2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben suyla yapıyorum aslında yenı basladım kahvaltıya sutle tahıllı gevrekle yapıyordum....ama yumurta yıyınce sutle yapamıyorum dr cayı kaldırdı...yedıgım kalsıyumu oldurur dıe....meyve suyunuda teze sıkılmadıkdan sonra cok faydasının olmadıgını bılıyorum.....en ıyısı su durumda su gıbı geldı..

ben bugün ıhlamurla yaptım ama normalde işyerinde su içiyorum kahvaltımın üstüne...genelde kuru kuru yiyorum yani....

Canım bende çayla yapıyorum...Vazgeçemedim...
Çok abartmıyorum ama çaysız da oturmuyorum o sofraya...bayanssulusmile

ben çayı içemiyorum gezgincim ya...ağzımdaki o acı tat var ya...sanki çay içince iyice artıyor gibi geliyor bana.1-2 denedim....içemedim....vazgeçtim artık...içebildiğim şeyleri içiyorum..genelde kuru yiyorum yemeklerimi..üstüne içiyorum su falan....bir de barbunya yiyesim geliyor çok..işyerinde öğle yemeklerinde genelde zeytinyağlı olarak çıkıyor...bol bol tüketiyorum..her gün...az önce yine koydum ocağa kendim pişiriyorum....ilginç değil mi??barbunya yanii....:sm_confused:

Teşekkürler canım cevabın için anladım şimdi
Canım hayırlı olsun miniğinin kalp atışları dur bakalım 12. Haftada bebişi görünce şaşırıcaksın artık...
İnşallah canım görürüm o güzel günleride

Canım benim dün sormuşsun ama aynısı banada olmuştu telaş etme diicem ama sen zaten telaşlanmayı bırakmışın ileriki yazılarda okuduğum kadarıyla... Yinede telaşlanma o bulantılar geri gelio çünkü...

Bu arada ben nezle oldum fık fık çok acıklı durumdayım pat diye nerden geldi bu nezle bana ya.... Ihlamur içicem şimdi kaynatıp kendime.. Şöyle bir forumu okudum şimdilik kaçıcam sonra gelirim artık...

selam kızlar herkese biraz göz attım yazılanlara herkes şükür iyi sanırım mide bulantıları dışında geçicek kızlar biraz daha sabır diyorum çaya gelince ya arkadaşalr başka bişiyle kahvaltı düşünemem valla üç dört bardak içiorum napiyim ya ben dayanamam çaysız öle akşam içmeyi bıraktım sadece bide koyu içerdm artık baya açık içiyorum

ben geldim

zonox defterin çok şirindi canım güzel güzel doldurusun inşallah bebişinle okur okur gülersiniz yine bulantıların başlamış canım

bu bulantıların nerde bitip nerde başlıycağı hiç belli olmuyor bugünde öğleden sonra derste bulantılarım başladı çıkarmadım çok şükür dünde ilk defa çıkarmadım akşam yine bulantılarım oldu ama olsun dedim

özlem ben sütle kahvaltımı yapıyorum
bitki çaylarının hepsi bana yasaklandı sizde çok sık içmeseniz iyi olur kızlar

blue-sky domates kullanmasanda olur ben pek kullanmam yaz döneminde ancak kullanırım

Gezgin gelşini ertelemişsin canım hayırlısı sakın üzme kendini bebişini düşün

duncan akşamları fazla olamıyorum haftasonu gündüzleride kursum var ancak hafta içinde burda daha sık oluyorum canım

barısımm diğer adın aklıma gelmedi :) dün bir patlıcan dolması yedim yarın gidip yine yiycem .)) 1 tane yedim ama 10 tane yerdim herhalde bazen canım acayip patlıcan çekiyor niye nikotininden dolayımı hani sigarayıda bıraktım ya :)

gulesram muayenen çok şükür güzel ve heyecanlı geçmiş canım evet o anki duygular anlatılamaz

nevra canım bende defter kitap gibi şeyleri cinsiyetini öğrendikten sonra alıcam canım

nazo geçmiş olsun

ayy cok acık bende mı ıcsem suylada bu ıs hıc tadında olmuyo....

Bence açık içiyorum canım....olumunekankayizsmile

Elhamd.ağzımda o tat olmuyor,ben sicak sıcak peynir ekmekle çook seviyorum....
Çaysız güne başlıyamam sanırım...bilmiyorumkismile
Azda olsa tüketiyorum...

Barbunya isteğinde ilginçmiş gerçekten...sempatiksalakcinni
Beni börek fena çekiyor,Rabbim biliyor göz yaşı bile akıttım o derece çekiyor...
Yufka bulamıyorum burada türkiyedeki gibi...
Geçen el açması yapıcaktım malzemem eksik geldi yapamadım,akşam yapıcam inşallah nefsimi ezerim yiyipte...
Yoksa gece bile düşünerek uyuyorum bazı şeyleri....:gitme:

Bende çayla kahvaltı yapanlardanım.. Ya kızlar bu arada şu alıntıları aynı sayfaya nası yapıyosunuz ben çok mu becerizksizim ayol...

Canım toplu alıntı yapmak istiyorsan almak istediğin yazının altında MQ yazıyor ona bas,okuman bittiğinde her sayfada, cevap vere bas hepsi orada çıkıcak...
sonra tek tek cevaplarsın yerimseniben

Son düzenleme:

merabalar canım ya ya ben çok üzüldüm valla inanırım ben canım bu derece canının çektiğine benim annem anlattmıştı erkek kardeşime hamileyken canı lokum çekmiş o zamanlar küçük bi mahalle bakkalı varmış nerde öle heryerde çarşıpazar babamda biyere gitmiş bi kaçgünlüğüne annem ağlayacak dereceye geldini söler hep takki babam dönüp te ona lokum alana kadar yedim gözüm açıldı der hep ya valla ailen yollayamazmı türkiyeden böle ne biliyim mesela yanına gelen falan olmazmı istediklerini getirebilcek biri yokmu ya valla senin en kısa zamanda yufka börekleri yemen lazım valla ben yaşamadım bu tür şeyler ama annemin dediğine göre diyorum yemese insan mümkün değil aklından çıkmaz der hep ya canım allah yardımcın olsun keşke aşermen olmasıydı yaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…