2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol tatlım... avcılar medicanada onur başeğmeze gidiyorum çok ii doktorumuz allaha şükür
sen hangi hastaneye gidiyorsun

hayırlı olsun ne güzel canım erkenden öğrenmişsin.
bakalım biz ne zaman öğrenicez.
bu arada bazı rutin testler için devlet has. gittim
toxo. olanı yapamıyoruz bizim burda yok dedi.sinir oldum(zonguldak)
(ahhhh istanbul teknoloji bakımından hiç sıkıntı yaşamadım keşke orda olsaydım)
bende özele gittim mecburen ikili testte yokmuş burda.
offf bazı konularda küçük şehirlerde yaşamak çok zor.ama yapıcak bişey yok.:umursamaz:

Son düzenleme:

tatlım o rutin testlere bende para vermemk için devlete gittim 2 gün gittim geldim ve yaptıramadım sinir bastı özelde para bayıldım
devlet hastanelerinin çoğu aynı ya

BENDE 1 kılo aldım ama fecı şişti karnım fln. cnm sıkılmıo dııl heralde ödem mı oldum ne

kızlar, benim dr.um 4. aya kadar kilo alma dedi. kastım kendimi inşallah almıcam. şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yazar mısınız canlar?

İnşallah canım hayırlısıyla göreyim

kızlar, benim dr.um 4. aya kadar kilo alma dedi. kastım kendimi inşallah almıcam. şimdiye kadar kaç kilo aldınız, yazar mısınız canlar?

Dogru demiş,genelde tavsiye edilen bu...
Ama bünye meseleside var,kimi hemen alıyor kiloları...
Ben iki kilo verdim bu zamana kadar,artık zamanla görücez alıcakmıyız...bilmiyorumkismile

Takip ediyorum kilo almayanların hepsi pilav,beyaz ekmek,tuz ve şekerden uzak duran, hamilelikte tüketmiyen insanlar...

Tamamen kesemesek bile en aza indirmekte fayda var..
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
haklısın gezgin. benim dr protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyor.

bu arada benim 2 litestime giricek dr. cinsiyeti 12.haftada söylemiomuş. sinir oldum. bilsede söylemiomuş 16. haftayı bekletiomuş

Ben 4 kilo aldım doktorla bozuştuk şimdi sıkıyorum kendimi yememek için ilk zamanlar yiyip yatıyodum hep ev işi filanda yapmıyodum artık biraz daha hareketliyim inşallah fazla almam

haklısın gezgin. benim dr protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyor.

bu arada benim 2 litestime giricek dr. cinsiyeti 12.haftada söylemiomuş. sinir oldum. bilsede söylemiomuş 16. haftayı bekletiomuş

Canım aslında renkli ultrasyon dimi ikiliyi yapıcakları??

Bence en iyisini yapıyor..
Kaç tanıdıgım yanılma yaşıyor bu konuda,biraz daha sabırla bekle en azından emin olarak cevap versinler sende rahat edersin....
kaydirigubbakcemile5

doğru söylüyorsun, kaldı ki hamileliğin ilk 3 ayı karbonhidrat almak da önemliymiş, abartmadan tabi. doktorum öyle söyledi. yani canınız ne isterse yiyelim ama abartmayalım :))

bu arada 62 kilo hamile kaldım şu an 63 kiloyum, boyum da 1.73

aslında benım de istedıgım o çünkü ilerkı her haftada 500 gr. alınıomuş ortalama
neeeeeeeeeeeeeeee 500 grm mı? emin misin canım. 30*500grm ne eder bilinnnn mi sen:dance:

canım renklide bakıcak 4d. aslında görebiliyor cinsiyeti. zaten kemik yapısından ilk anlaşılırmış. ince kemikler kızlara, kalınlar erkeklere ait olurmuş. ben öğrenmek istiyordum yahuakannehir

Erkekmıiş kızlar 11+3 de söyledi doktorumuz yani dün 2 li test için gittiğim ultrason uzmanıda tescilledi erkek olduğuna hayırlısıyla inşallah hepiniz öğrenirsiniz en kısa zamanda
hayırlı olsun:lepi:

saolun fıstıklar arada yoklarım sizide bi kaç hafta sonra öğrenilmeye başlar cinsiyetler allahım hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

saol canım...

ya walla ben bilemiyorum zonoxcum..sürekli değişiyor kilom...ama ben yememi hiç eksiltmedim.artırmadım da...sıkmıyorum kendimi kilo almayayım diye...zaten çok iştahlı biri değilimdir...şimdi iştahım sıfır..zorla yiyorum...ama 4-5 gün önce bir tartılmıştım 47.5 tu..önceki akşam tartıldım 50 geldim...ki imkansız 3 günde 3 kilo alınmaz...dün tartıldım 49 dum..bir şey anlamıyorum o yüzden...bilmiyorumkismile

bence sendeki gaz. bu arada çok zayıfsın. blu_sky senin boyun kaç? senin heryerin kilo olsa ne olur kız

aaa dur panık yapmaaa 5. aydan sonra bu dedıgım nette okurken bende hemen hesaba başlamıstım demek kı 6. ayda ayda 2 kılo olsan 9.aya kadar 8 kılo fln yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…