ıns tatlım kalacak bıraz soz verdı.....eskıden yemek yapmaya kalkıyodum sımdı sureklı yatıyorum...kuzenı yardımcı oluyo allah razı olsun ama annem gelınce tabıkısıde cok ıyı olacak ıns...
Yvonna gelmiş...
Yvonna gelmiş...
kızlar bişey sorucam hamileyke nar yemek iyi değilmiymiş.. nette arıyorum bulamadım net bi bilgi, bir iki yerde gebelere neden nar önerilmiyor diye sormuşlar ama cevap yok.. Ya acaba zararlımı bebeğe, bir bilen varsa Allah aşkına yazsın, kafama takıldı, öğrenmem lazım.. ona göre yemeyeceğim artık..
ayy bu da doğru yaaaa....kafamçokkarıştıkalkıp yapan var yapamayan var bayanlarsenağlama o guzel boregı....
inşallah güzel olur canım dene bakalım....Sağolasın canım,ben ilk defa yapıcam el açması,normalde carsaf böreği yapıyordum ama ince açılmıs ilk olucak,inşallah beceririm....olumunekankayizsmile
Zaten burdaydım :)
ya evet adaçayı maydanoz bunlar tamam da narrr nerden çıktı ki biyerdemi okudun yoksa birimi söyledi allah neden acepp ben nar çok yedim yaa varmıki bi zarar acaba neyse yemeyim en iyisi tedbir amaçlı sebebini bilen yada örenen arkadaşlar olursa hemen paylaşırsa seviniriz nar severler olarakCADIARZUCADIARZU
Ben geç fark ettim...boshayallersmile
lahmacun uda evde kendim yapıcam
nette çok güzel tarifler var.
bakalım nasıl olacak hem daha temiz ve güvenilir olacak[/QU
canım harika olur evde yaparsan, biz hep içini kendimiz hazırlarız evde sonrada fırına göndeririz. çok da güzel olur..
ciesra canım çok uzun oldu ama oku istesen zannetmiyorum bak ne güzel faydaları varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?