kızlar ben saat başı acıkıyorum yada midem kazınıyo tam anlayamadım...acıkmış gibiyimheen akabinde bulanmaya başlıyorum neden acaba sizdede oluyomu bu ohaoldumsmile
Canım mideni boş tutmaman gerekiyor o zaman...
Sık yemeye çalıs azda olsa,o zaman mide bulantın olmaz inş...kaydirigubbakcemile5
benımde 2 hafta yoğun bulantı oldıu şmdi çok azaldıama iştahım çoooook açıldı bende 2.5 kilo almışım sanırım yuvarlanıcam sürekli aklımda yemek var ya daha yemeğim bitmeden sonra ne yesem diye düşünürken buluyorum kendımıcokacimcoookbu arada karnınız çıktı mı kızlar benım şişti birz pantolonların düğmesi kapanmıyo ya kilodan ya da bebekten bilemiyorum
valla saat 13:00 öğle yemeği yedim...15 dakk önce 1 mandalina yedim ama kesmedi....şimdi bulanmaya başladım...
her akşam eve giderken manava uğruyorum...sabah işe gelirken beslenme çantama 2 adet muz ..2..elma..4 mandalina koyuyorum...akşama kadar ancak yetiyor bana ...sabah öğle akşam yemekleri hariç....efff :dance:adam gibi yiyebilsem zoruma gitmeyecek....
süt içtim, soda içtim, muz yedim. midemdeki yanma geçti ama sanki bir torba taş yemiş gibi midem. ve inanılmaz bulanıyor:a015:
Bidaha börek yemek bence kahvaltıda canım ya, yağlı geldi heralde.. Az kaldı geçecek bu günler..
Güzel günler göreceğiz güneşli günler.. :lepi:
valla saat 13:00 öğle yemeği yedim...15 dakk önce 1 mandalina yedim ama kesmedi....şimdi bulanmaya başladım...
her akşam eve giderken manava uğruyorum...sabah işe gelirken beslenme çantama 2 adet muz ..2..elma..4 mandalina koyuyorum...akşama kadar ancak yetiyor bana ...sabah öğle akşam yemekleri hariç....efff :dance:adam gibi yiyebilsem zoruma gitmeyecek....
bende sadece meyve yiyorum bide arada çer çöp atıyorum ağzıma bisküvi falan, sağlıksız besleniyorum diye çok üzülüyorum ama yiyemiyorum yemek.. Nolcak böyle bilmiyorum..mirmirmirmir
süt içtim, soda içtim, muz yedim. midemdeki yanma geçti ama sanki bir torba taş yemiş gibi midem. ve inanılmaz bulanıyor:a015:
kızlar ben barisim bu arada adımı değiştirdim bilginize
Bende bu sıra meyve çok tüketmeye çalışıyorum midem açlık hissettikçe,ama kesmiyor yaaa...sempatiksalakcinni
Dakkada bir kendimi mutfakta buluyorum...kaydirigubbakcemile3
Şimdi gene canım bişiyle istedi solugu çikolatada buldum..
önümde koca paket,bunlar biterse yandıımmmmmmakannehir
çak arkadaşım aynı dert bendede şuanda mevcut
inşallah canım ta. çok kötüyüm. yeniden yanmaya başlDI MİDEM:1shok:
Meyve daha bi bayıyor çok yeyince, hele elmayla mandalina, çikolatamııı alsanaalsanasmile hamilelikte olabildiğince az tüketmemiz lazımmış biliyomusun? Bi yerde okumuştum, bulursam paylaşırım, anne ve bebeğin dişleri için zararlıydı yanlış hatırlamıyorsam :1no2:
Meyve daha bi bayıyor çok yeyince, hele elmayla mandalina, çikolatamııı alsanaalsanasmile hamilelikte olabildiğince az tüketmemiz lazımmış biliyomusun? Bi yerde okumuştum, bulursam paylaşırım, anne ve bebeğin dişleri için zararlıydı yanlış hatırlamıyorsam :1no2:
Evet canım bende duymustum....
Yalnız ben kaç zamandır hiç yemedim,hamilelikten önceden beri canım çekmiyordu..
Şimdi dolabı açınca dikkatimi çekti,iki minik bayramlık çikolata tarzı yedim,daha yemem tamam...:1ninca:laelaelaelaelae
kızlar ben saat başı acıkıyorum yada midem kazınıyo tam anlayamadım...acıkmış gibiyimheen akabinde bulanmaya başlıyorum neden acaba sizdede oluyomu bu ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?