görmedim cnm ya doktor söyledide ben unuttum akla bakar mısın 1.6 falandı heralde yanlış hatırlamıosam
Cinsiyetini senden evvel ogrenicegimi sanmiyorum canim:)
2 li testten sonra artik birdaha nezaman randevu verirler bilemiyorum..sanirim bir sonraki ultrason 20 ci haftada yapiliyor...Hayirlisi olsun bakalim hakkimizda
canım ben rakamı yanlış hatırlıoda olabilirim o arada bebişe bakarken kulağıma hiç bişey gitmedi
kızlar günaydın hepinizee..Ben kötü bir gece geçirdim hiç uyumadım desem yeridir böcek olayından dolayı okadar korkuyorumki kayınvalidem aradı ben yıldırım sesinden korktum kanamam oldu dedii herkes kızıyo niye okadar boşta tuttun kendini diyee haftaya kontrolüm var inş. bebeğime bişey olmamıştıırr.SAğolsun kötüyüm diye bugün eşim işe geç gitti ve kaçak böceği hala bulamadıııkk noluur çıkmış olsun evden görmek istemiyoruumm
canım çok korkmamaya çalış korku gekirmi hiç sana çok zararlı sakin ol o şimdiye mekan degiştirmştir eyvahedigeldismile
peki ne zaman rahatlayacağız tam olarak Turko?
ahh bir bilsem canımm bende çok sevinecemde ama az kaldı bence 9ay sürmez yaa
Turkocum erkekler pek düşünemiyor öyle şeyleri...Biz kadınlar hep detaycıyız...Rabbim 2 eksiği birbirine verip tamamlamış işte...onlar bencil,mantıklı,soğukkanlı,iradeli...biz fedakar,duygusal,şefkatli....onlar senin düşündüğün paralelde düşünmez...benim eşim de söylersen yapar..söylemezsen düşünmez...birkaç kez kızdım neden ben söylemeden yapmıyorsun diye,aklıma gelmiyor ki dedi...ben de artık onun düşünmesini beklemekten vazgeçtim..kibar kibar söylüyorum...o da 2 letmeden yapıyor....canım benim...bu dönem çok hassas bir dönem...kendimizi sıkacak birşeyler arıyoruz galiba..ben de dün anneme kızdım...ilgilenmiyor benle,arayıp sormuyor diye...belki duygusallık yapıyorum ama -ki herkes öyle diyor-hergün olmasa da sık sık aramasını bekliyorum..alınganlığım had safhada...o yüzden lütfen sıkma canını...olumunekankayizsmile senin gibi tatlı ve neşeli bir insana,eşinin kötü davranabileceğini sanmıyorumkaydirigubbakcemile5
burdayııııııııııııııımmmmmmmmmmm canım benim gözün aydın testtin güzel çıkm ış inşallah testtlerin hepsindede böyle güzel sonuçlar alırsın minik melegin nasıldı yine oynuyormuyduturkoooooooooooooooooooooooooooo nerdesinnn???????????????????????
sağol canım inşallah güzel haberlerle geliriz....Ozlemcim, yarin bol sans sana canimm...hayirli haberlerle gel insallahh..darisida basimiza olsunn:))
evet ya hergün görsem hayır demem vallaValla baya geçti aradan en azından bir hafta geçse bile benim için bir ay gibi...sempatiksalakcinni
Şimdi kimbilir ne haldedir miniğim,nasıl merak ediyorum ya...:asigim:
canım ya ne güzel darısı başımıza inşallah....iyi akşamlar arkadaşlar 2li test sonucum çıktı güzel çıkmış bi sorun yok dedi doktor ama akıntım çook fazla onun içinde ilaç verdi akıntının içinde bakteri görünmüomuş ama görünürse tehlikeliymiş bolca su iç dedi
kızlar bende yarın gideceğim dr a..11+5 oluyorum yarın 2 li testide yapar herhalde..nasıl yapılıyor bu arada kan mı alınıyor sadece..çok heyecanlıyım ya..yarın bebişimi göreceğim..
hepsindede böyle güzel sonuçlar alırsın minik melegin nasıldı yine oynuyormuydu
bu arad kızlar karnım agrıyor aranızda karnı agrıyan varmı normalmi acaba
valla gitiigimde benimkide uyuyordu uykucu :))cnm bu sefer pek oynamıodu çünkü uyuyodu ama dr uyandırdı ondan sonrada kıpırdamaya başla ordan oraya gezindi
cnmbenim de karnı devamlı ağrıodu biliosun doktora gitmiştik karna doğru yerleştiği için rahim büyüdüğü için ağrıo demişti doktorum akıntım savardı benim o zaman istersen doktorunada bi sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?