2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canımm eşin çok derin uyuyo ozamann nasıl kontrol edebilecekkii ....Şimdilik tamamda karnın büyüyünce darbeler çook zararlıı.Eşinle konuştunmu kontrol edemiyosa aranıza şu 2 kişilik uzun yastıklar varya onlardan koy aklıma o geldi şimdilikk:S:S

aslında böyle uyumazdı. şimdi, çaprazlamasına yatıo, yorganı alıo sabaha kadar yorgansız yatıorum, üstüne üstelik bir de sabaha kadar vuruo tam oluo. bişey diyincede kızıo. valla dediğin gibi sanırım yan odaya geçicek mecbur. aramıza yastık alsakta onu engellemez imkansız.bilmiyorumkismile

eşimi aradım. dedim akıntım var geceden beri. biraz azarladım. çok üzüldü artık erken yatarım uykusuzluktan ağır uyumaya başladım sanırım dedi. inşallah eskiye döner ya

Son düzenleme:

Nazocum geçmiş olsun bende olmadı çok şükür ama kadınların büyük sorunu ben mantardan çekmiştim hala iç çamaşırımı ütülerim enfeksiyondada iyi olur belki bide bol su duydum bide netten araştırdım şimdi bunu buldum..
Ev tedavisi olarak bol su içmek, sık işemek, şeker ve şekerli gıdalardan kaçınmak, ve C vitamini almak, enfeksiyonun süresini kısaltır.Bide silinirken önden arkaya silinilmeli bunada ben çok dikkat ediyorumm..umarım geçer yaa kısa zamanda

sık sık çamaşır değiştir. mümkünse kilotlarını ütüle. önden arkaya doğru sil o bölgeyi. daha kolay olduğu için arkadan öne doğru siliomuş bir çok kadın dr.um söylemişti. buda enfeksiyon kaptırıomuş. ayağını sıcak tut. altını banyodan sonra kesinlikle ıslak tutma, kilotun ıslak olmasın. günlük ped kullanabilirsin. ama 1 2 saatte bir değiştir pedini. umarım geçer. geçmiş olsun nazo

teşekkürler kızlar ütülüyorum çamaşırlarımı zaten sürekli çektiğim için. önden arkaya sılıyorum hatta kaynamış ılık suyla siliyorum ama oluyo işte arada inşallah bebişe zarar verecek boyuta gelmezz

bitirdim kışlık-yazlık işini...çok şükür..ama bir dolu çamaşır çıktı yıkanması gereken...yavaş yavaş yıkanır artık...kurutamıyorum çünkü ya...çarşamba yıkadığım çamaşırlar hala nemli...istanbul havasının azizliği işte...bugün yaprak sarmak istiyorum ama evde domatesim yok...çıkıp almaya üşeniyorum..bir de almış başını gitmiş fiyatlar...domates koymasam olur mu ki?çok kuru olur o zaman da değil mi ya???napsam kızlar?:sm_confused:

Selam kızlar ben geldiiimmmm...hihoyyyta.s.

Dünden beri arada miğdem garip olup gidiyo,anlamadım gitti.bilmiyorumkismile

Canım benim ailemde ilk torun olucak inşallah...
Çok heyecanlılar,annem yerinde duramıyor...
Birşey alma diye zor tutuyorum...
Cinsiyeti belli olsun çoşucaklar kesinn...:lepi:

Ama eşimin tarafından kaçıncı torun sayamıyorum bile...sempatiksalakcinni

nbr gezgincim?hşg...walla benim de midem öyle...:sinifsinif: zar zor yaptım işlerimi..bir de öyle yorgun hissediyorum ki kendimi...sabah yorgun kalkıyorum sanki...bilmiyorum...bizimkilerin 8.torunu olacak..kayınvalidemlerin ilk olacak...bizimkilerde hiç hazırlık yok..pek heyecanlanmıyorlar...kayınvalidemi bilmiyorum...bayramda gidelim diyor eşim...bakalım gidersek görücez onlarda heyecan var mı diye....sanırım bebğimiz için sadece biz heyecanlıyız.eşim ve ben yani...:kedi:

nazocum temizliğini çok iyi yap ve iyice kurula, çamaşırlarını sık sık değiştir ve ütüleyerek kullan (zaten yapıyorsundur da söyleyeyim dedim) ,bol su iç, maydonoz kulllanma düşüğe sebep oluyormuş....

