2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bulantıların geri gelmş bende öyle oldum azalır gibi oldu geri geldi ne yesem bulanıyor nezaman kurtulacaz yaa dün geec artık keşkke kussam diye yalvarıyorum mide bulantım çok berbattı kussam rahatlıcaktım ama kusamadım başıma agrılar girdi midemin yüzüne gecem harap oldu valla bu arada laptopunuda güle güle kullann kaydirigubbakcemile2

Ya canım banada vurunca öyle diyorum inan,çıkarsam fena rahatlıcam ama öyle böyle değil,nasıl vurup vurup gidiyor yaa bulanınca...bilmiyorumkismile:1ninca:

iyi akşamlar herkeze
hala geçmeyenler var mide bulantıları umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

slm kızlar....turkocum nerelerdeydin yaaaaaaaaa....bu kadar ara verme ..özlüyorum seniolumunekankayizsmile ben de aynıyım senin gibi..biz bir de 12.haftayı yaşıyoruz..hani azalacaktı?:1no2:
zonoxcum hayırlı olsun yaaaa....şöyle kayınpederimiz olmadı...şanslı kız...güle güle kullan canım.....:lepi:

süper canım!
güle güle kullan inşallah!kayınpederin ne güzel jest yapmış maşallah

kurstan gelince uğradım ama pek uğradığım anlaşılmamış :))) o kadarda msj yazmıştım ama

zonox güle güle kullan canım

Gezgin bu haftalarda başağrımız olabilirmiş çok şiddetlenirse parol içebilirsin demişti drum evde bulunduruyorum ama şimdilik ağrım yok fakat ayran benimde can kurtaranım oluyor insanı kendine getiriyor deneyebilirsin

sutbeyaz hoşgeldin Allah tamamına erdirsin.

Valla katılıyorum,bende geçicek artık bitti sanıyordum....bilmiyorumkismile
İnşallah yarın daha sağlıkla kalkarız....

Evet canım ayranı içtim çok iyi geldi Allaha hamdolsun....

Ağrı kesicim var,parol sanırım doktor yazmıştı...
elhamd.içmeye hiç fırsatım olmadı,olmazda inşallah...

Şimdilik iyiyim elhamd sağolasın...kaydirigubbakcemile5

turkocum benim de tiksintiler devam ediyo bende bazen çok iyiyim hatta tatlıdan iğrenmiştim baktım geçmiş biraz yiyim diyorum resmen fenalık basıo bende kusamıorum zaten bulanınca kussan iyi kusamamak bi felaket bide bu günlerde yüzümde çenemde koca sivilceler çıktı sizlerde oldumu kızlar ben ilk defa yaşıorum ne kadar tecrübeli olursan ol yeni şeyler mutlaka yaşıosunuz arkadaşlarfisfisfisfisfisfis

Allah islah etsin yaaaa!!
Millet başlık açıyor,evlilik öncesi ilişki oldu hamileyim aldırıcam!!!
Böylelerini napmalı bilmiyorummmmmalsanaalsanasmile

Biz neler çekiyoruz,nasıl umutlar besliyoruz...

Ben sanmıyorum insan değil bunlar yaaaaaaa

merzeh benimde yüzüm çok kabardı ama sivilce ler hep deri altında kaldı kabarık kabarık ciltim

Canım toplu alıntı yapmak istiyorsan almak istediğin yazının altında MQ yazıyor ona bas,okuman bittiğinde her sayfada, cevap vere bas hepsi orada çıkıcak...
sonra tek tek cevaplarsın yerimseniben
aa canım çok saol bende merak ediyodum.bak yaptım
çaysız bende yapamıyorum kahvaltıda çok çok açık içiyorum
Bu arada reklamları izlerken resmen gördüğüm yiyeceklerin kokusu o an burnuma geliyor,sizde yaşıyormusunuz?sempatiksalakcinni
evet ya biraz önce balık gördüm canım çekti

güle güle kullan canım

iyi akşamlar herkeze
hala geçmeyenler var mide bulantıları umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
inşallah yaa
ayy canım bende sizi özlüyorum bugün evde yoktum abimlere gittim kahvaltıya işte akşam yeemgi falan derken anca gelmştim evde oldugumda zatend evamlı burada muhabbet halindeyim sizlere iyce alıştım valla benimde bulantılar devak berbat bendede böyle kayıonpeder yok maşallah şanslı arkadaşş
canım ben tatlı delisiydim hamile kaldıgımda tatlı gördükçe falam mide çok fana oluyordu senin gibi tatlıdan tiskindim ama bend ebirkaçgündür azda oldsa tatlı yiyebiliyorum inşallah yakında bulantılarda geçer yaa
merzeh benimde yüzüm çok kabardı ama sivilce ler hep deri altında kaldı kabarık kabarık ciltim

valla bende böyle sivilce sorunu olmadı şimdilik inlşallah sende yakında kurtulursun

Merhaba kızlar, güzelhamişler...yerimseniben

maşallah nerdeyse 150 sayfa yazmışsınız, her gün giremediğim için kaçırıyorum maalesef..

Bugün doktora gittik ve bebişi gördük.. elleri ayakları hiç durmadan oynuyordu.. kalp atışları gayet iyi, şu an için gayet sağlıklı gözüken bir bebek dedi.. gene idrar tahlili yapıldı, ense kalınlığına baktı, ikili test için kan verildi, umarım iyi çıkar.. bu sefer oğlumu da götürdük.. kardeşim neden siyah deyip durdu.. ben siyahmıydım filan.. ultrason görüntüleri tuhaf geldi..kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım maşallahh yaa hep oynadıgını görüyorsunuz maşallah ben 5 gün önce gittim uyuyordu fırlamaa oynadıgını görmeyi çok istemştim uykucumm

aman annesi uyanıkken de görürsün merakt etme..opuyorumnanaktan

oğlumun doğduğu gün yakın bir arkadaşım "en iyi bebek uyuyan bebektir" demişti de anlayamamıştım.. sonra anladım ne kadar haklı olduğunu... sen nedemek istediğimi anlamışsındır tecrübeli anne olarak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…