Valla geçmişti benim elhamd...Yoktu sıkıntım,kaç gün sonra dün garip oldum birde bugün arada vuruyor bişeyler,dolabı açınca fena oldum hatta...kafamçokkarıştı
Valla bende gün sayıyorm resmen...Böyle geçer mi ki...bilmiyorumkismile
evet canım..çok pahalı domates...koymasam tadı olmaz mı diye endişe ediyorum...ağız tadıyla yemek istiyorum çünkü uzun zamandır ilk kez yapabilirm gibi hissettim...uzun zamandır da canım istiyor...kardeşime söyledim bakalım alıp getirir misin diye...getirince yaparım inş...cokacimcoook
evet benim de öyleydi gezgincim...anlayamıyorum o yüzden..ne zaman iyi olcam ne zaman kötü hissedicem kestiremiyorum....böyle geçer mi ben de bilmiyorumbilmiyorumkismile
:
uzunnn bir aradan sonra tekrar merhabalar. yaklaşık 6 gündür hastanedeydim.aşırı kusmadan dolayı bedenim susuz ve besinsiz kalmış hastanede serum tedavisi gördüm yaklaşık 13-15 litre serum verdiler bulantı ilacı verdiler günde 2 kere.benim gibi olan var mı? çok şükür bugün evimdeyim su an için bulantım yok insallah da olmaz yatıştayım kollarım morardı serum ve kan almalarından ama olsun bebeğim iyi olsun da..
sata göre 8+1 haftalık hamileyim ama usg ye göre 7+3 bazen 7+4 değişik çıkıyor anlamadım kalp atışı var
sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır
Ben geldim kızlar...
Hepinize hayırlı akşamlar.Geçmişi azcık okuyabildim.Westlife arkadaşım çok geçmiş olsun ağır ve zor bir dönem geçirmişsin.Gülesram sana da çok geçmiş olsun canım dilerim tez zamanda azalır kusma ve bulantıların.Ve daha nice bulantısı olan ve bu dönemı agır geçiren arkadaşlarım dilerim tez zamanda bu sıkıntılar biter;Allah ım yardımcınız olsun inşallah!
Ben hiç kusmadım daha bugüne kadar.Özellikle sabah bulantım oluyo içim karışıyor ama birşeyler yediğim zaman hemen geçiyor.İşime de kesintisiz devam ettım çok şükür.Bundan sonra da başlarmı bilmiyorum.Yarında nasipse bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicez eşimle artık duyulabilirim dimi kızlar?Dualarınızı esirgemeyin ne olur...
benmki buopuyorumnanaktan
selam kızlar ne zamandır okuyodum artık yazmaya karar verdim,bende 8+1 günlük hamileyim.benimde kötü bulantılarım yaa,ne zaman geçecek bilmiyorum ama mahvetti beni..ama tek dileğim yavrumun sağlıklı olması tabi...herkese çook selamlarhihoyyyt
ama bu cok guzel:sm_cool:
iyi gunlerde hep iyiseyler yazarak doldurursun bu defteri inşallah canımm:Saruboceq:
selam sekerlıkler ...ben enı uyandım gıdeyım bıseyler yıyeyım barı karnım zıl calıyo....ıns hepınız ıyısınızdır....
hoşgeldin özlemmm :)
sanada hoşgeldin demeyi unuttum gezgin sen de hoşgeldinn
selam kızlar ne zamandır okuyodum artık yazmaya karar verdim,bende 8+1 günlük hamileyim.benimde kötü bulantılarım yaa,ne zaman geçecek bilmiyorum ama mahvetti beni..ama tek dileğim yavrumun sağlıklı olması tabi...herkese çook selamlarhihoyyyt
Gezgin
Okudum canım yazdıklarını sıkılmıssın bu aralar...İnan bu konuda yalnız degilsin..Bende bozugum..Yine basladı ya bulantılar..Gurbette olmak zordur elbet ama ne guzel telefonda bile olsa seni cok seven, senin için dua eden bi anacın var..bunlar o kadar guzel ve kıymet bilinmesi gerek durumlar ki...
Bende hiç bişey yok!!!!!!!!!!!!! bi kaynana var, bi hastaneye yattıgım zaman geldi bişey yapmadan gitti.Şimdide her gun arıyo napıyon diyip kapatıyo telefonu..İnadına anlatıyorum yemek yapamıyorum zor durumdayız yatıyorum diyorum,demiyor ki geleyim kızım yardım edeyim...Bi de bölee özellikle arkadslarının yanından arıyor ki cok iligli bir kaynana imajı cizsin...Düşmez kalkmaz bir allah..Elbet gececek bugunler diyorum allaha sıgınıyorum..Elbet yüzüne vurucam zmaanı gelcek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?