2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım o zaman senin SAT ve doğum tarihini yazmayalım. kilo ve yaş bilgilerini de verirsen listemiz tamam olur opuyorumnanaktan

Yvonna, merhaba canim hosgeldinn..

isbasindasin kolay gelsin cnm:))

benim tahmini dogum tarihi 8 mayis olucak canim, degistirebilirsne cok guzel olucak:)
merci cnm

yok canım ben paylaşmamışımdır. çünkü normal doğum yanlısıyım ben :) ben de kısa boyluyum asla inanmıyorum kısa boyluların zor doğum yapıcaklarınabayanssulusmile

arkadaşlar ben sezaryen yanlısı olduğumdan yazmadım bunları ...herkes duyduklarını paylaşıyor diye yazdım...ZONOX cum bir de hbr sezaryeni övmek amaçlı değildi sağlık bakanlığının sezaryeni yasaklamasıyla ilgili bir hbr paylaşmıştın..orda doktorların kartşıt görüşlerine yer vermişlerdi...orda okudum diye hatırlıyorum...neyse sorun yok....öyle işte...

sağlıklı ve hayırlı olsunlar da walla farketmezolumunekankayizsmile

ay walla kahrettim şimdi yaaaaaaaaa.....keyifle yediğim bir tek nar vardı..her akşam 1 tane yiyordum..ona da zararlı mı diye yazıp içime kurt düşürdünüz....ne yiyeceğim ben şimdibayanssulusmile

yvonna canım
benimde hamile kaldığım kilo 58 di.
bide kalp kese görüldü çok şükür tahmini doğum 18 mayıs
öpüyorummmmm

Son düzenleme:

haa o paylaşımda. ya inanmıyorum ben kısa boyluların normal doğumu kötü geçiriceklerini. o sezeryan kolay oluo die yapan dr.ların uydurması kanımca. bilmiyorumkismile

sen ye canım narını. çok abartmadan. ya ben hiç duymadım kötü bi etkisi olduğunu. ya eskiler neler yermiş neler. şimdi bu yeni nesile herşey yasak. ben dr.a gidince sorarım. kalbini ferah tut emiolumunekankayizsmile

ben pazartesı gunu gordum bebegımı ayyyyyyyya cok tatlıydı ellerı kolları gozukuyordu kocaman olmus cnm ya babasıda gordu kalp atısını duydu cok heycanlandı

doktor babası sana el sallıyo dıyodu :)

ben pazartesı gunu gordum bebegımı ayyyyyyyya cok tatlıydı ellerı kolları gozukuyordu kocaman olmus cnm ya babasıda gordu kalp atısını duydu cok heycanlandı

Ayyyy ne kyif almissinizdir ama izlerkennn..masallah bebisine!

Bizim daha 2 haftamiz var..bende cok ozledim bebisimi gormeyiiiii
yeyim ben o minikleri yeyimmmm

Yvonna, merhaba canim hosgeldinn..

isbasindasin kolay gelsin cnm:))

benim tahmini dogum tarihi 8 mayis olucak canim, degistirebilirsne cok guzel olucak:)
merci cnm

Kolları sıvadım, listeyi düzenliyorum :) Esas hafta sonu düzenlemeyi yapacağım inşallah :)

yvonna canım
benimde hamile kaldığım kilo 58 di.
bide kalp kese görüldü çok şükür tahmini doğum 18 mayıs
öpüyorummmmm

Canım kalp atışı ve keseyi yazmıyorum. Çünkü herkes görmüştür bugüne kadar diye tahmin ediyorum. Listeyi düzenledikten sonra 2'li testleri yazacağım inşallah.. :hulya::hulya::hulya:

Ayyyy ne kyif almissinizdir ama izlerkennn..masallah bebisine!

Bizim daha 2 haftamiz var..bende cok ozledim bebisimi gormeyiiiii
yeyim ben o minikleri yeyimmmm

valla zengın olsam o utrason aletınden eve alacam haaaaaaa hergun ızlerız bebegımızı kaydirigubbakcemile3

Maşallah kuzuyaaaaa :) büyümüş de el sallıyor zemuszemus

Yok bebeğim bak şimdi kısa boyla ilgili bir şey yazmıyordu o haberde.sadece normal doğumu savunan ve sezaryeni savunan doktorların neden savunduklarını yazıyordu...idrar tutamama muhabbeti ordan geliyor işte...sezaryen yanlısı doktorun sebeplerinden biri buydu...kısa boy işini ben attım ortaya.walla kimsenin suçu yok..ben çıkardın bunu....küçük birşeyim ben ya...acaba dedim....ama güçlüyüm.yapa da bilirim tabiii..Rabbim bilirguclubacismile

Walla ZONOX cum ben de duymamıştım narla ilgili birşey...hem de hiç...öyle de keyifle ve uzun uzun,tadını çıkara çıkara yiyorum ki....walla üzülürdüm yeme deselerdi....her gün 1 tane..fazla değil...
aaaaaaaa!!!! kızlarrrrrrrrr.......bu arada az önce mantarlı bezelyeli pilav yaptım...yapabildim bugün...inanamıyorum....:lepi:hihoyyyt inş yerken de güzel olur..sonrasında da....:Saruboceq:

Canım kalp atışı ve keseyi yazmıyorum. Çünkü herkes görmüştür bugüne kadar diye tahmin ediyorum. Listeyi düzenledikten sonra 2'li testleri yazacağım inşallah.. :hulya::hulya::hulya:

yvonnacım...neleri yazacaksın peki listeye?ona göre bilgi vericem denaniknanik

kızlar, yeşil zeytin yiye yiye bi hal oldum. yeşil zeytine düştüm şu sıralar :)

Blue_sky, Allah yardımcımız olur. İçimizi ferah tutalım =) bi bakmışsın doğum yapmışız bebek büyütüyoruz:icecream:

merzeh, zonox, subaru, lalehan kilo konusundaki yorumlarınız için tşkler .

lalehan yeşil çay kesinlikle içme canım bunlar söktürücü diyetisyenimle görüştüğümde sordum hiç mi bir çay önermeyeceksiniz diye (ıhlamur filan) hayır dedi bütün bitki çayları yasak

Zonnetje Gözünaydın kocişin geliyormuş canım

yvonna eline sağlık

dscopur maşallah cinsiyetini öğrenmişsinSağlıkla kucağına alırsın bebişini. bakalım benimde 11+5 te 2li testim var haftaya benimkide belli olurmu acaba?

afiyet olsun..yarasın..hem sana...hem bebişe olumunekankayizsmile

amin..inş görürüz o günleri deohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…