2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım..çok pahalı domates...koymasam tadı olmaz mı diye endişe ediyorum...ağız tadıyla yemek istiyorum çünkü uzun zamandır ilk kez yapabilirm gibi hissettim...uzun zamandır da canım istiyor...kardeşime söyledim bakalım alıp getirir misin diye...getirince yaparım inş...cokacimcoook[/QUOTE]

canım antep usulu yap hiç domates koyma soğanını bolca doğra sarımsağınıda siz çok yemezsiniz 4-5 diş koy 1 kaşık domates 1 kaşık biber salçası yağı mutlaka bol olucak pirincini koy tuzunu karabiberini limon tuzun varsa çay kaşıgınınucuyla koy güzelce karıştır tabi pirincinide harika oluyor tavsiye derim..

evet benim de öyleydi gezgincim...anlayamıyorum o yüzden..ne zaman iyi olcam ne zaman kötü hissedicem kestiremiyorum....böyle geçer mi ben de bilmiyorumbilmiyorumkismile

canım antep usulu yap hiç domates koyma soğanını bolca doğra sarımsağınıda siz çok yemezsiniz 4-5 diş koy 1 kaşık domates 1 kaşık biber salçası yağı mutlaka bol olucak pirincini koy tuzunu karabiberini limon tuzun varsa çay kaşıgınınucuyla koy güzelce karıştır tabi pirincinide harika oluyor tavsiye derim..[/QUOTE]
yaaaa...demek domates koymadan da yapılabiliyor...deneyeyim olmazsa yaaaa...limon tuzum yok..nar ekşim var..hakiki nar ekşisi..el yapımı..ondan koyayım o zaman...tabii yapabilir miyim bilmiyorum..iyi hissetmiyorum kendimi hiç...:sinifsinif:

evet benim de öyleydi gezgincim...anlayamıyorum o yüzden..ne zaman iyi olcam ne zaman kötü hissedicem kestiremiyorum....böyle geçer mi ben de bilmiyorumbilmiyorumkismile

:

Sanırım 4ü aya girene kadar vurup vurup geçicek bunlar......

En çok tiksinmem geçsin başka bişey istemem diyorum,bazen sırf tiksindiğim için miğdemi kendi kendime bulandırıyorum...kafamçokkarıştı
Hiç bu kadar sayılı şeylerden nefret etmemiştiiimkafamçokkarıştı
Ki benim sevmediğim hiçbişey yoktu bu zamana kadar...
Hamilelik gerçekten çok farklı birşeymiş yaa...bilmiyorumkismile

ahh canım vallahi gözlerim dolarak okudum yazdıklarını..Bende 6 haftalıkken hastanelik olmustum..Cok iyi anlıyorum canım seni cook...Hastaneden cıkısta doktor bana Metpamid diye bi ilaç yazdı onun sayesinde ayaga kaltım sonra baktım iyiyim bıraktım ilacı ama maalesef 3 gundur yine basladı kusmalarım..Bugün doktora gittik daha yeni geldik..Doktor dedi hemen basla..Cunku kilo vermişim..allah yardımcımız olsun bitanem..Dualarım hepimiz için...
Bu arada bende sat a göre 8+3 ümü ama doktor bugun baktı 8+5 sin dedi..Döllenmenin ne zaman oldugu ile alakalı bir durum sanırım..Doktorun söyledigini dikkate almak lazım...Olmadı sen yine sorarsın eminim o daha iyi anlatır

Canım benim..Valla biz bebişimle teker tokmak yuvarlanıp gidiyos..Kilo veriyorum..Bugün doktordaydık gördüm kuzumu aman pek bi tatlı geldi koca kafalı tosunum benimBoyumuz 19mm olmus..15 gun sonra gidip ense kalınlıgını ölçecek doktor amcamız..3 gundur cok kustum ama bebişi görünce bütün yasadıgım sıkıntıları unuttum...nasılda yatıyor içimde....Ne kadar masum ve savunmasız...Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah

selam kızlar ne zamandır okuyodum artık yazmaya karar verdim,bende 8+1 günlük hamileyim.benimde kötü bulantılarım yaa,ne zaman geçecek bilmiyorum ama mahvetti beni..ama tek dileğim yavrumun sağlıklı olması tabi...herkese çook selamlarhihoyyyt

selam sekerlıkler ...ben enı uyandım gıdeyım bıseyler yıyeyım barı karnım zıl calıyo....ıns hepınız ıyısınızdır....

Hoşgeldin canım aramıza....opuyorumnanaktan

Rabbim şifa versin,uzun sürmez inşallah....:Saruboceq:

ama bu cok guzel:sm_cool:
iyi gunlerde hep iyiseyler yazarak doldurursun bu defteri inşallah canımm:Saruboceq:

saol canım =) biz dayanamayıp şimdiden aldık valla. bir de albüm aldık. ultrason fotoları için =))

hoşgeldin özlemmm :)

sanada hoşgeldin demeyi unuttum gezgin sen de hoşgeldinn

Hoşgeldin aramıza...Bulantılar yuzunden bende cok cektim hala da cekiyorum ama bugun ultrasonda kuzumu görünce hepsini unuttum..Valla deger herseye degerçççYeter ki bebişler iyi olsun...Kuru seyler tuket ama baktın kusmalarım gunde 2 ve uzerı,hemen doktorunu ara...Gerekirse serum alırsın..Sakın kendi kendine gecmesini bekleme arkadasım..Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Gezgin

Okudum canım yazdıklarını sıkılmıssın bu aralar...İnan bu konuda yalnız degilsin..Bende bozugum..Yine basladı ya bulantılar..Gurbette olmak zordur elbet ama ne guzel telefonda bile olsa seni cok seven, senin için dua eden bi anacın var..bunlar o kadar guzel ve kıymet bilinmesi gerek durumlar ki...
Bende hiç bişey yok!!!!!!!!!!!!! bi kaynana var, bi hastaneye yattıgım zaman geldi bişey yapmadan gitti.Şimdide her gun arıyo napıyon diyip kapatıyo telefonu..İnadına anlatıyorum yemek yapamıyorum zor durumdayız yatıyorum diyorum,demiyor ki geleyim kızım yardım edeyim...Bi de bölee özellikle arkadslarının yanından arıyor ki cok iligli bir kaynana imajı cizsin...Düşmez kalkmaz bir allah..Elbet gececek bugunler diyorum allaha sıgınıyorum..Elbet yüzüne vurucam zmaanı gelcek inşallah

yumurtamı koydum haslansın canım ıstedı cok severım zaten yumurtayı....n albumu n defterı yaaaa ben evde yata yata herseyden mahrum kalacagım heralde onlıne sıparısı olan seylerı soyleyın banada emı kızlar...

Haklısın canım...
Rabbim seni bebeğinle rızıklandırıcak inşallah,onun huzuru sana yeticek....:asigim:

Annemlerle kameradan görüşüyoruz,o an bitiyorum ya....
Yanlarında olamamak dokunuyor çok...
Az önce açtık,kapatamadım da içeri gittim ağladım...:gitme:
Belli etmeden geri geldim...
Eş bambaşka...Bırakamıyorsun,ama ailede bir yanda bambaşka....
Gurbet olunca kalıyorsun sap gibi sanki....:gitme:
İmtihan işte...Sabredicez...

Sen aklıma gelince inan iyi oluyorum,o neler yaşıyor ben göremedim diye böyleyim diyorum....
İnşallah sıkıntılarımız büyümez,Rabbim gönlümüze sükunet versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…