hayırlı uğurlu olsunallah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin....neymiişşş demekki erkek olunca erken gösteriyor kendini..hee birde dr tebrik etmek lazım cesaretinden dolayı..ben birde kime hangi hastaneye yada dr gittiğini öğrenebilirmiyim guclubacismile
çok saol tatlım... avcılar medicanada onur başeğmeze gidiyorum çok ii doktorumuz allaha şükür
sen hangi hastaneye gidiyorsun
ne güzel canım erkenden öğrenmişsin.
bakalım biz ne zaman öğrenicez.
bu arada bazı rutin testler için devlet has. gittim
toxo. olanı yapamıyoruz bizim burda yok dedi.sinir oldum(zonguldak)
(ahhhh istanbul teknoloji bakımından hiç sıkıntı yaşamadım keşke orda olsaydım)
bende özele gittim mecburen ikili testte yokmuş burda.
offf bazı konularda küçük şehirlerde yaşamak çok zor.ama yapıcak bişey yok.:umursamaz:
herkese selam kızlar, benim gibi çok katılamayanlar ve aramıza yeni gelenler de hoşgelmiş.
kilodan bahsedilmiş, ben şu ana kadar 1 kilo aldım ama kendimi davul gibi hissediyorum, giysilerimin içine güç bela sığdırıyorum kendimi. şişlikten oluyor galiba bunlar..
cumartesi de doktor randevum var, inşallah bebeğimin hareket ettiğini de göreceğiz...dua edin bize
İnşallah canım hayırlısıyla göreyimtülin, bu sıkıntılar çok yakında geçecek, sen de eskisi gibi bol bol yiyip içeceksin, bebeğinin kalp atışlarını da inşallah duyacaksın canım
dscopur tebrik ederim, oğluşunu sağlıkla kucağına almanı dilerim..ilk cinsiyeti öğrenen anne sen oldun aramızda ne güzel :))
kızlar, benim dr.um 4. aya kadar kilo alma dedi. kastım kendimi inşallah almıcam. şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yazar mısınız canlar?
BENDE 1 kılo aldım ama fecı şişti karnım fln. cnm sıkılmıo dııl heralde ödem mı oldum ne
kızlar, benim dr.um 4. aya kadar kilo alma dedi. kastım kendimi inşallah almıcam. şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yazar mısınız canlar?
haklısın gezgin. benim dr protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyor.
bu arada benim 2 litestime giricek dr. cinsiyeti 12.haftada söylemiomuş. sinir oldum. bilsede söylemiomuş 16. haftayı bekletiomuş
Dogru demiş,genelde tavsiye edilen bu...
Ama bünye meseleside var,kimi hemen alıyor kiloları...
Ben iki kilo verdim bu zamana kadar,artık zamanla görücez alıcakmıyız...bilmiyorumkismile
Takip ediyorum kilo almayanların hepsi pilav,beyaz ekmek,tuz ve şekerden uzak duran, hamilelikte tüketmiyen insanlar...
Tamamen kesemesek bile en aza indirmekte fayda var..kaydirigubbakcemile5
neeeeeeeeeeeeeeee 500 grm mı? emin misin canım. 30*500grm ne eder bilinnnn mi sen:dance:aslında benım de istedıgım o çünkü ilerkı her haftada 500 gr. alınıomuş ortalama
Canım aslında renkli ultrasyon dimi ikiliyi yapıcakları??
Bence en iyisini yapıyor..
Kaç tanıdıgım yanılma yaşıyor bu konuda,biraz daha sabırla bekle en azından emin olarak cevap versinler sende rahat edersin....kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun:lepi:Erkekmıiş kızlar 11+3 de söyledi doktorumuz yani dün 2 li test için gittiğim ultrason uzmanıda tescilledi erkek olduğuna hayırlısıyla inşallah hepiniz öğrenirsiniz en kısa zamanda
saolun fıstıklar arada yoklarım sizide bi kaç hafta sonra öğrenilmeye başlar cinsiyetler allahım hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun:lepi:
saol canım...
ya walla ben bilemiyorum zonoxcum..sürekli değişiyor kilom...ama ben yememi hiç eksiltmedim.artırmadım da...sıkmıyorum kendimi kilo almayayım diye...zaten çok iştahlı biri değilimdir...şimdi iştahım sıfır..zorla yiyorum...ama 4-5 gün önce bir tartılmıştım 47.5 tu..önceki akşam tartıldım 50 geldim...ki imkansız 3 günde 3 kilo alınmaz...dün tartıldım 49 dum..bir şey anlamıyorum o yüzden...bilmiyorumkismile
neeeeeeeeeeeeeeee 500 grm mı? emin misin canım. 30*500grm ne eder bilinnnn mi sen:dance:
canım renklide bakıcak 4d. aslında görebiliyor cinsiyeti. zaten kemik yapısından ilk anlaşılırmış. ince kemikler kızlara, kalınlar erkeklere ait olurmuş. ben öğrenmek istiyordum yahuakannehir
aaa dur panık yapmaaa 5. aydan sonra bu dedıgım nette okurken bende hemen hesaba başlamıstım demek kı 6. ayda ayda 2 kılo olsan 9.aya kadar 8 kılo fln yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?