zhr84 erken döllenmemi senin bebiş canım.. 8+6 olmalı sanırım 9+3 demişsin.. benimde 13 Ağustos SAT ım 2 gün erken döllenmişiz bizde :) bende 9+3 haftalığım bugün.. Aynı gidiyoruz demek kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar, maşallah güzel kaynatıyorsunuz:) allah hepimizin kucağında koysun.
benim kafama birşey takıldı. ciesra benim de son SAT senin gibi aynı. en son eylül 27 de gittiğimde 6 artı 1 idi. şu an ona göre hesaplarsam 8 artı 5 oluyorum. son sAT a göre ise 9 artı 0. sanırım bende de geç döllenme olmuş değil mi.
zhr84 ve umutbrc ile hepimiz aynıyız hemen hemen. benim kontrolüm de bu ay sonu. doktor bir ay sonra gel demişti ama ben görmek için sabırsızlanıyorum. belki haftaya giderim doktora.
bulantılara gelince benim genelde sabah ezanı zamanı oluyor. bulantıyla beraber namaza kalkabiliyoum. vardır bunda da bir hayır sanırım. bir de saat 10 civarı filan kusmam çok olmuyor çok şükür günde bir yada hiç olmuyor. allaha çok şükür rahat geçiriyorum. darısı tüm arkadaşların başına.
cnm dr.um erken döllenme falan demedi ama 9+3 görünüyor dedi.benim SAT.de 14 ağustos valla bebişin hareketlerini görünce heyecandan onu bile soramadım.Bundan sonra 9+3 e göremi hesap yapmam gerekiyor acaba sen ona göremi hesaplıyosun
günaydın kılzar dr dan geldim..tam haftasında gidiyormuş 11+5 buyrun kemiği ve ense kalınlığı çok güzel çıktı..2li ye gerek görmedik..zaten ben istemiyordum 2li veya 3 lü tarama testlerinden..çünkü başka bir rahatsızlığı meydana çıkarmıyor sadece down sendromu riskini gösteriyor..sonuç ne olursa olsun aldırmayacağım için ilkindede yaptırmadım..bir dahaki gidişime cinsiyet kesinleşir bu haftada çok yanılgı oluyor dedi..
ayy kıpır kıpır dı eller bacaklar..hiç yerinde durmadı..
Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize..
evet canım ara ara oluyo bende de...
ayyy maşallahh canım yaa..darısı başımıza inşallahh..
zhr84 hesaplayıcıyı nerden yaptın. Bende yapacağım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?