ciesra, canım henüz bişey yemedim sabah kalkar kalkmaz bişiler yiyince midem bulanıo. evde biraz takılıorum kendime gelip yiyorum.
ya kızlar eşim çok huzursuz yatıo napcam bilemiyorum. akşam yüzüme indirdi koluyla, ben bacaklarımı göğsüme çekip yatarım (cenin gibi) diziyle altıma indirdi. gece sancı ve korkudan yatamadım. napcam bilmiyorm. 1 haftadır sabaha kadar dayak yiyorum resmen
Ayy canımm eşin çok derin uyuyo ozamann nasıl kontrol edebilecekkii ....Şimdilik tamamda karnın büyüyünce darbeler çook zararlıı.Eşinle konuştunmu kontrol edemiyosa aranıza şu 2 kişilik uzun yastıklar varya onlardan koy aklıma o geldi şimdilikk:S:S
aslında böyle uyumazdı. şimdi, çaprazlamasına yatıo, yorganı alıo sabaha kadar yorgansız yatıorum, üstüne üstelik bir de sabaha kadar vuruo tam oluo. bişey diyincede kızıo. valla dediğin gibi sanırım yan odaya geçicek mecbur. aramıza yastık alsakta onu engellemez imkansız.bilmiyorumkismile
eşimi aradım. dedim akıntım var geceden beri. biraz azarladım. çok üzüldü artık erken yatarım uykusuzluktan ağır uyumaya başladım sanırım dedi. inşallah eskiye döner ya[/QUOTE
şaka bir yana en sağlıklısı bir süre ayrı yatmanız...allah korusun gözümüz gibi bakıyoruz bebişlerimize bişey olmasın diye...ters bi hareket sıkıntıya düşürür seni allah esirgesin ...
uzunnn bir aradan sonra tekrar merhabalar. yaklaşık 6 gündür hastanedeydim.aşırı kusmadan dolayı bedenim susuz ve besinsiz kalmış hastanede serum tedavisi gördüm yaklaşık 13-15 litre serum verdiler bulantı ilacı verdiler günde 2 kere.benim gibi olan var mı? çok şükür bugün evimdeyim su an için bulantım yok insallah da olmaz yatıştayım kollarım morardı serum ve kan almalarından ama olsun bebeğim iyi olsun da..
sata göre 8+1 haftalık hamileyim ama usg ye göre 7+3 bazen 7+4 değişik çıkıyor anlamadım kalp atışı var
sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır[/QUOTE
canım geçmiş olsun serum bana da verdiler bir süre idare ediyo sıvı almak iyi geliyo. benım de her gittimde farklı çıkıyo ultrasonda sonuçta onlar makıne bence hiçbiri tam güvenılır değil o yuzden çok takmıyorum canım sende takma
canım bende sürekli wc deyim ve idrar yolu enfeksıyonum geçmedi üstelik antibiyotiık içiyorum hiç işe yaramadı napıcam ben yaMaşallah kızlar defterler alınmış,bende cinsiyetini öğrendiğimde alıcam inşallah...kaydirigubbakcemile2
Bu arada bir can sıkıntısı,bir halsizliktir gidiyor bugün...-tatlicadiarzu-
Canım yemekte istemiyor,öyle böyle idare ettim günü...
Eşimede yapamadım,hazır alıcak canım benim ya...:çok üzgünüm:
İnşallah uzun sürmez bu halim...
Yarın pozitif enerji ile kalkarım inşş....guclubacismile
Bu arada kızlar gece devamlı wc çıkanınız var mı ?bilmiyorumkismile
Ben bu sıra hep aynı saatlerde kalkıyorum,artık baygınlık geldi.
Bazen uyku sersemliği gitmiyorum,kalktıgımda fena agrı oluyor,ama napim....:bbo:
O derece geliyor...
