2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba,
Bir tek dun giremedin nete valla topik almıs basını gitmiş..Okuyayım dedim ama bulantıdan yapamadım..Gene absladı benim bulantılar..Dün sabah arkadasıma kahvaltıya gideyim diye erken kalktım kalkar kalkmaz kustum..Ay ne berbattı yaaa....İnat ettim zorlaya zorlaya gittim arkadasıma guzel bi gun gecirdim ama bu sabah cok keyifsiz kalktım..Yine bulantım var canım hiçbişey yemek istemiyor...Hayret ediyorum böle yemek yiyenlere yemek yapanlara eviyle ilgilenenlere :))
Sanki bulantılar hiç gecmicek gibi..Kendimi cok cırkın ve bıtkın hissediyorummafoldumben

gulesram az kaldı sabret canım geçicek 12. haftadan sonra geçiyormuş bende o günlerin gelmesini ve yemek yapmayı özledim

medusa baktım şu linklere ama bulamadım bana tulinin yolldığı linkte kapalı olmuş olamaz canım acab benmi yanlış verdim kızlarda varsa olar yardımcı olur inşallah sana

slm kızlar giremiyorum bütün günüm bulantılarla geçiyor hehe sizlerde maşallah iyi ilerlemişsiniz cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımız var hayırlı olsun darısı bizimde başımıza bu arada dışadan bi yaylaçorbası içtim dün berbattı geberdim resmen sempatiksalakcinni gerçi bu sayee eşim dün bana yemek yaptı sonunda inadı kırıldı :lepi:kızlar bişi sorcam siz bu listeye nerden girip bakıyosunuz ben görmüyorum ekli olup olmadığımıda bilmiyorumkafamçokkarıştı
öpüldünüz...

evet cnm benim SAT'a göre 8+6 ama ultrasonda bebeğin gelişimine göre 9+3 ben yinede SAT ' a göre baz alıyorum

cnm merak etme 12 haftadan sonra azalıo hatta geçio gibi bişey ama ara ara oluo tabi sabah kalkar kalkmaz çubuk kraker yersem benim bulantılarım azalıodu sende dene istersen

kızlar ya 10. haftam az önce yine çıkardım hemde canım çıktı resmen sarı safra çıkıyorum oda ilginç yediklerim değil.. anlam veremedim buğün kendime. psikolojimde tuaf kendimi çok kötü hissediyorum..

cnm merak etme 12 haftadan sonra azalıo hatta geçio gibi bişey ama ara ara oluo tabi sabah kalkar kalkmaz çubuk kraker yersem benim bulantılarım azalıodu sende dene istersen

Herseyden igrendim artık..Haftalardır cubuk kraker tuzlu kurabiye ve eti form yemekten bıktım...Mtufaga adım atamıyorum hersey kokuyor..Eşim gelcekte bişeyler yapıp yicez..offf yaaa offfsenağlama

Maşallah bebişine annesi, inşallah bizimde herşeyimiz yolundadır.. guclubacismile

İlk sayfada liste.. Düne bende aradım sonradan çalıştı kafam, bi ardaşta söyledi sağolsun sonra

evet cnm benim SAT'a göre 8+6 ama ultrasonda bebeğin gelişimine göre 9+3 ben yinede SAT ' a göre baz alıyorum

İçine nasıl siniyosa canım, sağlıklı olsunlarda gerçekten çokda önemli değil 3-5 gün..
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin mühim olan bu vereliniortak

Benimde yemekleri görünce miğdm bulanıyo hatta düşününce ama öyle normalde (çok şükür) dayanılmaz bir bulantım yok.. Ama bişey yiyemiyorum ya, sadece meyve ve salçalı ekmek yiyebiliyorum ve ne kadar daha böyle sürecek bilmiyorum.. bilmiyorumkismile

çok zor ama bebişlerimiz için idare edicez yapıcak bişey yok uzun süre aç kalırsanda bulantıların artar

kızlar midem inanılmaz yanıo. lütfen bana bişi önerin bu yanmanın geçmesi içinnnnnnnnnnnnnnn. ağzıma acı su geliyor. sabah patatesli börek yedim ondan olduakannehir:1shok:

canım benım de aynı ne yersem yiyeyim çıkmıyo ama sapsarı su çıkarıyorum.. merak etme. akşam yıne yanı şeklide çıkardım ama azaldı benım 11. haftadayım inşallah senın de yakında düzene girer.

ciesra senin bulantın var mıydı ??

çok şükür yok diyorum ben arada gelen o baygınlığa burdaki kızların yazdıklarını okuyunca.. Sadece yemek yiyemiyorum ama.. Onun dışında öyle dayanılmaz bulantılarım yok Allaha şükür, hiç istifra etmedim (ki gerçekten çok korkuyorum ben istifradan-fobi) Allahım yardım ediyo heralde, ara ara olcak okadar bulantı da yemek yiyemiyorum, beslenmem kötü o canımı sıkıyo, etin falan hiçbir çeşidini düşünesim dahi yok :gitme:

gözün aydın canım..darısı başımıza inş ya...
Tatlım evet çok zor...hele yanında kimse yoksa daha da zor....ama lütfen sabretmeye çalış.geçecek..az kaldı...guclubacismile

az kaldı canım...sabır sabır....düşünmemeye çalış..biliyorum çok zor ama....dene en azından olumunekankayizsmile

kızlar midem inanılmaz yanıo. lütfen bana bişi önerin bu yanmanın geçmesi içinnnnnnnnnnnnnnn. ağzıma acı su geliyor. sabah patatesli börek yedim ondan olduakannehir:1shok:

canım ben maden suyu içiyorum ii geliyo mideme bir de aferdersiniz ama bende çok gaz oluyo alttan üsten gidiyorum sürekli geğiriyorum nefret ettım kendımden bu yuzden yaaaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…