blue-sky maşallah canım bende yemek yapmayı özledim :))
canım yaaaaaaaaaa..bir gün öyleyim ben bir gün böyle..güvenemiyorum ki kendime...ama yaptım yiyorum şimdi şükür...:lepi:
kızlar, yeşil zeytin yiye yiye bi hal oldum. yeşil zeytine düştüm şu sıralar :)
Blue_sky, Allah yardımcımız olur. İçimizi ferah tutalım =) bi bakmışsın doğum yapmışız bebek büyütüyoruz:icecream:
blue-sky maşallah canım bende yemek yapmayı özledim :))
canım yaaaaaaaaaa..bir gün öyleyim ben bir gün böyle..güvenemiyorum ki kendime...ama yaptım yiyorum şimdi şükür...:lepi:
Blue-sky, canim neguzel gelismeler var sendede..bak yemek yapabilmissin, insallah afiyetlede yersin bir sorun cikmadan:)) kimbilir belki bundan sonr daha bi SIK girebilirsin mutfaga, insallah gecicek bu zor gunler..tadinida cikaricaksin bol bol.
herkes nerde ya..........bilmiyorumkismile
Offffffffffff tost manyagı oldum nerdeyse bır ekmek yedım bol kasarlı tost
ayy gezgin bende hamur yiyiorum habire ya .....
kızlar azıcık rus salatası yedım ya dayanamam hıc kac gundur kendımı tutuyordum artım dayanamadım bırsey olmaz dımı
Günaydın kızlar
duncan eşim avukat canım msjı akşam okusaydım eşimle görüşürdüm ama bu akşam gelince ancak görüşür ve akşam sana yazarım sedasem saolsun herşeyini hesaplamış bilgilendirmiş bende sorarım.
Canım valla bana bu akşam bişiler yazarsan sevinirim gerçekten... evet Sedasem çok ilgilendi sagolsun oda bilgilendirdi beni içimi rahatlattı. Ama fazla bilgi göz çıkarmaz. Yarın işe gittiğimde artık nolcak bilmiyorum. Sedasem mesaj bekliyo benden onada yazıcam işte... İnşallah bu akşam girersin topiğe görürsün mesajımı canım...
Bu arada arkadaşlar ben ikili testimi yaptırdım vatana millete hayırlı ve uğurlu olsunhihoyyyt
Ama kan tahlillerim için verdiğim kan çok acıklıydı. Bütün hamilelik tetkiklerime bide ikili test kanı eklenince 11 tüp kan verdim. Allah'a şükür iyiyim. Şükürler olsun bebişimde iyi sanırım benimde kızım oluyor doktor sinyal verdi ama kesin bişi sölemesi böle işte:))
kızlar sızın kesenız seklı nasıl ve bebek ne tarafta duruyorrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?