yumurtamı koydum haslansın canım ıstedı cok severım zaten yumurtayı....n albumu n defterı yaaaa ben evde yata yata herseyden mahrum kalacagım heralde onlıne sıparısı olan seylerı soyleyın banada emı kızlar...
gulesram senınkı hastaneye gelmıs canım benım kı tenevzul bıle etmedı sagolsun.....ben yenı evlıyken annemden hıc ayırmadım ama.....aslında hıc gorundugu gıbı deyılmıs 2.5 yıldır cok mesafelıyım artık....kuru gecmıs olsun dedı onuda ogluna ayıp olmasın dıe...
Hoşbulduk canımmm...olumunekankayizsmile
Nasıl oldun bugün??????
Bende haşlanmış yumurtayı küçük kesiyorum,taze soganıda minik dogruyorum içine katıyorum,zeytin yagı varsa zeytin yagı yoksa sıvı yağ,acı biber tuz katıyorummm ooohhh mis gibi ekmek batıra batıra yiyorum...Süper oluyor...:lepi:
aaa guzel olabılır....ama bu hafta pazara cıkan olmadı haftaya dedeyeyım mutlaka....annem gelır sanırım...
merhaba kızlar okuyamadım geçmişi herkes iyidir umarım.akşama bi akrabamızın düğünü var gittim saçıma fön çektirdim 2 ay sonra insana benzediğimi farkettim iyi oldu.akşama çok oynamayı düşünmüyorum ayakkabılarımda topuklu napalım öyle turup oynayanlara bakarıs bebeğimle :)
Haklısın canım...
Rabbim seni bebeğinle rızıklandırıcak inşallah,onun huzuru sana yeticek....:asigim:
Annemlerle kameradan görüşüyoruz,o an bitiyorum ya....
Yanlarında olamamak dokunuyor çok...
Az önce açtık,kapatamadım da içeri gittim ağladım...:gitme:
Belli etmeden geri geldim...
Eş bambaşka...Bırakamıyorsun,ama ailede bir yanda bambaşka....
Gurbet olunca kalıyorsun sap gibi sanki....:gitme:
İmtihan işte...Sabredicez...
Sen aklıma gelince inan iyi oluyorum,o neler yaşıyor ben göremedim diye böyleyim diyorum....
İnşallah sıkıntılarımız büyümez,Rabbim gönlümüze sükunet versin...
bulantılarım bi ara azalmıştı. ne yazık ki dünden beri ağzıma yine bişi koyamıyorum. zorla kahvaltı yapıorum. hala öğle yemeyimi yemedim o kadar yani.bilmiyorumkismile
Allahım bunların hepside cok kokuyo:sinifsinif:
Sanki su an yanımdaymıs gibi..Ne zaman bitcek ki benim şu koku almam durumlarım..Bıktım herseyin bana kokmasından yaa
Aminn canımm..Sen uzme kendini,bak biz aglayınca bbekler cok etkileniyormus...hem sen gelcektin ya TR'ye..Sen, de bakem hep birlikte geri sayalım heyecan olsun...Gezgin in gelmesine şu kadar kalmıs diye..Oyalanırız kızz..Hadi üzme kendini kuzum..Biz burdayız:teselli:
Canım ya... işte sorunda orda...
Gidemiyorum şimdi,gene olmadı...
HAcdan sonra gitme ihtimalim var...
Seçim yapanda ben oldum....:çok üzgünüm:
Eşimi bırakıp gitmeye kıyamadım...
Çok dokundu onu yalnız buralarda bırakmak....
Ailemi ertelemek zorunda kaldım...:gitme:
Ondan dokunuyor sanırım görmek annemleri...
Neyse geçer inşallah....
Hac yapmak istiyorum,doktor izin versede zamanım farklı geçse....
Herşeyin hayırlısı...
kızzlar doktordan geldik ben hemen oturdum pc basına..kocişte pazara gitti geldi..Şimdi diyor ki hadi kalk yat dinlen azcık..Kendiside pazardn barbunya almıs onu ayıklıyo..Canımmm yaa..O da cok yoruluyor..SAbah kahvaltı hazırladı sonra evi süpürüp sildi..Allahıma sukurler olsun..Ayy bide gördük yaa bebişimizi...Anam ben tabii ekrana kilitlenmişim doktor diye şu başı şu poposu..Bi ara gözüm eşime kaydı,anam nasıl bi sevgi dolu bakıs o..Kalbi atıyo esoşum görüyo musun diyoyerimseniben
ay bi tarata kuzum bi tarafta canım..Ne guzel anlardı o anlar...Rabbim hepimize saglık versin valla gerisi yalan..Şimdi ben kacayım da azcık yatayım cok yoruldum gercekten..Hepiniz allaha emanet olun...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah...Yeter ki ailen iyi ve saglıklı olsun..Bunlar tatlı ayrılıklar aslında...Bitecek elbet...Gönlünü ferah tut...Oralar cok ta sıcaktır cok dikkat et bitanem...öptüm senii
5 yıllık evlıyım ıyı kotu cok sey yasadık esımle 3 bebegımızı kaybettık ıflas ettık esım buyuk bır trafık kazası gecırdı....yasadıgımız her sınavda hepsının notunu verdım ben.....
allahıma cok sukur saglıgımız yerınde ıslerımız cok guzel artık rabbım yardım ettı...yenıden hamıleyım onu tekrar nasıp ettı ıns sonuna kadar gıder ve bebegımıde kucagıma alırım...
herseyde hakıkaten bı hayır var ınasan yasarken anlamıyo ama....
uzulıyosunuz bunlar sızın en yakınındakı ınasanlar annenız mesala ama bombos yazık agzı acıldımı kımseyı begenmez unıversıte mezunuyum yok ıkı uc dıl bılıyorum....keske hıc bısey bılmeseydı ama bıraz ınsan olsaydı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?