sevgili arkadaşlarım, aşağıda çok kişiyi görünce yazayım dedim, affınıza sığınarak.. forumla ilgili bir sıkıntım var. herkesin imla kurallarını tamı tamına bilmesini beklemiyorum( aslında bilmek lazım ama) ama en azından mesajları yazarken nokta ve virgül kullansak nasıl olur? çünkü böyle olunca ben yazılan şeyi anlayamıyorum, ya da birkaç kez okumam gerekiyor anlamak için. burada hepimiz birbirimize destek olmak, moral vermek ve birbirimizin sıkıntılarına yardımcı olmak için varız, ama önce birbirimizi iyi anlamamız gerekir diye düşünüyorum..
hepinizi seviyorum
fdilak48 sende kendini daha relaks tut böcek korkusundan kurtulmanın yolu yokmudur yaa seni perişan etti umarım atlatırsın canım benim korkma bebeşine bişey olmaz cenabı allah koruyor onu...
Gezgincim sen asıl 2012 mayıs anneleri topiğini görünce nasıl şaşırıcaz onu düşünn:)))2011 haziran anneleri topiği açılmış,ay garip oldum görünce....
bencede canım umutbrc doru diyo sonradan nolca pek belli olmuo biraz daha beklemekte fayda var hem hamile kıyafeti daha hoş durur üzerinizde bi raz daha ilerleyince ben kıyafet alırken baktım bazıları daha büyük geniş aklınızda bulunsun alırken sorun standarmı diye ben en küçük olanlarını aldım daha geniş ve büyükleri vardı satan adam söledi ona göre denedim ve en küçükleri daha güzel durmuştu hamilelik sonuna kadarda hiç sorun yaşamadım hatta pantolonlar iki üç düğme dışında genişletme olmadı bile deneyerek almanızı tavsiye ederim
ben kendi bedenimden bir beden büyük pantolon alacağım kızlar zaten doğumdan hemen sonrada eski pantolonlara giremem büyük ihtimalle alacağım pantolonla idare ederim diye düşünüyorum çünkü hamile pantolonunun üstü bol gelir gibime geliyor
sevgili arkadaşlarım, aşağıda çok kişiyi görünce yazayım dedim, affınıza sığınarak.. forumla ilgili bir sıkıntım var. herkesin imla kurallarını tamı tamına bilmesini beklemiyorum( aslında bilmek lazım ama) ama en azından mesajları yazarken nokta ve virgül kullansak nasıl olur? çünkü böyle olunca ben yazılan şeyi anlayamıyorum, ya da birkaç kez okumam gerekiyor anlamak için. burada hepimiz birbirimize destek olmak, moral vermek ve birbirimizin sıkıntılarına yardımcı olmak için varız, ama önce birbirimizi iyi anlamamız gerekir diye düşünüyorum..
hepinizi seviyorum
slm mayıs anneleri ben mayıs başı nisan sonu doğum yapıcam inşallah o yüzden nisan annelerinde takılıyordum
bebişlerinin cinsiyetini öğrenen varmı aranızda
hepinizi seviyorum
evet bu kıyafet konusunda biraz daha düşüneyim madem ben....
canım aslında ben sana çok hak veriyorum..ama burası sözlü muhabbet ortamı gibi olduğunda çoğunlukla ağzımızdan çıktığı gibi bile yazıyoruz...laf yetiştirmek için sağa sola sanırımkaydirigubbakcemile3
erken değil mi bizim için daha?bilmiyorumkismile
slm mayıs anneleri ben mayıs başı nisan sonu doğum yapıcam inşallah o yüzden nisan annelerinde takılıyordum
bebişlerinin cinsiyetini öğrenen varmı aranızda
ben öğrendim tatlım belki öğrenen vardır dedim
ben öğrendim tatlım belki öğrenen vardır dedim
Canım ben iyiyim çok giremiyorum nete doktor yasakladığından ama ben arada giriyorum , bide mide bulantılarım son surat devam ediyor .selam canım dualarımız seninle ayrıca 1 kilo süper bende 62 kaldım bi kilo aldım ama ben sonradan şişenlerdenim başta yavaş üç aydan sonra patlarım valla hayırlısı bakalım bende haftaya gidicem dr inşalah ya ben yeni sayılırım ama baya takip ettim mayıs annelerini tülin diye bi arkadaşta vardı sanırım oo da uzun zamandır giremio bi sorun yok onda demi herşey yolunda inşallah bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Erkekmıiş kızlar 11+3 de söyledi doktorumuz yani dün 2 li test için gittiğim ultrason uzmanıda tescilledi erkek olduğuna hayırlısıyla inşallah hepiniz öğrenirsiniz en kısa zamanda
Erkekmıiş kızlar 11+3 de söyledi doktorumuz yani dün 2 li test için gittiğim ultrason uzmanıda tescilledi erkek olduğuna hayırlısıyla inşallah hepiniz öğrenirsiniz en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?