bizim tarafın ilk, eşimin tarafının 2. torunu olacak...
ama ilk gibi davranırlar eee nede olsa oğullarının bebişi :)

ciesra canım bu dönemde böyle saçma rüyalar görüyoruz sen hiççççç kafana takma canım.....
hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun :)

Hoşbuldum canım sağolasın...olumunekankayizsmile
Elhamd...şu miğdem garip olmasa daha iyi olucam,idare ediyorum..
Sen nasılsın??
Ayağa kalkınca tamam diyorum şimdi çıkarıcam,bir türlü çıkmıyorda,belki rahatlarım...bilmiyorumkismile

Benimde uykularım çok tatlı olmaya başladı,sabah kalkmak istemiyorum yataktan....boshayallersmile

Canım zaten eşin ve senden başkası çok heyecanlanamaz,eminim her anne baba için aynı durum...
Bizim duygularımızı kimse şuan yasıyamaz sanırım,anneanne,babannede olsalar....:asigim:

Şu evin içinde miniğimin sesiyle dolaşacağımı düşünemiyorum yaa...:asigim:

ben kışlık yazlık işlerini 1 ay önce hallettim çok şükür. çok yoruldum. bir de bi ton çamaşır çıkmıştı ütülenicek blue, ben yaprak sarmasının içine domates koymuyorum, domates salçası azıcık koyuyorum. domatessizde yapabilirsin. bizim burda domatesin kilosu 6 milyonkafamçokkarıştı

kızlar benim bebek bizim tarafta 2. torun oluyor (babamlar için) babamın kardeşleri içinde bir benim abimin kızı var bir de benim olucak. baba tarafında toplam 12 torun içinde 1. abimin kızı 2. benim kuzu :) anne tarafımda anneannemin torunları içinde çocuğu olan sonuncu olurum heraldedelikafadulden

eşimin tarafındada kaynımın çocuğu var. bizimki 2. eşimde torunlar içinde ortalarda öocuk sahibi olmak konusunda. yani kimsenin ilk göz ağrısı olmıcak benim minik kuşum

ne yaptın canım duydun mu o dünyanın en güzel sesini:)
merakla bekliyoruz canım güzel haberlerle gel inşallah....
ha şöyle aferin sana :)))

demek uykuya düştün gezgincim ::)) bende kalkmak istemiyorum ve hep havalardan biliyorum pırıl pırıl değil artık(
ayyy canım benim inşallah hepimizin evi o seslerle dolacak:)opuyorumnanaktan

demek uykuya düştün gezgincim ::)) bende kalkmak istemiyorum ve hep havalardan biliyorum pırıl pırıl değil artık(
ayyy canım benim inşallah hepimizin evi o seslerle dolacak:)opuyorumnanaktan

Evet olabilir...bilmiyorumkismile

Günler çabucak geçse...boshayallersmile

Arkadaşımla aynı ay evlnedik,daha dün hamile oldugunu öğrendim nerdeyse şimdi 1 ayı kalmıs heyecanla bekliyormus,nasıl garip oldum.....
Bizde böyle anlamadan bitiririz inşallah aylarımızı....boshayallersmile

ben de aynı sen gibiyim gezgincim..midemdeki bulantılar geçmiyor...her sabah rutin bir kez çıkarıyorum...sonrasında bulantılar aynen devam...ama yemek yememi engellemiyor çok şükür...
aslında haklısın tabi..kimse biz kadar heyecanlanamaz ama ne bileyim...heyecanımızi ve sevincimizi bizim gibi coşkuyla paylaşsınlar istiyorum...olmuyor...demek ki bu fazla bir beklenti:kedi:

evet canım..çok pahalı domates...koymasam tadı olmaz mı diye endişe ediyorum...ağız tadıyla yemek istiyorum çünkü uzun zamandır ilk kez yapabilirm gibi hissettim...uzun zamandır da canım istiyor...kardeşime söyledim bakalım alıp getirir misin diye...getirince yaparım inş...cokacimcoook

ben şu ana kadar bile gayet iyi anladım canım...anlamadan bitirme ihtimalim sıfır...çünkü gün sayıyıorumkaydirigubbakcemile3

Valla geçmişti benim elhamd...Yoktu sıkıntım,kaç gün sonra dün garip oldum birde bugün arada vuruyor bişeyler,dolabı açınca fena oldum hatta...kafamçokkarıştı

ben şu ana kadar bile gayet iyi anladım canım...anlamadan bitirme ihtimalim sıfır...çünkü gün sayıyıorumkaydirigubbakcemile3

Valla bende gün sayıyorm resmen...Böyle geçer mi ki...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…