kızlar midem inanılmaz yanıo. lütfen bana bişi önerin bu yanmanın geçmesi içinnnnnnnnnnnnnnn. ağzıma acı su geliyor. sabah patatesli börek yedim ondan olduakannehir:1shok:
kızlar midem inanılmaz yanıo. lütfen bana bişi önerin bu yanmanın geçmesi içinnnnnnnnnnnnnnn. ağzıma acı su geliyor. sabah patatesli börek yedim ondan olduakannehir:1shok:
canım ben maden suyu içiyorum ii geliyo mideme bir de aferdersiniz ama bende çok gaz oluyo alttan üsten gidiyorum sürekli geğiriyorum nefret ettım kendımden bu yuzden yaaaa:kedi:
sade soda iç diyecem ama içebilirmisin acaba?
tatlım 1-2 yudum soğuk süt içiliyormuş yanma için.o kadar ama..fazla değil...lmaz:
çok şükür yok diyorum ben arada gelen o baygınlığa burdaki kızların yazdıklarını okuyunca.. Sadece yemek yiyemiyorum ama.. Onun dışında öyle dayanılmaz bulantılarım yok Allaha şükür, hiç istifra etmedim (ki gerçekten çok korkuyorum ben istifradan-fobi) Allahım yardım ediyo heralde, ara ara olcak okadar bulantı da yemek yiyemiyorum, beslenmem kötü o canımı sıkıyo, etin falan hiçbir çeşidini düşünesim dahi yok :gitme:
kızlar sinirden ağlıcam. tüm ağzımda acı su var. lanet olsun ya.
soda ve sütü hemen deniyorum canlarım. iyi ki varsınız. Allah razı olsun
mide bulantısından çok şikayet ediyosunuz ama benimde bulantım yok iştahım felaket açık ve 2.5 kg almışım şok oldum napıcam diye kara kara düşünmeye başladım kendimi frenlemem lazım galiba...
maşallahbulantım olmasındansa 10 kilo almaya razıydım..hiiiççç şikayet etme arkadaşım...fren yapamıyosan vites küçült sırnaşık şey
ciesra, canım senin paylaştığın bilgiler cidden çok işime yarıyor. Şimdi yazdıklarını okuyorum. opuyorumnanaktan saol ilgilendiğin için
çok saolun kızlar. ben gidim midemin çaresine bakim:a015:
benimde hala mide bulantım yok Allaha şükür.bende yemek pişirince pişirdiğimi yiyemiyorum kokusu mahvediyor.Daha önce duyardım böyle şeyleri ne kadar saçma diye düşünürdüm şimdi aynısını ben yaşıyorum.Hamilelik gerçekten garip şeyler yaptırıyor insana.Meleklerimiz iyi olsun sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da ben garip şeyler yapmaya hazırım :roflol:
kızlar bugun 10+3 oldum ikili test ne zaman yapılacak dr um daha erken dedı 5 kasıma randevu verdı geç değil mi sizce??
günaydınnnnn kızlarrr
bu sabah dr.a gittim ve bebişimi gördümmmm. Allahım ne kadar farklı bir duygu bu !!! kaydirigubbakcemile3El ve ayaklar oynamaya başlamış resmen gördümmmm yaaa.Harika bi şey.:sm_cool:Heyecandan konuşamadım dondum o an onu görünce bakakaldım .Yalnız iki gündür kasıklarımda garip bir ağrı vardı dr.idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi.Tahlil verdim inş.temiz çıkar Allahım.Dr.um ikli test için en uygun zamanın 12.hafta olduğunu söyledi.6 kasımdada ikili test yaptıracağım.
Ne demek gerçekten faydalı oluyorsa ne mutlu canım benim olumunekankayizsmile
Gerçenten de garipleştiriyor insanı, bide bi yerde elinizi karnınızın üstüne koyup (özellikle gece uyumadan evvel yada sabah uyandığınızda) 10 dk kadar bebeğinizle ilgili hayaller kurun bu aranızdaki bağı dahada kuvvetlendirir diye okudum.. Okumasaydım, wc de otururken bile elim karnımın üzerinde hayallere dalıp saf saf sırıtırken buluyorum bazen kendimihadi orda yanlız oluyorumda insanların yanında dalmasam süper olacak :kedi: okuldayken bi ingilizce hocam vardı, tahtaya bişeyler yazarken durup saf saf sırıtırdı, bütün sınıf dalga geçerdik kadıncağızla aklıma o gelir oldu hep bu aralar.. Acaip dalgınım, unutkanlıklarım oluyo, saf saf hareketlerim oluyo, herşeye ağlayabiliyorum.. Ama dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar, herşeye değer.. Rezil olmaya bile :lepi:
Selammm kızlar ben geldiimm...hihoyyyt
Canım gözün aydın,hadi hayır olsun....hihoyyyt
O hareketleri bende görürüm inşallaahh....
maşallahbulantım olmasındansa 10 kilo almaya razıydım..hiiiççç şikayet etme arkadaşım...fren yapamıyosan vites küçült sırnaşık şey
bende son zamanlarda unutkan,alıngan,ve çok sulu göz oldum herşeye ağlayabilir durumdayım.Geçen akşam eve yemek yeme hevesiyle gittim yemeği dolaptan çıkardım bozulmuş oturdum ağla ağla eşim susturamadı.:roflol: sonra çıktık dışarada yedik.
canım benım de aynı ne yersem yiyeyim çıkmıyo ama sapsarı su çıkarıyorum.. merak etme. akşam yıne yanı şeklide çıkardım ama azaldı benım 11. haftadayım inşallah senın de yakında düzene girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?