merabalar canım ya ya ben çok üzüldüm valla inanırım ben canım bu derece canının çektiğine benim annem anlattmıştı erkek kardeşime hamileyken canı lokum çekmiş o zamanlar küçük bi mahalle bakkalı varmış nerde öle heryerde çarşıpazar babamda biyere gitmiş bi kaçgünlüğüne annem ağlayacak dereceye geldini söler hep takki babam dönüp te ona lokum alana kadar yedim gözüm açıldı der hep ya valla ailen yollayamazmı türkiyeden böle ne biliyim mesela yanına gelen falan olmazmı istediklerini getirebilcek biri yokmu ya valla senin en kısa zamanda yufka börekleri yemen lazım valla ben yaşamadım bu tür şeyler ama annemin dediğine göre diyorum yemese insan mümkün değil aklından çıkmaz der hep ya canım allah yardımcın olsun keşke aşermen olmasıydı yaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Hoşgeldin canım aramıza....opuyorumnanaktan
Rabbim şifa versin,uzun sürmez inşallah....:Saruboceq:
Hoşgeldin aramıza...Bulantılar yuzunden bende cok cektim hala da cekiyorum ama bugun ultrasonda kuzumu görünce hepsini unuttum..Valla deger herseye degerçççYeter ki bebişler iyi olsun...Kuru seyler tuket ama baktın kusmalarım gunde 2 ve uzerı,hemen doktorunu ara...Gerekirse serum alırsın..Sakın kendi kendine gecmesini bekleme arkadasım..Allah yardımcın olsun:Saruboceq:
inşallah bizimde böyle çabucak geçerde meleklerimiz gelir....Evet olabilir...bilmiyorumkismile
Günler çabucak geçse...boshayallersmile
Arkadaşımla aynı ay evlnedik,daha dün hamile oldugunu öğrendim nerdeyse şimdi 1 ayı kalmıs heyecanla bekliyormus,nasıl garip oldum.....
Bizde böyle anlamadan bitiririz inşallah aylarımızı....boshayallersmile
ay evet ya benimde tiksintim kesin midemi bulandırıyor bende sendenim:)
Sanırım 4ü aya girene kadar vurup vurup geçicek bunlar......
En çok tiksinmem geçsin başka bişey istemem diyorum,bazen sırf tiksindiğim için miğdemi kendi kendime bulandırıyorum...kafamçokkarıştı
Hiç bu kadar sayılı şeylerden nefret etmemiştiiimkafamçokkarıştı
Ki benim sevmediğim hiçbişey yoktu bu zamana kadar...
Hamilelik gerçekten çok farklı birşeymiş yaa...bilmiyorumkismile
ama tatlım yemelisin bebişin istemiyor mu ?bulantılarım bi ara azalmıştı. ne yazık ki dünden beri ağzıma yine bişi koyamıyorum. zorla kahvaltı yapıorum. hala öğle yemeyimi yemedim o kadar yani.bilmiyorumkismile
ayy canım benim ne güzelkızzlar doktordan geldik ben hemen oturdum pc basına..kocişte pazara gitti geldi..Şimdi diyor ki hadi kalk yat dinlen azcık..Kendiside pazardn barbunya almıs onu ayıklıyo..Canımmm yaa..O da cok yoruluyor..SAbah kahvaltı hazırladı sonra evi süpürüp sildi..Allahıma sukurler olsun..Ayy bide gördük yaa bebişimizi...Anam ben tabii ekrana kilitlenmişim doktor diye şu başı şu poposu..Bi ara gözüm eşime kaydı,anam nasıl bi sevgi dolu bakıs o..Kalbi atıyo esoşum görüyo musun diyoyerimseniben
ay bi tarata kuzum bi tarafta canım..Ne guzel anlardı o anlar...Rabbim hepimize saglık versin valla gerisi yalan..Şimdi ben kacayım da azcık yatayım cok yoruldum gercekten..Hepiniz allaha emanet olun...
teşekür ederim hoşbuldum..inşallah uzun sürmez,senimki kaç haftalık canımhihoyyyt
teşekür ederim hoşbuldum..inşallah uzun sürmez,senimki kaç haftalık canımhihoyyyt
Aynen canım benide çekmiyor et türü şeyler.... Eşim alınca valla üzülmesin düşünmüş diye ucundan alıyorum ama öyle böyle değil boğazım kilitleniyor resmen yutamıyorum....bilmiyorumkismileay evet ya benimde tiksintim kesin midemi bulandırıyor bende sendenim:)
aynen ya çok seçmezdim yemek falan ama şimdi et falan yiyemiyorum
mangala bile hayır diyorum ya
....
11+1 oldum elhamd...3ü ayımıza geldik resmen...hihoyyyt
allah sağlıkla eline almayı nasip etsin 3 ay bitiyo bile ne güzel,2li testi yaptırdınmı cnm.kaydirigubbakcemile5
Aynen canım benide çekmiyor et türü şeyler.... Eşim alınca valla üzülmesin düşünmüş diye ucundan alıyorum ama öyle böyle değil boğazım kilitleniyor resmen yutamıyorum....bilmiyorumkismile
Ki etsiz bir hayat düşünemeyen ben....:1ninca:
İnşallah uzun sürmez...
Amin canım cümlemiz inşallaahh...:Saruboceq:
Yok yaptırmadım,doktorumda söylemedi bende istemiyordum zaten iyi oldu....
3lü testi bilmiyorum daha belli dğeil....
bu etten bende çok tiksindim yaa,çok severdin bende,,geçen eşim mangal yapayımmı dedi diye kustum duyunca bile kötü oluyorumbilmiyorumkismile
hayrılısı olsun canım sağlıklı olsun yavrularımız inşallah:)))
zonox ya o defterin adı neydi ?
bende araştırayım dedim....
Gezgin arkadaşım sanırım tansiyonun düşüyor;bana da oluyor arada bir bu durum.Tansiyon düşünce tuzlu ayran iyi geliyor.Bir de ayaklarını hafif yukarıya kaldırsan yine kan akışın düzene girer ve de tansiyonun.Baş ağrın içinse dinlen canım;ağrı kesici içmezsin sanırım.Dayanırsın ama çok şiddetlenirse iç..Allah'ın izniyle birşey olmaz.Geçmiş olsun
kızlar bu arada kayınpederim laptop almış bana çok multu oldum. netbook. minicik beyaz çok şık:lepi: eski pc sürekli kapanıodu sinir oluodum.alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?