2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, maşallah güzel kaynatıyorsunuz:) allah hepimizin kucağında koysun.

benim kafama birşey takıldı. ciesra benim de son SAT senin gibi aynı. en son eylül 27 de gittiğimde 6 artı 1 idi. şu an ona göre hesaplarsam 8 artı 5 oluyorum. son sAT a göre ise 9 artı 0. sanırım bende de geç döllenme olmuş değil mi.

zhr84 ve umutbrc ile hepimiz aynıyız hemen hemen. benim kontrolüm de bu ay sonu. doktor bir ay sonra gel demişti ama ben görmek için sabırsızlanıyorum. belki haftaya giderim doktora.

bulantılara gelince benim genelde sabah ezanı zamanı oluyor. bulantıyla beraber namaza kalkabiliyoum. vardır bunda da bir hayır sanırım. bir de saat 10 civarı filan kusmam çok olmuyor çok şükür günde bir yada hiç olmuyor. allaha çok şükür rahat geçiriyorum. darısı tüm arkadaşların başına.

cnm dr.um erken döllenme falan demedi ama 9+3 görünüyor dedi.benim SAT.de 14 ağustos valla bebişin hareketlerini görünce heyecandan onu bile soramadım.Bundan sonra 9+3 e göremi hesap yapmam gerekiyor acaba sen ona göremi hesaplıyosun

Evet canım geç döllenme olmuş, hesaplarken benimde kafam karışıyo ya, bi dr.(ultrasona) göre, bi SAT a göre .. Ama asıl baz almamız gereken Ultrason olmalı heralde, doğum tarihini hesaplamayıda ultrasona göre yapmalıyız. kafamçokkarıştı

İnternet hesaplayıcılarından bakınca 8+6 çıkıyo olmalı senin, dr. 9+3 dediyse; ultrasonda bebişin gelişimine göre bölüp çarpıyo onlar öyle hesaplıyorlar, demekki erken döllenme senin.. ultrason kağıdının altında iki hesabında yazıyo olması lazım.. yanındaysa bak bak bi, göreceksin.. olumunekankayizsmile

bu arad bence dr. un dediğine göre hesapla evet.. Bebeğin gelişim durumuna göre hesaplıyor çünki onlar

Son düzenleme:
teşekkürler ciesra. Sağ salim kucağımıza alalım da üç gün önde, üç gün arkada sanırım hiç önemi yok. önemli olan sağlıkla shhatle gelmeleri. arkadaşlar bu tickeri bende yapmak istiyorum nasıl yapılıyor?

Aynen öyle medusacım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde çileklerimizi gerisi boş.. Lilypie diye arat ordan yapılıyo canım

günaydın kızlar dr dan geldim..tam haftasında gidiyormuş 11+5 burun kemiği ve ense kalınlığı çok güzel çıktı..2li ye gerek görmedik..zaten ben istemiyordum 2li veya 3 lü tarama testlerinden..çünkü başka bir rahatsızlığı meydana çıkarmıyor sadece down sendromu riskini gösteriyor..sonuç ne olursa olsun aldırmayacağım için ilkindede yaptırmadım..bir dahaki gidişime cinsiyet kesinleşir bu haftada çok yanılgı oluyor dedi..
ayy kıpır kıpır dı eller bacaklar..hiç yerinde durmadı..
Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize..

Son düzenleme:

ayyy maşallahh canım yaa..darısı başımıza inşallahh..

zonox o dediğin yerdeki ağrılar bende de oluyor canım

nevra ben internettn okuyorum şimdilik kitap almadım ileriki haftalarda belki alırım

lover ben o adresten yapamadım bir türlü. kadınlar klubunu ekleyemedim. baharnaz senin verdiğin adreste kapanmış canım. başka adres var mı acaba?

kızlar selam nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl. 4-5 gündür giremedim girdiğimde de fırsat bulup yazamadım. geçmiş o kadar çok ilerlemiş ki okuyamadım inşallah herşey yolundadır

MyWorld çok şükür iyiyiz bulantılarla uğraşıyoruz canım inşallah sende iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…