Suyumu çok içiyorum dicem şimdi dalıcaksınız bana...sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
canım ben de ailemden uzaktayım çok zor oluyo bende bazen çok üzülüyorum özellikle de herkes bir araya geldiğindecanım bende çok ilginç bişey oldu 9. haftadan sonra başladı şiddeti buğün 10+1 ama ben dün çıkardım ve inan kendimi kaybettim ben zaten kusunca rahatlayan değil hasta olan tiplerdenim:) sarı su safra çıkıyo yediklerimde değil .. umarım buğün yaşamam dün öğlene doğru oldu.. evet hem çalışmak hemde evli olmak çok zor, üstelik ben gurbetteyim yanımda kimse yok canımın istediğini bile kendim yapıyorum yoksada yiyemiyorum((( allah kimseyi yanlız bırakmasın..şimdi aklım olsa uzağa evlenmezdim diyorum .. annem sağolsun sık sık geliyo bulantımın çok olduğu zamanlar 1 ay kaldı her işmi yaptı ben hap yattım Allah razı olsun uzak da olsalar yanımızda olabılıyorlar
canım bızımkıler de sürekli öruyorlar :hulya:ben daha hiç bi şey almıyorum çok erken dye .bende sülelenin kıymetli torunuyum 10 yıl tedavıden sonra olmuşum herkes çok seviniyo cinsiyeti belliolsun diye bekliyoruz hayırlısıylaciesra ne güzel anneni görcenn ben çok özledim yaaa( annem her alışverişte bebeğime atlet falan alıyo şimdilik onlarla yetiniyo :))
Sizde aileler hazırlık yapıyomuu ben ilk torundum ailede yerim ayrıdır şimdi aynı hatta daha fazlası bebeğime yapılacak herkes bi taraftan bişeyler yapılıyo 6 yaşındaki teyzemin torunu oyuncaklarını ayırmaya başlamış bana göndericekmiş çok etkilendiimm:))))
kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu szdede oluyormu ? benım çocukluğumdan berı our sıksık hamıle kaldığımdan berı çok arttı antibiyotık stemeye istemeye içtim ama hala yanma oluyo çok üzlülüyorum çok su içiyorum çamaşır değiştiriyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum neyapsam boş maydanoz suyu kaynat dediler o da araştırdım hamılıkte düşüğe neden oluyormuş onuda yapmadım. karnıbahar suyu okudum ibrahim saraçoğlunun sitesindebenneyaptımki olmazsa onu denıcem
Nazocum geçmiş olsun bende olmadı çok şükür ama kadınların büyük sorunu ben mantardan çekmiştim hala iç çamaşırımı ütülerim enfeksiyondada iyi olur belki bide bol su duydum bide netten araştırdım şimdi bunu buldum..
Ev tedavisi olarak bol su içmek, sık işemek, şeker ve şekerli gıdalardan kaçınmak, ve C vitamini almak, enfeksiyonun süresini kısaltır.Bide silinirken önden arkaya silinilmeli bunada ben çok dikkat ediyorumm..umarım geçer yaa kısa zamanda
sık sık çamaşır değiştir. mümkünse kilotlarını ütüle. önden arkaya doğru sil o bölgeyi. daha kolay olduğu için arkadan öne doğru siliomuş bir çok kadın dr.um söylemişti. buda enfeksiyon kaptırıomuş. ayağını sıcak tut. altını banyodan sonra kesinlikle ıslak tutma, kilotun ıslak olmasın. günlük ped kullanabilirsin. ama 1 2 saatte bir değiştir pedini. umarım geçer. geçmiş olsun nazo
ciesra ne güzel anneni görcenn ben çok özledim yaaa( annem her alışverişte bebeğime atlet falan alıyo şimdilik onlarla yetiniyo :))
Sizde aileler hazırlık yapıyomuu ben ilk torundum ailede yerim ayrıdır şimdi aynı hatta daha fazlası bebeğime yapılacak herkes bi taraftan bişeyler yapılıyo 6 yaşındaki teyzemin torunu oyuncaklarını ayırmaya başlamış bana göndericekmiş çok etkilendiimm:))))
Selam kızlar ben geldiiimmmm...hihoyyyta.s.
Dünden beri arada miğdem garip olup gidiyo,anlamadım gitti.bilmiyorumkismile
Canım benim ailemde ilk torun olucak inşallah...
Çok heyecanlılar,annem yerinde duramıyor...
Birşey alma diye zor tutuyorum...
Cinsiyeti belli olsun çoşucaklar kesinn...:lepi:
Ama eşimin tarafından kaçıncı torun sayamıyorum bile...sempatiksalakcinni
nbr gezgincim?hşg...walla benim de midem öyle...:sinifsinif: zar zor yaptım işlerimi..bir de öyle yorgun hissediyorum ki kendimi...sabah yorgun kalkıyorum sanki...bilmiyorum...bizimkilerin 8.torunu olacak..kayınvalidemlerin ilk olacak...bizimkilerde hiç hazırlık yok..pek heyecanlanmıyorlar...kayınvalidemi bilmiyorum...bayramda gidelim diyor eşim...bakalım gidersek görücez onlarda heyecan var mı diye....sanırım bebğimiz için sadece biz heyecanlıyız.eşim ve ben yani...:kedi:
bitirdim kışlık-yazlık işini...çok şükür..ama bir dolu çamaşır çıktı yıkanması gereken...yavaş yavaş yıkanır artık...kurutamıyorum çünkü ya...çarşamba yıkadığım çamaşırlar hala nemli...istanbul havasının azizliği işte...bugün yaprak sarmak istiyorum ama evde domatesim yok...çıkıp almaya üşeniyorum..bir de almış başını gitmiş fiyatlar...domates koymasam olur mu ki?çok kuru olur o zaman da değil mi ya???napsam kızlar?:sm_confused:
ne yaptın canım duydun mu o dünyanın en güzel sesini:)Ben geldim kızlar...
