2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet seker olsun canimm...bence bulatilarinida bastirir:))

blue-sky maşallah canım bende yemek yapmayı özledim :))

baharnaz canim, saolasin sekercimm..kocissiz ev birseye benzemiyor. Rabbim uzun ayriliklar vermesin..kocislerimizi basimizdan eksik etmesin..aminnnn

Umarim sende tez mutfagin yolunu tutabilesin canim:))) giremedigin haftalarin tadini cikariverirsin:))

canım yaaaaaaaaaa..bir gün öyleyim ben bir gün böyle..güvenemiyorum ki kendime...ama yaptım yiyorum şimdi şükür...:lepi:

Blue-sky, canim neguzel gelismeler var sendede..bak yemek yapabilmissin, insallah afiyetlede yersin bir sorun cikmadan:)) kimbilir belki bundan sonr daha bi SIK girebilirsin mutfaga, insallah gecicek bu zor gunler..tadinida cikaricaksin bol bol.

Baharnaz, az kalmis senin 2 li testine canim, insallah hayirli haberlerle geliceksin. Rabbim hepmize yardim etsin bu heyecanli zamanlarda.

Blue-sky, canim neguzel gelismeler var sendede..bak yemek yapabilmissin, insallah afiyetlede yersin bir sorun cikmadan:)) kimbilir belki bundan sonr daha bi SIK girebilirsin mutfaga, insallah gecicek bu zor gunler..tadinida cikaricaksin bol bol.

Canım amin inş...Hepimizin ağız tadıyla böyle yeyip içtiklerimizi anlatabilecekleri o zamanlar gelince çok daha güzel olacak paylaşımlarımız inş...Walla öyle düşünüyorum ben....Hepimiz bu kadar rahatsız durumdayken bile böyle paylaşımlar yapabiliyorsak bizde iş var demektir...hihoyyyt Bugün 11.haftam da bitiyor inş..12.haftaya çok bel bağladım...tamamen olmasa da büyük ölçüde azalmasını bekliyorum tatsızlıklarımın...Rabbim boşa çıkarmasın hayırlısıyla inş...Hepimizin inş....:Saruboceq:

saolun kızlar. inşallah bir kaç hafta sonra hepimizin yedikleri bal şeker olucak

selam fıstıklar nasılsınız?
ben bugün dinleniyorum hafif sancı oldu korktum yattım :)))
yarın dr a gidiyorum 2li teste :)

kızlar azıcık rus salatası yedım ya dayanamam hıc kac gundur kendımı tutuyordum artım dayanamadım bırsey olmaz dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…