2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yanlış anlama seni kırmak istemedim asla herşey cenabaı allahın dediği olur benim şuan da korkularım var düşünmek istemiyorum ama bir yerde kitleniyor olumsuzluğa düşüyorum bu eşimide çok etkiliyor ne yapayım korkuyorum ...

canım ayyy ne güsel bak tutmulş işte. Biz birbirimizi anlarız o zaman baharnaz :)

inşallah tüm şikayetlerin hafifler sağlıkla geçirirsin sende bu süreci ..
bende de kilo olayı var şu an 75 im.. 90 lardaydım daha öncesi....-tatlicadiarzu- verdim neyse biraz ...Zaten diyet yarışmasında idim ama kısmet bu kilo hamişlikmiş. Bende kilo yönünden çekiniyorum tansiyon şeker olaylarından bakalım Allah yolumuzu açık etsin..

nevra73 hayırlı olsun canım allahın işi allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin aramıza hoşgeldin bende yeniyim ama ilerde tanışırız.
sağol canım hepimizinki hayırlı olsun .. Tabiki tanışırız canım...a.s.

mihriban ve nevra73 hayırlı olsun bebişleriniz. umarım hepimiz kucaklarımıza alırız. bende senden bir hafta öndey,m. şu an sanırım 8 artı 4 üm. inşallah kalp atışlarını da duyarsın. benim bir arkadaşım 8.haftasında duymuştu. gönlünü ferah tut.

arkadaşlar bulantı olayına takılmayın bence. herkes farklı oluyor. benim bazı arkadaşların hiç olmadı hatta hiç kusmadılar bile. çok da güzel gidiyor hamilelikleri. evet vesveseliyiz bu konularda. ilklerde bende takılıyordum ama dert etmiyorum şu anda. sizlerde takmayın en azından bebeğiniz için.

KARDEŞİN NASIL BİLMİYORUM ohaoldumsmile

subaru ve ben ayrılmaz bir bütünüz..forumu üye olan olmayan herkes okuyor ismimi duyan benim kim olduğumu malum hamileyimde konularıda okuyunca hemen anlayabilir...CADIARZU
kardeşimin bulantılarıyla ilgili yazmıştım.ordan alıntı yapmışsın...ona ithafen yazdın sandım...neyse....
Hayırlı olsun...Allah tamamına erdirsin canım.hşgvereliniortak

vücut düzenimiz alt üst oldu..bunlar da yansımaları herhaldebilmiyorumkismile olsun...kabızlıktan iyidir sanırımgamyoncuiremsu

hoşgeldin nevra allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

Nevra 76.500 le tedaviye başladım zaten spor ve diyetle kilo vermeye çalışıyordum. İğnelerle ve şu ana kadar 81 i buldum ve sadece 3 aydan beri hareketsiz kalmaktan ve bulantılarımdan dolayı evde yemek olmadığı için hep dışardan yedim artık diyetisyenin verdiği listeye göre besleniyorum tansiyonum ilk haftalarda yüksekti çok şükür şimdi iyi şekerle ilgili tahlilim temiz çıktı ama 2 yıl önce şeker hapı kullandım o yüzden risklerim var canım Allahıma dua ediyorum sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım İleriki haftalarda şeker yüklemesinde de inşallah bir sorun çıkmaz diye dua ediyoum ama kilo almaya çok meyilli bir yapım var

nehircim birşey olmaz ne olacak...biz hasta değiliz ki hamileyiz..rutin hayatımıza devam edeceğiz elbette...onlar yorulduğun için öyle demişlerdir..kendini yorma babında yaniii

hoşgeldin nevra allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

hoşbulduk sağolun kıslar...zamanla herkesi daha yakından tanırım bende.. hepinizi ben de tebrik ederim..a.s.

canım evet anladım.. bünye meyilli olunca da zor oluyo..şeker tahlilinin iyi çıkmasına sevindim...İnşallah yüklemede de sorun çıkmaz. Yüreğimizi ferah tutalım canım...:CüvCüv:

baharna, allah sağlık versin verirsin kilolarını. tabi, şu sıralar maksimum dikkat et. zaten ilaçlardan almışsın. daha da alma. ama alırsanda moralini bozma. bebeğin doğduktan sonra o gazla verirsin a.s.

zonoxcum bence yvonna hiç sorun yapmıycak anlayışlı davrancaktır yapabilcek arkadaşlar varsa aramıza onlara devredilsinde bizimde listemiz olsun dimi yvonnacımdan çabuk haber beklioruz mayıs anneleri olarak

baharnazcım şuan önemli olan tabiki minnoşun ama dikkatte fayda var arkadaşım iki kilo üç kilo diyip geçmemek lazım yani iki kilo üç kilo azla bitirmektete hayır var sonrası için ben son doğumumdan sonra süt derdine doğum yaptığım kiloma çok kısa bi zamanda geri döndüm herşeyin fazlasından kaçmak gerekir vücut zaten belli bi oranda klo alıp anneyi doğuma hazırlıo aşırıya dikkat kızlar yani iki canlıyız diye iki dilim kek yedik atıyorum dur iki tanede bebk için demiyelim tabi bu önerim benim gibi tombişler için geçerli kilo sorunu olmayan yiyebileeerzcokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 kek denin canım kek çekti

Selaammm kızlar ben geldiiimmm....hihoyyytolumunekankayizsmile
İyi gördüm gene sizleri maşallah,Rabbim dahada iyi etsin...
Günümüzde hayır olsun....

Nedense pozitiflik var bende bugün,hayırdır inşallah...hihoyyyt

Canım mesaj güzel olmus,yvonna anlayışla karşılayacaktır eminim...

Hadi hayırlı olsun....kaydirigubbakcemile5

Canım bana doktor ilk bunu yasakladı,ben 5.katta oturuyorum,merdiven inip çıkmayacaksın demişti...Sıkılıp çıkıtıgımız zaman iki saatte yukarı çıkıyorum...sempatiksalakcinni
Dikkat etmekte fayda var...
Ama birşey olmaz korkma,olsaydı şimdiye burda olmazdın zaten,Rabbim koruyor minikleri elh...opuyorumnanaktan

ben hak veriyorum sana merzehcim...sonra veremeyebilirz...bir de mesela benim normalde kilo sıorunum olmadı hiç...acaba hamilelikte ve sonrasında olur mu ki?bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kek denin canım kek çekti
kaydirigubbakcemile3 çikolata soslu olsun zonox:lepi:

2011 haziran anneleri topiği açılmış,ay garip oldum görünce....

yapma yaaaaaa...way be gezgincim..ben de garip oldum şimdi....eskidikalkisalkisalkis yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................:içelim:

Gezgincim bu arada biz senle aynıyız dikkatini çekti mihihoyyyt ama bende doğuma 204 gün var diyo..sende 203..çelişkili ifadeler değil mi bunlar

Son düzenleme:
yapma yaaaaaa...way be gezgincim..ben de garip oldum şimdi....eskidikalkisalkisalkis yaşasıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................:içelim:

Valla bende öyle hissettim birden... Çok şükür ya...opuyorumnanaktan
Gezgincim bu arada biz senle aynıyız dikkatini çekti mihihoyyyt ama bende doğuma 204 gün var diyo..sende 203..çelişkili ifadeler değil mi bunlar

YA sorun şu canım,benim satım temmuzun 6ı...
Benim bebişte geç döllenme ile olmus,bende adet tarihim değilde doktorun bebeğe verdiği hafta ile yaptım o çizelgeyi,orda hata yapmıs olabilirim,valla zor tutturdum dogum tarihini,bir günüde ilerde düzeltirim inşallah....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…