lıstemı yenılenıyor kızlar benıde ekleyın o zaman gercı benım adet tarıhım cok karısık yaaaaaaa
normalde 22 temmuz du doktor keseyı gordugunde adet tarıhını degıstırıyoruz dedı
7 agustos yaptı pazartesı kanamam oldu hemen gıttık doktora kaananam vardı ama bebegım cok sukur saglıklıydı hemde bır hafta onde gıdıyordu
sımdı ne yapsam bende bılmıyorum
suan bebegım 10 hafta 5 gunluk
Canım o zaman senin SAT ve doğum tarihini yazmayalım. kilo ve yaş bilgilerini de verirsen listemiz tamam olur opuyorumnanaktan
yok canım ben paylaşmamışımdır. çünkü normal doğum yanlısıyım ben :) ben de kısa boyluyum asla inanmıyorum kısa boyluların zor doğum yapıcaklarınabayanssulusmile
Canım Rabbim bize normal dogum gibi güzel bir nimeti nasip etmiş...
Bir normal dogum anneyede bebeğede ne kadar çok şey katıyor dogum esnasında da sonrasında da...
Rahatsızlıığı varsa sanmam normal dogumdan olsun...
Bence ileriyi düşünme,dogum anında ve sonrasında rahat ediceğin şeyleri düşün..
Rabbim büyük...
HAstalıklarla imtihan etmez inşallah,dua edelim...
sağlıklı ve hayırlı olsunlar da walla farketmezolumunekankayizsmileevet canım bizler için erken bende nisan annelerine bakmıştım bu gün bi yerde altı kızımız altı oğlumuz diye yaziodu demekki oniki kişi falan örenmiş darısı başımıza ve inşallah herkesin gönlündekinin olması dileğiyle ne diyelim onlara hayırlı olsun
kızlar bişey sorucam hamileyke nar yemek iyi değilmiymiş.. nette arıyorum bulamadım net bi bilgi, bir iki yerde gebelere neden nar önerilmiyor diye sormuşlar ama cevap yok.. Ya acaba zararlımı bebeğe, bir bilen varsa Allah aşkına yazsın, kafama takıldı, öğrenmem lazım.. bilmiyorumkismile ona göre yemeyeceğim artık.. :1no2:
İş yerinde arkadaş söyledi sabah hamileyken nar yemek iyi değil diye duymuştum diye, bende nette araştırayım dedim, bi yerde neden hamilelere nar önerilmez diye bi soru okudum, yine burda bi topikte bi hamile yazmış ben hep nar yiyordum ama galiba yeyemek lazımmış falan diye ama hiç bir yerde net bir cevap göremedim, ha bi yerde de bebeğin vücudunda leke olur falan yazıyordu, tek okuduğum güzel şey Cuma günleri sabah kahvaltısı yapmadan anne nar yerse miğde bulantılarına iyi gelirmiş.. Ama aklıma kurt düştü bi kere, yokmu hiç duyan bilen bu konuda bişey..? :sm_confused:
valla ben dünden beri nar yiyorum. tam ben de 10 15 dk önce narın zararı var mıdır die araştırıodum ki konusu geçmiş. herşeyin fazlası zarar bence. ama günde yada bir kaçgünde bir nar yemek zararlı değildir heralde.
arkadaşlar ben sezaryen yanlısı olduğumdan yazmadım bunları ...herkes duyduklarını paylaşıyor diye yazdım...ZONOX cum bir de hbr sezaryeni övmek amaçlı değildi sağlık bakanlığının sezaryeni yasaklamasıyla ilgili bir hbr paylaşmıştın..orda doktorların kartşıt görüşlerine yer vermişlerdi...orda okudum diye hatırlıyorum...neyse sorun yok....öyle işte...
ay walla kahrettim şimdi yaaaaaaaaa.....keyifle yediğim bir tek nar vardı..her akşam 1 tane yiyordum..ona da zararlı mı diye yazıp içime kurt düşürdünüz....ne yiyeceğim ben şimdibayanssulusmile
ben pazartesı gunu gordum bebegımı ayyyyyyyya cok tatlıydı ellerı kolları gozukuyordu kocaman olmus cnm ya babasıda gordu kalp atısını duydu cok heycanlandı
doktor babası sana el sallıyo dıyodu :)
Yvonna, merhaba canim hosgeldinn..
isbasindasin kolay gelsin cnm:))
benim tahmini dogum tarihi 8 mayis olucak canim, degistirebilirsne cok guzel olucak:)
merci cnm
yvonna canım
benimde hamile kaldığım kilo 58 di.
bide kalp kese görüldü çok şükür tahmini doğum 18 mayıs
öpüyorummmmm
Ayyyy ne kyif almissinizdir ama izlerkennn..masallah bebisine!
Bizim daha 2 haftamiz var..bende cok ozledim bebisimi gormeyiiiii
yeyim ben o minikleri yeyimmmm
ben pazartesı gunu gordum bebegımı ayyyyyyyya cok tatlıydı ellerı kolları gozukuyordu kocaman olmus cnm ya babasıda gordu kalp atısını duydu cok heycanlandı
doktor babası sana el sallıyo dıyodu :)
haa o paylaşımda. ya inanmıyorum ben kısa boyluların normal doğumu kötü geçiriceklerini. o sezeryan kolay oluo die yapan dr.ların uydurması kanımca. bilmiyorumkismile
sen ye canım narını. çok abartmadan. ya ben hiç duymadım kötü bi etkisi olduğunu. ya eskiler neler yermiş neler. şimdi bu yeni nesile herşey yasak. ben dr.a gidince sorarım. kalbini ferah tut emiolumunekankayizsmile
Canım kalp atışı ve keseyi yazmıyorum. Çünkü herkes görmüştür bugüne kadar diye tahmin ediyorum. Listeyi düzenledikten sonra 2'li testleri yazacağım inşallah.. :hulya::hulya::hulya:
kızlar, yeşil zeytin yiye yiye bi hal oldum. yeşil zeytine düştüm şu sıralar :)
Blue_sky, Allah yardımcımız olur. İçimizi ferah tutalım =) bi bakmışsın doğum yapmışız bebek büyütüyoruz:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?