2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel memleketimin, güzel anneleri günaydın diyerek açılışı yapayım bende bugün.. Kızlar dün akşam çok karışık rüyalar gördüm, yunus balıkları gördüm, köpek balıkları bacaklarımı yedi bomba gördüm, kayınpederim suyun içine attı biz kayık gibi bişeydeydik, sonra gri bi ayı gördüm, arabayla geçerken camlarım yarıya kadar açıktı eşimin yiğeniyle gidiyorduk bize saldırdı off çok içim sıkıldı yaa.. Ama bi yandanda mutluluk hayecan var içimde, bugün anneme gideceğiz iş çıkışı 2 haftadır görmüyorum, kardeşimde gelecek eşiyle, bayramdan beri ilk kez göreceğim okadar özledimki onuda bebişinide.. Karman çormanım :uhm:

gerçekten ilginç ama allah yardım etmiş sana en azından ilk haftalarını rahat geçirmişsin..
İNŞ.çok fazla uzun sürmez bulantın zaten 12.haftadan itibaren geçiyor diyor dr.lar...ben gurbette değilim ailem bana yakın ama yinede her işimi kendim yapıyorum..yapamazsam çokkk canım isterse yada çok zorda kalırsam isterim ailemden...nazlı değilimdir yani...hayat böyle herkesin kendisine göre bi hayatı var.... ne yapalım allah sağlık versin gerisini kendimiz hallederiz...öyle deme nasipde ne varsa onu yaşıyoruz...uzakta olmak çokta kötü değil bazen iyi yönleride yok değil yaniiiyerimseniben

günaydın...hayırlara gitsin inş..korkma balık iyidir ama iyiye hayıra yor rüyanı....bende çok kötü rüyalar gördüm akşam hayır olsun..hamilelerin çoğu bu tür kabuslar görüyor normal herhalde...ayy ne güzel şimdi sana zamanda geçmez...anneni görecek olmana çok sevindim..

öle canım haklısın eğer mutluysan heryer çook güzelll...

Aynen öyle valla hemen kalkıp gitmek istiyorum, ama malesef olmuyor işte.. Evet hayır olsun inşallah, Ya işin kötüsü doğuma yakın bebişlerle ilgili kötü rüyalar görülüyormuş biliyomusun, korkmayın sakın görürseniz, tüm anneler görüyormuş böyle kabuslar, ama illaki etkileniyo insan işte.. :sm_confused:

günaydın hayır olsun inş. bu dönemdeki değişik duygu durumundan olabiliyor sen içini ferah tut canım.

Son düzenleme:
günaydın hayır olsun inş. bu dönemdeki değişik duygu durumundan olabiliyor sen içini ferah tut canım.

Tutamaya çalışıyorum da insan ister istemez etkileniyor canım yaa.. Sabah sabah eşime anlattım uyandırıp, popon açıkta kalmıştır aşkım yat uyu hadi diyip ilgilenmedi benimle bide.. Çok üzgünüm çoook

günaydın arkadaşlarr hepinizeee sabah muhabbetleri başlamışş maşallahh...Kötü rüyalara takma arkadaşım gece dua ile uyu o çok rahatlatıyoo ..Bide ben köti rüyadan uyanıyorum hemen uyumuyorum devam ediyo bazen ryam eşime sarılıyorumm geçiyo korkum :)))

ciesra ne güzel anneni görcenn ben çok özledim yaaa ( annem her alışverişte bebeğime atlet falan alıyo şimdilik onlarla yetiniyo :))
Sizde aileler hazırlık yapıyomuu ben ilk torundum ailede yerim ayrıdır şimdi aynı hatta daha fazlası bebeğime yapılacak herkes bi taraftan bişeyler yapılıyo 6 yaşındaki teyzemin torunu oyuncaklarını ayırmaya başlamış bana göndericekmiş çok etkilendiimm:))))

Evet dua okuyup Allaha sığınmak en güzeli Fdilek48 .. Annemi göreceğim için çokkk ama çok mutluyum, Allah kimseyi anacığından ayrı koymasın valla, çok zor.. Benim annem çok uzağımda olmamasına rağmen zor görüşüyoruz, o çalışıo ben çalışıyorum ha deyince görüşülmüyor, Yarım saarlik mesafede aslında.. Ama yinede benzermi aynı evin içinde yaşamaya, canım annem benim.. Ayrı olanlarda tez zamanda kavuşur inşallahhhh..

Benim kardeşim başladı hazılıklara daha dur cinsiyetine öğrenelim alma hiç bişey diyorum karışma sen diyo :) mama kaşığını tabağına almış, yelek ördürmüş bi tane :) daha ben bile bişey almadım, hele cinsyeti belli olsun bakalım bi.. Kardeşim benden meraklı, ama onun hamileliğinde de ben öyleydim tabi.. teyze olmakta anne olmak kadar heyecan vericiydi benim için, onun kızı içinde canımı veririm.. Teyzesinin canı o, bitanem benim :).

maşallah bebeklerimiz nasipli olcak galiba :))
şuanda uzun bi aradan sonra süt içebiliyorum kahvaltılık gevrekle .
...

İnşallah öyle olurlar
Ne güzel ya ben sütü zaten sevmiyordum, şimdi iki kere sevmiyorum.. Afiyet bal şeker vee bol vitamin olsun inşallah..

günaydın canlarımmmmmm

herkes iyidir inşallah:icecream:

Günaydın güzel anne adayı, ben iyiyim çok şükür, asıl sen nasılsın bugün.. Kahvaltıda ne yedin ?????

ciesra, canım henüz bişey yemedim sabah kalkar kalkmaz bişiler yiyince midem bulanıo. evde biraz takılıorum kendime gelip yiyorum.

ya kızlar eşim çok huzursuz yatıo napcam bilemiyorum. akşam yüzüme indirdi koluyla, ben bacaklarımı göğsüme çekip yatarım (cenin gibi) diziyle altıma indirdi. gece sancı ve korkudan yatamadım. napcam bilmiyorm. 1 haftadır sabaha kadar dayak yiyorum resmen

Son düzenleme:

GÜNAYDIN GEÇMİŞ OLSUN...benim bi fikrim var derhal karete yapmayı öğren delikafadulden

diana sn yinede git. içini ferahlat. birdaha gitmezsin. kontrolllerine gidersin rahat rahat. ama gitmeni tavsiye ederim. stresin bebek için iyi değil her ne kadar geçmiş olsada yine de kafanın bi yerlerinde bu düşünce var. sen bebeğini gör dr.ada danış durumunu o sana akıl verir. rahatlarsın
GÜNAYDIN GEÇMİŞ OLSUN...benim bi fikrim var derhal karete yapmayı öğren delikafadulden

pohahahahahahaha:sm_cool:delikafadulden

ben yandım ya. bebek büyüyünce onu yan odaya yollıcam. dün resmen dayak yedim gece gece. sabaha kadar uyuyamadım. zombi gibiyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…