2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

doktor bana cinsiyetini söylemedi erken söylendiği zaman kesin değilmiş sadece benzetiolarmış kesin belli olduktan sonra söylicekmiş. heralde bi daha ki ay söyler

Cinsiyetini senden evvel ogrenicegimi sanmiyorum canim:)
2 li testten sonra artik birdaha nezaman randevu verirler bilemiyorum..sanirim bir sonraki ultrason 20 ci haftada yapiliyor...Hayirlisi olsun bakalim hakkimizda[/QUOTE]

nie o kadar uzun 16. haftada 3 lü test yapıolar sen yaptırmıcan mı?

görmedim cnm ya doktor söyledide ben unuttum akla bakar mısın 1.6 falandı heralde yanlış hatırlamıosam

Sagol canım ya benimkide 0,65 gibin bişi çıktı ama doktor iyi dedi sonuca herkesin farklı oluyo heralde... Hayırlısıyla bi alsam sonuçlarımı ay hemen paylaşcam sizlerle...

canım ben rakamı yanlış hatırlıoda olabilirim o arada bebişe bakarken kulağıma hiç bişey gitmedi

Cinsiyetini senden evvel ogrenicegimi sanmiyorum canim:)
2 li testten sonra artik birdaha nezaman randevu verirler bilemiyorum..sanirim bir sonraki ultrason 20 ci haftada yapiliyor...Hayirlisi olsun bakalim hakkimizda

nie o kadar uzun 16. haftada 3 lü test yapıolar sen yaptırmıcan mı?[/QUOTE]

doktorla 3 lu test hakkinda hickonusmadik cnm..bahsetmedi yanii..o yuzden bilemicem simdi nasil olucak...2 hafta sonra gidicemya bi goruseyim bakalim,,iyi dedin sen onu:)

sor cnm onu 3 lü test daha detaylı oluomuş doktor bana kötü bişey bile çıksa 3 lü testi beklicez o kesin sonuç verio dedi

canım ben rakamı yanlış hatırlıoda olabilirim o arada bebişe bakarken kulağıma hiç bişey gitmedi

Anladım canım ama zaten doktor iyi dedi ben içimi ferah tutucam şimdilik bişi olsa sölerdi zaten dimi....

Zonnetje sagol iyi dileklerin için canım evet sabredicez iyi çıkıcak:lepi:

Kızlar ben kaçıyoorum çok yoruldum bugün biraz dinlencem öpücükler herkese iyi yazışmalarrrrrrrsositososito

cnm ben doktorumun bağlı olduğu hastanede yaptırdım devlet hastanesi. ense ölçümünü falan dr kendi yaptı ben sadece hastanede kan verdim ptesi ünü sonuçlar da bugün çıktı işte

bu arada bi,r dr. sitesinde bulantı ile ilgili şu yazıodu. "Bağışıklık sistemi çok kuvvetli olan annelede bulantılar çok şiddetli olur, çünkü vucut bebeği atmaya çalıştıkça bünye atmamak için savaş verir. 3. ayın sonuna kadar." hani bulantısı olanlara gebelik sağlıklı derler ya.nedeni buymuş. bulantısı olmayanlar evhama kapılmasın bulanmamasının nedenide vucudun gelen bebeği kabul etmesi. umarım bu bilgi moralinizi düzeltir kızlar
[/B][/QUOTE]
bak bu güzel haber işte

canım benim yaa işte erkek milleti bir melek bir şeytan kesiliyor bizimki sabır ediyorum işte anneler unutmaz canım anne anneninde seni unuttugunu düşünmediğini zannetmiyorum dediğin gibi hamileyiz belkide normalden daah çok ilgiye ihtiyat duydugumuz için derrt ediyoruz bende eşimden bekliyorum ilgiyi işte

turko gerçekten eşinle oturup ciddi ciddi konuşman gerekiyor çünkü daha bu hamileliğin başları böyle stresde olman hem bebeişine hem sana zarar mesela şuan cep telefonuna bir mesaj atarak akşam senin konuşacaklarım var diyebilirsin. senin şuan manevi ihtiyac duyduğun an umarım herşey yoluna girer.
canımsın zaten eşim bugünlerde evde yanımda hep onun dogru bildikleri dogrudur ben hemen konuşup durayım boşş canı istemeli yoksa hiçkimseyi takmaz herşey onun beyninde bitiyor öyle bir yapısı var

turkoooooooooooooooooooooooooooo nerdesinnn???????????????????????
burdayııııııııııııııımmmmmmmmmmm canım benim gözün aydın testtin güzel çıkm ış inşallah testtlerin hepsindede böyle güzel sonuçlar alırsın minik melegin nasıldı yine oynuyormuydu

Son düzenleme:
Ozlemcim, yarin bol sans sana canimm...hayirli haberlerle gel insallahh..darisida basimiza olsunn:))
sağol canım inşallah güzel haberlerle geliriz....
amin canım darısı başınıza....
Valla baya geçti aradan en azından bir hafta geçse bile benim için bir ay gibi...sempatiksalakcinni
Şimdi kimbilir ne haldedir miniğim,nasıl merak ediyorum ya...:asigim:
evet ya hergün görsem hayır demem valla
büyümüştür miniklerimiz inşallah :)
canım ya ne güzel darısı başımıza inşallah....
kızlar bende yarın gideceğim dr a..11+5 oluyorum yarın 2 li testide yapar herhalde..nasıl yapılıyor bu arada kan mı alınıyor sadece..çok heyecanlıyım ya..yarın bebişimi göreceğim..

bende yarın gidiyorum
inşallah güzel haberlerle geliriz canım
bende merak ediyorum :)))

bu arad kızlar karnım agrıyor aranızda karnı agrıyan varmı normalmi acaba

cnmbenim de karnı devamlı ağrıodu biliosun doktora gitmiştik karna doğru yerleştiği için rahim büyüdüğü için ağrıo demişti doktorum akıntım savardı benim o zaman istersen doktorunada bi sor

cnm bu sefer pek oynamıodu çünkü uyuyodu ama dr uyandırdı ondan sonrada kıpırdamaya başla ordan oraya gezindi
valla gitiigimde benimkide uyuyordu uykucu :))

ara ara agrı oluyor devamlı degil agrım artarsa aramam direk giderim hem bebşide görürüminşallah senin dedigin gibidir kızımda karnım büyüdügünde agrılarım olurdu bunda herşey erken olmaya başladı kızımdak,nden farklı herşeyi

kızlar bu arada eşim evde oldugu için bana sıra gelmiyorki nete gireyim hep eşimde pc şimdi evde yokta hemen sizleri yokladım alıştık valla sohbete

bende sizdenim arkadaşlar son sat 1 ağustos yarın kontrole gidicem hepimiz hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip olsun bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…