kızlar sızın kesenız seklı nasıl ve bebek ne tarafta duruyorrrrrrrrrrrrrrrr
midemiz daha çok rahatlıyor canım ondan çekiyor bizi...boshayallersmile:1ninca:
Canım ben gittiğimde bebiş sağa kayık duruyordu,kesede yusyuvarlaktı....sempatiksalakcinni Tabire bak...sempatiksalakcinni
Canım konuya çok ortasından dalıyorum belkide başka bişi için sormuşsundur ama ben yinede cevap veriyim dedim...Çünkü eski sayfaları okurken vallaha yoruluyorum birtek akşamları giriyorum o yüzdende hızlı ilerlemiş ıoluyor sayfalar. Neyse senin haftandayken kese yuvarlak bebekte sırt üstü uzanmış duruyodu...
ay gezgin benimki ne yana kayıktı acep hiç bilemedim bak
neyse yarın bakarım artık :)
ay gezgin benimki ne yana kayıktı acep hiç bilemedim bak
neyse yarın bakarım artık :)
iyi akşamlar arkadaşlar 2li test sonucum çıktı güzel çıkmış bi sorun yok dedi doktor ama akıntım çook fazla onun içinde ilaç verdi akıntının içinde bakteri görünmüomuş ama görünürse tehlikeliymiş bolca su iç dedi
kızlar sızın kesenız seklı nasıl ve bebek ne tarafta duruyorrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar arkadaşlar 2li test sonucum çıktı güzel çıkmış bi sorun yok dedi doktor ama akıntım çook fazla onun içinde ilaç verdi akıntının içinde bakteri görünmüomuş ama görünürse tehlikeliymiş bolca su iç dedi
kızlar bende yarın gideceğim dr a..11+5 oluyorum yarın 2 li testide yapar herhalde..nasıl yapılıyor bu arada kan mı alınıyor sadece..çok heyecanlıyım ya..yarın bebişimi göreceğim..
Hadi gozun aydin olsun canimm...uzerinden buyuk bir yuk kalkmistir. benimde 2 hafta sonra 2li testim..simdiden cok heyecanliyim.
Duncan, seninde 2 li testin hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin insallah. Sende sonucunu aldinmi? Alicakmisin yoksa daha?
Canım sagol ben yalnızca ultrason sonucunu aldım kan sonucu 2 hafta sonra veriliyomuş...İnşallah iyi çıkar dua edin bana:Saruboceq:
ayyy evet cnm çok büyük bi yük kalktı 10 kasımda da 3lü test var sen benden önce öğrenirsin belki cinsiyetini ben 16 haftalıkken gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?