2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sızın kesenız seklı nasıl ve bebek ne tarafta duruyorrrrrrrrrrrrrrrr

Canım konuya çok ortasından dalıyorum belkide başka bişi için sormuşsundur ama ben yinede cevap veriyim dedim...Çünkü eski sayfaları okurken vallaha yoruluyorum birtek akşamları giriyorum o yüzdende hızlı ilerlemiş ıoluyor sayfalar. Neyse senin haftandayken kese yuvarlak bebekte sırt üstü uzanmış duruyodu...

ay gezgin benimki ne yana kayıktı acep hiç bilemedim bak
neyse yarın bakarım artık :)

Canım ben gittiğimde bebiş sağa kayık duruyordu,kesede yusyuvarlaktı....sempatiksalakcinni Tabire bak...sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyyy sekerım aynı benımkıde oyle yuvarlak ve saga dogru

yanı sımdı senınkı degıstımı kesenın seklı

iyi akşamlar arkadaşlar 2li test sonucum çıktı güzel çıkmış bi sorun yok dedi doktor ama akıntım çook fazla onun içinde ilaç verdi akıntının içinde bakteri görünmüomuş ama görünürse tehlikeliymiş bolca su iç dedi

Hadi gozun aydin olsun canimm...uzerinden buyuk bir yuk kalkmistir. benimde 2 hafta sonra 2li testim..simdiden cok heyecanliyim.

Duncan, seninde 2 li testin hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin insallah. Sende sonucunu aldinmi? Alicakmisin yoksa daha?

Canım benim çok sevindim iyi çıktığına ultrason ölçümünde kaç çıkmıştı bebeğin ense kalınlığı malum bugün bende yaptırdım ikili test sanırım sen ve ben bu topiğin önden gidenleri oluyoruz cinsiyetini öğrendin mi?

Mızmız bu arada değişmedi canım kesenin şekli aynı yalnızca bebek sabit aynı yerde durmuyo kıprışıyo baya:))

Son düzenleme:
kızlar bende yarın gideceğim dr a..11+5 oluyorum yarın 2 li testide yapar herhalde..nasıl yapılıyor bu arada kan mı alınıyor sadece..çok heyecanlıyım ya..yarın bebişimi göreceğim..

kızlar bende yarın gideceğim dr a..11+5 oluyorum yarın 2 li testide yapar herhalde..nasıl yapılıyor bu arada kan mı alınıyor sadece..çok heyecanlıyım ya..yarın bebişimi göreceğim..

Canım benim önce ultrasona giriyosun bebişi döndürüp ensesini ölçüyor sonra parmaklarına ayaklarına falan bakıyor işte sonrada kan veriyosun bu kadar ikili test ultrason ölçümünün sonucunu hemen veriyor kan daha sonra...

Hadi gozun aydin olsun canimm...uzerinden buyuk bir yuk kalkmistir. benimde 2 hafta sonra 2li testim..simdiden cok heyecanliyim.

ayyy evet cnm çok büyük bi yük kalktı 10 kasımda da 3lü test var sen benden önce öğrenirsin belki cinsiyetini ben 16 haftalıkken gidecem

Duncan, seninde 2 li testin hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin insallah. Sende sonucunu aldinmi? Alicakmisin yoksa daha?

Canım sagol ben yalnızca ultrason sonucunu aldım kan sonucu 2 hafta sonra veriliyomuş...İnşallah iyi çıkar dua edin bana:Saruboceq:

görmedim cnm ya doktor söyledide ben unuttum akla bakar mısın 1.6 falandı heralde yanlış hatırlamıosam

Canım sagol ben yalnızca ultrason sonucunu aldım kan sonucu 2 hafta sonra veriliyomuş...İnşallah iyi çıkar dua edin bana:Saruboceq:

Iyi cikicak insallah canim, sabirla beklicez artik.

ayyy evet cnm çok büyük bi yük kalktı 10 kasımda da 3lü test var sen benden önce öğrenirsin belki cinsiyetini ben 16 haftalıkken gidecem

Cinsiyetini senden evvel ogrenicegimi sanmiyorum canim:)
2 li testten sonra artik birdaha nezaman randevu verirler bilemiyorum..sanirim bir sonraki ultrason 20 ci haftada yapiliyor...Hayirlisi olsun bakalim hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…