kızlar kahvaltınızı caylamı yapıyosunuz meyve suyuylamı yoksa sutlemı....
Canım bende çayla yapıyorum...Vazgeçemedim...
Çok abartmıyorum ama çaysız da oturmuyorum o sofraya...bayanssulusmile
Teşekkürler canım cevabın için anladım şimdicanım ıgG daha önce-gebelikten önce-kızamıkçık geçirdiğin ve buna bağışık olduğun anlamına geliyor...diğeri geçirilmekte olan enfeksiyonu gösterir...o negatif çıkmış...sorun yok canım merak etme....olumunekankayizsmile
çok çok geçmiş olsun arakadaşım...Rabbim bir daha göstermesin..sağlıkla gider inş bundan sonra.....kaydirigubbakcemile5
çok güzel..hayırlı olsun tatlım.....:lepi:
İnşallah canım görürüm o güzel günlerideCanım hayırlı olsun miniğinin kalp atışları dur bakalım 12. Haftada bebişi görünce şaşırıcaksın artık...
Teşekkürler canım cevabın için anladım şimdi
merhaba kızlar umarım herkes iyidir.8 haftalık hamileyim 8+3 hatta salıdan beri bulantılarım azaldı 12. haftada falan azalıyormuş int.den biraz okudumda kötü şeyler yazıyor ağlamak üzereyim neredeyse.doktor randevuma 20 gün var napıcam ben
Teşekkürler canım cevabın için anladım şimdi
İnşallah canım görürüm o güzel günleride
kızlar kahvaltınızı caylamı yapıyosunuz meyve suyuylamı yoksa sutlemı....
Görürsün Allah'ın izniyle canım...
ayy cok acık bende mı ıcsem suylada bu ıs hıc tadında olmuyo....
ben çayı içemiyorum gezgincim ya...ağzımdaki o acı tat var ya...sanki çay içince iyice artıyor gibi geliyor bana.1-2 denedim....içemedim....vazgeçtim artık...içebildiğim şeyleri içiyorum..genelde kuru yiyorum yemeklerimi..üstüne içiyorum su falan....bir de barbunya yiyesim geliyor çok..işyerinde öğle yemeklerinde genelde zeytinyağlı olarak çıkıyor...bol bol tüketiyorum..her gün...az önce yine koydum ocağa kendim pişiriyorum....ilginç değil mi??barbunya yanii....:sm_confused:
Bende çayla kahvaltı yapanlardanım.. Ya kızlar bu arada şu alıntıları aynı sayfaya nası yapıyosunuz ben çok mu becerizksizim ayol...
Bence açık içiyorum canım....olumunekankayizsmile
Elhamd.ağzımda o tat olmuyor,ben sicak sıcak peynir ekmekle çook seviyorum....
Çaysız güne başlıyamam sanırım...bilmiyorumkismile
Azda olsa tüketiyorum...
Barbunya isteğinde ilginçmiş gerçekten...sempatiksalakcinni
Beni börek fena çekiyor,Rabbim biliyor göz yaşı bile akıttım o derece çekiyor...
Yufka bulamıyorum burada türkiyedeki gibi...
Geçen el açması yapıcaktım malzemem eksik geldi yapamadım,akşam yapıcam inşallah nefsimi ezerim yiyipte...
Yoksa gece bile düşünerek uyuyorum bazı şeyleri....:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?