2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim tahlil sonucları bi anormal
tokluk kan şekerim düşük çıkmış -75-
İdrar mikroskobisi 2-3 LÖKOSİT VE 2-3 ERİTROSİT GÖRÜLDÜ.
NEUT% denen şey yüksek çıktı internetten bakıyorum hiç hoş şeyler yazmıyo

edaberk hangi dr.a gidiyorsun? Bende Ç.kaledeyim, özelemi gidiyorsun, devletemi? Dr. görmedimi sonuçlarını bişey demedimi?

sürekli tekrarlıyorum ama yeni gelen arkadaşlar için ben barisimm[/SIZE] adımı değiştirdimmm

canım aynen bende az önce sonuçları aldım yeni eşim doktora götürmüş kanım düşük çıkmış demir hapını hapını mutlaka kullan dedi. idrarda lokosit aynen seninki gibiydi ma temiz bişey yok dedi sonra toxoplazma negetif çıktı kızlar çiğ et yeme çiğ ete dokunma meyveyi sebzeyi bolca yıka öyle tüket dedi, 30 yada 40 gün sonra bu tahlil tekrar yapılacakmış. şekerim gayet normalmiş diğerleri ii bi sorun yok dedi..

cnm bende bugün idrar baktırdım lökositin normal 5 den küçük çıkması lazım eritrositinde 2 den küçük çıkması lazım neut ne anlamadım

yüksek çıkmalarıda idrar yolu enfeksiyonu demek oluyor heralde dimi, geçende zonox'ta uyarmıştı, bu dönemde çok dikkat etmeliyiz vaginal hijyene, havlularımızın temizliğe falan.. Allah korusun..

doktorla henüz görüşmedim hastanenin sitesinden baktım sonuclara.bir de bundan 3 ay kadar önce başka nedenlerle test yaptırdığımdaki kan değerim şimdikine göre daha iyiymiş şu an normal ama normalin alt sınırında.doktora yarın gtcem.
inşallah normalimdir.

aa hemen karamsar olma lmaz:arkadaşım..dr nla görüş varsa bi eksiklik mutlaka bi çaresine bakıcaktır ...

cnm evham yapma bazı testlerin sonuçları hamilelikte değişebiliyor.benim de ürem düşük çıkmıştı dr hamilelikte ürenin düşmesi normal dedi.Allahın izniyle bişey olmaz.böyle karamsar olup meleğini de üzme.:teselli:

selam kızlar nasılsınız aramızda güzel haberler alanlar oh maşallah diyorum tülicimbugün dr gidicekti inşallah iyi haberler verirsin beklioruz özlem 483 canım nasılsın bugün sorun yok umarım yeni bi r iki arkadaş katılmış hoşgeldiler allah tamamına erdirasin kızlarboshayallersmile

slm mız mız çok şükür iyiyim ben.. sen nasılsın ?

sevındım cnm ALLAH DAHA IYI ETSIN MINIGINLE

BIZDE IYIYIZ COK SUKUR
selam..hoşgeldiniz...allaha şükürler olsun iyiyimmmm sen nasılsın ?

ALLAHA SUKUR OLSUN IYIYIZ

YA KIZLAR BEN DEVLETTE DOGURCAM

ALLAH NASIP EDERSE

BUGUN DOSYA ACTIRMAYA GITTIM UTRASONLA BAKTI DOKTOR BEBEK 10 HAFTA 1 GUN DEDI

NASIL IS ANLAMADIM OZELDE BAKILIYO 10 HAFTA 6 GUN OLMASI LAZIM DEVLETTE NIYE BOYLE CIKTI ANLAMADIM

Cihaz değişikliğiyle ilgili olabilir mi acaba?? Keşke söyleseydin ordayken.. +-3 gün falan değişiyo bildiğim ama , belkide hesaplamayı yanlış yapmıştırlar.. Bence dr.la görüş bi kafan rahat olsun, bi sorun yoktur sıkma canını olsa anlar söylerdi dr. muhtemelen yanlış hesaplama söz konusudur.. :teselli:

benim doktorum tahlil sonuçları için gebelikte kan değerleri değişebiliyor..bu değişmelerin yaşanması normal demişti...bence sıkıntı yok evham yapma...zemuszemus

ınsallah cnmmmmmmmmmmmm ınsallah
doktoru bu konuda rahatsız etmek dogru olurmu acaba

canım ya inşallah hiç bi sorun yoktur evet gebelikten dolayı bazı değerler değişebiliyor bence çok endişelenmeyin canım ya biraz kafanızı rahat tutun allah ne verirse inanın o oluuyo değer meğer bana göre fasafiso haa tabi doğru olma oranıda var yani ben her durumda yüzde elli elli bakıyorum artık herşeye yani olabilecegi gibi olayabilirde mantığıyla bnde yaşadıklArımdan dolayı öyle bakıyorum canım nerdeyse küçük minnoşumdan olcaktım allah muhafaza bu değerler yüzünden şükür kalbimin sesini dinledim allaha sığındım şimdi minnoşum kocaman iki yaşında bal kaymak valla rahat ol canım kafayı takma neyse odur zaten oo olacaktır buna inan değerler ne derse desinfisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…