Erkekmıiş kızlar 11+3 de söyledi doktorumuz yani dün 2 li test için gittiğim ultrason uzmanıda tescilledi erkek olduğuna hayırlısıyla inşallah hepiniz öğrenirsiniz en kısa zamanda
Ohh valla yiyeceksen benim içinde yermisin...:lepi:
Hünkar beyendi dikkatimi çekti, tek korkum et yumusak olurmu...bilmiyorumkismile
Düdüklük yok,tencerede pişiricem....
Onu denicem..
Birde börek çekiyor,yufka bulamadım kalmamıs,el açması yapmak istiyorum...:kedi:
Birde çok oluyorum biliyorum canım çigköfte çekiyor bugün...Onuda düşünmedim değil...:1ninca:
Ay çokmu abarttım...sempatiksalakcinni
normal normal. herşey normal..ama yeni giysiler almak için erken sanırım, 3-4 hafta daha beklemek lazım, çünkü insan kilosundan ve nerye doğru gideceğinden emin olamıyor. en iyisi bir süre daha eski giysilerin içinde bir iki düğme açık takılmak sempatiksalakcinni ufaklığı biraz sıkıştırıcaz ama
maşallah canım...gözün aydın...bi oğluş geliyo bile...:lepi:Erkekmıiş kızlar 11+3 de söyledi doktorumuz yani dün 2 li test için gittiğim ultrason uzmanıda tescilledi erkek olduğuna hayırlısıyla inşallah hepiniz öğrenirsiniz en kısa zamanda
Ohh valla yiyeceksen benim içinde yermisin...:lepi:
Hünkar beyendi dikkatimi çekti, tek korkum et yumusak olurmu...bilmiyorumkismile
Düdüklük yok,tencerede pişiricem....
Onu denicem..
Birde börek çekiyor,yufka bulamadım kalmamıs,el açması yapmak istiyorum...:kedi:
Birde çok oluyorum biliyorum canım çigköfte çekiyor bugün...Onuda düşünmedim değil...:1ninca:
Ay çokmu abarttım...sempatiksalakcinni
zonnetje canım 10 gune kadar ordayım dedı...duruma gore belkı daha erken gelır.....almanyada canım...sen hollandadasın deyılmı benım babam 6 yıl orda kaldı...oranın ekmegınıde cok yedık..
Hayir canim hic abartmadin...toplasan hepsini 3 cesit yemek yapar zaten:)))))
Hunkar begendi yapabilirsin...etide gayet iyi piser, korkma cig kalmaz canim!
Et turu seylere dikkat etmemiz gerektigi soyleniyor ama,.,.bence cokta abartmamak lazim..rahatlila yiyebilirsin...etini evvela suda kaynat pisir...lokum gibi pisiyor zaten..sonra istedigin sekilde kavur
haklısın gezgin. benim dr protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyor.
bu arada benim 2 litestime giricek dr. cinsiyeti 12.haftada söylemiomuş. sinir oldum. bilsede söylemiomuş 16. haftayı bekletiomuş
kızlar bişey sorucam hamileyke nar yemek iyi değilmiymiş.. nette arıyorum bulamadım net bi bilgi, bir iki yerde gebelere neden nar önerilmiyor diye sormuşlar ama cevap yok.. Ya acaba zararlımı bebeğe, bir bilen varsa Allah aşkına yazsın, kafama takıldı, öğrenmem lazım.. bilmiyorumkismile ona göre yemeyeceğim artık.. :1no2:
selam sekerlıkler nasılsınız....allaha cok sukur bız ıyıyız ıns hep boyle gıder...
Hayir canim hic abartmadin...toplasan hepsini 3 cesit yemek yapar zaten:)))))
Hunkar begendi yapabilirsin...etide gayet iyi piser, korkma cig kalmaz canim!
Et turu seylere dikkat etmemiz gerektigi soyleniyor ama,.,.bence cokta abartmamak lazim..rahatlila yiyebilirsin...etini evvela suda kaynat pisir...lokum gibi pisiyor zaten..sonra istedigin sekilde kavur
açma börekten bende isterreeeem.....cokacimcoook
ye kardeş ye afiyet olsun...
canım narla ilgili hiç bilgim yok ama bana dr. yeşil çay hiç içme demişti, bitki çayı bile çok çok tercih etme. bulantın olunca zencefilli çay içebilirsin dedi dün..çayı mümkünse içme dedi.. kola filan zaten içilmemeli biliyosunuz
bu arada topic çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum...-tatlicadiarzu-
ayy hoşgeldin canım ya çooook sevindim iyi oldunuza sen kendine çok dikkat et bu aralar bide güzel beslen canım umarım bulantı sorunun yoktur allahın izniyle hiç bişi olmaz canım allah tamamına erdirsin ne diyelim
afiyet olsun şeker... güzelce ye....yarasın bebişine....sakın üzülme kalkar bende yaparım olmadı...
kalkıp yapan var yapamayan var bayanlarsenağlama o guzel boregı....
kızlar bişey sorucam hamileyke nar yemek iyi değilmiymiş.. nette arıyorum bulamadım net bi bilgi, bir iki yerde gebelere neden nar önerilmiyor diye sormuşlar ama cevap yok.. Ya acaba zararlımı bebeğe, bir bilen varsa Allah aşkına yazsın, kafama takıldı, öğrenmem lazım.. bilmiyorumkismile ona göre yemeyeceğim artık.. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?