2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım...bayağı geç döllenme olmuş seninki o zaman tatlım ya..benim sat 30 temmuz çünkü...

hımmm hazirandAmı aılmış ya valla yavaştan eskimeye başladık desenize kızlarakannehir yavaş yavaş temmuz ağustos ........ gelecek ee herkes sırayla

herkese selam kızlar, benim gibi çok katılamayanlar ve aramıza yeni gelenler de hoşgelmiş.

kilodan bahsedilmiş, ben şu ana kadar 1 kilo aldım ama kendimi davul gibi hissediyorum, giysilerimin içine güç bela sığdırıyorum kendimi. şişlikten oluyor galiba bunlar..

cumartesi de doktor randevum var, inşallah bebeğimin hareket ettiğini de göreceğiz...dua edin bize

slm umut...yoktun uzun zamandır..hşg...o şişlik bende de mevcut...kilo alıp almadığımı bile tam ayırt edemiyorum çnkü tuvalet düzenim,yemek düzenim herşeyim değişti...güzel hbrlerle dönersin inş doktordan:1rolleyes:

inşallah canım sağol. kilo konusunda dediğin gibi çok acaip bir durum var, ben sabahları boş mide ile tartılıyorum hep, o kilo istikrarlı ama akşam kilosu ile sabah kilosu arasında 1-1,5 kilo farkettiği oluyor benim garip bir dalgalanma yani.gaz bombası gibi geziniyorum, ama bu bile insana keyif verebiliyormuş meğer kaydirigubbakcemile3

hah evet...bende de öyle canım...1-1.5 kilo oynuyo...hımmm normal o zaman...hihoyyyt

hah evet...bende de öyle canım...1-1.5 kilo oynuyo...hımmm normal o zaman...hihoyyyt

normal normal. herşey normal..ama yeni giysiler almak için erken sanırım, 3-4 hafta daha beklemek lazım, çünkü insan kilosundan ve nerye doğru gideceğinden emin olamıyor. en iyisi bir süre daha eski giysilerin içinde bir iki düğme açık takılmak sempatiksalakcinni ufaklığı biraz sıkıştırıcaz ama

selam canım dualarımız seninle ayrıca 1 kilo süper bende 62 kaldım bi kilo aldım ama ben sonradan şişenlerdenim başta yavaş üç aydan sonra patlarım valla hayırlısı bakalım bende haftaya gidicem dr inşalah ya ben yeni sayılırım ama baya takip ettim mayıs annelerini tülin diye bi arkadaşta vardı sanırım oo da uzun zamandır giremio bi sorun yok onda demi herşey yolunda inşallah bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

öyle mi diosun bilmiyorumkismile ben de bu haftasonu çıkıp bir pantolon bari layım diyordum...almayayım o zaman..erken olabilir doğru...bilmiyorumkismile

öyle mi diosun bilmiyorumkismile ben de bu haftasonu çıkıp bir pantolon bari layım diyordum...almayayım o zaman..erken olabilir doğru...bilmiyorumkismile

valla ben bu hafta sonu alıcam...zaten lastikli yada ipli oluyor ayarlandığı için sorun yok...1 haftadır fermuarım açık geziyorumohaoldumsmile

valla ben bu hafta sonu alıcam...zaten lastikli yada ipli oluyor ayarlandığı için sorun yok...1 haftadır fermuarım açık geziyorumohaoldumsmile

ben de öyleyim....gerçi bugün kapalı amakaydirigubbakcemile3 pantolonumu değiştirdim ondan...bu biraz boldu zaten...kararsız kaldım ...daha mı rahat ederiz ki...bilmiyorumkismile

sağol canım. ben de 62 kilo kaldım. hatta hayatımda ilk kez 60 kilonun üzerine çıktım, o zaman da hamile kalmışım :)) hepimizin hakkında hayırlısı olsun, sen ve bebeğin de hoşgeldiniz bu arada

valla, ne bileyim ben cesaret edemedim. zaten korkum aldığım şeyin ilerde göbek kısmının değil daha alt kısmının gelmemesi, malumunuz Türk kadınının kilo aldığı yerleri bellidir kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaa...aynen..bu da doğru.......:sm_confused:

bencede canım umutbrc doru diyo sonradan nolca pek belli olmuo biraz daha beklemekte fayda var hem hamile kıyafeti daha hoş durur üzerinizde bi raz daha ilerleyince ben kıyafet alırken baktım bazıları daha büyük geniş aklınızda bulunsun alırken sorun standarmı diye ben en küçük olanlarını aldım daha geniş ve büyükleri vardı satan adam söledi ona göre denedim ve en küçükleri daha güzel durmuştu hamilelik sonuna kadarda hiç sorun yaşamadım hatta pantolonlar iki üç düğme dışında genişletme olmadı bile deneyerek almanızı tavsiye ederim

ben de öyleyim....gerçi bugün kapalı amakaydirigubbakcemile3 pantolonumu değiştirdim ondan...bu biraz boldu zaten...kararsız kaldım ...daha mı rahat ederiz ki...bilmiyorumkismile

ben kendi bedenimden bir beden büyük pantolon alacağım kızlar zaten doğumdan hemen sonrada eski pantolonlara giremem büyük ihtimalle alacağım pantolonla idare ederim diye düşünüyorum çünkü hamile pantolonunun üstü bol gelir gibime geliyor

hımm evet alttan sorun sıkıntı olabilir dedim gibi denediğiniz zaman zaten az çok kestirebilirsiniz alt kısımdan bol olanı tercihedebilirsiniz o zamanda

ya kızlar ben yanlış biyerler tıkladım sanırım bu alt kısımda beni edit medit yazıo o ne ya anlamadım bi türlü nası silcem ben onu ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…