benımde 2 hafta yoğun bulantı oldıu şmdi çok azaldıama iştahım çoooook açıldı bende 2.5 kilo almışım sanırım yuvarlanıcam sürekli aklımda yemek var ya daha yemeğim bitmeden sonra ne yesem diye düşünürken buluyorum kendımıcokacimcoookbu arada karnınız çıktı mı kızlar benım şişti birz pantolonların düğmesi kapanmıyo ya kilodan ya da bebekten bilemiyorum
Hoşbuldum canımmmolumunekankayizsmileSelam hoşgeldin Gezgin..
tşk ederim cnm.Allahım herkese nasip etsin.Senin ne zamandı kontrolün ?sen hafta olarak bayağı ilerdesin kesin görürsün zaten
NAZO bu hızla gidiyosan sanırım göbek o :dance:...ama yanlzı değilsin benimde pantalonlarım olmuyor artık sanırım bende fazla kaçırmışım:teytey:yarın LCW yenilerine bakıcam inş.
:) aynen böyleyim bende işte, bana dizi falan izlemeyi yasakladı eşim, Fatmagüle tecavüz ettiler psikolojim bozuldu, Öyle bir geçer zamanki deki Osmanı daha gördüğümde canım benim yaa diyerek ağlamaya başlıyorum, çocuğun bişey yapmasına bile gerek yoksanal şeyler bile mahvetmeye yetiyo psikolojimi, geçen gün yine burda okudum sanırım annenin gözünden akan her damla yaşta bebeği bi kez irkilirmiş diye, kendimi daha dayanıklı olmak için zorluyorum,telkinlerde bulunmaya çalışıyorum ozamandan beri ama pek mümkün değil, tv hayatımda bitecek bu gidişle :uhm:
arkadaşlar bir türlü yapamadım hesaplayıcıyı.benim adımı allah rızası için biri yapabilir mi? son SAT 13,08,2010 tahmini doğum tarihi 20 mayıs. sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü olmuyor. delirmeme az kaldı.
arkadaşlar mide yanması için mandalina da çok iyigeliyor bana. siz de deneyebilirsiniz. gaz problemi bende de var özellikle akşamları.
kızlar aşağıdaki linkte çok güzel esprili tişörtler var.Almak için erkenmi acaba ya.İnsan bunları görünce heves ediyor...
zemuszemus
EBRU MATERNITY | HAMLE KIYAFETLER | MODERN HAMLE GYM|Hamile Esprili Tirt
vallahi zehracığım denedim ama sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum. vazgeçtim zaten.artık senin çizelgenden takip ederim. ne de olsa aynıyız hemen hemen:))
bende inş.2011 mayıs annesi olacağımmm...:lepi:
subaru almıştın geçen yanlışmı hatırlıyorum hamiş kıyafeti onlardamı dar geldi :))kaydirigubbakcemile3
canım çizelge ilede bazen sorun olabiliyor sen yine denersin şöyle sakin saatlerde sabahları filan
zonox canım üzüldüm süt iyi gelebilir arkadaşlara katılıyorum
nazo ben uzun zamandır eşofman giyiyorum hamile olmadan önce geçtiğimiz yaz başı lcw den almıştım beli lastikli çok kullanışlı şimdi bile kullanabiliyorum o zaman iyikide eşimi dinleyip almışım halbuki hamişlik durumu bile yoktu
bende bu adreste görmüştüm. ama bence daha erken değil mi. biraz daha beklemek daha iyi olur sanırım. azıcık göbişler çıkınca almak daha uygun olur diye düşünüyorum.
vallahi zhr84 canım, çok sevinirim. linki verip kopyalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?