selam sekerlıkler nasılsınız....allaha cok sukur bız ıyıyız ıns hep boyle gıder...
selam sekerlıkler nasılsınız....allaha cok sukur bız ıyıyız ıns hep boyle gıder...
Selam hanimlarrr
oku oku basedemiyorum inanin...supersiniz ya hic durmamissiniz:)))
Evede olsaydim bende size bol bol laf yetistirirdim ama malesef...yetistirebildigim kadariyla artik nidek:))
Kilolardan bahsetmeyin yaaaaaaaaaa...ben halihazirda 2 kilo almisim bilem:)))
sonumu hic dusunemiyorum artikkk....esim top gibi yuvarlar beni yataktan artik...beline kuvvet kocisimin ahhahaha
Ha bu arada..kocis bu gece geliyorrr...saatler kaldi yani hasret biticekzemuszemus
Su saat itibariyle havaalaninin yolunu tutmustur...
anne-babasini bi ariyayimda Allah kavustursun diimlülülülülülünaniknanik:sm_cool:
geldık tatlım dun ogleden sonra taburcu olduk..evde karpuz gıbı yatıyoruz...
Hosgeldin ozlem..cok gecmis olsun canim...cok sukur evindesin yine! Hersey yolunda gidicek insallah cnm, ii bak kendine.
sagol canım ıns...ayyy annem gelıyooo cok sevındım..
Hoşgeldin ablacım...
Valla alemsin ya,ara ara moral olsun...kaydirigubbakcemile3:lepi:sempatiksalakcinni
Sizde sag selim kavusursunuz inşallaaah....olumunekankayizsmile
sagol canım ıns...ayyy annem gelıyooo cok sevındım..
anne bile olacak olsak hepimiz hala ana kuzusuyuz değil mi kızlar
Hosbuldum fistik:zemuszemus
Moralde gerekli bizlere:)
Bugun cok keyifliyimmm..tehmin edersin artik:)
Cokta yoruldum evde, temizlikti suydu buydu..
Birde yemegimi yapsam isim biticek
oyy oyyy hadi gozun aydinn..annecin geliyor moral depolarsin artik neguzel.
HEMDE NASIL:))
Ana gibi yar olmaz demisler....bosada dememisler!
ben hala bebek gibi anneme surtunurum:)) operim isiririm yanaklarini:)
Aynen öyle...olumunekankayizsmile
Rabbim keyifini bozmasın,artırsın inşallah...opuyorumnanaktan
Benimde bugün yemek derdim var,değişik şeyler pişirmek istiyorum,kafam karsıtı...boshayallersmile
:)) inşallah bizim bebeklerimiz de annelerimizi sevdiğimiz kadar bizi severler
annem yurtdısında cok ozledım onu ben.....dayanamadı kurbandan sonra gelıyodu...sımdı daha erken gelecek...anne bu ya n cok agladı uzuldu var mı otesı....
erken değil mi bizim için daha?bilmiyorumkismile
kızlar lahmacun yesek zararlı olurmu acaba?
Hünkar beyendi dikkatimi çekti, tek korkum et yumusak olurmu...bilmiyorumkismileAmin canimm cumlemizin.
Ne tur yemek dusunuyorsun mesela? Malzemenne ona gore bisiler dusunelim:)
?
kızlar lahmacun yesek
bende gecen hafta yedım cok cnm cektı acısız yaptırdım bilmıorum zararlımı ama en azından nefsimi körelttimohaoldumsmile
Canım ben iyiyim çok giremiyorum nete doktor yasakladığından ama ben arada giriyorum , bide mide bulantılarım son surat devam ediyor .
Kızlar topik ne olmuş öyle almış başını gitmiş okuyim dedim yok, bitmiyor üstten geçtim yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler, ececim ikizinin birini kaybetmişsiniz geçmiş olsun inşallah o bebişin bu beşine kalan hayatını vermiştir, daha sağlıklı olur, hayırlısı buymuş,sağlıkları bebekleri tehlikeye girenlerin inşallah bir an önce atlatırlar zor günlerini strese giren arkadaşlarım bırakın stresi relax olun ,baktım yemeklerden söz etmişsiniz okudukça sizi, mide bulantım daha arttı inşallah bizimde geçerde bizde yeriz rahat rahat allah sizi nazarlardan korusun ,ben hala yemek yapmıyorum annem yapıyor sağolsun ,o gidince napcam bilmiyorum, ben daha bebişin kalp atışlarını görmedim biliyormusunuz tahlileri vermişti ,dün yaptırdım, doktor 10 15 gün sonra gel demişti ,yarın 15 gün oldu yarın bakıcaz bakalım atıyormu diye ben bu sefer çok sabırlıyım ya hayret ettim kendime ,benim bulantılar gece gündüz devam ediyor sabah kalkıyorum yatana kadar bulanıyor, uyuduktan sonra 4 5 6 uyanıyorum hep mide bulantısından suda içmiyorum eskisi gibi 2-3 litre içerdim içmiyorum valla 2 bardak ancak daha çok bulanıyor bakalım yarın ne çıkacak testlerde ve ultrasonda bide bana doktorum turşuyu şundan yasakladı daha önce sormuştunuz ,tuzlu olduğu için hamileler yemesin dedi tansiyon ani düşer ödem olur şişerim diye heralde. ayrıca kızlar ben çatlakları önlemek için doktorum lierac diye krem önermişti ya 75tl ye aldım ykmden 3 ay bittikten sonra kullanılacakmış benim daha 2 ay oldu. 1 ay sonra kullancam, gerçi doktorum çokta gerekli değil bebek yağı kullansan oda olur dedi ama ben yine de aldım benim haberler bu kadar yine ara ara girer yazarım sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?