doğru söylüyorsun, kaldı ki hamileliğin ilk 3 ayı karbonhidrat almak da önemliymiş, abartmadan tabi. doktorum öyle söyledi. yani canınız ne isterse yiyelim ama abartmayalım :))
bu arada 62 kilo hamile kaldım şu an 63 kiloyum, boyum da 1.73
canım renklide bakıcak 4d. aslında görebiliyor cinsiyeti. zaten kemik yapısından ilk anlaşılırmış. ince kemikler kızlara, kalınlar erkeklere ait olurmuş. ben öğrenmek istiyordum yahuakannehir
bence sendeki gaz. bu arada çok zayıfsın. blu_sky senin boyun kaç? senin heryerin kilo olsa ne olur kız
bende 1,73 boyum 58,50 ile kaldım hamıle doktoro sinir oluorum ayakkabı ıle tartıo benı.haftaya gıttıgımde valla cıkarcam ayakkabımı ilkinde çıkarmıstım çünkü belkı zayıflamıs cıkarım ayakkabıyı cıkarıncazemuszemus
ay canım benim boyum da yok ki zaten...155 cm...herkes bebk nereye sığacak diye dalga geçiyor benimle..:kedi: benim doktor da bu yüzden normal doğum yaptırmaz galiba...ohaoldumsmile
Aynen öyle abartmadan nefsimizi rahat tutmak için tadına bakmak bile yeter...sempatiksalakcinni
Benimde boyum 1.72:lepi:
Boyuna göre kilon iyi canım,bir kilo almaktanda bişey olmaz zaten...olumunekankayizsmile
Evet 4d ile görebilir ama en iyisi beklemek bence...
Diyene bakkaydirigubbakcemile3 Bir an önce öğrenmek istiyorum bende,ama sabredicez mecbur...
Bugün dua ettim yattım cinsiyetini göreyim diye,tam rüyamda bebeğim kız mı erkek mi görücektim ki eşim uyandırdı...alsanaalsanasmile
Tamda yerinde...sempatiksalakcinni
Beklicez mecbuurr...kaydirigubbakcemile
ay canım benim boyum da yok ki zaten...155 cm...herkes bebk nereye sığacak diye dalga geçiyor benimle..:kedi: benim doktor da bu yüzden normal doğum yaptırmaz galiba...ohaoldumsmile
zaten aldığım kilonun hiç üstünde duran bir yapım yoktur canım. zayıflıktan çok çektim, bu halimden çok memnunum. evlendiğim de 49 kiloydum, ayakkabılarımı bile zor taşıyordum. insan kendini sağlıklı ve iyi hissettiği sürece kilosu kaç hiç önemli değil bence..
cinsiyet için de hayırlısı diyelim, inşallah görürsün, ben çok fazla merak etmiyorum bi gariplik var bende :))
Canım ya böyle şartlandırma sakın kendini..
Boyu kısa olanlar daha kolay dogum yapıyormus...
Annemde senin kadar,6 kardeşiz 5imizi normal dogum yapmıs....
Boyla alakası yok bence bu durumun...
kızlar ben 56 kilo ile hamile kaldım, doktora gittiğimde 57 kilo geldim ama akşm saat 18,30 du tokdum yeni yemek yemiştim ve bolca su içmiştim üstümdekiler falan 500 gr mı çıkardım 56,500 die hesaplıyorum. ama iştahım 2 gündür müthişş ya insanın canı herşeymi çeker:)))üstelik oturarak çalışıyorum ve kilo almaya inanılmaz müsait bi bünyem var boyumda 1,60 şimdi sıkıntı yapmaya başladım spor yapacak vaktimde yok ben yarından itibaren öyle ne bulursam yememeye gayret edeyim yoksa mantarcık olucam valla ... hayırlsı tabi herşeyin umarım sağlıklı geçer hepimizin..
öyle miymiş?ohaoldumsmile hayırlısı olsun o zaman...eskiden anneler hep normal doğum yapıyorlarmış...hiç de nazlanmıyorlarmış..bizim nesil mi böyle nazlı bilmiyorum ki...ama ben bir yerde okudum,sanırım zonox un linkini verdiği bir hbrdi...normal doğum yapan kadınlarda ileri yaşlarda idrar tutamama sıkıntısı oluyormuş...benim şahit olduğum örnekler var bu konuda...kafam karışık bu yüzden....:sm_confused:
...
ben 1.60 ım 52 kiloyum ben neydim yahu. bişicik olmaz şartlama kendini. annem 1.56 boyuyla normal yapmış tüm çovuklarını. biz neden yapamıomuşuz?lmaz:
Yok canım onun dogruluguna inanmıyorum...
Belki istisnalar vardır,ama bu kaideyi bozmaz ki..
Bütün büyüklerimiz normal dogum yapan insanlar,hiç böyle rahatsızlıgı olanı duymadım görmedm....
Yeni nesil hastalıgı olmasın...boshayallersmile
öyle miymiş?ohaoldumsmile hayırlısı olsun o zaman...eskiden anneler hep normal doğum yapıyorlarmış...hiç de nazlanmıyorlarmış..bizim nesil mi böyle nazlı bilmiyorum ki...ama ben bir yerde okudum,sanırım zonox un linkini verdiği bir hbrdi...normal doğum yapan kadınlarda ileri yaşlarda idrar tutamama sıkıntısı oluyormuş...benim şahit olduğum örnekler var bu konuda...kafam karışık bu yüzden....:sm_confused:
canım bence çok strese sokma kendini...nefsine işkence etmen de iyi olmaz...
Yok değil canım...benim bahsettiğim yaş grubu 50-60 arası..şahit olduğum da öyle...tabii genelleme yapmak doğru mu bilemem...doktor öyle açıklama yapmış...bilmiyorumkismile
yok canım ben paylaşmamışımdır. çünkü normal doğum yanlısıyım ben :) ben de kısa boyluyum asla inanmıyorum kısa boyluların zor doğum yapıcaklarınabayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?