2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben saat başı acıkıyorum yada midem kazınıyo tam anlayamadım...acıkmış gibiyimheen akabinde bulanmaya başlıyorum neden acaba sizdede oluyomu bu ohaoldumsmile

Canım mideni boş tutmaman gerekiyor o zaman...
Sık yemeye çalıs azda olsa,o zaman mide bulantın olmaz inş...kaydirigubbakcemile5

Canım mideni boş tutmaman gerekiyor o zaman...
Sık yemeye çalıs azda olsa,o zaman mide bulantın olmaz inş...kaydirigubbakcemile5

valla saat 13:00 öğle yemeği yedim...15 dakk önce 1 mandalina yedim ama kesmedi....şimdi bulanmaya başladım...
her akşam eve giderken manava uğruyorum...sabah işe gelirken beslenme çantama 2 adet muz ..2..elma..4 mandalina koyuyorum...akşama kadar ancak yetiyor bana ...sabah öğle akşam yemekleri hariç....efff :dance:adam gibi yiyebilsem zoruma gitmeyecek....

süt içtim, soda içtim, muz yedim. midemdeki yanma geçti ama sanki bir torba taş yemiş gibi midem. ve inanılmaz bulanıyor:a015:

canım dün akşam ben de öyleydim kendimi kaybettim resmen doymak nedir bilmedim derlerdide inanmazdım benimde hafif çıktı karnım artık rahat elbiseler giyiyorum çalıştığım içinde çok ii oluy pantolandan çok daha rahat.. benim boyum 1,60 kilomda 56 ama geçen gittim 500 gr almışım bile boyum kısa valla bende topaç olucam gibi geliyo..

bende sadece meyve yiyorum bide arada çer çöp atıyorum ağzıma bisküvi falan, sağlıksız besleniyorum diye çok üzülüyorum ama yiyemiyorum yemek.. Nolcak böyle bilmiyorum..mirmirmirmir

süt içtim, soda içtim, muz yedim. midemdeki yanma geçti ama sanki bir torba taş yemiş gibi midem. ve inanılmaz bulanıyor:a015:

Bidaha börek yemek bence kahvaltıda canım ya, yağlı geldi heralde.. Az kaldı geçecek bu günler..
Güzel günler göreceğiz güneşli günler.. :lepi:

Bidaha börek yemek bence kahvaltıda canım ya, yağlı geldi heralde.. Az kaldı geçecek bu günler..
Güzel günler göreceğiz güneşli günler.. :lepi:

inşallah canım ta. çok kötüyüm. yeniden yanmaya başlDI MİDEM:1shok:

bende sadece meyve yiyorum bide arada çer çöp atıyorum ağzıma bisküvi falan, sağlıksız besleniyorum diye çok üzülüyorum ama yiyemiyorum yemek.. Nolcak böyle bilmiyorum..mirmirmirmir

Bende bu sıra meyve çok tüketmeye çalışıyorum midem açlık hissettikçe,ama kesmiyor yaaa...sempatiksalakcinni
Dakkada bir kendimi mutfakta buluyorum...kaydirigubbakcemile3
Şimdi gene canım bişiyle istedi solugu çikolatada buldum..
önümde koca paket,bunlar biterse yandıımmmmmmakannehir

Meyve daha bi bayıyor çok yeyince, hele elmayla mandalina, çikolatamııı alsanaalsanasmile hamilelikte olabildiğince az tüketmemiz lazımmış biliyomusun? Bi yerde okumuştum, bulursam paylaşırım, anne ve bebeğin dişleri için zararlıydı yanlış hatırlamıyorsam :1no2:

inşallah canım ta. çok kötüyüm. yeniden yanmaya başlDI MİDEM:1shok:

Hadi yaa, keşke karıştırmasaydın hepsini, biraz uyumayı falan denesen, başının altına yüksek bi yastık koy ama, ağzına doğru gelmesin asit, masaj yap karnınada uyumaya çalış, ne iyi gelir bilmiyoruz ki başka fisfisfis

Evet canım bende duymustum....
Yalnız ben kaç zamandır hiç yemedim,hamilelikten önceden beri canım çekmiyordu..
Şimdi dolabı açınca dikkatimi çekti,iki minik bayramlık çikolata tarzı yedim,daha yemem tamam...:1ninca:laelaelaelaelae

Son düzenleme:

ciesra çikolatamı zararlıymış

iki minikse sorun yok canım (eminim miniciktir :roflol: ) çok canımız isteyince yiyebiliriz kanımca ama fazla kaptırmayalım yazık kuzucuklarımıza :içelim:

kızlar ben saat başı acıkıyorum yada midem kazınıyo tam anlayamadım...acıkmış gibiyimheen akabinde bulanmaya başlıyorum neden acaba sizdede oluyomu bu ohaoldumsmile

ben artık sık sık az yiyorum subaru..aç kaldım mı o mide özsuyu kusturuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…