çok teşk.ler vallahi bana büyük moral oldu accık keyfim yerime geldi beahhh alkisalkisalkis
kızlar bişey sorucam ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapıcam biliyomusunuz
kızlar bişey sorucam ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapıcam biliyomusunuz
sen de mi kardeşim gibisin tatlım?
walla nasıl yapacaksın bilmiyorum ama otomotiv dünyasının saygın isminden neden vazgeçmek istiyorsun anlamadım...gerçi subarucum demek komik oluyordu...kaydirigubbakcemile3 değiştir evet :lepi:
selam kıslar
bu topikte ilk yazım. diyet topiklerinden transferim....
bende dün öğrendim daha hamiş olduğumu... şoktayım ve çok mutluyum... ilk bebek kendinden hamilelik ama yıllar sonra gelen bir bebiş olcek inşallah...şimdilik böyle ...daha ne yazsam bilemedim zamanla tanışırız inşallah...
selam aramzıa hoşgeldin...öncelikle hayırlı olsun bebişin kaç haftalık hamilesin ?
sağolun kıslar..nevra73 Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla bebişini kucağına alısın inşallah
sağolun kıslar..
ben 7. hafta başındaymışım.. kese göründü ama kalp atışı için haftaya randevum var...
daha duyulmadı. İnşallah bir terslik olmaz.. Ben 36 yaşındayım ilk bebek daha önce tedavi oldu şansınız az dendi vs vs maddiyat derken bıraktık tedaviyi Allah değil mi hamileyim işte kendiliğinden inanın bu bile benim için bir şey demek ki olabiliyormuş diye...
Umarım hrşey yolunda gider kıslar...
Tam günü vs vs haftaya dr.a gidince yazarım size.. Sizler ne aşamadasınız?
inşallahhh :)
kızlar 3 gündür kabızdım. bugün ishal oldum. allah allah. dünyam değişti:1shok:
çok sağol canım... Ben de hep öyle dedim Allah büyük nasibi varsa gelir inşallah dedim.. Hepimizinki Allaha emanet olsun inşallah canım...:Saruboceq:senin adına çok sevindim...MEVLA çok büyük o herşeye kadir o ne derse o olur ...hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim
ohh çok iyi daha ne istiyosun..yemekelrlede aran düzeldi...çabuk atlatırsın inş..korkmaguclubacismile
slm günaydın herkese daha kahvaltı yapmadım yazımı yazıp hemen kahvaltı etmeye gideyim ...
turko gerçekten eşinle oturup ciddi ciddi konuşman gerekiyor çünkü daha bu hamileliğin başları böyle stresde olman hem bebeişine hem sana zarar mesela şuan cep telefonuna bir mesaj atarak akşam senin konuşacaklarım var diyebilirsin. senin şuan manevi ihtiyac duyduğun an umarım herşey yoluna girer.
fdilak48 sende kendini daha relaks tut böcek korkusundan kurtulmanın yolu yokmudur yaa seni perişan etti umarım atlatırsın canım benim korkma bebeşine bişey olmaz cenabı allah koruyor onu...
zonox ya bu yazı benim moralimi bozdu benim hiç mide bulantım baş dönmem aşermem yok ilk hamileliğimde böyleydi karnımda öldü
nevra73 hayırlı olsun canım allahın işi allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin aramıza hoşgeldin bende yeniyim ama ilerde tanışırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?