2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

NAZO bu hızla gidiyosan sanırım göbek o :dance:...ama yanlzı değilsin benimde pantalonlarım olmuyor artık sanırım bende fazla kaçırmışım:teytey:yarın LCW yenilerine bakıcam inş.

Selam hoşgeldin Gezgin..
Hoşbuldum canımmmolumunekankayizsmile
tşk ederim cnm.Allahım herkese nasip etsin.Senin ne zamandı kontrolün ?sen hafta olarak bayağı ilerdesin kesin görürsün zaten

Amin canım...
Benim kontrol tarihim yok...:icecream:
Eşim ne zaman ikna olursa o zaman götürücek inşallaah...sempatiksalakcinni
Ama içim gidiyor,inşallah uzun sürmez.

NAZO bu hızla gidiyosan sanırım göbek o :dance:...ama yanlzı değilsin benimde pantalonlarım olmuyor artık sanırım bende fazla kaçırmışım:teytey:yarın LCW yenilerine bakıcam inş.

:sm_cool:zemuszemusolumunekankayizsmile olsun napalım bebek iyi olsunda mide bulantısındansa yemeyı tercıh ederimcokacimcoook varsın dombili olayım :CüvCüv: şaka bir yana dikkat eicem artık dr dan örnek beslenme listesi isticem vereliniortak

ben çalıştığım için tv izleyemiyorum zaten akşam eve gidiyorum yemek yiyiyorum hemen sızıyorum valla.bayanssulusmile

arkadaşlar bir türlü yapamadım hesaplayıcıyı.benim adımı allah rızası için biri yapabilir mi? son SAT 13,08,2010 tahmini doğum tarihi 20 mayıs. sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü olmuyor. delirmeme az kaldı.

arkadaşlar mide yanması için mandalina da çok iyigeliyor bana. siz de deneyebilirsiniz. gaz problemi bende de var özellikle akşamları.

subaru almıştın geçen yanlışmı hatırlıyorum hamiş kıyafeti onlardamı dar geldi :))kaydirigubbakcemile3

canım çizelge ilede bazen sorun olabiliyor sen yine denersin şöyle sakin saatlerde sabahları filan

zonox canım üzüldüm süt iyi gelebilir arkadaşlara katılıyorum

nazo ben uzun zamandır eşofman giyiyorum hamile olmadan önce geçtiğimiz yaz başı LCW den almıştım beli lastikli çok kullanışlı şimdi bile kullanabiliyorum o zaman iyikide eşimi dinleyip almışım halbuki hamişlik durumu bile yoktu

şu ana kadar benim ne göbeğim çıktı ne de şiştim arkadaşlar. belli değil hiç hamile olduğum. tek fark göğüslerim büyüdü biraz. çok şükür kabızlık da yok. ama bol bol su içmeye çalışıyorum ben.

ciesra annein her damla gözyaşında bebeğin irkilmesini kurstaki hocamız söyledi sizle arada bir bilgileri paylaşırım

cnm benim gönderdiğim lçnkten de denedin mi ben girip bakmıştım sana göndermeden önce oluyordu

vallahi zehracığım denedim ama sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum. vazgeçtim zaten.artık senin çizelgenden takip ederim. ne de olsa aynıyız hemen hemen:))

bende bu adreste görmüştüm. ama bence daha erken değil mi. biraz daha beklemek daha iyi olur sanırım. azıcık göbişler çıkınca almak daha uygun olur diye düşünüyorum.

vallahi zhr84 canım, çok sevinirim. linki verip kopyalarım

Son düzenleme:

geçen c.tesi iş çıkışı gidecektim ama bulantıdan gidemedim..nasipse yarın artık inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…