- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
baharnaz;15692022[COLOR="red" .!.:nevra[/COLOR] ben internettn okuyorum şimdilik kitap almadım ileriki haftalarda belki alırım
diana canım Allah yürek ferahlığı versin hepimize. yaşadıklarını az buçuk anlıyorum.ben 9 senelik evliyim tedavi de oldu , tutmadı. Ama ALLAH kendiliğinden verdi ama ben hala tedirginim daha kalp atışlarını duymadık salı randevum var, inşallah iyi olur.. kursağımda kalmaz inşallah korkularım var.. Bazen Allaha emanet diyorum ama kuşku hali de çok fena.. Bilmiyorum belki de herkes yaşıyodur bu durumu...Allah hepimizinkini korusun inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:evet yarın gidicem.biraz rahatlamam gerek ama bakalım bunu nasıl başarabilcem. saol cevapların için bu kadarı bile biraz paniğimi hafifletti
DİANA 007 bende senin gib zorlu yollardan geçmiş biriyim. üç tüp bebek tedavisi ve yedi yıl dile kolay. ama verecek olan allah kendiliğinden veriyor. bana bu mucizeyi tattırdı. haliyle zor elde ettiğimiz için herşeyi kafaya takyoruz. mesela ben iki üç gündür rüyalara takmış durumdayım. bugün biraz daha rahatım ama yine gördüm kötü rüya. normalde hatırlamam ama son günlerde hatırlıyorum. bir hamile arkadaşa da sordum. sen gördün mü diye . ooo dedi. durmadan görmüş o da. o da 9 kez tüp bebek tedavisi sonunda hamile kaldı. bulantılara gerçekten takılma. benim ilk zamanlard hiç yoktu. şimdi sabaha karşı oluyor. kurulmuş saat gibi beni sabah ezanına kaldırıyor. arkadaşların dediği gibi bünyelerimiz çok farklı..sen bol bol duanı et, seni ne rahatlatıyorsa onu yap..
GEZGİN canım, bende su içiyorum ve aynen senin gibi sabaha doğru kalkıyorum. üşenmiyorum vallahi. çünkü tam namaz zamanı oluyor. önce biraz kusuyorum sonra namazı kılıp yatıyorum. su her zaman faydalı. sonuçta daha çok idrara çıkartıyor ama olsuN.
ECE canım cevabın için teşekkürler. kontrole gittiğimde bir doktorla konuşayım. kesin oda isteyecek eminim.
ADEMMERVE canım bebişin pıtpıtları kesin gözükür. kalbini ferah tut. o her zaman seninle olur inşallah.
Maşallah kızlar defterler alınmış,bende cinsiyetini öğrendiğimde alıcam inşallah...kaydirigubbakcemile2
Bu arada bir can sıkıntısı,bir halsizliktir gidiyor bugün...-tatlicadiarzu-
Canım yemekte istemiyor,öyle böyle idare ettim günü...
Eşimede yapamadım,hazır alıcak canım benim ya...:çok üzgünüm:
İnşallah uzun sürmez bu halim...
Yarın pozitif enerji ile kalkarım inşş....guclubacismile
Bu arada kızlar gece devamlı wc çıkanınız var mı ?bilmiyorumkismile
Ben bu sıra hep aynı saatlerde kalkıyorum,artık baygınlık geldi.
Bazen uyku sersemliği gitmiyorum,kalktıgımda fena agrı oluyor,ama napim....:bbo:
O derece geliyor...
Suyumu çok içiyorum dicem şimdi dalıcaksınız bana...sempatiksalakcinni
benmki buopuyorumnanaktan
çok sağol canım benim 7 hafta 3 4 gün herhalde sat 23 ağustos heyecandan tam tarihi bile alamadıydım dr.dan. haftaya salı randevum var...Nevra73 canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.Kucağına aldığın günleri de gör inşallah.
Bu arada sen de duymadın mı henüz kalp atışlarını bebeğinin?Kaç haftalık hamilesin?
iyi geceler canım beni uyku tutmadı ..Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum...
Miniklerinizle birlikte Allah'a emanet olun inşallah...
Öptüm hepinizi...Görüşmek dileklerimle
günaydın kızlar güzel hafta sonları diliyorum hepinize...
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleribana yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim sayenizde rahatladım gerçekten.doktora gitmicem kızlar bu işin üstesünden gelmeye çalışıcam yoksa 9 ay boyunca her kafama bişey takıldığımda gitmeye kalkıcam üstelik doktorum oturduğum şehirde de değil 1 saatlik bi mesafede.sizin sayenizde güne iyi başladım :) gidip kahvaltımı yapıyım.hepinize iyi haftasonları
GÜNAYDIN....sanada mutlu hafta sonu diliyorum..nasılsın ?
teşekkür ederim canım ii sayılırım misafirim gelcek die dün gece saat 2 ye kadar temizlik yaptım ve şuan işyerinde uykusuzluktan bitmiş vaziyetteyim.. ben 7 saat uyumadığımda tüm dengeleri alt üst olan biriyim ne yazıkki bulantım hafif gibi ama hiç belli olmuyorki birden bastırıveriyoo(( sen nasılsın iyimisin?
günaydın kızlar güzel hafta sonları diliyorum hepinize...
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleribana yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim sayenizde rahatladım gerçekten.doktora gitmicem kızlar bu işin üstesünden gelmeye çalışıcam yoksa 9 ay boyunca her kafama bişey takıldığımda gitmeye kalkıcam üstelik doktorum oturduğum şehirde de değil 1 saatlik bi mesafede.sizin sayenizde güne iyi başladım :) gidip kahvaltımı yapıyım.hepinize iyi haftasonları
günaydın annelerrr
offf çalışmanın ,çalışan evli bayan olmanın zorlukları bende çoğu işimi geceleri yapardım...birde bu halinle 2 ye kadar nasıl dayandın allah yardımcın olsun...
ben geçen haftalara göre çok şükür daha iyiyim bulantılarım hafifliyo sanki..senin bulantın yok sanırım maşallahh
günaydın arkadaşlar...haftasonunuz iyi geçsin inş....gece 2 lere kadar temizlik yapan arkadaşımı tebrik ediyorumvereliniortak Allah nazarlardan saklasın....ben de bugün kışlık-yazlık yer değiştirmem lazım...daha kahvaltı da yapmadım...öpüyorum hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?