2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benım bebek bır hafta onde gıdıyormus kızlar

10 hafta 5 gunluk suan sızce takvımımı degıstırıyım mı

valla ben dünden beri nar yiyorum. tam ben de 10 15 dk önce narın zararı var mıdır die araştırıodum ki konusu geçmiş. herşeyin fazlası zarar bence. ama günde yada bir kaçgünde bir nar yemek zararlı değildir heralde.

selam canım ben attım sana mesaj özelden yenilerdim..ileride tanışırız nasılsa..emeğin için sağol şimdiden a.s.

ya sadece kabızlık için mi içmemek gerekirmiş neyse nedeni bu olsunda tek başka bişi olmasın bilmiorum bende pimpiriklendim şimdi yermiyim bi ha bilorum

kızlar sizde bel ağrısı oluyor mu?
2 gündür feci ağrıyor
bide kasıklarım ara ara ağrı oluyor
normal mi acaba? bu durumda olan var mı
bnm dr.la randevüme 15 gün var
nasıl sabredecem bilmiyorum
1 ay kontrol için çok gibime geliyor

bu arada neden yeşil çay zararlı
dr. mu önermiyor
bn günde yarım bardak içiyorum
kuru kuruya kahvaltı yapılmıyor

lıstemı yenılenıyor kızlar benıde ekleyın o zaman gercı benım adet tarıhım cok karısık yaaaaaaa

normalde 22 temmuz du doktor keseyı gordugunde adet tarıhını degıstırıyoruz dedı

7 agustos yaptı pazartesı kanamam oldu hemen gıttık doktora kaananam vardı ama bebegım cok sukur saglıklıydı hemde bır hafta onde gıdıyordu

sımdı ne yapsam bende bılmıyorum

suan bebegım 10 hafta 5 gunluk

tickeri'ini düzenle o halde :) 10+5 yapabilirsinhihoyyyt

kızlar herkese iyi akşamlar benim minnoşlar acıktılar yemek vakitleri geldi sonra görüşmek üzre cokacimcoook

adet tarıhım sapıttı bırı sorsa ne dıyecem bılemıyorum

ben dr.un dediği tarihe göre düzenledim ticker i. normalde benim bugün 10+5 olmam gerekiodu. ama ultrasonda son gittiğimde 3 gün gerideydi (geç döllenme) o nedenle takip edebilmem için değiştirdim ticker'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…