşan dağa küsmüş dağın heberi olmamış lütfen sorunlarını konuşmaya çalış karşıan all vee sizin başka bi tane daha çocuğunuz varr senin eşinin kafası rahattır ilkinde bişey olmadı nasılsa diyeee suçlama hemen... evlilik böyle bişey bi dee hiç bişey ilk zamanlardaki gibi olmuyoo..[/QU offfff of
amin canım saol..kalmaya göndermez akşam evinde o der
o zaman sana kalmaya birisi gelse...bu durum hakikaten ikinizin arasında çözmesi greken bir konu...belki konuşsan yardımcı olucak sana
canım ikizimin birinin kalbi durdu keseside küçücük kalmış adı kaybolan ikiz sendromuymuş.allahım bize digerini bagışlar inşallah
günaydın herkese...
ben ağlamak istiyorum artık içim sıkıldı şu bulantılardan,midemin ağzıma gelmesinden..onun verdiği sıkıntıdan..
siz ne güzel yemek yapıyormuşsunzu,temizlik falan..
ben mutfağa adım atamıyorum..
kahvaltı yaptım yumurta ve kaşar yedim zorla
şu an o kadar rahatsız ediyorki beni ağlamak için zor tutuyorum kendimi(((
bugün ben de aynı şeyleri hissediyorummmm.....ağlamak istiyorum ben de....beraber ağlayalım olmazsa...:gitme:
günaydın herkese...
ben ağlamak istiyorum artık içim sıkıldı şu bulantılardan,midemin ağzıma gelmesinden..onun verdiği sıkıntıdan..
siz ne güzel yemek yapıyormuşsunzu,temizlik falan..
ben mutfağa adım atamıyorum..
kahvaltı yaptım yumurta ve kaşar yedim zorla
şu an o kadar rahatsız ediyorki beni ağlamak için zor tutuyorum kendimi((([/QUO
günaydın ..merak etme seninle aynı durumda olan biçok kişi var ....mesela ben kaşar ve yumurtayı değil yemek adını duymak bile beni bulandırıyor...biraz daha sabret arkadaşım..
ayrıca ağlamak iyi gelcekse ağla ( ben çok ağladım hiççç iyi olmuyo bulantı artıyor )
tavsiyem yediklerine dikkat et...sabah yataktan kalkmadan bişeyler atıştır benim son zamanlardak favorim muz baya tutuyor...sulu gıdalardan uzak dur..su içmeyi kes..ekmek arası peynir kaşar sandiviç türü yada tost ye...aralarda meyve ye elma ve mandalina iyi geliyor...sulu gıdaları kesersen rahatlarsın bu arada kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?