2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sevgili arkadaşlarım, aşağıda çok kişiyi görünce yazayım dedim, affınıza sığınarak.. forumla ilgili bir sıkıntım var. herkesin imla kurallarını tamı tamına bilmesini beklemiyorum( aslında bilmek lazım ama) ama en azından mesajları yazarken nokta ve virgül kullansak nasıl olur? çünkü böyle olunca ben yazılan şeyi anlayamıyorum, ya da birkaç kez okumam gerekiyor anlamak için. burada hepimiz birbirimize destek olmak, moral vermek ve birbirimizin sıkıntılarına yardımcı olmak için varız, ama önce birbirimizi iyi anlamamız gerekir diye düşünüyorum..

hepinizi seviyorum

Son düzenleme:

arkadaşım noktayı anladık daa virgül falannn takılma böle şeylere yaa ne ki bu imla kuralı takıntın ben işyerinde iki arada bir derede yazıyorumm takip edemeyebilirim şimdidenn bol bol pardon sanaa...

fdilak48 sende kendini daha relaks tut böcek korkusundan kurtulmanın yolu yokmudur yaa seni perişan etti umarım atlatırsın canım benim korkma bebeşine bişey olmaz cenabı allah koruyor onu...

İnşallah olmaz canım sağoll.Tedavisine baktım ölüsüyle yakınlaşın diyo ki ben reklamlarda bile görünce sinir oluyorum o reklam çıkınca kafamı çeviriyorumm ..Bebeğimm üzgünüüümm seni strese soktuysaamm(( hala üzerimden atamadım küçük bişeyde sıçrıyorumm((

2011 haziran anneleri topiği açılmış,ay garip oldum görünce....
Gezgincim sen asıl 2012 mayıs anneleri topiğini görünce nasıl şaşırıcaz onu düşünn:)))

Kızlar kıyafet konuşmuşsunuz ben kotpantolon görünümündeki taytlar varya onlardan aldım 2 tane çok güzel duruyo azcık uzun tunik veya hırkalarla hemde bebişde rahat ediyoo tavsiye ederimm..

Umutcum sana katılıyorum ama uyguluyomuyum bilmiyorumm:)).Genelde yazdıklarımı okuyorum düzenleme yapıyorum ama bazen hızlı yazabiliyoruzz düzeltmelere imlalara uymadığım oluyo..

slm mayıs anneleri ben mayıs başı nisan sonu doğum yapıcam inşallah o yüzden nisan annelerinde takılıyordum
bebişlerinin cinsiyetini öğrenen varmı aranızda

evet bu kıyafet konusunda biraz daha düşüneyim madem ben....

canım aslında ben sana çok hak veriyorum..ama burası sözlü muhabbet ortamı gibi olduğunda çoğunlukla ağzımızdan çıktığı gibi bile yazıyoruz...laf yetiştirmek için sağa sola sanırımkaydirigubbakcemile3

MERHABA.hepimiz burda hoş vakit geçirmek birbirimize destek olmak sıkıntılarımızı yada sevinçlerimizi paylaşmak için burdayız...Ben şahsım adına imla kurallarına uyarak yazamam işyerindeyim vakit buldukça yazıyorum..birde kurallarla uğraşamam..hepimiz yetişkin insanlarız...ne söylediğimizi yada ne yazdığımızı anlayabildiğimizi düşünüyorum...akannehir

umutbrc, ben noktalama işaretleri olmadanda diğer arkadaşlarımı anlayabiliyorum. Sen de haklısın ama burda herkes lise mezunu değil. noktalamaları bilmek zorundada değil. hem bu tarz konuşmalar insanları sıkabilir. noktalama işaretlerini bilmeyen insanları zamanlar paylaşımdan soğutabiliriz. belki rahatsız oluyorsun ama herkes buna dikkat etmek zorunda değil. çünkü bazı arkadaşlar o kadar yoğun oluyor ki yazıyı yarım bırakıp çıkıolar. onlara haksızlık olur değil mi =) anlayışla karşılıcanı düşünüyorum:asigim:

tabi canım, benim de zaman zaman doğru yanlış yazdığım olmuştur, ama gerçekten anlamıyorum denilmek isteneni, bir nokta koymak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum

bu arada fdilek, geçmiş olsun, korkma düşünme böceği artık. kalabileceğiniz bir yer varsa ilaçlayıp bir iki gün başka yerde kalabilirsiniz. hiç olmazsa için rahat eder

kızlar yvonna mesaj yollamadı. dilekçim sen listeyi öğrenmeye başla. bana da liste eğitimi linkini yollar mısın canım. ben de bakınim bari.

