2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yemek yaparken en iğrenç şeyle karşılaştım...
Bütün hevesim gitti...İştahımda...
Hepsi bir yana eşim gelicek 20 dk ve ben en önemli yerde sap gibi kaldım....:gitme:

selam fıstıklar nasılsınız?
ben bugün dinleniyorum hafif sancı oldu korktum yattım :)))
yarın dr a gidiyorum 2li teste :)

ayy gezgin bende hamur yiyiorum habire ya .....

özlemcim güzel hbrlerle dönersin inş...bu arada size hamur işi iyi geliyormuş,bana tam tersi,sebzeler meyveler iyi geliyor...bu gebelik işi sahiden değişik yaaaaaaaa.....

hepinize iyi geceler...güzel rüyalar......opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye öyle kut çıktı ki tüh ya bütün emeklerin boşa gitmiş

iyi geceler cnm bende çıkıorum hepiniz bebişlerinize iyi bakın turko sende ayağının altına sıcak su falan koy

Günaydın kızlar

duncan dün akşam gireme3dim canım benim biraz sıkıntılı geçtiği için
eşimle görüştüm haklarını verdiklerini filan söyledim. Hamile olduğun için ekstradan bir hak olduğunu söylemedi canım. Hiç bir kağıda imza atmasın dedi. Sedasemde söylemişti iş mahkemesine dava açabilirmişsin fakat uzun sürermiş sonuçlanması canım bilgin olsun.
duncan 2li testin güzel sonuçlanmış canım gözünaydın

Zonnetje inşallah sonuçlarımız iyi çıkar canım saol

SMGE sonucun güzel çıkmış gözünadın

Özlemilker inşallah seninde güzel haberlerle gelirsin canım.

12.haftamıza girdik bugün kızlar......Yaşasıııııııııııııııııııınnnnnnnnnn hihoyyyt:lepi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar yine midem yukarı çıkıp iniyor,, ağzımın içi ekşi ekşi çok kötü 9+7 yani 10 haftamıza girdik ve ben hala süt içemiyorum:))

günaydın herkese..Allah devamına erdirsin inşallah, kocaman olmuş kuzucuk :))

İnş büyümüştür teyzesi...daha 2 hafta var görüşmemize..o zamana kadar daha da büyüyecek inş...ve darısı başına inş....olumunekankayizsmile
günaydın kızlar yine midem yukarı çıkıp iniyor,, ağzımın içi ekşi ekşi çok kötü 9+7 yani 10 haftamıza girdik ve ben hala süt içemiyorum:))

günaydın canım....ağızdaki o acılık beni de mahvediyor...bak 12.haftama girdim ben bulantılarım ve sabah çıkarmalarım da devam ediyor..:sinifsinif:tahmin ediyorum ki ancak bugünden sonra azalmalar başlayacak bende...sabredeceğiz yapacak birşey yok...:1no2:

günaydınnnnn kızlarrrrr yağmurlu vee soğukk bir bursa sabahındann selamlarrrrr hepinizii öpüyorummm çokk yazamasamm daa ara araa sayfayı yenileyip okuyorumm hepinizz takibimdesinizz hee ona göree... bugün haftasonuuuu ohhhh 1 hafta daha bittiii haftaya cumartesiii kontrolümüz varrr kendimi tutmaya çalışıyorumm sızlanmamaya çalışıyorumm amaa ben de çokkkk merak ediyorummm.....

özlem senin bulantılar falan nasıl?

blue_sky; inşallah canım, 2 hafta sonra ise ikili testlerin de o zaman yapılacak o halde, yaşasın :))

özlemayd; benim de kontrolüm yarın, şimdiden çok heyecanlıyım..doktor hergün gel dese hergün gideceğim nerdeyse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…