Valla bende öyle hissettim birden... Çok şükür ya...opuyorumnanaktan
YA sorun şu canım,benim satım temmuzun 6ı...
Benim bebişte geç döllenme ile olmus,bende adet tarihim değilde doktorun bebeğe verdiği hafta ile yaptım o çizelgeyi,orda hata yapmıs olabilirim,valla zor tutturdum dogum tarihini,bir günüde ilerde düzeltirim inşallah....:lepi:
herkese selam kızlar, benim gibi çok katılamayanlar ve aramıza yeni gelenler de hoşgelmiş.
kilodan bahsedilmiş, ben şu ana kadar 1 kilo aldım ama kendimi davul gibi hissediyorum, giysilerimin içine güç bela sığdırıyorum kendimi. şişlikten oluyor galiba bunlar..
cumartesi de doktor randevum var, inşallah bebeğimin hareket ettiğini de göreceğiz...dua edin bize
slm umut...yoktun uzun zamandır..hşg...o şişlik bende de mevcut...kilo alıp almadığımı bile tam ayırt edemiyorum çnkü tuvalet düzenim,yemek düzenim herşeyim değişti...güzel hbrlerle dönersin inş doktordan:1rolleyes:
inşallah canım sağol. kilo konusunda dediğin gibi çok acaip bir durum var, ben sabahları boş mide ile tartılıyorum hep, o kilo istikrarlı ama akşam kilosu ile sabah kilosu arasında 1-1,5 kilo farkettiği oluyor benimgarip bir dalgalanma yani.gaz bombası gibi geziniyorum, ama bu bile insana keyif verebiliyormuş meğer kaydirigubbakcemile3
hah evet...bende de öyle canım...1-1.5 kilo oynuyo...hımmm normal o zaman...hihoyyyt
herkese selam kızlar, benim gibi çok katılamayanlar ve aramıza yeni gelenler de hoşgelmiş.
kilodan bahsedilmiş, ben şu ana kadar 1 kilo aldım ama kendimi davul gibi hissediyorum, giysilerimin içine güç bela sığdırıyorum kendimi. şişlikten oluyor galiba bunlar..
cumartesi de doktor randevum var, inşallah bebeğimin hareket ettiğini de göreceğiz...dua edin bize
normal normal. herşey normal..ama yeni giysiler almak için erken sanırım, 3-4 hafta daha beklemek lazım, çünkü insan kilosundan ve nerye doğru gideceğinden emin olamıyor. en iyisi bir süre daha eski giysilerin içinde bir iki düğme açık takılmak sempatiksalakcinni ufaklığı biraz sıkıştırıcaz ama
öyle mi diosun bilmiyorumkismile ben de bu haftasonu çıkıp bir pantolon bari layım diyordum...almayayım o zaman..erken olabilir doğru...bilmiyorumkismile
valla ben bu hafta sonu alıcam...zaten lastikli yada ipli oluyor ayarlandığı için sorun yok...1 haftadır fermuarım açık geziyorumohaoldumsmile
Anladım canım...bayağı geç döllenme olmuş seninki o zaman tatlım ya..benim sat 30 temmuz çünkü...
selam canım dualarımız seninle ayrıca 1 kilo süper bende 62 kaldım bi kilo aldım ama ben sonradan şişenlerdenim başta yavaş üç aydan sonra patlarım valla hayırlısı bakalım bende haftaya gidicem dr inşalah ya ben yeni sayılırım ama baya takip ettim mayıs annelerini tülin diye bi arkadaşta vardı sanırım oo da uzun zamandır giremio bi sorun yok onda demi herşey yolunda inşallah bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
öyle mi diosun bilmiyorumkismile ben de bu haftasonu çıkıp bir pantolon bari layım diyordum...almayayım o zaman..erken olabilir doğru...bilmiyorumkismile
Evet ben baya dengesizim de....kaydirigubbakcemile3
Doktor bile çözemedi...sempatiksalakcinni
valla, ne bileyim ben cesaret edemedim. zaten korkum aldığım şeyin ilerde göbek kısmının değil daha alt kısmının gelmemesi, malumunuz Türk kadınının kilo aldığı yerleri bellidir kaydirigubbakcemile3
ben de öyleyim....gerçi bugün kapalı amakaydirigubbakcemile3 pantolonumu değiştirdim ondan...bu biraz boldu zaten...kararsız kaldım ...daha mı rahat ederiz ki...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?