Canım ben iyiyim çok giremiyorum nete doktor yasakladığından ama ben arada giriyorum , bide mide bulantılarım son surat devam ediyor .
Kızlar topik ne olmuş öyle almış başını gitmiş okuyim dedim yok, bitmiyor üstten geçtim yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler, ececim ikizinin birini kaybetmişsiniz geçmiş olsun inşallah o bebişin bu beşine kalan hayatını vermiştir, daha sağlıklı olur, hayırlısı buymuş,sağlıkları bebekleri tehlikeye girenlerin inşallah bir an önce atlatırlar zor günlerini strese giren arkadaşlarım bırakın stresi relax olun ,baktım yemeklerden söz etmişsiniz okudukça sizi, mide bulantım daha arttı inşallah bizimde geçerde bizde yeriz rahat rahat allah sizi nazarlardan korusun ,ben hala yemek yapmıyorum annem yapıyor sağolsun ,o gidince napcam bilmiyorum, ben daha bebişin kalp atışlarını görmedim biliyormusunuz tahlileri vermişti ,dün yaptırdım, doktor 10 15 gün sonra gel demişti ,yarın 15 gün oldu yarın bakıcaz bakalım atıyormu diye ben bu sefer çok sabırlıyım ya hayret ettim kendime ,benim bulantılar gece gündüz devam ediyor sabah kalkıyorum yatana kadar bulanıyor, uyuduktan sonra 4 5 6 uyanıyorum hep mide bulantısından suda içmiyorum eskisi gibi 2-3 litre içerdim içmiyorum valla 2 bardak ancak daha çok bulanıyor bakalım yarın ne çıkacak testlerde ve ultrasonda bide bana doktorum turşuyu şundan yasakladı daha önce sormuştunuz ,tuzlu olduğu için hamileler yemesin dedi tansiyon ani düşer ödem olur şişerim diye heralde. ayrıca kızlar ben çatlakları önlemek için doktorum lierac diye krem önermişti ya 75tl ye aldım ykmden 3 ay bittikten sonra kullanılacakmış benim daha 2 ay oldu. 1 ay sonra kullancam, gerçi doktorum çokta gerekli değil bebek yağı kullansan oda olur dedi ama ben yine de aldım benim haberler bu kadar yine ara ara girer yazarım sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Erkekmıiş kızlar 11+3 de söyledi doktorumuz yani dün 2 li test için gittiğim ultrason uzmanıda tescilledi erkek olduğuna hayırlısıyla inşallah hepiniz öğrenirsiniz en kısa zamanda

Erkekmıiş kızlar 11+3 de söyledi doktorumuz yani dün 2 li test için gittiğim ultrason uzmanıda tescilledi erkek olduğuna hayırlısıyla inşallah hepiniz öğrenirsiniz en kısa zamanda

hayırlı uğurlu olsun:lepi:

hayırlı uğurlu olsunallah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin....neymiişşş demekki erkek olunca erken gösteriyor kendini..hee birde dr tebrik etmek lazım cesaretinden dolayı..ben birde kime hangi hastaneye yada dr gittiğini öğrenebilirmiyim guclubacismile

tülin, bu sıkıntılar çok yakında geçecek, sen de eskisi gibi bol bol yiyip içeceksin, bebeğinin kalp atışlarını da inşallah duyacaksın canım

dscopur tebrik ederim, oğluşunu sağlıkla kucağına almanı dilerim..ilk cinsiyeti öğrenen anne sen oldun aramızda ne güzel :))

saolun fıstıklar arada yoklarım sizide bi kaç hafta sonra öğrenilmeye başlar cinsiyetler allahım hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…