2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar ayy sabahtan girmiştim oku oku bitiremedim topic coşmuş maşallah...

baharnaz;15692022[COLOR="red" .!.:
nevra[/COLOR] ben internettn okuyorum şimdilik kitap almadım ileriki haftalarda belki alırım

bende daha kitap filan almadım, internete bakıyorum arada..ileriki haftalarda alırım inşallah ayy şu kalp pıtpıtını da bi duysam herşey yolunda mı acaba?:uhm:

evet yarın gidicem.biraz rahatlamam gerek ama bakalım bunu nasıl başarabilcem. saol cevapların için bu kadarı bile biraz paniğimi hafifletti
diana canım Allah yürek ferahlığı versin hepimize. yaşadıklarını az buçuk anlıyorum.ben 9 senelik evliyim tedavi de oldu , tutmadı. Ama ALLAH kendiliğinden verdi ama ben hala tedirginim daha kalp atışlarını duymadık salı randevum var, inşallah iyi olur.. kursağımda kalmaz inşallah korkularım var.. Bazen Allaha emanet diyorum ama kuşku hali de çok fena.. Bilmiyorum belki de herkes yaşıyodur bu durumu...Allah hepimizinkini korusun inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

rüya olayı bende de çok yoğun.abuk subuk rüyalar görüyorum sürekli...macera filmi gibi..hamilelik öncesi böyle bişi yoktu...

Medusa canım çok teşekkür ediyorum güzel dua ve dileklerin için.
Hepimizin minikleri bir ömür bizimle olurlar inşallah....

Nevra73 canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.Kucağına aldığın günleri de gör inşallah.
Bu arada sen de duymadın mı henüz kalp atışlarını bebeğinin?Kaç haftalık hamilesin?

canım bende gece 4-5 kere tuvalete kalkıyorum uykudan uyanmak çok zor geliyor

Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum...
Miniklerinizle birlikte Allah'a emanet olun inşallah...
Öptüm hepinizi...Görüşmek dileklerimle

Nevra73 canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.Kucağına aldığın günleri de gör inşallah.
Bu arada sen de duymadın mı henüz kalp atışlarını bebeğinin?Kaç haftalık hamilesin?
çok sağol canım benim 7 hafta 3 4 gün herhalde sat 23 ağustos heyecandan tam tarihi bile alamadıydım dr.dan. haftaya salı randevum var...
sende yarın gidiyorsun herhalde inşallah hayırlısı ile duyarsın yarın bize de haber ver
herhalde yakın tarihlerimiz seninle...vereliniortak

Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum...
Miniklerinizle birlikte Allah'a emanet olun inşallah...
Öptüm hepinizi...Görüşmek dileklerimle
iyi geceler canım beni uyku tutmadı ..
Sen ve minişin de Allaha emanet olsun..Hepimizinki...:Saruboceq::Saruboceq:

sana ve bebişine de iyi geceler ece...

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri bana yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim sayenizde rahatladım gerçekten.doktora gitmicem kızlar bu işin üstesünden gelmeye çalışıcam yoksa 9 ay boyunca her kafama bişey takıldığımda gitmeye kalkıcam üstelik doktorum oturduğum şehirde de değil 1 saatlik bi mesafede.sizin sayenizde güne iyi başladım :) gidip kahvaltımı yapıyım.hepinize iyi haftasonları

canım rahatlamana sevindim.bizim bebekler nazlı olunca pimpirikli olmamız dogal.ama elimizden geldigi kadar rahat olalım hem hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat olucaz.benim doktorumda 3,5 saat uzaklıkta.

GÜNAYDIN....sanada mutlu hafta sonu diliyorum..nasılsın ?

teşekkür ederim canım ii sayılırım misafirim gelcek die dün gece saat 2 ye kadar temizlik yaptım ve şuan işyerinde uykusuzluktan bitmiş vaziyetteyim.. ben 7 saat uyumadığımda tüm dengeleri alt üst olan biriyim ne yazıkki bulantım hafif gibi ama hiç belli olmuyorki birden bastırıveriyoo (( sen nasılsın iyimisin?

offf çalışmanın ,çalışan evli bayan olmanın zorlukları bende çoğu işimi geceleri yapardım...birde bu halinle 2 ye kadar nasıl dayandın allah yardımcın olsun...
ben geçen haftalara göre çok şükür daha iyiyim bulantılarım hafifliyo sanki..senin bulantın yok sanırım maşallahh

günaydın kızlar güzel hafta sonları diliyorum hepinize...

günaydın annelerrr

günaydın arkadaşlar...haftasonunuz iyi geçsin inş....gece 2 lere kadar temizlik yapan arkadaşımı tebrik ediyorumvereliniortak Allah nazarlardan saklasın....ben de bugün kışlık-yazlık yer değiştirmem lazım...daha kahvaltı da yapmadım...öpüyorum hepinizi....

canım bende çok ilginç bişey oldu 9. haftadan sonra başladı şiddeti buğün 10+1 ama ben dün çıkardım ve inan kendimi kaybettim ben zaten kusunca rahatlayan değil hasta olan tiplerdenim:) sarı su safra çıkıyo yediklerimde değil .. umarım buğün yaşamam dün öğlene doğru oldu.. evet hem çalışmak hemde evli olmak çok zor, üstelik ben gurbetteyim yanımda kimse yok canımın istediğini bile kendim yapıyorum yoksada yiyemiyorum((( allah kimseyi yanlız bırakmasın..şimdi aklım olsa uzağa evlenmezdim diyorum ..

sanada ii hafta sonları ve kolay gelsin canım.. ben onu geçen hafta yaptım ve inan 1 günümü aldı okadarda düzenli olduğum halde ... evet gece 2 yi geçiyordu yattığımda sabahda 6,30 kalktım(( ama şimdi bi yatak olsa nasıl uyurdum diyorum :))) nediyim rabbim bana yardım ediyor şükürler olsun yanlızım yoksa çok zor geçerdi benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…