2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canımm...

Aynen öyle içim gidiyor...:gitme:

Hac için gelecekler var buraya,onlarla yufka yollayacaktı annem....
İnşallah yola çıkmamışlardır da gönderebilir...:çok üzgünüm:
Yoksa imkansız böyle gitmez bu...:1ninca:

Son düzenleme:

hoşbulduk canım,bu haftaya kadar kusma yoktu ama 3 gündür falan 2 _3 kere kusuyorum..doktor bulantı için metpamid vermişti,kullanmadım bugüne kadar ama bugün dayanamadım 1 tane içtim,kullanan varmı aranızda bir zararı varmı acaba...sanada çok teşekür ederim iyi akşamlar:teselli:

inşallah bizimde böyle çabucak geçerde meleklerimiz gelir....
ay evet ya benimde tiksintim kesin midemi bulandırıyor bende sendenim:)
aynen ya çok seçmezdim yemek falan ama şimdi et falan yiyemiyorum
mangala bile hayır diyorum ya
bulantılarım bi ara azalmıştı. ne yazık ki dünden beri ağzıma yine bişi koyamıyorum. zorla kahvaltı yapıorum. hala öğle yemeyimi yemedim o kadar yani.bilmiyorumkismile
ama tatlım yemelisin bebişin istemiyor mu ?
benim karnım artık daha çabuk acıkıyor ya gece bile ama kalkmıyorum tabi....
ayy canım benim ne güzel
rabbim tamamına erdirsin canım
eşlerimizin bakışları çok duygulu ve içten
ben ona bakarken ağlamamak için zor tutuyorum...
teşekür ederim hoşbuldum..inşallah uzun sürmez,senimki kaç haftalık canımhihoyyyt

hoşgeldin canım....

kısslar uyudum,sonra kalktım yemek yedim şimdide pc basındayım yine :))
Bende caysız duramayanlardanım..ama acık içiyorum..Bir de ben elevit' i gece yatmadan içtigim için sabahki cayın bana bi zararı olmuyo..Valla suyla sütle kahvaltı yapamam..Zatn midem ters calısıyor daha cok kusamam..yeter gari

ay evet ya benimde tiksintim kesin midemi bulandırıyor bende sendenim:)
aynen ya çok seçmezdim yemek falan ama şimdi et falan yiyemiyorum
mangala bile hayır diyorum ya
....
Aynen canım benide çekmiyor et türü şeyler.... Eşim alınca valla üzülmesin düşünmüş diye ucundan alıyorum ama öyle böyle değil boğazım kilitleniyor resmen yutamıyorum....bilmiyorumkismile
Ki etsiz bir hayat düşünemeyen ben....:1ninca:
İnşallah uzun sürmez...

allah sağlıkla eline almayı nasip etsin 3 ay bitiyo bile ne güzel,2li testi yaptırdınmı cnm.kaydirigubbakcemile5

Amin canım cümlemiz inşallaahh...:Saruboceq:

Yok yaptırmadım,doktorumda söylemedi bende istemiyordum zaten iyi oldu....
3lü testi bilmiyorum daha belli dğeil....

bu etten bende çok tiksindim yaa,çok severdin bende,,geçen eşim mangal yapayımmı dedi diye kustum duyunca bile kötü oluyorumbilmiyorumkismile

Ya kızlar bugün fena halde baş dönmem var,resmen tansiyonum düşmüş gibi gözüm gidiyor ayağa kalkınca,baş ağrımda var....
Ne yapsam geçer bilen var mı? Bütün gücümü alıyor...eyvahedigeldismile

bu etten bende çok tiksindim yaa,çok severdin bende,,geçen eşim mangal yapayımmı dedi diye kustum duyunca bile kötü oluyorumbilmiyorumkismile

Aynen canım,eşim daha kapıdan poşeti sokunca ben gidiyorum....kafamçokkarıştı

Vejeteryanları bir gün anlıyacağımı hiç düşünmemiştim....sempatiksalakcinni

Bu arada reklamları izlerken resmen gördüğüm yiyeceklerin kokusu o an burnuma geliyor,sizde yaşıyormusunuz?sempatiksalakcinni

Hayırlı akşamlar kızlar..
Bugün eşimle bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gittik.
Çok şükür Rabbim miniğime can vermiş.Kalbi pıt pıt pıt atıyor maşallah...
Harika bir duyguymuş gerçekten.Rabbim herkese nasip etsin.Bizlere de kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah...

Gezgin arkadaşım sanırım tansiyonun düşüyor;bana da oluyor arada bir bu durum.Tansiyon düşünce tuzlu ayran iyi geliyor.Bir de ayaklarını hafif yukarıya kaldırsan yine kan akışın düzene girer ve de tansiyonun.Baş ağrın içinse dinlen canım;ağrı kesici içmezsin sanırım.Dayanırsın ama çok şiddetlenirse iç..Allah'ın izniyle birşey olmaz.Geçmiş olsun

zonox ya o defterin adı neydi ?
bende araştırayım dedim....

bebek anı defteri canım. benimki çok sade çok cafcaflılar var internette opuyorumnanaktan

kızlar bu arada kayınpederim laptop almış bana çok multu oldum. netbook. minicik beyaz çok şık:lepi: eski pc sürekli kapanıodu sinir oluodum.alkisalkisalkis

Evet sanırım tansiyon,yoksa miğdemde bulanırdı...bilmiyorumkismile
Yoğurt bir kase şimdi yedim,ayranıda içerim inşallah birazdan...
Tavsiyelerin için sağolasın canım dikkate alıcam...a.s.olumunekankayizsmile

kızlar bu arada kayınpederim laptop almış bana çok multu oldum. netbook. minicik beyaz çok şık:lepi: eski pc sürekli kapanıodu sinir oluodum.alkisalkisalkis

Kayınbaban nede ince düşünmüş maşallah,hayırlı olsun canım yeni leptobun...:lepi:
Hayırla eline alırsın inşallah...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…