--------------------------------------------------------------------------------
http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l-eklenir.html (*Yeni* Çizelgeler Nasıl Eklenir?)
gulesram az kaldı sabret canım geçicek 12. haftadan sonra geçiyormuş bende o günlerin gelmesini ve yemek yapmayı özledim
İnternet hesaplayıcılarından bakınca 8+6 çıkıyo olmalı senin, dr. 9+3 dediyse; ultrasonda bebişin gelişimine göre bölüp çarpıyo onlar öyle hesaplıyorlar, demekki erken döllenme senin.. ultrason kağıdının altında iki hesabında yazıyo olması lazım.. yanındaysa bak bak bi, göreceksin.. olumunekankayizsmile
bu arad bence dr. un dediğine göre hesapla evet.. Bebeğin gelişim durumuna göre hesaplıyor çünki onlar
Herkese merhaba,
Bir tek dun giremedin nete valla topik almıs basını gitmiş..Okuyayım dedim ama bulantıdan yapamadım..Gene absladı benim bulantılar..Dün sabah arkadasıma kahvaltıya gideyim diye erken kalktım kalkar kalkmaz kustum..Ay ne berbattı yaaa....İnat ettim zorlaya zorlaya gittim arkadasıma guzel bi gun gecirdim ama bu sabah cok keyifsiz kalktım..Yine bulantım var canım hiçbişey yemek istemiyor...Hayret ediyorum böle yemek yiyenlere yemek yapanlara eviyle ilgilenenlere :))
Sanki bulantılar hiç gecmicek gibi..Kendimi cok cırkın ve bıtkın hissediyorummafoldumben
cnm merak etme 12 haftadan sonra azalıo hatta geçio gibi bişey ama ara ara oluo tabi sabah kalkar kalkmaz çubuk kraker yersem benim bulantılarım azalıodu sende dene istersen
günaydın kızlar dr dan geldim..tam haftasında gidiyormuş 11+5 burun kemiği ve ense kalınlığı çok güzel çıktı..2li ye gerek görmedik..zaten ben istemiyordum 2li veya 3 lü tarama testlerinden..çünkü başka bir rahatsızlığı meydana çıkarmıyor sadece down sendromu riskini gösteriyor..sonuç ne olursa olsun aldırmayacağım için ilkindede yaptırmadım..bir dahaki gidişime cinsiyet kesinleşir bu haftada çok yanılgı oluyor dedi..
ayy kıpır kıpır dı eller bacaklar..hiç yerinde durmadı..
Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize..
slm kızlar giremiyorum bütün günüm bulantılarla geçiyor hehe sizlerde maşallah iyi ilerlemişsiniz cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımız var hayırlı olsun darısı bizimde başımıza bu arada dışadan bi yaylaçorbası içtim dün berbattı geberdim resmen sempatiksalakcinni gerçi bu sayee eşim dün bana yemek yaptı sonunda inadı kırıldı :lepi:kızlar bişi sorcam siz bu listeye nerden girip bakıyosunuz ben görmüyorum ekli olup olmadığımıda bilmiyorumkafamçokkarıştı
öpüldünüz...
evet cnm benim SAT'a göre 8+6 ama ultrasonda bebeğin gelişimine göre 9+3 ben yinede SAT ' a göre baz alıyorum
kızlar ya 10. haftam az önce yine çıkardım hemde canım çıktı resmen sarı safra çıkıyorum oda ilginç yediklerim değil.. anlam veremedim buğün kendime. psikolojimde tuaf kendimi çok kötü hissediyorum..
kızlar ya 10. haftam az önce yine çıkardım hemde canım çıktı resmen sarı safra çıkıyorum oda ilginç yediklerim değil.. anlam veremedim buğün kendime. psikolojimde tuaf kendimi çok kötü hissediyorum..
ciesra senin bulantın var mıydı ??
gözün aydın canım..darısı başımıza inş ya...günaydın kızlar dr dan geldim..tam haftasında gidiyormuş 11+5 burun kemiği ve ense kalınlığı çok güzel çıktı..2li ye gerek görmedik..zaten ben istemiyordum 2li veya 3 lü tarama testlerinden..çünkü başka bir rahatsızlığı meydana çıkarmıyor sadece down sendromu riskini gösteriyor..sonuç ne olursa olsun aldırmayacağım için ilkindede yaptırmadım..bir dahaki gidişime cinsiyet kesinleşir bu haftada çok yanılgı oluyor dedi..
ayy kıpır kıpır dı eller bacaklar..hiç yerinde durmadı..
Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize..
Tatlım evet çok zor...hele yanında kimse yoksa daha da zor....ama lütfen sabretmeye çalış.geçecek..az kaldı...guclubacismileHerkese merhaba,
Bir tek dun giremedin nete valla topik almıs basını gitmiş..Okuyayım dedim ama bulantıdan yapamadım..Gene absladı benim bulantılar..Dün sabah arkadasıma kahvaltıya gideyim diye erken kalktım kalkar kalkmaz kustum..Ay ne berbattı yaaa....İnat ettim zorlaya zorlaya gittim arkadasıma guzel bi gun gecirdim ama bu sabah cok keyifsiz kalktım..Yine bulantım var canım hiçbişey yemek istemiyor...Hayret ediyorum böle yemek yiyenlere yemek yapanlara eviyle ilgilenenlere :))
Sanki bulantılar hiç gecmicek gibi..Kendimi cok cırkın ve bıtkın hissediyorummafoldumben
kızlar midem inanılmaz yanıo. lütfen bana bişi önerin bu yanmanın geçmesi içinnnnnnnnnnnnnnn. ağzıma acı su geliyor. sabah patatesli börek yedim ondan olduakannehir:1shok:
kızlar midem inanılmaz yanıo. lütfen bana bişi önerin bu yanmanın geçmesi içinnnnnnnnnnnnnnn. ağzıma acı su geliyor. sabah patatesli börek yedim ondan olduakannehir:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?