nevra canım Herşey Allahın takdiri bende tüp bebek tedavisiyle ilk defa hamiş olanlardanım yaşım 37 yi çoktan geçti :)
bulantılarım devam ediyor, düzenli beslenmek zorundayım şeker ve tansiyon riski taşıyorum canım
sağol canım hepimizinki hayırlı olsun .. Tabiki tanışırız canım...a.s.nevra73 hayırlı olsun canım allahın işi allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin aramıza hoşgeldin bende yeniyim ama ilerde tanışırız.
kardeşimin bulantılarıyla ilgili yazmıştım.ordan alıntı yapmışsın...ona ithafen yazdın sandım...neyse....KARDEŞİN NASIL BİLMİYORUM ohaoldumsmile
subaru ve ben ayrılmaz bir bütünüz..forumu üye olan olmayan herkes okuyor ismimi duyan benim kim olduğumu malum hamileyimde konularıda okuyunca hemen anlayabilir...CADIARZU
Hayırlı olsun...Allah tamamına erdirsin canım.hşgvereliniortakselam kıslar
bu topikte ilk yazım. diyet topiklerinden transferim....
bende dün öğrendim daha hamiş olduğumu... şoktayım ve çok mutluyum... ilk bebek kendinden hamilelik ama yıllar sonra gelen bir bebiş olcek inşallah...şimdilik böyle ...daha ne yazsam bilemedim zamanla tanışırız inşallah...
valla slında çok seviniyorum =) kabız olmak çok fena gerçekten. bende anal fissür var. benim için daha feci :gitme:
umarım herkesin düzelir bulantıları. benim kuzenimin 9. aya kadar sürdü bulantısı. kadın doğum yaptı eve gitti bulantısı bitti. inanamıodu bulantısının olmadığına. Allah korusun. birde böyle olsaydk napcaktıkeyvahedigeldismile
sağolun kıslar..
ben 7. hafta başındaymışım.. kese göründü ama kalp atışı için haftaya randevum var...
daha duyulmadı. İnşallah bir terslik olmaz.. Ben 36 yaşındayım ilk bebek daha önce tedavi oldu şansınız az dendi vs vs maddiyat derken bıraktık tedaviyi Allah değil mi hamileyim işte kendiliğinden inanın bu bile benim için bir şey demek ki olabiliyormuş diye...
Umarım hrşey yolunda gider kıslar...
Tam günü vs vs haftaya dr.a gidince yazarım size.. Sizler ne aşamadasınız?
ya dünden bu yana içim içimi yiyo dün asansör bozuktu diye 11. kata çıkmak zorunda kaldım kendimi yormadım yavaş yavaş çıktım aslında ben bişe hissetmedim ama yukarda herkes sen niye çıktın falan diyip moralimi bozdular merdiven çıkmakla bişi olmaz dimi..
mihriban ve nevra73 hayırlı olsun bebişleriniz. umarım hepimiz kucaklarımıza alırız. bende senden bir hafta öndey,m. şu an sanırım 8 artı 4 üm. inşallah kalp atışlarını da duyarsın. benim bir arkadaşım 8.haftasında duymuştu. gönlünü ferah tut.
arkadaşlar bulantı olayına takılmayın bence. herkes farklı oluyor. benim bazı arkadaşların hiç olmadı hatta hiç kusmadılar bile. çok da güzel gidiyor hamilelikleri. evet vesveseliyiz bu konularda. ilklerde bende takılıyordum ama dert etmiyorum şu anda. sizlerde takmayın en azından bebeğiniz için.
kardeşimin bulantılarıyla ilgili yazmıştım.ordan alıntı yapmışsın...ona ithafen yazdın sandım...neyse....
Hayırlı olsun...Allah tamamına erdirsin canım.hşgvereliniortak
vücut düzenimiz alt üst oldu..bunlar da yansımaları herhaldebilmiyorumkismile olsun...kabızlıktan iyidir sanırımgamyoncuiremsu
hoşgeldin nevra allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
Nevra 76.500 le tedaviye başladım zaten spor ve diyetle kilo vermeye çalışıyordum. İğnelerle ve şu ana kadar 81 i buldum ve sadece 3 aydan beri hareketsiz kalmaktan ve bulantılarımdan dolayı evde yemek olmadığı için hep dışardan yedim artık diyetisyenin verdiği listeye göre besleniyorum tansiyonum ilk haftalarda yüksekti çok şükür şimdi iyi şekerle ilgili tahlilim temiz çıktı ama 2 yıl önce şeker hapı kullandım o yüzden risklerim var canım Allahıma dua ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım İleriki haftalarda şeker yüklemesinde de inşallah bir sorun çıkmaz diye dua ediyoum ama kilo almaya çok meyilli bir yapım var
Nevra 76.500 le tedaviye başladım zaten spor ve diyetle kilo vermeye çalışıyordum. İğnelerle ve şu ana kadar 81 i buldum ve sadece 3 aydan beri hareketsiz kalmaktan ve bulantılarımdan dolayı evde yemek olmadığı için hep dışardan yedim artık diyetisyenin verdiği listeye göre besleniyorum tansiyonum ilk haftalarda yüksekti çok şükür şimdi iyi şekerle ilgili tahlilim temiz çıktı ama 2 yıl önce şeker hapı kullandım o yüzden risklerim var canım Allahıma dua ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım İleriki haftalarda şeker yüklemesinde de inşallah bir sorun çıkmaz diye dua ediyoum ama kilo almaya çok meyilli bir yapım var[/QUOT
baharnaz..sen dr un söylediklerine dikkat et...allahın izniyle hiçbişey olmayacak inş.