Hepinize hayırlı akşamlar.Geçmişi azcık okuyabildim.Westlife arkadaşım çok geçmiş olsun ağır ve zor bir dönem geçirmişsin.Gülesram sana da çok geçmiş olsun canım dilerim tez zamanda azalır kusma ve bulantıların.Ve daha nice bulantısı olan ve bu dönemı agır geçiren arkadaşlarım dilerim tez zamanda bu sıkıntılar biter;Allah ım yardımcınız olsun inşallah!
Ben hiç kusmadım daha bugüne kadar.Özellikle sabah bulantım oluyo içim karışıyor ama birşeyler yediğim zaman hemen geçiyor.İşime de kesintisiz devam ettım çok şükür.Bundan sonra da başlarmı bilmiyorum.Yarında nasipse bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicez eşimle artık duyulabilirim dimi kızlar?Dualarınızı esirgemeyin ne olur...
ha şöyle aferin sana :)))günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleribana yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim sayenizde rahatladım gerçekten.doktora gitmicem kızlar bu işin üstesünden gelmeye çalışıcam yoksa 9 ay boyunca her kafama bişey takıldığımda gitmeye kalkıcam üstelik doktorum oturduğum şehirde de değil 1 saatlik bi mesafede.sizin sayenizde güne iyi başladım :) gidip kahvaltımı yapıyım.hepinize iyi haftasonları
Hoşbuldum canım sağolasın...olumunekankayizsmile
Elhamd...şu miğdem garip olmasa daha iyi olucam,idare ediyorum..
Sen nasılsın??
Ayağa kalkınca tamam diyorum şimdi çıkarıcam,bir türlü çıkmıyorda,belki rahatlarım...bilmiyorumkismile
Benimde uykularım çok tatlı olmaya başladı,sabah kalkmak istemiyorum yataktan....boshayallersmile
Canım zaten eşin ve senden başkası çok heyecanlanamaz,eminim her anne baba için aynı durum...
Bizim duygularımızı kimse şuan yasıyamaz sanırım,anneanne,babannede olsalar....:asigim:
Şu evin içinde miniğimin sesiyle dolaşacağımı düşünemiyorum yaa...:asigim:
demek uykuya düştün gezgincim ::)) bende kalkmak istemiyorum ve hep havalardan biliyorum pırıl pırıl değil artık(
ayyy canım benim inşallah hepimizin evi o seslerle dolacak:)opuyorumnanaktan
Hoşbuldum canım sağolasın...olumunekankayizsmile
Elhamd...şu miğdem garip olmasa daha iyi olucam,idare ediyorum..
Sen nasılsın??
Ayağa kalkınca tamam diyorum şimdi çıkarıcam,bir türlü çıkmıyorda,belki rahatlarım...bilmiyorumkismile
Benimde uykularım çok tatlı olmaya başladı,sabah kalkmak istemiyorum yataktan....boshayallersmile
Canım zaten eşin ve senden başkası çok heyecanlanamaz,eminim her anne baba için aynı durum...
Bizim duygularımızı kimse şuan yasıyamaz sanırım,anneanne,babannede olsalar....:asigim:
Şu evin içinde miniğimin sesiyle dolaşacağımı düşünemiyorum yaa...:asigim:
ben kışlık yazlık işlerini 1 ay önce hallettim çok şükür. çok yoruldum. bir de bi ton çamaşır çıkmıştı ütülenicekblue, ben yaprak sarmasının içine domates koymuyorum, domates salçası azıcık koyuyorum. domatessizde yapabilirsin. bizim burda domatesin kilosu 6 milyonkafamçokkarıştı
kızlar benim bebek bizim tarafta 2. torun oluyor (babamlar için) babamın kardeşleri içinde bir benim abimin kızı var bir de benim olucak. baba tarafında toplam 12 torun içinde 1. abimin kızı 2. benim kuzu :) anne tarafımda anneannemin torunları içinde çocuğu olan sonuncu olurum heraldedelikafadulden
eşimin tarafındada kaynımın çocuğu var. bizimki 2. eşimde torunlar içinde ortalarda öocuk sahibi olmak konusunda. yani kimsenin ilk göz ağrısı olmıcak benim minik kuşum
Evet olabilir...bilmiyorumkismile
Günler çabucak geçse...boshayallersmile
Arkadaşımla aynı ay evlnedik,daha dün hamile oldugunu öğrendim nerdeyse şimdi 1 ayı kalmıs heyecanla bekliyormus,nasıl garip oldum.....
Bizde böyle anlamadan bitiririz inşallah aylarımızı....boshayallersmile
ben de aynı sen gibiyim gezgincim..midemdeki bulantılar geçmiyor...her sabah rutin bir kez çıkarıyorum...sonrasında bulantılar aynen devam...ama yemek yememi engellemiyor çok şükür...
aslında haklısın tabi..kimse biz kadar heyecanlanamaz ama ne bileyim...heyecanımızi ve sevincimizi bizim gibi coşkuyla paylaşsınlar istiyorum...olmuyor...demek ki bu fazla bir beklenti:kedi:
ben şu ana kadar bile gayet iyi anladım canım...anlamadan bitirme ihtimalim sıfır...çünkü gün sayıyıorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?