canım bende çok ilginç bişey oldu 9. haftadan sonra başladı şiddeti buğün 10+1 ama ben dün çıkardım ve inan kendimi kaybettim ben zaten kusunca rahatlayan değil hasta olan tiplerdenim:) sarı su safra çıkıyo yediklerimde değil .. umarım buğün yaşamam dün öğlene doğru oldu.. evet hem çalışmak hemde evli olmak çok zor, üstelik ben gurbetteyim yanımda kimse yok canımın istediğini bile kendim yapıyorum yoksada yiyemiyorum((( allah kimseyi yanlız bırakmasın..şimdi aklım olsa uzağa evlenmezdim diyorum ..
Güzel memleketimin, güzel anneleri günaydın diyerek açılışı yapayım bende bugün.. Kızlar dün akşam çok karışık rüyalar gördüm, yunus balıkları gördüm, köpek balıkları bacaklarımı yedibomba gördüm, kayınpederim suyun içine attı biz kayık gibi bişeydeydik, sonra gri bi ayı gördüm, arabayla geçerken camlarım yarıya kadar açıktı eşimin yiğeniyle gidiyorduk bize saldırdı off çok içim sıkıldı yaa.. Ama bi yandanda mutluluk hayecan var içimde, bugün anneme gideceğiz iş çıkışı 2 haftadır görmüyorum, kardeşimde gelecek eşiyle, bayramdan beri ilk kez göreceğim okadar özledimki onuda bebişinide.. Karman çormanım :uhm:
gerçekten ilginç ama allah yardım etmiş sana en azından ilk haftalarını rahat geçirmişsin..
İNŞ.çok fazla uzun sürmez bulantın zaten 12.haftadan itibaren geçiyor diyor dr.lar...ben gurbette değilim ailem bana yakın ama yinede her işimi kendim yapıyorum..yapamazsam çokkk canım isterse yada çok zorda kalırsam isterim ailemden...nazlı değilimdir yani...hayat böyle herkesin kendisine göre bi hayatı var.... ne yapalım allah sağlık versin gerisini kendimiz hallederiz...öyle deme nasipde ne varsa onu yaşıyoruz...uzakta olmak çokta kötü değil bazen iyi yönleride yok değil yaniiiyerimseniben
günaydın...hayırlara gitsin inş..korkma balık iyidir ama iyiye hayıra yor rüyanı....bende çok kötü rüyalar gördüm akşam hayır olsun..hamilelerin çoğu bu tür kabuslar görüyor normal herhalde...ayy ne güzel şimdi sana zamanda geçmez...anneni görecek olmana çok sevindim..
Güzel memleketimin, güzel anneleri günaydın diyerek açılışı yapayım bende bugün.. Kızlar dün akşam çok karışık rüyalar gördüm, yunus balıkları gördüm, köpek balıkları bacaklarımı yedibomba gördüm, kayınpederim suyun içine attı biz kayık gibi bişeydeydik, sonra gri bi ayı gördüm, arabayla geçerken camlarım yarıya kadar açıktı eşimin yiğeniyle gidiyorduk bize saldırdı off çok içim sıkıldı yaa.. Ama bi yandanda mutluluk hayecan var içimde, bugün anneme gideceğiz iş çıkışı 2 haftadır görmüyorum, kardeşimde gelecek eşiyle, bayramdan beri ilk kez göreceğim okadar özledimki onuda bebişinide.. Karman çormanım :uhm:
günaydın
nasılsın
günaydın hayır olsun inş. bu dönemdeki değişik duygu durumundan olabiliyor sen içini ferah tut canım.
iyiyim canım sen nasılsın şimdi eşime kahvaltı hazırlıyorum
ciesra, canım henüz bişey yemedim sabah kalkar kalkmaz bişiler yiyince midem bulanıo. evde biraz takılıorum kendime gelip yiyorum.
ya kızlar eşim çok huzursuz yatıo napcam bilemiyorum. akşam yüzüme indirdi koluyla, ben bacaklarımı göğsüme çekip yatarım (cenin gibi) diziyle altıma indirdi. gece sancı ve korkudan yatamadım. napcam bilmiyorm. 1 haftadır sabaha kadar dayak yiyorum resmen
diana sn yinede git. içini ferahlat. birdaha gitmezsin. kontrolllerine gidersin rahat rahat. ama gitmeni tavsiye ederim. stresin bebek için iyi değil her ne kadar geçmiş olsada yine de kafanın bi yerlerinde bu düşünce var. sen bebeğini gör dr.ada danış durumunu o sana akıl verir. rahatlarsıngünaydın güzel anneler ve tatlı bebekleribana yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim sayenizde rahatladım gerçekten.doktora gitmicem kızlar bu işin üstesünden gelmeye çalışıcam yoksa 9 ay boyunca her kafama bişey takıldığımda gitmeye kalkıcam üstelik doktorum oturduğum şehirde de değil 1 saatlik bi mesafede.sizin sayenizde güne iyi başladım :) gidip kahvaltımı yapıyım.hepinize iyi haftasonları
GÜNAYDIN GEÇMİŞ OLSUN...benim bi fikrim var derhal karete yapmayı öğren delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?