günaydın canlarımmmmmmmm
inşallah güne güzel başlamışsınızdır :) Benim bulantılarım giderek azalıyor. Allah hepinize nasib etsin
bu arada yvonna arkadaşımıza mesaj attım. liste ile ilgili. mesaj aşağıda
Yvonna canım merhaba,
Biz arkadaşlarla listeyi senin yerine düzenlemeyi düşündük. Çünkü bir sürü yeni arkadaşımız aramıza katıldı ve listeye eklenemiyor. Sanırım mayıs annesi değilsin ya da çok giremiyorsun k.k. seni anlıyoruz ama çok karıştı mayıs anneleri. Insanlar listeye giremedikleri için yanlış anlıyor küsüyorlar. Umarım bizi yanlış anlamamış ve kırılmamışsındır. Rica etsek listeyi fdilek48 devredebilir misin.? Senin yerine o ilgilenebilir.
Bir de bir kaç kişi listeyi düzenleyebiliyor mu bilgin var mı:?
Çok öpüyorum, Anlayışın için şimdiden
baharnazcım şuan önemli olan tabiki minnoşun ama dikkatte fayda var arkadaşım iki kilo üç kilo diyip geçmemek lazım yani iki kilo üç kilo azla bitirmektete hayır var sonrası için ben son doğumumdan sonra süt derdine doğum yaptığım kiloma çok kısa bi zamanda geri döndüm herşeyin fazlasından kaçmak gerekir vücut zaten belli bi oranda klo alıp anneyi doğuma hazırlıo aşırıya dikkat kızlar yani iki canlıyız diye iki dilim kek yedik atıyorum dur iki tanede bebk için demiyelim tabi bu önerim benim gibi tombişler için geçerli kilo sorunu olmayan yiyebileeerzcokacimcoook
günaydın canlarımmmmmmmm
inşallah güne güzel başlamışsınızdır :) Benim bulantılarım giderek azalıyor. Allah hepinize nasib etsin
bu arada yvonna arkadaşımıza mesaj attım. liste ile ilgili. mesaj aşağıda
Yvonna canım merhaba,
Biz arkadaşlarla listeyi senin yerine düzenlemeyi düşündük. Çünkü bir sürü yeni arkadaşımız aramıza katıldı ve listeye eklenemiyor. Sanırım mayıs annesi değilsin ya da çok giremiyorsun k.k. seni anlıyoruz ama çok karıştı mayıs anneleri. Insanlar listeye giremedikleri için yanlış anlıyor küsüyorlar. Umarım bizi yanlış anlamamış ve kırılmamışsındır. Rica etsek listeyi fdilek48 devredebilir misin.? Senin yerine o ilgilenebilir.
Bir de bir kaç kişi listeyi düzenleyebiliyor mu bilgin var mı:?
Çok öpüyorum, Anlayışın için şimdiden
ya dünden bu yana içim içimi yiyo dün asansör bozuktu diye 11. kata çıkmak zorunda kaldım kendimi yormadım yavaş yavaş çıktım aslında ben bişe hissetmedim ama yukarda herkes sen niye çıktın falan diyip moralimi bozdular merdiven çıkmakla bişi olmaz dimi..
baharnazcım şuan önemli olan tabiki minnoşun ama dikkatte fayda var arkadaşım iki kilo üç kilo diyip geçmemek lazım yani iki kilo üç kilo azla bitirmektete hayır var sonrası için ben son doğumumdan sonra süt derdine doğum yaptığım kiloma çok kısa bi zamanda geri döndüm herşeyin fazlasından kaçmak gerekir vücut zaten belli bi oranda klo alıp anneyi doğuma hazırlıo aşırıya dikkat kızlar yani iki canlıyız diye iki dilim kek yedik atıyorum dur iki tanede bebk için demiyelim tabi bu önerim benim gibi tombişler için geçerli kilo sorunu olmayan yiyebileeerzcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 çikolata soslu olsun zonox:lepi:kaydirigubbakcemile3 kek denin canım kek çekti
2011 haziran anneleri topiği açılmış,ay garip oldum görünce....
yapma yaaaaaa...way be gezgincim..ben de garip oldum şimdi....eskidikalkisalkisalkis yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................:içelim:
Gezgincim bu arada biz senle aynıyız dikkatini çekti mihihoyyyt ama bende doğuma 204 gün var diyo..sende 203..çelişkili ifadeler değil mi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?